sâmbătă, 17 aprilie 2021

Puterea lui Cinci ~ Cristalele Atlante

 

Transmisia forțelor luminoase pleiadiene 06.03.2021

Canalizat de Michael Love.

"Un mesaj special pentru semințele stelaare de pe noul pământ, pentru difuzare planetară imediată …
Pleiadienii spun adesea povești menite să vă aducă la niveluri superioare de conștiință!
Această transmisie a luminii este codificată pentru a vă declanșa vechile amintiri divine!
Informațiile din acest flux de date derivă din legea Atla-ra a Unului și sunt canalizate din înregistrările akashice ale rețelei cristaline care conțin o înregistrare completă și exactă a istoriei planetei pământ!
Una grozavă,
de la sfârșitul anului pământesc 2020, niveluri record de vibrații ridicate s-au revărsat în atmosfera pământului, ridicând conștiința vieții din acest cosmos!
Mult mai multe informații curg prin optica dvs. ADN acum, în timp ce continuă să se reconecteze la portul lor corespunzător pentru chakree!
Noile cunoștințe despre multe subiecte încep să curgă prin corpul vostru luminos și la fiecare câteva zile se pare, un alt adevăr important este adus în conștiința voastră!
Ființele pământului se trezesc la viteze record și în număr record acum și pe măsură ce nivelurile de conștiință cresc, mult mai multe informații despre ceea ce s-a întâmplat în istoria pământului ies la iveală!
În vremurile străvechi ați păstrat cunoștințele complete despre tehnologia avansată a cristalelor și ați folosit aceste cunoștințe pentru vindecarea completă, ca un instrument puternic de ascensiune și transformare și ca componentă principală a multor tipuri de tehnologie exotică!
Este timpul să ne amintim de aceste cunoștințe avansate, să ne amintim ce s-a întâmplat și să ne re-cunoaștem prin tehnologiile din vechime, sinele noastre superioare!

Amintiti-va ca in vechea civilizatie Atlantis era "cartierul de lux", Lemuria "cartierul muncitoresc" si Agartha de suprafata ( inclusiv ROMANIA ) "resedinta secreta" !


Iată adevărata relatare pleiadiană a marilor cristale din Atlantis!
V-ați întrebat vreodată de ce, în calitate de semințe stelare, sunteți atât de fascinați chiar de gândul orașului magic și al civilizației Atlantisului?
Te-ai întrebat vreodată de ce ești atât de atras de cristalele pământului?
Este ca și cum ar fi mai prețioase decât diamantele și aurul în multe cazuri și o parte din noi înșine are o legătură intimă cu ele, care este foarte profundă!
Ce este această conexiune intimă și de unde vine?
Pentru început, majoritatea semințelor stelare au o amintire foarte reală, profundă și puternică a ceva dramatic care a avut loc în ultimele zile din Atlantis!
De fapt, energia lăsată în urma acestui eveniment a fost atât de puternică, pentru mulți dintre noi, impactul psihic este încă gravat în însăși ființa noastră!
Asta este cât se poate de real!
Iată câteva lucruri pe care cel mai probabil vă amintiți din ultimele zile în Atlantis:
lucrai la ascensiunea ta,
lucrai în marile temple / laboratoare ca om de știință / preot
lucrai cu cineva atunci de care ești aproape acum,
lucrați cu energia naturală a pământului și cu
cristale frumoase foarte mari,
a avut loc o catastrofă masivă și munca ta a fost întreruptă chiar înainte de a fi terminată,,
înainte de catastrofă ați avut un timp scurt pentru a vă salva informațiile și tehnologia,
ce s-a întâmplat cu aceste informații și tehnologie?
Să aprofundăm amintirile noastre străvechi … Și veți dacă putem trece amnezia și să continuăm ceea ce făceam …
ca de obicei, vă vom spune o poveste pleiadiană și până la sfârșitul poveștii veți fi luminați!


Dragilor,
semințele stelare ale pământului sunt conștiente de energia puternică și de vârtejurile vindecătoare situate în întreaga lume, și anume în Egipt, Spania, Mexic și Anglia!
Cei mai mulți sunt conștienți de vârtejul energetic puternic din Sedona Arizona și de vârtejurile situate lângă muntele Shasta și Joshua Tree California,
dar aici este un pic de lumină pentru tine:
unul dintre cele mai puternice vortexuri energetice din lume se află în America de Nord, în munții Arkansas!
Vortexurile energetice ale Pământului există întotdeauna la intersecțiile căilor electromagnetice naturale ale energiei pământului, cunoscute sub numele de linii Ley!
A fi în interiorul unuia dintre aceste vortexuri chiar și pentru o perioadă scurtă de timp are un puternic efect vindecător și transformator asupra adeptului spiritual!


Vortexul energiei montane din Arkansas este extrem de puternic datorită depozitului mare de cristale care există direct sub liniile sale Ley care se intersectează!
Majoritatea sunt conștienți de uriașele și magnificele vene de cristal de cuarț ale Braziliei, dar cea mai mare venă neîntreruptă de cuarț de pe planetă există în munții Arkansas!

Zăcământul de cuarț uriaș din Arkansas începe în zona de stâncă mică și se extinde într-o curbă masivă de vest pentru peste 170 de mile, cu o lățime de 35-40 de mile.
Sub suprafața regiunii centrale a Arkansasului se așază paturi enorme de cristale rafinate, a căror dimensiune și frumusețe sunt uimitoare din punct de vedere vizual!
Unele puncte de cuarț au o lungime de peste 40 de metri și cântăresc până la 100 de tone!


Dragilor,
cu ani în urmă ai trăit și ai umblat printre zeii de pe pământ, în civilizația de aur strălucitoare a Atlantisului!
Ai trăit în perfecțiune, pace și fericire și ai posedat cunoștințe avansate de știință, tehnologie, vindecare, spiritualitate și arte!
Sunteți descendenții magnifici ai umanoizilor lirani care au venit pe pământ în urmă cu milioane de ani, care sunt pre-adamiții care au terraformat prima planetă pământ și au însămânțat prima viață umanoidă aici!


După cum vă amintiți, insula Poseida a fost situată, în interiorul orașului original cu 5 inele Atlantis din Oceanul Atlantic, în largul coastei de est a Americii și aproape de continentul Europei și Africa de Nord.
În acele zile, Poseida era cel mai puternic complex de portaluri vortex ale planetei. 

Gruparea și insula Poseida adăposteau templul vindecării, templul sunetului, templul Unului, templul Regenerării și templul Cunoașterii.
Poseida a fost, de asemenea, sediul rețelei globale de energie cristalină!
America de Nord, ca multe alte țări, a fost, de asemenea, ocupată de coloniști atlantici, semănători de cristale și mineri de sute de mii de ani, până la marele potop care a avut loc în urmă cu aproximativ 12.000 de ani!
Atlantienii din acele zile erau ființe foarte frumoase și înalte și ar fi numiți uriași astăzi!
Mii din scheletele lor mari au fost găsite în întreaga țară, în principal în valea Ohio și toți indienii nativi americani sunt descendenți direcți ai liniei de sânge ale acestor ființe stelare avansate care au un sânge unic de haplo în sângele lor, care nu este de pe pământ!
Rămășițele civilizației atlantice și operațiunile lor de extragere și însămânțare a cristalelor sunt împrăștiate pe tot continentul Americii de Nord pentru cei care au ochi să vadă!

Mulți dintre voi vă veți aminti că ați făcut parte dintr-o organizație angelică de elită numită preoția atla-ra care a ghidat întreaga civilizație atlantică globală în vremurile străvechi și ca ființe spirituale și tehnice avansate, ați lucrat în marile temple atlantice primare originale în slujba tuturor!
Cei mai mulți dintre voi aveți amintiri clare astăzi despre lucrul și trăirea în aceste magnifice și frumoase temple de lumină de cristal!
Mulți dintre voi vă amintiți că ați lucrat cu energiile vindecătoare ale cristalelor și alții își amintesc că au lucrat tehnic cu ele!

Cristalele noastre principale au fost adăpostite în aceste temple magnifice, unele construite din marmură, altele din foi cristaline de beril, corindon și diamant.
Planurile divine pentru aceste temple ale luminii au fost aduse din a 5-a dimensiune de către pleiadieni și alte semințe stelare care au organizat planeta acum milioane de ani!

Ca membri ai Atla-ra, cu toții am menținut cele mai înalte standarde ale conștiinței și am putut vibra la frecvențe foarte înalte ale conștiinței, la nivelul luminii și energiei dimensională a 12-a, rămânând foarte puri și rezonanți cu adevăratul concept de „unicitate” a Creatorului / zeului.
Am susținut un contact dimensional-telepatic mai înalt cu frații noștri avansați din spațiu din Pleiade, Arcturus Andromeda și Sirius în tărâmurile superioare!

Am perfecționat, cu tehnologia arcturiană, capacitatea de a crește cristale de fiecare structură și esență cu o frumusețe și dimensiuni uimitoare într-o creștere accelerată în paturile subterane de cristal din Arkansas, Tibet și Brazilia, cu toate acestea, premiul nostru de cristal și de însămânțare și exploatare minieră a fost situat în câmpurile de cristal ale Arkansasului modern!
Am ales zona Arkansasului datorită energiei puternice a liniei Ley și a mii de kilometri pătrați de spațiu deschis! Chiar înainte ca depozitul mare de cristal să fie însămânțat acolo, vârtejul liniei de energie electromagnetică a fost foarte puternic și am fost atrași de zonă la fel ca semințele dvs. stelare din zilele noastre!

Punctul zero pentru această operațiune originală de însămânțare și extracție a cristalelor grand atlantice a fost în munții Ouachita și zona lacului, zona crestei Talimena și zona arcurilor Eureka din Arkansas!
Vortexul electromagnetic puternic și unic de acolo a creat atmosfera hiper dimensională perfectă pentru însămânțarea cristalelor de cuarț exotic!
Pe principala insulă atlantică din Atlantic, am construit un sistem global de tuneluri multidimensionale folosind tehnologia arcturiană care se extindea de la sediul nostru de pe Poseida și acest tunel se întindea pe întregul pământ!
Acest magnific sistem de tuneluri a fost folosit în primul rând pentru transportul unor cristale uriașe, de mărimea unui teren de fotbal, de la operațiunile de însămânțare a cristalelor și miniere, înapoi la insula principală!
O intrare în partea fizică a acestor tuneluri există și astăzi la capătul vestic al zăcământului de cristal din Arkansas, în Batesville modern.
Puteți continua să mergeți până la această intrare și, dacă ați putea merge suficient, ați afla că tunelul nu are sfârșit și ați putea ieși literalmente de cealaltă parte a lumii.
De asemenea, această intrare este conectată la ceea ce se numește pământ interior și Agartha! Aproape de suprafața acestor intrări, veți găsi cu siguranță cristale topite cu aur pur și argint, diamante și alte elemente exotice cu rotație ridicată care sfidează legile fizicii!

O altă dintre aceste intrări interioare ale pământului se află la peștera mamut din Kentucky! O notă pleiadiană interesantă este că toate intrările pe pământul interior din întreaga lume există exact la cele mai puternice intersecții ale liniei Ley și direct deasupra unui pat de semințe de cristal atlantic!
Pe măsură ce cristalele însămânțate în Arkansas au crescut și au devenit mature, le-am extras și le-am adus înapoi pe insula principală din Atlantic! Cele mai avansate, complexe și frumoase cristale de pe pământ în acele zile erau pe insula principală Atlantis!
Poate vă amintiți cât de fascinante și energice au fost aceste cristale binevoitoare!
Imaginați-vă un cristal spectaculos de culoare violet sau roz, impregnat cu diamante, aur și argint, cântărind până la 15 tone!
Despre asta vorbim!

Vă amintiți cele 13 cristale maestre pe care le-am așezat în jurul insulei?
Aveau o înălțime de aproximativ 50 de metri, fiecare avea culori diferite și erau translucide ca niște cuburi de gheață colorate!

Când sunt infuzate cu lumină puternic vibrațională, fiecare dintre aceste cristale exotice au emis o aură incredibilă și frumoasă de energie care a putut fi văzută și simțită de la kilometri!
Aceste cristale au alimentat fiecare aspect al civilizației noastre atlantice, inclusiv electricitatea, comunicațiile, computerele, instrumentele, călătoriile, vindecarea și multe alte tehnologii exotice încă nedescoperite până în prezent!
Vă amintiți că Poseida a fost capitala Atlantisului nostru și a fost numit orașul smarald, care și-a derivat numele dintr-un uimitor cristal verde smarald care a luminat întregul oraș!
După cum știți, o mare nenorocire era pe cale să vină pe calea de aur a Atlantisului!

În calitate de membru al preoției Atla-ra, ați observat în avans ceea ce se întâmplă și în acel moment preocuparea dvs. principală era să încercați să păstrați cunoștințele atlantice care erau stocate în marile cristale și să le așezați într-un loc sigur în care le-ai putea reactiva cândva în viitorul tău!
Cu doar câteva săptămâni înainte ca marea catastrofă să aibă loc în Atlantis și înainte ca marele potop să lovească pământul, ați plasat cristalele principale atlantice la câțiva kilometri mai jos, sub pământul Arkansas-ului, le-ați blocat cu o încuietoare dimensională pentru protecție!
Aceste comori magnifice au fost plasate în afara intenției minerilor moderni.

Arh Metatron comenteaza :

"Valuri de radiaţii solare şi stelare accelera şi optimizează energiile cristaline. Aceste emisii învioreaza şi intensifica transformari si amplificări cristaline de energie, şi, ca atare, creaza si prolifereaza de tot ceea ce este în câmpul de influenţă al pământului.Gridul cristalin 144 in Era Cristalina

Sa revedem proesul activarii gridului cristalin 144. 
Gridul este geometrie sacra cristalina, dublu penta-dodecahedron, care include 144 fete pentagonale intr-o matrice cristalina simetrica. Dublu penta dodecahedroanele sunt stelate ( vezi postarea despre Reteaua Cristica http://cursurireikitargovistetratamentereiki.blogspot.com/2009/12/reteaua-cristica.html) ceea ce inseamna ca fiecare dintre cele 12 fatete principale sunt conectate in centru pentru a forma piramide cu 5 fete.
Astfel sunt 12 piramide, in legatura cu 12 Discuri SolareCristice Aurii. Deci, dacă consideraţi că fiecare suprafaţă pentagonală conţine 5 triunghiuri isoscele şi un pentagon, aveţi 72 de faţete.
În plus, fiecare dintre cele douăsprezece aspecte stelate au 5 triunghiuri si o piramida cu cinci feţe, astfel combinand suprafata si porţiunile stelate atingem Numarul Maestru frecventa douăsprezece pătrat-144.
Astfel, denumirea Reteaua Cristalina 144. 
Ati înţeles? Acum, aspectele legate de datele triple, sunt interesante. După milenii, există o secvenţă unică de date care apar intre 2001 - 2012. Datele triple sunt frecvenţe numerice, care au loc unic în acest format abreviat; apar secvenţial in doisprezece ani :
1 January 2001, 1-1-1
2 February 2002, 2-2-2
3 March 2003, 3-3-3
4 April, 2004, 4-4-4
5 May, 2005, 5-5-5
6 June 2006, 6-6-6
7 July, 2007, 7-7-7
8 August, 2008, 8-8-8
9 September, 2009, 9-9-9
10 October 2010, 10-10-10
11 November, 2011, 11-11-11
12 December 2012, 12-12-12
Semnificatia gridului este ca fiecare data tripla este destinata sa fie activatorul unuia din cele 12 suprafete de baza, dodecahedroane majore ale gridului. Astfel ca gridul intra in functiune in fiecare din cei 12 ani cu una din cele 12 subparti ale sale din 1 Ianuarie 2001 pana la 12 decembrie 2012. 
Intre13 decembrie 2012 si 21 decembrie 2012 se integreaza programele si se reporneste in plin Grid 144 al Iubirii Cristice neconditionate , alb aurii, la Solstitiul de iarna 2012, 21 decembrie 2012, profetizata Ascensiune.
Discurile solare cristice aurii au fost plasate de siriusieni in 12 locatii de pe planeta aliniate geometriei retelei cristice. Codurile reprogramarii au fost plasate in spatii eterice sacre asteptand activarile la date triple (de exemplu cristalul MAX – vezi http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.com/2012/02/metatron-despre-tehnologia-cristalelor.html )

Acesta e PLANUL COSMIC
 al protectorilor nostrii galactici, ajutat de mostenirea Atlanta care ne-a salvat cristale master si cunoastere ! Dorim cu totii refacerea Epocii de Aur a Atlantidei, dinaintea celor 3 caderi successive !
Cineva poate sa simta ca Gridul 144 este complet, dar adevarul este ca nu va fi complet si deplin functional pana la solstitiul de iarna 2012
Sunt deschideri galactice si energii de transformare necesare pentru activarea anumitor portiuni din Grid si acestea inca nu au avut loc.
Într-adevăr, nu sunt aliniamente specifice astrologice care certifica si definesc portalurile de data tripla. Mai degrabă este vibratia numerelor in sine care se corelează cu reţeaua 144. Aceasta cinetică , impulsioneaza de asemenea, cele 12-helix componente disc solar dupa o schema de design în grila de 144, care oferă, ceea ce poate fi numit programarea ADN-ul de 12 - fatete pentagonale de penta dublu dodecaedru.

Cineva ar putea sa se intrebe despre validitatea datelor triple in baza 12. Raspunsul este ca masuratorile voastre, calendarul solar, se bazeaza pe ciclul de 12 luni si astfel datele triple sunt cele valabile.

Aveti mai jos o corelare zone - momente de activare a cristalelor master atlante (o retea de comunicare puternica exista intre cristalele master si portalurile vortexurilor cristaline ):

Arkansas :
Trei Cristalele enorme Atlanteane sunt situate în caverne cristaline in Arkansas.
Cristalul albastru de Cunoastere (Interface) 8-8-8 activat 100%.
Cristalul de Smarald al vindecarii 9-9-9 activat 100%.
Cristalul razei de platina of Comunicarii (Bio Plasmic Interface) 11-11-11


Bimini Bank:
Cristalul Energiei Rubinii de Foc de activat 12-12-12

Brazilia:
Cristal auriu pentru vindecare si regenerare 9-9-9 (Mineas Gerais lângă Latras das Sao Tome) activ la 50% putere,
Violet Crystal of Sound 10-10-10 (Bahia langa Domenii Diamante Quartz) cu samanta cristalina LeMuriana

Muntele Shasta:
Cristalul Om interfata Multidimensionala din Muntele Shasta, 9-9-9

Tiajuanaco-Lacul Titicaca, Bolivia:
Cristalul Soare Luna de Lumina în Titicaca 9-9-9 activat 100%.
Cristalul lui Thoth - 12-12-12


Celelalte cristale ( neactivate 100% ) vor fi trezite si repornite, urmand noi downloadari si reprogramari, Acest proces va dura in special datorita cristalului din zona Bimini care nu va fi complet functional pana in 2020.
Efectele acestor cristale vor fi initial destul de subtile, dar puterea subtilă va fi imediat sesizata de catre empatici.
Efectul va fi un sentiment mai mare de bunăstare, în special în cadrul vortexurilor din Arkansas, Lacul Titicaca şi Bahia, Brazilia.

Prima etapă reprezintă înţelepciunea, şi a doua fază va fi vindecarea eterica Atlantidei, şi podul pentru o noua Epoca de Aur.
Va fi un romb de aur format între Brazilia, Lacul Titicaca, Arkansas şi Muntele Shasta şi în 2020 aceasta va deveni o stea cu 5 varfuri, care formeaza o retea globala, cu toate punctele de pe planetă.
Cristalele Atlante deschid porti eterice, portaluri dimensionale care vor permite omenirii cu viaţă pe bază de carbon a interfera cu formelebio-plasmice de viaţă. Trebuie să înţelegeţi, ca existati in paralel in divinitatea voastra multidimensionala."

Eu sunt Metatron, lord al Luminii si impartasesc aceste adevaruri cu voi. Si asa si este.
www.Earth-Keeper.com

Cayce spune : Marele cristal Pastrator al Timpului sta de paza in ruinele templului atlant al Vindecarii. El nu isi proiecteaza energiile asemanator cu cristalele de foc din jur deoarece a fost sigilat ermetic, adica codificat mistic. Pastratorul Timpului asteapta rabdator momentul cand va putea juca din nou rolul sau important in evolutia omenirii. 

In Bahamas s-au descoperit  piramide sub apa si s-a gasit sfera vindecatoare de cristal  a lui Toth ( aprox 10 cm diametru) care a acceptat sa fie adusa la suprafata de Ray Brown.. In interiorul sferei se pot vedea 3 + 4 piramide si din alta pozitie un ochi uman privind fix. 

Preotii atlanti cunosteau forme ale energiei atomice radioactive necunoscute azi omenirii cu care se regenerau corpurile prin ardere sau prin aplicarea razelor de cristal. Corpurile erau astfel reintinerite in epoca cand preotii nu s-au divizat in preotii Legii lui Unul si Preotii materialisti ai lui Belial.

Cristalele de foc atlante avariate emit raze intamplatoare si creeaza disparitii in zona Bermude.  

https://www.energiaconstiintei.ro/secretul-marelui-cristal-din-atlantida/

Șapte dintre incredibilele cristale primare și două cristale secundare au fost relocate în cadrul sistemelor de transport în vrac ale sistemului de tuneluri subterane cu ajutorul lui Sirius B

Trei cristale primare au fost relocate în câmpurile de cristal atlantice din Arkansas, două cristale primare au fost relocate în fermele subterane de cristal din Brazilia în zonele Bahiei și Mineas Gerais, una a fost mutată în prăpastia subterană de sub muntele Shasta, iar marele cristal de foc a fost mutat plasat sub pământ în marea Sargasso, adânc sub malul Bimini. Cele două cristale secundare din insula Og au fost relocate în prăpastii de sub zona Tiajuanaco, Bolivia, lângă lacul Titicaca.

Deci trei cristale de înțelepciune și vindecare atlantice care radiau odată lumină magnifică și energie cerească în templul Vindecării, templul Unului și templul Cunoașterii de pe Poseida au fost așezate în siguranță în câmpurile de cristal atlantice din Arkansas.
Cele trei cristale plasate în Arkansas sunt armonizate cu un sistem care include restul de cinci cristale principale plasate în Brazilia, Shasta, Bimini și cele două cristale arcturiene plasate sub lacul Titicaca. Acestea sunt cristale specializate de vindecare, înțelepciune, energie și transport, utilizate în templul Vindecării, templul Sunetului și Luminii, templul Cunoașterii, templul Unului, templul Thoth, templul rubin al Focului și templul Regenerării.
Cristalele așezate sub pământ de atlantii antici din Arkansas au dimensiuni minunate și sunt fascinante din punct de vedere estetic în frumusețe, emanând o simetrie perfectă și emit o lumină interioară sublimă!
Aceste cristale din alte lumi rezonează la și peste nivelul dimensional 5 și dețin mai multă putere decât orice obiecte de pe pământ!
Există kilometri și kilometri de peșteri de cristal în munții Arkansas care adăpostesc unele dintre cele mai exotice și puternice cristale de cuarț din lume!
Aceste pietre prețioase gigantice sunt de construcție acturiană și siriană, un amalgam viu de multe forme cristaline impregnate cu un aliaj de platină și aur.
Cele 3 cristale atlantice masive au fost plasate adânc în scoarța terestră din ținuturile Arkansasului cu aproximativ 12.000 de ani în urmă, în afara oricărei operațiuni miniere moderne!
Încă 6 mile de sedimente de inundații mari au acoperit zona la scurt timp după aceea!

Dacă ați putea rezona suficient de sus pentru a deschide încuietoarea dimensională și dacă ați putea săpa suficient de adânc, ați găsi totul chiar acolo unde l-am lăsat!
Btw, întreaga planetă a fost acoperită în aceleași șase mile de noroi după marele potop și de aceea este greu să găsești majoritatea structurilor avansate care existau pe pământ înainte de 12.000 de ani în urmă!
Există clădiri care au fost construite de diferite rase umanoide pe planeta Pământ, la fel de mari ca un oraș care ar uimi privirea cu aspectul și designul lor! Milioane din aceste structuri gigantice foarte avansate și tot felul de tehnologii și obiecte avansate au fost îngropate adânc în pământ de cel puțin 6 mile de noroi Nibiru!
Câmpul de cristal arkansas-atlant conține combinații unice de minerale magnetice, acvifere și un depozit de diamante, care funcționează sinergic cu cuarțul care a fost inițial însămânțat acolo.
Datorită acestui amestec de energii, vortexul de cristal al Arkansas-ului este cel mai puternic din lume în ceea ce privește potența și utilitatea câmpului său portal vortexial.
Cristalele atlantice au o multitudine de proprietăți, mai ales atunci când sunt combinate cu câmpuri magnetice.
Acestea sunt încă necunoscute oamenilor de știință moderni. Magnetita este răspândită și abundentă pe pământ, iar mineralele magnetice cu proprietăți care prezintă polaritate intrinsecă sunt destul de rare.
Una dintre cele mai puternice concentrații de piatră polară intrinsecă se află în centrul portant cuarț al vortexului de cristal de la Magnet Cove, Arkansas, în apropierea izvoarelor termale.

Cuarțul cristalin este multidimensional și, atunci când este amestecat cu anumite proprietăți magnetice, creează ceea ce numiți poartă stargate și găuri de vierme în spațiu. Acestea apar în mod intermitent, apar și dispar în deschideri aleatorii de deasupra suprafeței pământului în vortexul de cristal în prezent.
Energia cristalină este o sursă de putere atotputernică care are implicații mult dincolo de înțelegerea actuală a umanității.
Structura cristalină este formată dintr-o esență de rezonanță a luminii frecvențiale, care este multidimensională și coerentă, existentă în materie și antimaterie. Șablonul divin este sursa tuturor manifestărilor creației și formează însăși compoziția matricială a fiecărui plan de existență. Este enzima transducției realității și izvorul vitalității gândirii divine care formează cosmosul însuși.
Cele 3 cristale master atlantice care au fost îngropate în munții Arkansas creează cel mai puternic vârtej electromagnetic de pe pământ și există în ceea ce se poate numi intra-spațiu într-o frecvență de hiper-dimensionalitate paralelă.
O formă foarte rară a aurului metalic nobil este prezentă la niveluri mai profunde în paturile cristalelor de cuarț de sub Arkansas.
Este o formă de electrum cristalin unic.
Geologii pământului sunt conștienți de faptul că aurul apare adesea în cuarț cristalizat, dar nu au explorat încă câmpurile cuantice pe care electrumul de aur cristalin octaedronal îl generează.
Există, de asemenea, mii de kilometri pătrați de cuarț și silicate la niveluri foarte adânci, care au fost îmbibate cu argint și aur și elemente monoatomice datorită căldurii și presiunii imense din scoarță.
Micile bucăți rare din acest material exotic ies la suprafață prin conducte de kimberlit.
Marile cristale ale templului atlantic plasate sub ținuturile Arkansasului sunt de fapt un conglomerat din aliaj de cuarț, argint și aur. Acestea s-au manifestat prin tehnologia altor lumi. Frecvența aurului de cristal este capabilă să se combine cu tipuri specifice de cuarț de înaltă frecvență pentru a permite „îndoirea și turnarea” câmpurilor dimensionale printr-un proces electro-alchimic care transformă structura atomică.
Cristalele principale de sub Arkansas și-au transferat de atunci vibrația către cuarțul indigen din zonă, iar cele trei cristale principale care conțin un aliaj de dimensiuni superioare de conglomerat de aur, au impregnat paturile de cuarț naturale, cu aceste proprietăți elementare exotice!
Cristalele din munții Arkansas poartă o armonică unică, care este deosebit de puternică.
Toate cristalele sunt vii, într-un sens real, și au o conștiință ordonată și o conștiință de sine, dar fiecare are modele de plan unic și specifice.
Această armonică puternică este formată din electricitatea concentrată și magnetica emise de liniile de intersecție ale Arkansas-ului și, după cum știți, electricitatea și magnetismul sunt componente ale luminii!
Spectrul luminii vizibile este doar o mică parte în comparație cu lumina geometrică magnifică a spectrului superior.
Este al cincilea spectru gamma de lumină emis de aceste incredibile cristale!
Nu aveți nicio idee despre energia pe care acestea o pot genera.
Vedeți, este utilizarea energiilor magnetice împreună cu lumina eterică, lumină deasupra și dedesubtul spectrului vizibil, lumină pe care o denumiți ultravioletă și gamma, care este folosită atât pentru supunerea, cât și pentru amplificarea cristalelor.
Acesta este unul dintre secretele antice ale tehnologiei cristalelor atlantice care va reveni pe deplin în amintirea voastră conștientă în viitorul apropiat!
Energia câmpurilor de cristal din Arkansas este pe o dimensiune mai mare decât cea a unui octaedru multidimensional care s-a format la nivelurile câmpurilor dimensionale de la 9 la 12!
Energia este transformată din hexagonal de cuarț în octaedru de cuarț de aur și diamant.
Diamantele proiectează atât o geometrie octaedronică, cât și o geometrie dodecaedronică, iar conductele vulcanice kimberlite din Arkansas care poartă energia diamantului, transformă cubul în octaedru.
Cubul hexaedrului este închis în octaedru.

Una grozavă,
iată memoria pe care o activăm …
Au trecut 20.000 de ani de pe Pământ, ați depus un jurământ sacru și incasabil în consiliul angelic al Atla-ra și v-ați susținut jurământul până în ziua de azi!
Ați jurat în acele zile să salvați cunoștințele și va-ți ținut cuvântul!
Ați jurat să salvezi cristalele, deoarece acestea conțin puterea universului și va-ți ținut cuvântul!
Ați promis că veți ajuta toate ființele pământului în ascensiunea lor către tărâmurile superioare și va-ți ținut cuvântul!
Ați jurat în acea zi fatidică în Atlantis în fața divinului tău frate și surori că vă veți întoarce în viitor, veți reactiva fascinantele și puternicele cristale maestre atlantice și veți întoarce această lume înapoi în paradisul în care a fost întotdeauna menită să fie!
S-ar putea spune la început, „chiar așa este? Cum poate fi? Cum aș face așa ceva?
Nu-mi amintesc cum să activez cristalele”
Spunemi, dacă nu tu atunci cine?
„Ai fost programatorul original al acestor cristale fantastice și de fapt ești singurul care știe să le activeze!
Știi înăuntru și cristalele în sine au vorbit deja cu tine, ca să-ți aducă câteva memento-uri și să te pregătească!
Știm pentru că ne vorbesc și ele!
Nu le-ai spus aici: „Pur și simplu acordați-vă cu noua dvs. conștiință superioară și urmăriți ce se întâmplă!”
Dragilor,
știința și magia tehnologiei cristalelor atlantice au fost mult timp uitate încă din vremurile antice ale atlantisului, dar în această ultimă încarnare, ADN-ul tău a evoluat către o stare de a fi mult mai înaltă, unde toate cunoștințele stocate în rețeaua cristalină akashică, biblioteca vie începe acum să curgă prin ființa ta!
Datele sunt aici și cunoștințele sunt aici și aveți acum toate abilitățile de a le acorda și de a le citi!
Semințele stelelor din Atlantis de pe pământ, astăzi, cu un coeficient de lumină suficient, pot simți într-adevăr energia acestor cristale maestre vii, se pot conecta la ele într-un mod sporit de conștient și pot începe să primească codurile lor de lumină cu vibrații ridicate!
Vă promitem că atunci când o veți face, vibrația dvs. va trece prin acoperiș!
Toate acestea sunt motivul pentru care aveți o legătură atât de intimă cu cristalele dragi și acum este timpul ca toate secretele lor tehnice să vă fie date!
Nu trebuie să mergeți și să dezgropați cristalele principale din câmpurile de cristal din Arkansas, chiar acum, deoarece pleiadienii și arcturienii le controlează pe deplin și veți putea să le vedeți și să le atingeți din nou în curând, vă promitem!
Ființele albastre păstrează încă tunelurile din Arkansas până în ziua de azi și în momentul potrivit vom scoate cu toții pietrele prețioase din pământ!
Aceasta va fi o mare zi de sărbătoare!

Pe măsură ce datele luminoase programate încep să curgă din cristalele master atlantice în conștiința voastră, veți începe să vă amintiți din ce în ce mai mult despre modul în care funcționează atomii și elementele și în timp veți vedea din nou cât de ușor este să manipulați materia, spațiul și timpul!
Îți vei aminti cum să combini conștiința și aceste cristale uimitoare pentru a manifesta orice!

Vă va fi reamintit că, folosind tehnologia cristalelor antice puteți călători cu ușurință prin toate timpurile în ambele direcții și prin tot spațiul instantaneu între două puncte!
Cristalele principale vor dezvălui din nou modul în care funcționează amplificatoarele de gravitație prin combinarea anumitor elemente exotice, dar naturale, pentru a crea antimaterie care îndoaie literalmente spațiul și timpul!
Amintirea științei de a cupla cristale cu stări exotice de materie poate genera puterea unei stele vii, va fi dezvăluit din nou chiar de către cristale!
Vi se va reaminti totul în etape, desigur și pe măsură ce vibrația voastră o permite!
Tu, cel mare, ești marele păstrător al cristalelor sacre ale Atlantis-ului și ai fost pe un drum tot acest timp pentru a trezi din nou această parte străveche din tine, astfel încât să poți trăi și să prosperi din nou în epoca de aur, de data aceasta pentru totdeauna!
Împreună prin forfecare a unei puteri conștiente binevoitoare, cele 4,5 miliarde de semințe stelare ale planetei pământ vor reactiva din nou rețeaua cristalină a planetei pământ pentru binele comun al tuturor ființelor care locuiesc în această lume!
Vă mulțumim pentru munca spirituală pe care o faceți și pentru că ați venit pe pământ pentru a vă ajuta / a ajuta în acest moment!
Ne ridicăm înăuntru, zi de zi, înapoi la natura noastră superioară și în curând ne vom ocupa din nou ca rasa strălucitoare a ființelor care umblă printre zeii de pe pământ!
Binecuvântări divine și cu Dumnezeu înainte!

Mihail și pleiadienii.


A doua Luna a Atlantisului

"Ceea ce a fost cunoscut sub numele de a doua Luna a Atlantisului si reţelele cristaline de energie si de putere, au ajuns sub control guvernamental, spre folosirea alterata a lor , prin programarea ariana modificata.
Atla-Ra au fost capabili să refaca utilizarea iniţiala, dar în timp au fost depasiti de probleme.astfel ca si-au dat seama că sfârşitul era aproape.
După cum am menţionat mai devreme, a doua Luna a Atlantidei, a fost de fapt un satelit masiv cristalin. Acesta a fost de constructie Arcturiana şi gestionat de către Preotii Savant Atla Ra din Legea lui Unu, sferă cristalina enormă , creata cu o inginerie exceptionala, de aproximativ cinci kilometri in diametru.

Acesta a fost utilizat inca din Epoca de Aur a Atlantidei, şi a servit nenumărate scopuri binevoitoare. Acesta amplifica şi controla diferitele raze cristaline emise de cristalele de foc, de vindecare şi de energie. Acesta a fost oarecum un macrocip computerizat care refracta, separa, rafina , reflecta fascicule de energie pentru utilizare în agricultură, control al vremii, control al mareelor, temple de vindecare, temple de regenerare şi consolida sistemele de energie ley-generate de sistemul cristalin.
El a stralucit în cer peste Atlantis şi a apărut ca luna "recoltei" de aur, şi a fost cunoscut sub numele de a doua Luna a Atlantidei. O banda curcubeu caleidoscopic de energie din plasmă antigravitationala se învârtea în jurul sferei, şi de multe ori semana cu ceea ce voi numiti acum luminile aurorei boreale.
Satelitul Luna de cristal nu orbita Pământului, se muta programat, autopropulsat, in locaţii permanent schimbătoare în vederea îndeplinirii nenumaratelor sale sarcini peste Atlantis, Africa şi coasta de est a Braziliei..

După ce complexul Reteaua Cristalina a intrat sub controlul federal, Fii lui Belial l-au integrat tehnologii lor proprii în grupul de ingineri, înlocuind treptat conducerea departamentelor cheie cu ai lor.
Atla-Ra au încercat să blocheze încercarea lor de a reprograma satelitul pentru utilizari de război, explicand faptul că supraîncărcarea satelitului ar risipi câmpul antigravitational care il sustine, şi un accident catastrofal ar putea apărea. Oamenii de ştiinţă arieni au respins ideea.

Unii dintre Atla-Ra au fost ameninţaţi şi inlocuiti, altii au început să dispara misterios.
Multi dintre Poseidani s-au simţit intimidati şi neputinciosi pentru ca Consiliul guvernatorilor a permis ca satelitul sa devina o „arma strategica de apărare ", funcţionand astfel programat.

Oamenii de ştiinţă dintre Fii lui Belial, cu aprobarea consiliului au reprogramat un by-pass de sistem şi au început să trimită raze distructive folosite pentru a iniţia erupţii vulcanice şi cutremure masive împotriva coloniilor şi a naţiunilor care au refuzat să indeplineasca cererile lor. Acestea au fost destinate în zonele care sunt acum Grecia şi Turcia, şi au provocat mari distrugeri. Într-adevăr, satelitul a dat arienilor zelosi avantajul de lupta multdorit, şi l-au folosit excesiv, jubiland, cu suportul celei mai mari parti a populaţiei.

Inceputul sfarsitului
Luna de Cristal a inceput sa intre in "suprasarcină", slăbind câmpul anti gravitaţional , care o păstra pe orbita. Atla-Ra au înţeles implicaţiile a ceea ce va avea loc în curând atunci când se putea prăbuşi, dar atentionarile lor catre consiliului au continuat să fie ignorate.

Pe parcursul anului, satelitul a început să functioneze haotic şi cu mari abateri, şi întreruperi de curent au început să apară. Încercarile neobosite pentru a corecta aceasta nu au avut succes. Atla-Ra au fost rugaţi să acorde sprijin în corectarea acestuia, dar cei mai multi au refuzat. Unii au încercat să-l stabilizeze şi să previna dezastrul iminent. Toate încercările au eşuat. Consiliul a refuzat sugestia de a incinera satelitul, necrezand ca s-ar putea prabusi, refuzand minimizarea efectelor unui impact.

Transferul Cristalelor

S-au adunat un grup loial din interiorul Atla-Ra şi al Legii lui Unu pentru a planifica deconectarea şi relocarea iminentă a cristalelor de foc şi de energie in diferite locaţii „sigure" înainte de accidentul iminent al satelitului. Acest lucru a fost realizat cu tehnologia si asistenţa celor din Sirius B.

Relocarea preţioaselor cristale a fost foarte riscantă, şi a necesitat o planificare atentă şi un mare secret. Ea a trebuit să fie făcuta înainte de accidentul satelitului şi fără stiinta Consiliul guvernatorilor.
Atlantis a avut numeroase cristale de alimentare situate pe cele 5 insule şi de-a lungul rutelor specifice a sistemului de labirinturi subteran.

Atla-Ra ştiau că odată ce satelitul de cristal pierdea campul sau antigravitational, aceasta s-ar prabusi intr-o explozie imensa , cu efecte subsecventiale ulterioare, la Cristale principale şi secundare din clasa de mai jos, creând explozii secundare catastrofale din clasa nucleara în termen de săptămâni sau zile de la accident.
Ei au vrut să se asigure ca cristalele master nu vor fi folosite pentru scopuri negative în continuare, şi să fie salvate pentru un moment în care omenirea ar putea a le folosi dupa cum au fost destinate. Ele ar fi fost imposibil de transportat după prăbuşirea sistemului.

Şapte dintre cristalele primare incredibile şi două cristale secundare au fost mutate în cadrul sistemelor de transport în vrac din Sistemul de tuneluri subterane, cu ajutorul celor din Sirius B.

Trei Cristale primare au fost mutate in domeniile cristaline din Arkansas, două cristale primare au fost relocate la fermele subterane de cristale ale Braziliei in Bahia si Gerais Mineas, unul a fost mutat mai jos in Muntele Shasta, şi marele cristal de foc a fost plasat subteran în Marea Sargaselor, adânc in zona Bimini. Cele două Cristale secundare din insula OG au fost mutate în cavernele de sub zona de Tiajuanaco, Bolivia lângă Lacul Titicaca.
Toate au fost puse în ecluze dimensionale, cu reglaj reductiv, în stare latentă energetic, prin tehnologia siriusienilor.
Restul, in limbajul dvs. este istorie, istorie uitata din perspectiva civilizatiei dvs. de masă. Într-adevăr paradoxul, ironia, este faptul că aceasta conţine cea mai clară dintre lecţii!

Într-adevăr, după câteva luni de utilizare pentru tehnologia de "raze mortale", satelitul mare de cristal s-a supraîncărcat, campul sau antigravitational a slăbit şi s-a prăbuşit cu viteza exceptionala a unei comete masive, într-o explozie îngrozitoare care a devastat cea mai mare parte din OG şi a slabit critic stabilitatea plăcii tectonice atlante.
Satelitul de cristal s-a spart în miliarde de cioburi fragmentate, care umplu acum adâncul Atlanticului. Nori masivi de praf şi fum au erupt, ascunzand soarele. Valuri de cutremure şi tsunami au devastat insula şi au trimis unde mari peste două treimi din Arian. În câteva minute staţiile de alimentare rămase au explodat cu putere de bombe nucleare. Ramasitele unei astfel de explozii a unei statii cristaline de putere poate fi văzuta la această zi în zona de nord-est a Braziliei, in zona numita "Sete Cidades".( 7 grupuri de stanci ciudate care par organizate ca 7 orase)
Atlantis, şi coasta de est a Braziliei şi coasta de vest a Africii au fost devastate de cutremure ulterioare. Panică şi haos a urmat timp de 3 săptămâni, in celelalte domenii de uscat zguduite şi mase mari terestre s-au prăbuşit în mare.

Podul de pamant care lega Poseida şi Og la Yucatan a rămas deasupra apei iniţial şi a fost literalmente umplut cu zeci de mii de atlanti incearcand disperat sa scape.
Fiecare tip de nave maritime a fost umplut cu supravieţuitori refugiaţi terorizaţi.
Şi apoi într-o singură unda prelunga, cutremurătoare, terenurile rămase s-au prăbuşit în jos în mare.
Este o scena care multe multe vieti a chinuit şi întunecat amintirile multor dintre voi, care au fost acolo. 
Dragilor, acesta este timpul pentru a lăsa să plece toata durerea....
Daca toate s-ar fi întâmplat aşa cum ar trebuit, nu v-ati fi reîncarnat. În şcoala dramatică a "realităţii" holografice a vietii ciclice veţi reveni in ciclu până când veţi învăţa acest lucru. Ati înţeles Dragii mei?
Timpul şi probabilitatea sunt frumoase paradoxuri iluzorii ....
De aceea vă spun că Epoca de Aur a Atlantidei este de fapt un eveniment la
orizontul viitorul vostru, care a făcut parte "aparent" din trecutul vostru !"Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro