miercuri, 14 aprilie 2021

Puterea lui Cinci ~ APOCALIPSA din CHEILE LUI ENOH.

 



APOCALIPSA din CHEILE LUI ENOH.

"8 Această reprogramare va avea loc în timpul ciclului de timp al marelui cataclism. Acest cataclism mare va începe prin unde cosmice care lovesc Pământul înainte ca sistemul nostru solar să între într-o zonă nulă electromagnetică care va genera bombardamentul undelor în zonele polare.
9 Acest bombardament va deschide vortexuri de energie care vor schimba mantaua Pământului din cauza cantităţilor uriaşe de materiale lichide (electromagnetice) aruncate din miezul Pământului. Înainte de a se întâmpla acest lucru, Omul va merge dincolo de radio-carbon şi tehnicile cu cesiu de datare şi va descoperi, printr-un proces de fisiune, dovezi istorice de transformări gaussiene care au avut loc în timpurile geologice recente. Vor fi artefacte care să arate că înainte de aceste schimbări mari au fost "contacte cu alte lumi" care să ne ajute prin faza noastră finală.
10 În plus, cutremure mari care nu pot fi stabilite, vor veni din miezul Pământului şi vor pune în China în ruine, de la regiunile Yumen şi Wuwei în vest la Tientsin, Tangshan şi Yingkow în est.
11 Acesta este începutul fazei noastre finale, atunci când China va primi pedeapsă peste pedeapsă pentru că ea s-a întors împotriva Domnilor Luminii care au fost o dată în bazinul Tarim precum şi împotriva marilor Maeştri spirituali ai Chinei antice care au învăţat despe lumile care vor veni.
12 Armatele ei vor avansa şi vor fi tăiate în spate de către marile cutremure pe când merg în terenurile centrale din Rusia şi în terenurile antice care sunt conectate cu puterile Orientului Mijlociu.
13 Ea va primi o multime de suspine şi mări interioare de sânge.
14 Paotow, Taiyuan şi în alte oraşe se vor scufunda ca o consecinţă a turbulenţelor marilor furtuni şi loviturilor mării.
15 El, care a creat Pământul va trimite coloana după coloană de foc şi vânturi supersonice şi regiunile sacre ale bazinului Tarim vor fi tăiate de ambele ţări, de Rusia şi de China, ca o carapace de broască ţestoasă de Lumină.
16 Pe când Pământul trece în faza sa finală, un efect de bumerang de materie caldă neutră va provoca o mare mişcare de sedimente şi va agita aripile Porumbelului care marchează continentul noului IerUSAlim.
17 Din ruptura continentală şi schimbare, un pod mare de pământ se va ridica din Pacificul de sud şi un pod mare de pământ va apărea din Oceanul Atlantic în zona Ecuatorului.
18 Insule de Lumină vor fi formate din separatoarele de pământ pe est şi pe coasta de vest a Americii de Nord unde Oamenii de Lumină vor fi adunaţi.
19 Inundaţii masive şi eliberarea materiei neutre din nucleul Pământului vor provoca dizolvări drastice şi o sedimentare de materiale de bază pe suprafaţa Pământului.
20 La intrarea în buza zonei electromagnetice nule întregul sistem solar va fi preluat şi re-însămânţat într-o dimensiune diferită vibratorie a galaxiei.
21 Sistemul solar va fi smuls de pe buza zonei electromagnetice nule într-un sistem diferit de armonice care vor necesita corpuri de dimensiunea a cincea. "

prin Daniel G

Completare 17 aprilie
Pregătiri pentru viitorul #tsunami _ european care se va întâmpla imediat după #Noua _ reglare _ Madrid.
Secvența evenimentelor este, astfel:
o placă basculantă Indo-Australia cu Indonezia scufundată,
Un Pacific pliant care permite Americii să se rostogolească,
o ruptură a Atlanticului de Sud care permite Africii să se rostogolească și podeaua Mediteranei să cadă,
cutremure grozave în Japonia, urmate de ajustarea New Madrid,
care este urmată aproape instantaneu de ruperea Rift-ului Atlanticului de Nord cu un tsunami european consecvent.
Noul Madrid s-a rupt de cutremur și despicatul va trimite un tsunami spre Europa.

Poți să te uiți în sus ce va face în Poleshift.ning.com și va avea toate răspunsurile pe care le cauți. Pur și simplu tastează-ți întrebarea în cutia de căutare din partea dreaptă a paginii.

Via Mirela Gaujeneanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro