duminică, 18 aprilie 2021

Puterea lui Cinci ~ Gore fratele geaman al Pamantului


Faceți cunoștință cu Planeta Gore – Marea tranziție cuantică

Această postare are un subiect neobișnuit. Este vorba despre Gore, planeta geamenă a Pământului. Celelalte nume ale sale sunt Antichthon, Vulcan.

Există mai multe motive pentru a o cunoaște mai bine.

Co-Creatorii Universului Local, Ierarhi de Lumină Superioară și curse spațiale pozitive au ales pe Gore drept centrul întâlnirilor importante în care discută despre ajutorarea Pământului în perioada crucială a Marii Tranziții Cuantice în noua lume 5D.

Gore și Pământul
Multe întâlniri ale Comitetului Galactic care ne privesc sunt de asemenea organizate pe Gore. Acolo reprezentanții covilizărilor spațiale prietenoase dezvoltă programe de acțiune comună.

Marea familie vedetă dorește să ne împărtășească ceea ce au mai bun. Include tehnologie, resurse energetice, programe sociale și educaționale concepute pentru viața din a cincea dimensiune. Și chiar flota spațială, în cazul în care traficul aerian de pe Pământ este brusc întrerupt de calamități naturale.

De ce la Gore se pregătesc aceste evenimente?

Există mai multe motive.

Gore și Pământ

Gore, spre deosebire de noi, nu a coborât niciodată în 3D și, prin urmare, a reușit să mențină energia cu o puritate ridicată și natura divină, deși în trecut au existat războaie.

Pe planul subtil, Gore a găzduit cele mai bune suflete umane. Acolo au continuat să se dezvolte spiritual și să creeze, pentru că erau în majoritate indivizi creativi extraordinari.

În timp ce se aflau pe Gore, ei au continuat să ajute pământenii comunicând cu eii lor superiori. Mulți s-au întors pe Pământ în corpuri fizice pentru a finaliza ceea ce nu avuseseră timp să facă în viețile lor anterioare.

Ce știe astronomia oficială modernă despre Gore?

Nu prea multe. Se știe că planeta se află constant în punctul opus orbitei Pământului (în punctul Lagrange L3). Se mișcă sincron cu noi, fiind în rezonanță orbitală 1: 1 cu Pământul, menținând o poziție neschimbată în raport cu planeta noastră.

A fost descoperită în secolul al XVII-lea. Dimineața devreme, pe 25 ianuarie 1672, Giovanni Domenico Cassini, directorul Observatorului din Paris, a observat un nou corp ceresc necunoscut pe fundalul lui Venus lângă Soare.

Giovanni Domenico Cassini
La 23 octombrie 1740, astronomul englez James Short din aceeași zonă a văzut același obiect ceresc. La 20 mai 1759, a fost observat de astronomul german Andreas Mayer, în 1761 de JLLagrange și Jacques Montaigne, în 1764 de Roedkier și în 1768 de Christian Horrebow …

Zbătându-se în jurul punctului de librație, Gore apare ocazional din spatele discului solar și devine vizibil. Este imposibil să vezi planeta chiar și din Lună. Pentru a remedia problema, trebuie să zbori de 15 ori mai departe.

Punctul de librație este foarte instabil. Chiar și un impact mic poate deplasa planeta lateral. Acesta este motivul pentru care Gore este de obicei invizibil.

Existența lui Gore este dovedită și de surse mai vechi. Exemplul este desenul de perete din mormântul faraonului Ramses al VI-lea. Toate prezentate aici într-un limbaj concret ingenios explică următoarele.

Faraonul Ramses VI
Figura din centru este Soarele, deci culoarea corpului este galben auriu. Falusul și sperma înseamnă – dând viață. Prin centrul figurii trece o linie curbată – aceasta este orbita.

Trece prin a treia chakra (plexul solar), care indică direct numărul ordinal al orbitei. Există DOUĂ planete pe această orbită, una în fața figurii și una în spatele ei.

Planeta este situată diametral opusă nouă, în spatele Soarelui, deci nu o putem vedea. Astfel, egiptenii au perpetuat informațiile primite de la Rasa Constructorilor Antici a Universului nostru Local.

Este păstrat nu numai pe pereții mormintelor din Valea Regilor, ci și în cosmogonia Filozofului neo-pitagoric.

În timp ce astronomia oficială nu cunoaște detaliile despre Gore, este bine studiată de călătorii din Corpurile Subtile.

Această planetă este aproape o copie a Pământului în caracteristici astronomice, naturale, rasiale și socio-politice. Se află la nivelul Pământului în a doua jumătate a secolului al XIX-lea și în primul deceniu al secolului al XX-lea.

Gore este la 0,98 unități astronomice de Soare. Adică, raza sa orbitală este cu doar 2% mai mică decât raza orbitală medie a Pământului.

Philolaus
Planul de rotație (ecliptic) din jurul Soarelui face un unghi de numai 16 grade 05 minute cu Pământul.

Masa planetei este cu 7% mai mare decât masa Pământului. Diametrul său maxim este 1,078 diametrul ecuatorial al planetei noastre.

Gore are trei sateliți naturali. Diametrul celui mai mare este de aproximativ 40% din diametrul Lunii.

Compoziția și conținutul de gaze din atmosfera lui Gore sunt apropiate de ale noastre. Conținutul de oxigen este de 18,8%, azotul de 71,8%, dioxidul de carbon 3,4%, vaporii de apă 0,5% și gazele inerte și alte gaze de 5,5%.

Durata anului este de 202 de zile. Ziua durează 43,36 ore.

Gore nu are calote polare permanente formate din gheață și zăpadă, deoarece aceste zone sunt încălzite periodic.

Temperatura aerului la una dintre ele este în medie plus 24 de grade Celsius, la opus – plus 22 de grade.

Nu există o diviziune clară a polilor în nord sau sud. Prezența lor este condiționată și iată de ce. Unghiul înclinării axei (unghiul de precesiune) este de 37 de grade și 39 de minute și continuă să crească. Pentru comparație: pe Pământ, sunt 23 de grade și 17 minute.

Perioada noastră de precesiune este de 25920 de ani. Gore are doar 1442 de ani de pe Pământ. Cu un astfel de echilibru, suprafața planetei este încălzită mai inegal decât a noastră.

Direcția axei de precesiune și a axei orbitale sunt practic în același plan. Astfel, polii timp de 1442 de ani sunt o dată la punctul de apropiere maximă de Soare și o dată la punctul de distanță maximă de acesta.

Aceasta duce la scăderi uriașe de temperatură la poli în această perioadă. Temperaturile maxime pozitive ale aerului ajung la plus 126 grade Celsius, minima – minus 106 grade. În centura ecuatorială largă este egală cu o medie de +23 grade C.

Mările și oceanele acoperă 63% din suprafața planetei, comparativ cu 70,8% pe Pământ. Există șapte continente pe Gore. Două dintre ele sunt adiacente regiunii polare.

Continentele ocupă aproximativ 30% din suprafață, iar restul sunt insule și arhipelaguri. Înălțimea medie a terenului de deasupra oceanului este de 587 metri (875 metri pe Pământ), vârful maxim al muntelui este de 6436 metri. Adâncimea medie a oceanelor lui Gore este de 4060 metri, cea maximă este de 14140 metri.

Planetele noastre sunt, de asemenea, similare în structura scoarței terestre. Procesele tectonice au loc și în munți. Crusta este împărțită în multe plăci continentale și oceanice, care sunt în mișcare una față de cealaltă.

Gore și Pământul în cercul din lan
Compoziția chimică a apelor oceanului este aceeași ca pe Pământ. Temperatura medie a suprafeței apei este de +23 grade Celsius.

Pe Gore, deșerturile acoperă aproximativ 7% din suprafața terenului, pădurile 64%, munții și platourile stâncoase 28%, iar altele 1%.

Lumea vegetală este diferită de cea a Pământului. Există jungle, păduri de conifere, păduri mixte și pajiști pe Gore. Absente sunt specii precum cedru, pin, sequoia, mesteacăn și plop și palmieri de cocos. Dintre pomii fructiferi, există meri, peri și banani.

Lumea animalelor este aproape la fel ca a noastră. Există girafe, lupi, urși, lei, crocodili și chiar unele specii de dinozauri, saurieni, de până la 6 metri înălțime.

Dinozaurii

Populația este mai mare de 1,6 miliarde. Locuiesc pe toate continentele, insule, arhipelaguri. Dar pe continentele polare, în regiunile circumpolare, din cauza condițiilor climatice dure – mai puțin de 1%.

În trecut, așezarea Pământului și a Gorei a avut loc simultan și în același mod. La fel ca noi, există rase mongoloide, negroide, roșii și albe.

Femeile sunt aproximativ 52%, bărbații 48%. Speranța medie de viață pentru femei este de 67 de ani, pentru bărbați de 58 de ani. Înălțimea medie pentru femei este de 169 cm, pentru bărbați 171 cm.

Există 19 națiuni pe planetă. Ele diferă prin structura lor socială. Există sisteme capitaliste și socialiste, monarhii, republici parlamentare, sisteme tribale.

Populația celui mai mare stat are 155 de milioane de oameni, al doilea ca mărime are peste 120 de milioane, iar al treilea are aproximativ 115 milioane. Dar statul conducător, care determină politica restului, are 80 de milioane de oameni. Clasamentul său de top se datorează tehnologiilor avansate (pentru condițiile lor), inclusiv a armatei. Este condus de liderul național.

Țările diferă brusc în ceea ce privește nivelul de dezvoltare, așa cum fac pe Pământ. Există state cu o industrie avansată și înapoi, acoperite de junglă, în care populația se ocupă cu vânătoarea, pescuitul și prelucrarea primitivă.

Statele dezvoltate includ 8 din 19 state. Au metalurgie, industria prelucrătoare și alte industrii. Țara cu o populație rasială mixtă a fost cea mai de succes.

Dintre aceste opt, un stat aparține Redskins. Trei au fost fondate de popoarele mongoloide. Două sunt populate de un tip negru. Celelalte două au o populație de tip mixt: alb și alte rase.

Dintre cele 19 națiuni, 17 sunt conduse de bărbați. În două, se stabilește o matriarhie puternică pe baza legilor eticii divine.

Etica divină

Armele sunt la nivelul Pământului în timpul Primului Război Mondial. Unele țări dezvoltate au arme mici convenționale. Nu există arme automate.

Praful de pușcă fusese deja inventat, dar Nobelul lui Gore nu se născuse încă. În regiunile la cele mai scăzute niveluri de utilizare, sulița, arcul, praștie, bâta etc.

Există artilerie, inclusiv arme autopropulsate, dar fără arme nucleare, laser și alte sisteme moderne. Dar armele chimice sunt deja disponibile.

În trecut, au existat conflicte militare locale și un război mondial. A implicat opt ​​națiuni, ucigând aproximativ 260.000 de oameni. Dar în acest moment, statele au format alianțe prietenoase. Ca urmare, pacea și stabilitatea au fost stabilite.

Nu există aviație, rachete, avioane sau dirijabile. Dar baloanele au fost deja inventate. Pe Gore, ei nu știu ce sunt un motor cu ardere internă, un motor diesel și un motor cu reacție.

Peste tot este folosit doar motorul cu aburi. Toate transporturile terestre – căi ferate și automobile – se bazează pe tracțiunea cu abur. Există navigație cu vapoare.

Energia termică pentru toate tipurile de motoare cu aburi este produsă de reactoare bazate pe dezintegrare radioactivă. Cum se face că o civilizație fără un generator electric convențional are reactoare nucleare compacte?

Reactoarele provin din tehnologia importată din Nibiru de Annunaki. A fost o perioadă în care ei, precum și rasele Drakos și Reptiloid, au încercat să stabilească controlul asupra lui Gore.

Dar într-un război spațial acerb, Forțele Luminii i-au alungat de pe planetă, luând-o sub protecția lor. O continuare a acestui război a fost bătăliile dintre Forțele Aliate ale Luminii și ale Întunecării Gore care se luptau în spațiu. A fost exact ca în timpul celui de-al doilea război mondial pe Pământ.

Nici un motor nu funcționează cu cărbune, gaz sau produse petroliere. Nu există deloc câmpuri de petrol, petrol, gaze condensate pe Gore.

Au depozite de cărbune fosil. Nu este utilizat pentru generarea de energie termică, ci doar în industria metalurgică.

Civilizația nu știe ce este energia electrică, un generator care să o producă sau o baterie de curent continuu. Nu există centrale electrice, linii de transport sau consumatori de energie electrică.

Nu există iluminat electric, aparate electrice. Pentru iluminare se folosesc numai uleiuri vegetale.

Goreanii folosesc energia eoliană, de exemplu în industria morăritului, precum și energia apei. Au fost construite diguri, baraje și mori de apă.

Agricultura cultivă culturi, cartofi și alte fructe și legume. Nu știu ce sunt varza, morcovii și ceapa.

Animalele sunt crescute pentru hrană și sunt folosite și ca vehicule și pentru cultivarea pământului. Deși în țările dezvoltate, mașinile autopropulsate sunt deja utilizate în agricultură.

Specii de plante narcotice cresc pe Gore, dar nu sunt mac, canabis sau coca. Nu au astfel de probleme, cum ar fi dependența de droguri, beția sau alcoolismul, deși sunt produse vinul și alcoolul etilic.

Bumbacul este cultivat, dar nu ca al nostru, ci sub forma unui copac. Există și ceva de genul lenjeriei. Toate țesăturile sunt de origine vegetală. Industria chimică este la început.

Copac de bumbac

Nu există industria celulozei sau a hârtiei. Nu au tehnologie pentru fabricarea hârtiei. În schimb, se folosesc frunze de plante, pergament, pânză, plăci metalice (cupru, plumb și alte metale), argilă și tablete de lemn.

Serviciul poștal este asigurat de toate modurile de transport și pe jos.

Locuitorii din Gore vorbesc nouă limbi (dialecte). Niciuna dintre limbile noastre moderne de pe Pământ nu este similară cu a lor. Excepția este limba mayașilor, aztecii, care are ceva în comun cu ei.

Goreanii nu au filme, cu atât mai puțin televizor. Viața culturală constă în piese de teatru, cântece, spectacole de circ și, uneori, ritualuri șamaniste.

Pe Gore existau și există încă buzunare de civilizație asemănătoare cu a noastră – în Grecia antică, Egipt, creată și cu ajutorul inteligenței extraterestre. Arhitectura este similară cu cea a Pământului.

Într-una dintre capitale, cea mai mare catedrală este foarte asemănătoare cu Catedrala Sf. Petru din Roma. Cele mai înalte clădiri din orașe nu depășesc 10 etaje.

Catedrala Sf. Petru din Roma

Populația majorității orașelor mari este mai mică de jumătate de milion de oameni. Cel mai mare oraș are aproximativ 600.000 de locuitori.

Viața societății seamănă cu cea a Pământului. Există grădinițe, școli, universități, medicină și boli.

Nu există poligamie în țările dezvoltate. Dar în țările matriarhale există poliandrie.

În economie, calculele financiare utilizează echivalente de numerar. Aurul nu este la fel de important acolo ca și aici. Cel mai valoros metal este fierul.

În domeniul spiritual, ei au doar aproximativ 40 de mișcări religioase. Avem peste 5.500. Monoteismul este predominant. Nu există politeism.

Foarte interesantă este comparația dintre goreni și pământeni în funcție de nivelul de dezvoltare al sufletelor.

Ce este?

Fiecare Suflet se află la un anumit nivel de dezvoltare, care este determinat de experiența sa acumulată. Școala planetară le permite Sufletelor să pătrundă mai adânc în energie, adâncimea cunoașterii.

Ca în orice școală, există niveluri și sub-niveluri de dezvoltare. Lecțiile de pe planetă sunt învățate la ȘASE NIVELURI. Fiecare este împărțit în șaisprezece grade.

Șase niveluri de suflet

Lecțiile se învață treptat, bazându-se pe fiecare nivel. Până când nu se învață o lecție, Sufletul nu poate continua cu lecțiile următoare, care necesită o experiență și o conștientizare superioară.

Cu cât Sufletul ajunge mai devreme la dezvoltarea sa, cu atât mai multe lecții dificile pe care le primește îi costă din ce în ce mai multă energie.

Fără experiența acumulată a nivelurilor anterioare, Sufletul nu va putea trece teste mai severe. Fiecare lecție îl face pe Suflet mai înțelept, mai puternic și îl pregătește pentru următoarele teste (lecții).

Sufletul nu se naște niciodată numai în încarnări masculine sau numai feminine. În majoritatea cazurilor, pentru a folosi pe deplin lecția, Sufletul trebuie să o parcurgă atât la bărbați, cât și la femei.

Unele lecții Sufletele preferă să le învețe în corpul masculin, altele în feminin. Dar modul în care sunt învățați este în întregime o alegere personală pentru fiecare Suflet.

Sufletul nu alege întotdeauna calea cea mai ușoară, deoarece nu este întotdeauna cea mai bună pentru dezvoltarea sa. Sufletele curajoase o preferă pe cea mai grea pentru a studia profund și pentru a obține mai multă experiență din aceasta.

La PRIMUL ȘI AL DOILEA NIVEL de dezvoltare, Sufletul învață să supraviețuiască și să se adapteze la viața de pe planetă. Se practică să construiască o casă, să o îngrijească, să ofere hrană și toate lucrurile legate de existența fizică.

Sufletul învață să se adapteze

Aproape toate abilitățile care ajută la asigurarea vieții materiale pentru a menține corpurile sănătoase, hrănite și îngrijite sunt abilități care sunt învățate mai ales în primele două niveluri de dezvoltare.

Aceste niveluri predau, de asemenea, multe lecții despre crearea vieții și despre cum să folosească energia sexuală într-un mod care să nu le facă rău lor sau altora.

Primele două niveluri de dezvoltare introduc Sufletele în corpul fizic și caracteristicile acestuia. În primul rând, ei învață cum să nu-l rănească și apoi cum îl poate vindeca.

La al treilea nivel de dezvoltare, sufletele învață să comunice și să-și stăpânească emoțiile. Ei învață să-și îmbine energia lor cu energia altor Suflete și astfel devin mai puternici împreună, creând un întreg cu o extindere și mai mare. Cel mai mare obstacol cu ​​care se confruntă Sufletele la acest nivel este abilitatea de a-și stăpâni ego-ul.

Este cel mai mare test de socializare de succes. Dar, în același timp, ajută foarte mult împingând Sufletele spre ceea ce se străduiesc.

Astfel, Sufletul evoluează în multe direcții, condus într-o oarecare măsură de ego. Pe lângă întâlnirea cu ego-ul său, Sufletul întâlnește constant ego-urile celorlalți.

La acest nivel, Sufletul învață să iubească și să înțeleagă cu dragoste. Când Sufletul învață să-și controleze ego-ul, poate fi de mare ajutor, dar atâta timp cât nu merge la extreme care au consecințe negative. Lecția cu ego-ul are mult de-a face cu capacitatea Sufletului de a-și controla emoțiile.

Sufletul învață să iubească

Acest nivel oferă și lecții legate de viață. Sufletul învață să-și folosească forța vieții pentru a-și putea îndeplini misiunile pe planetă. Uneori Sufletele suferă de lipsă de viață. Acest lucru se datorează faptului că le lipsește abilitatea de a-și folosi energia fără a o irosi.

AL PATRU NIVEL de dezvoltare este unul dintre favoritele pentru majoritatea sufletelor, unde se simt cel mai bine în încarnare. Exemple sunt oamenii care își dedică viața de a fi poeți, muzicieni, artiști și alte persoane creative.

Acest nivel are legătură și cu dragostea pentru oameni, pentru natură și pentru toate ființele vii. Pentru a descrie acest nivel într-o singură propoziție, învățăm să trăim cu Iubirea.

La al cincilea nivel de dezvoltare, uneori este foarte dificil pentru Suflete. Dacă în primele patru erau preocupate în principal de ele, în al cincilea, Sufletul îndeplinește mai multe misiuni globale care vizează ajutarea grupurilor sociale mari. Este întotdeauna asociat cu multe greutăți.

Acest nivel ridică Sufletul, îl face mai puternic și își demonstrează capacitatea de a depăși orice dificultăți pe calea sa. El învață Sufletul să se aplece către lume atunci când crede cu adevărat în cauza pe care o servește.

Aici Sufletul învață să împărtășească cunoștințele pe care le-a acumulat deja cu alte Suflete. În acest fel, câștigă experiență și încredere, care vor fi utilizate în al șaselea nivel de dezvoltare, atunci când are mai multe misiuni globale de îndeplinit.

La AL ȘASAELA NIVEL de dezvoltare, Sufletele învață să-și folosească energia în scopuri superioare. Acolo, Sufletele acționează adesea ca profesori spirituali care împărtășesc experiențele lor cu alții. Aproape toate geniile și înțelepții sunt astfel de Suflete.

Pe măsură ce se întrupează, duc vieți foarte umile, fără a se deosebi de ceilalți. Dar aceste vieți sunt de obicei pline de multe dificultăți și încercări care ajută Sufletul să crească.

Lecțiile învățate la al șaselea nivel de dezvoltare sunt insuportabile pentru Sufletele inferioare, deoarece necesită multă energie și înțelepciune pentru a fi depășite cu succes.

Marea Tranziție Cuantică

De foarte multe ori Sufletele celui de-al șaselea nivel pleacă în misiuni spațiale, ajutând alte civilizații cu noi cunoștințe și experiență în drumul lor către Marea Tranziție Cuantică.

Pe planeta Gore, sufletele din primul nivel sunt 22%, al doilea – 31%, al treilea – 18%, al patrulea – 17%, al cincilea – 12% și al șaselea – sunt 263.

Pentru comparație, pe Pământ: primul nivel – 54%, al doilea – 42%, al treilea – 3%, al patrulea – 1%, al cincilea – mai puțin de 1%, al șaselea – doar 83 de persoane.

Comparația NU este în favoarea Pământului, având în vedere că Gore este cu aproape o sută de ani în urmă în dezvoltarea sa generală. Dar civilizația sa este cu o sută de ani înaintea spirituală a Pământului.

De aceea, Comitetul Galactic a ales Gore ca unul dintre capetele sale de pod pentru a ajuta Pământul în Marea Tranziție Cuantică.

https://melfiorblog.wordpress.com/2021/02/01/faceti-cunostiinta-cu-planeta-gore-marea-tranzitie-cuantica/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro