marți, 6 aprilie 2021

Puterea lui Cinci ~ Zice se vine paruiala

Aveti din nou o proba de credinta de trecut !

Dumnezeu alege tot ceea ce este Bun si BINELE va INVINGE !

Cand veti vedea trupele ruse pe strazi sa stiti ca CEEA CE E MAI BUN INCA NU A VENIT !

Sa credeti ca asa si ESTE !

OFICIAL, Ucraina a declarat război Rusiei!
Senil și bolnav, Bideu, spune că Rusia este agresivă întrucât Ucraina, le-a bombardat populația rusă și pentru-că Rusia face mișcări de trupe și tehnică militară în propriul teritoriu național, de parcă ar trebui să ceară voie americanilor, când și unde să se miște în propria țară!?
Iar când SUA construiește baze militare peste tot în lume în special în vecinătatea Rusiei, SUA/NATO este ok!?
Realitatea, este că Ucraina atacă populația rusă și tot ei se victimizează!
Iar colac peste pupăză, președintele Zelinski, cere ca în special țările NATO din vecinătatea Ucrainei, să se mobilizeze pentru ai apăra, în fața Rusiei!
Adică noi să apărăm pe cei care ni s-au demonstrat cei mai mari dușmani, cei care ne-au furat Bucovina de Nord și care, inclusiv în acest moment, duc un război de exterminare a populației românești din teritoriul furat! Să-i apărăm pe cei care ne-au luat insula Șerpilor (bineînțeles, cu complicitatea trădătorilor din politica românească)? Vorba vine să-i apărăm, căci în fața Rusiei, nu rezistă nici măcar întreaga Europă, căci în aproximativ o săptămână, ar fi ingenunchiată total!
Dar drama românilor, este că ne place sau nu, avem obligația să ne sinucidem alături de ei, întrucât în 2019 guvernul României, a încheiat #în #secret un acord economic și militar cu Ucraina! Deci vrem nu vrem, ar trebui să fim alături de cei mai mari dușmani ai noștri!
Avem mereu ceia ce am votat!
Și pentru ce și de ce se fac atâtea exerciții de război în această coaliție NATO pentru ce se pregătesc și se coalizeză armatele lumii? Pentru ce fac ele tot felul de exerciții comune de parcă mâine ar fi gata să înceapă un mare conflict?!
Deși N.A.T.O invocă tot felul de "amenințări" externe, vedem ca tocmai această #CoalițieGlobală de proporții uriașe duce CEA MAI AGRESIVA CAMPANIE de instigare la RĂZBOI!
1
Flota rusă a Mării Negre a anunţat că începe o inspecţie a forţelor amplasate în Peninsula Crimeea şi regiunea Krasnodar. În cursul acestei inspecţii vor fi efectuate manevre cu caracter ofensiv şi defensiv, a precizat Serviciul de presă al flotei, citat de RIA Novosti. Rusia a avertizat joi că o escaladare a conflictului din Donbas ar putea „distruge” Ucraina.


O sa va,,clinteasca,, ursul...de o sa va saturati!.Preşedintele Biden promite Ucrainei sprijinul „neclintit” .


 este cu 
Alex R. Pantea

4h 
Rectorul Academiei Naţionale din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), colonelul Andri Cerniak, a explicat că, pe lângă pregătirea pentru activităţi de contraspionaj, cursanţii instituţiei au parte şi de o pregătire lingvistică aprofundată, studiind mai multe limbi, printre care şi româna.

Militarii ucraineni continuă să plaseze, la întâmplare, în mod dezordonat, mine pe teritoriile aflate sub controlul Kievului, din regiunea Donbass, a declarat reprezentantul oficial al Miliției populare a autoproclamatei Republici Popuare Lungansk (LNR), Iakov Osadcii, scrie publicația Vzgliad.
«Militarii ucraineni continuă să desfășoare operațiunea de minare dezordonată a terenului din zonele de responsabilitate a subunităților lor, încălcând în mod fățiș normele Convenției de la Geneva din 1949 privind ”Protecția populației civile”», a spus Osadcii.
LNR îi acuză pe militarii Ucrainei că au plasat mine peste tot în Donbass

VESTIDINRUSIA.RO
LNR îi acuză pe militarii Ucrainei că au plasat mine peste tot în Donbass
«Militarii ucraineni continuă să desfășoare operațiunea de minare dezordonată a terenului din zonele de responsabilitate a subunităților lor, încălcând în mod fățiș normele C
Rectorul Academiei Naţionale din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), colonelul Andri Cerniak, a explicat că, pe lângă pregătirea pentru activităţi de contraspionaj, cursanţii instituţiei au parte şi de o pregătire lingvistică aprofundată, studiind mai multe limbi, printre care şi româna.
5
1 distribuire
Îmi place
Comentează
Distribuie

onvenției de la Geneva din 1949 privind ”Protecția populației civile”», a spus Osadcii.
INCEPE PARUIALA MONDIALA!...UN RAZBOI FULGER SI SCURT!...
Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi text care spune „16:48 X 256 253 63 231 428”
„Se pare că pandemia se va termina mult mai repede decât era prevăzut.În ultimele 24 de ore s-au petrecut următoarele:- Ucraina atacă cu mortiere în Donbas.- USA și NATO au ridicat nivelul de alertă și se pregătesc să susțină Ucraina.- Submarine NATO încearcă sabotarea conductei North Stream 2.- Rusia a început mobilizarea rezerviștilor '93-2000 și adună unitățile la graniță.- China a avertizat NATO SĂ NU INTRE IN UCRAINA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro