luni, 15 martie 2021

Puterea lui Cinci ~ Matrixul se disipeaza si Omenirea se trezeste

 

Mai jos regasiti un comment la una din postarile Mele recente- este bine scris si argumentat:::
❤️💛💙
Autor:
Laura Vacaru

Doresc să comunic ceva:
Omenirea și Planeta funcționează deja la 50 de Hz,
Centura Van Halen este 80% subțiată.
Controlul iluziei Matrix 3d era controlat de pe Lună...de către un supercomputer. Frecvența naturală a omului ca ființă este cea a universului local 50 de Hz.
Centura Van Halen este cușcă în care Terra a fost închisă acum 12.000 de ani.
Pe Lună erau 12 reactoare... Care mențineau iluzia Matrix.
Discul argintiu al lunii este o hologramă. 8 reactoare au căzut, nu mai funcționează. Au ramas numai două, în curând va fi doar unul care nu va mai face față și va cădea.....
Deci cușca Van Alen, acest câmp de radiații ucigătoare aflat la marginea aurei planetei (planeta ființă vie ca și omul) se disipează cu totul.

Dispare discul argintiu care este holograma din fața lunii. Luna este o bilă de metal goală pe dinăuntru.
O vom vedea maxim în 2 ani, poate și mai devreme, asa cum scrie în apocalipsă, ca pe,,, un smoc de păr roșu. Mașinăriile și tehnologia de pe această navă cosmică se alimenta cu energie de la soare.
Practic controlul Matrix acum nu mai există, dar trezirea în masă a oamenilor se va produce la dispariția totală a centurii Van Halen.

Ce înseamnă trezire totală?
Înseamnă să vedem cu toții,, nevăzutele, adică toate entitățile care trăiesc pe Terra asa cum sunt ele. Printre noi sunt reptilieni care nu își vor mai putea ascunde aspectul chiar dacă ocupă un trup de om. Sunt multe alte entități fără aspect umanoid pe care le vom vedea.

Oamenii vor funcționa pe recepție telepatică, vor auzi voci în cap, vor avea viziuni și vor crede că au înnebunit.
Se vor vedea în mai multe locuri sau planuri deodată, ori multiplicati ceea ce va crea un disconfort psihic uriaș.
Unii își vor vedea vieți anterioare și dacă vor fi atrași de ele se întorc instantaneu în timp și nu vor ști cum să se întoarcă. Dacă vor avea o viață mai bună acolo... VOR vrea să se întoarcă? Unii da, alții nu. Deci vor fi persoane dispărute misterios.

Se va instala haosul, spaima și atacurile de panică. Oamenii vor crede că sunt nebuni sau li se va spune că sunt nebuni. La nivel global putem oare estima câți oameni vor muri de frică? Imposibil.
Dacă oamenii nu știu ce se va întâmpla, nu vor fi pregătiți.
Ca atare este firesc să îi informăm.


Va dura destul de puțin până ce lucrurile se vor stabiliza, ca să fie destul de clar pentru oameni că își recapată capacități pe care le- au avut de la Facerea Lumilor!
Vor învăța treptat cum să le folosească.

Nu vă vaccinați sub nici o formă. Tocmai aceste capacități vor cei din ocultă să le blocheze prin vaccin. Ceea ce promit ei că vom obține prin tehnologie avem deja în mod natural.
Prin tehnologie vor să prindă din nou specia umană intr- un alt Matrix controlat de 15 sateliți 5g.

Sunt aici pentru a ne ajuta, veniți din spațiu...
Confederația Ufopien... Care cuprinde oameni și entități de pe 1000 de planete.
Putem invoca protecția lor în orice situație...spunând :,, Invoc protecția forțelor luminii". Vor începe să se arate treptat oamenilor de pe planetă, ca să ne obișnuim să îi vedem.
Dacă vă simțiți în stare puteți să cereți să fiți,, om de contact " pentru a primi sfaturi soluții și protecție pentru grupuri de oameni pe care să îi ajutați.

Oculta va continua să spună că virusul este cauza declanșării nebuniei, dar vor fi prea mulți clarvăzători și nu pot minți mult timp. Nu este exclus ca Mulțimile să îi linșeze pe mulți, când vor vedea cine sunt cu adevărat.
Atenție sunt foarte multe clone, fără suflet care, cipuiți fiind vor executa ordinele ocultei. Energiile superioare pot dezintegra clonele și tot ce este fals!

Suntem pe aici miliarde, iar oculta vrea să rămânem pe Terra cam 500 de milioane. Cam atât ar putea ei să controleze total și să îi transforme în
Sclavi zombi și bioroboti.

Ultimul lor laborator de clonare este intr- o bază militară de suprafață ( cam la 30 km adâncime) dar galacticii îl vor distruge la momentul potrivit.

Am o întrebare pentru Creatorii din Carpați.
Este greșit să informez concret oamenii despre aceste lucruri??
❤️💛💙

Nu Laura, nu este gresit. Sunt destui care le cunosc deja, si orice info in plus sau repetata cand e cazul, ajuta la intelegerea Realitatii actuale🌞
Si nu este peste 2 ani- Se intampla de ieri😏


Cristian Alexandru mulțumesc!
Aflu cu bucurie că s- a întâmplat, să cadă și ultimul reactor. Cei doi ani sunt menționați pentru dispăritia totală a centurii Van Halen!
Momentul în care centura nu va mai exista deloc va produce trezirea în masă.
Mai avem o surpriza plăcută : rezonanța Schuman

A atins azi 528 de Hz, frecvență la care ADN - ul uman se repară singur. Incasăm acum un flux uriaș de energie, avem nevoie de împământare, multe legume și sucuri naturale...
Mâncați multe legume verzi.
Poate vă face torpilă energia... Poate încep dureri fiindcă va scoate multe toxine, dar... nu este moartea ci Învierea! Vă iubesc romanii mei!

Am o mare compasiune pentru cei care au ales să piardă acest tren!

Domnule Cristian, dumneavoastră și frumoasei dumneavoastră perechi Geo vă doresc sa aveți
Iubire, iubire, iubire și numai iubire!

"LA NIVEL ENERGETIC ENERGIA ROMANIEI A FOST RESTAURATA, LA FEL SI ENERGIA INTREGII PLANETE.
FORTELOR DE 'CONTROL' LI S-A INTERZIS ACCESAREA SI MANIPULAREA CICLURILOR SOLARE, INCEPAND CU CICLUL IMEDIAT URMATOR CARE INCEPE PE 20 MARTIE 2021.
ASTEL INCAT, ATAT ROMANIA CAT SI INTREAGA UMANITATE SI REALITATE SUNT LIBERE SA ISI CREEZE NOUL DRUM!

Sursa: mail

Un comentariu:

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro