sâmbătă, 20 martie 2021

Puterea lui Cinci ~ Atlantida si Calatoria lui SaVa

  

♦
ATENTIE LA STRIGATUL STRABUNILOR !! Partea șaptezeci si sase...76 Geticum Δακία + Getae Daciae Gétes Gaeția ȘCET A *DAKO + ∆ ΔΔΔ ΔΔΔ ◊◊◊◊◊ ♦♦♦♦♦♦ ⊕ ⊕ ⊕ ⊕ ☯️ ...Δ Get Beget Δακία ∆
♦
Din ... Istoria sufletelor noastre
♦☯️ Din...Istoria sufletelor noastre . Simte istoria sufletului tau , starea de a stii ca si cum ai fost/fi/vei fi .
♦☯️ Cunoasterea ne asteapta sa o accesam in functie de cat vrem sa evoluam . Coboram in noi însine , pentru a regasi drumul si sensul venirii noastre aici .
♦☯️Getii erau si traiau in 2 realitatii fizica si non fizica , intr-o conexiune perfecta cu spiritele naturii , intr-o civilizatie inchisa .
Ei fața de alte civilizatii terestre nu urmareau experinte directe ale realitatii simțurilor fizice , emotia si sexualiatatea , foarte multe planete nu ofera aceasta oportunitate . Ei reuseau sa ancoreze anumite energii foarte înalte . Getii iubeau/îndrageau regatele plantelor , animalelor , apelor , cristalelor si intre ei si cele 4 regate era o legatura armonioasa , de sustinere si respect ... ei nu erau carnivori ... Credeau in convingerea vindecarii fara o limita . Foloseau Legea Intentiei !

♦☯️Asumarea si integrarea Legilor Frumoase nu poate face decat bine trupului si gandului Tau , caci o samanța buna da rod bun .

♦☯️ ♦☯️ ♦☯️ ♦☯️
Faceti , va rog un efort ,
încat sa ne identificam cu civilizatiile galactice : pleiadienii , venusienii , arcturienii , siriusienii , alfa centauri , neptunieni etc ...
Civilizatiile pamantene sunt sufletele venite din mai multe colturi ale galaxiei sau din afara universului nostru cu anumite nevoi , care țineau de evolutia lor sau de suport in evolutia planetei : Lemuria , MU , Atlantida adica un mix de suflete cu experiente in alte realitati , cu diferite niveluri , formand o civilizatie intr-o anumite vreme , adunandu-se de buna voie si experimentand vieata ... Atlantida o experienta de acum 240,000 de ani ...
♦☯️ ♦☯️ ♦☯️ ♦☯️

Civilizatia Angala apare atunci cand Pamantul se creaza , perioada cand inca nu era nimic pe pamant ... ei au adus copacii , arborii cosmici , materializarea unor suflete foarte avansate care detin o cunoastere despre zonele locale unde aleg sa se intrupeze ... ei fac parte din regatul plantelor ... copacii au o capacitate fantastica de a te conecta si împamanta cu natura , îmbratiseaza un copac si vei primii raspunsuri .
Angala era o civilizatie non fizica urmata de o alta civilizatie Petranium , dezvoltata in zona Africii , ei stiau sa potenteze apa , pamantul , foloseau cristalele , controlau clima ... cunosteau stelele si lucrau prin cristale cu planetele de unde veneau . Ei au pus bazele celorlalte regate , cristale , plante , animale , au pregatit planeta pt evolutia diferitelor regate .

Civilizartia MU a venit sa armonizeze intelepciunea celor 5 , ținand -o in cubul lui Metratron , erau denumiti tehnicienii din zona Pacificului , unii sau intors in universul din care veneau alti sau retras in Agartha in centrul planetei Pamant .
In Agartha se regasesc si alte civilizatii care nu au nevoie de existenta fizica , eterica , astrala etc ... o civilizatie care a unit cele 4 ascensionate orion , neptun , pleiade , sirius , unele stele , altele sunt planete , a 5 a fiind planeta Pamant care se influenteaza foarte mult in evolutie .

LEMURIA , a venit dupa Mu , o civilizatie creata din multe suflete venite din diferite colturi ale galaxiei si a altor galaxii , aveau capacitatea de a aduce împreuna energii vindecatoare despre celelalte 4 care se influenteaza orion , pleiade , sirius si neptun si pamant , ele treceau prin sursa , centrul galactic , la nivel de creator , dupa care veneau si lucrau atat la nivel de planeta cat si regatele care evoluau .

LEMUrieni au adus iubirea necondiționata , traiau ancorati in inima , iar urmatoarea civilizatie a aborigenilor a reusit sa ancoreze energia pe care lemurieni o activasera la suprafata pamant . Aborigenii puteau sa aduca un echilibru între centrul planetei pamant care poarta o energie feminina si soare care poarta o energie masculina , erau conexiunea dintre pamant si soare , ei te învațau sa ramai cu picioarele pe pamant si iubirea in piept .

Odata cu finalul Lemuriei evolua Atlantida . A aparut un conflict intre lemurieni si atlanti , pe planeta era omul ”primitiv” , iar atlanti vroiau sa il invete despre technologii , divinitate ; iar lemurianul spunea dăi voie sa evolueze în ritmul sau , nu interveni , lasa-l pe el sa descopere divinitatea in modul său unic , nu este rolul nostru sa facem asta ...lemurieni erau in pacific , atlanti erau in atlantic ...datorita conflictelor cu un nivel mare de tehnologie , lemurienii stiau ca se va scufunda aceasta zona din pacific legatura australiei cu america . Lemuria a cerut acceptul civilizatiilor avansate de a se retrage ”sub pamant” , in special a hiperboreenilor , cei înalti , foarte avansați care erau raspunzatori pentru interiorul planetei pamant pentru Agartha si consiliului galactic să li se dea voie sa isi construiasca zonele lor in interiorul agarthei si primesc acest accept cu unica condiție că un conflict nu duce catre evolutie . Ei construiesc orasul Telos de sub muntele Shasta . Lemurieni se retrag partial , sunt luati prin surprindere de atlanți care ii ataca agresiv cu arme de distrugere in masă , Lemuria s-a scufundat in timpul unei singure nopți , o mare parte dintre lemurieni au ramas la suprafata , a fost o mare tragedie planetara si nu numai . Lemurienii ramasi la suprafata nu au raspuns atlanților , ba din contra s-au luat de maini cu toții , le-au ridicat catre cer si au inceput sa cante , asa au primit ei moartea in mijlocul unui razboi nuclear de proporții , lemurienii au căutat pacea in timpul razboiului .
♦☯️ ♦☯️ ♦☯️ ♦☯️

Atlantida a ramas la suprafata si ramane ultima civilizatie straveche .
Atlantida a ramas pe la perioada de acum 240,000 ani pana spre 90,000 de ani terestri , desi ”omul primitiv” incepea sa vadă ... ei au intervenit asupra ”omului primitiv” . ATLANȚI AU fost singura civilizatie care au venit in trup fizic , lemurieni nu erau fizic total ci partial erau eterici ... deci nu se puteau reproduce ... Atlanți despart umanoidul in masculin si feminin , a aparut conflictul intre ei si regatul animal datorita experimentelor si de aici si ruptura ...
Atlanti descopera cristalele , urmeaza atlantida de aur rolul culorilor . ...
Apoi decaderea ... erau organizati in 12 regiuni / caste / erau condusi de 6 preoti si 6 preotese pe cele 12 neamuri .
Erau pregatiti sa se intoarca in sursa ... sau scufundat deoarece erau împartiti intre fii lui Belial si copii legi lui Unu ... si au renuntat la Legea lui Unu............
.
♦
ATENTIE LA STRIGATUL STRABUNILOR !! Partea șaptezeci si unu ...71 Geticum Δακία + Getae Daciae Gétes Gaeția ȘCET A *DAKO CET + ∆ ΔΔΔ ΔΔΔ ◊◊◊◊◊ ♦♦♦♦♦♦ ⊕ ⊕ ⊕ ⊕ ☯️ ...Δ Get Beget Δακία ∆
♦
Calatorie printre ai nostri ABIOI ,
Din vremuri imemoriale , cand creația se asezase pe un nivel comun , se arata subiectul nostru : RAM AR .

Ramar era înteleptul asezat/fârtat in Carpatii Meridionali . Detinea o cultura vasta despre : Cosmologie , Medicina bazata pe sunet , plante si multe alte domenii care astazi nu se mai regasesc la baza sistemului uman . El adunase 98 ani terestri si conducea cea mai elaborata universitate din Europa de astazi . Avea un singur nepot numitul SaVa . RAMar Înteleptul era denumit ca Vechiul Parinte al Abioi-lor . Abioi erau civilizatia pamanteana umana de atunci desfasurata pe 3 continente cum ar fi azi , Europa , jumatate de Asie pana dupa Indii si nordul Africii . Vorbeau o singura limba cu sute de dialecte . Civilizatia pamanteana era undeva de nivel 4 dimensional si din cauza unor alinieri si reasezari al planetei puteau sa vada de la nivel uman Atlantida , intinsa in marele bol de sticla pe Atlantic . Abioi credeau ca atlanti erau zeii , datorita tehnologiei lor si al unui mijloc de locomotie hibrid , jumatate uman de atunci si jumatate o alta stare de agregare . Erau vremuri fantastice , magice .
SaVa nepotul marelui Părinte al terestrilor azi aniverseaza 17 ani . La aceasta varsta el devine liber , pe propriile picioare . Paraseste casa parinteasca si se alatura unei comunitati de tineri care studiau toate formele si principiile cunoscute . Abioi nu se dezvoltau tehnologic , ci cautau sa de-a sens vietii , veniri in aceasta experienta ca Fii sau Copii Mamei Pamant . Lucrau foarte mult pe energiile telurice si solare . Erau culegatori in mare parte . Sistemul era unul liber , iar comunitatile erau conduse de Parinti Întelepti care aveau rolul de a mentine reguli morale si asumarea frumoaselor , blândelor naturale ca baza a vietii pe Terra de toata civilizatia abioi-lor . Traiau dupa legi simple si drepte . Traiau in armonie cu toate regatele .
∆ ΔΔΔ ΔΔΔ ◊◊◊◊◊ ♦♦♦♦♦♦ ⊕ ⊕ ⊕ ⊕ ☯️
SaVa merge la bunicul sau . Intrand inautru -n atelierul de cristale isi saluta bunicul .
SaVa :” Bine te-am gasit Bunule ! ” ,
RAMar : ” Multi ani Bucurosi pe aci tinere ! ”
SaVa spuse apăsat : ”Bunule trebuie sa iti transmit o vorba , vreau sa plec in Atlantida , este voia mea expresa si sunt hotarat , de neclintit in aceasta decizie a mea personal ” . Degeaba a incercat cu mari povețe , cu vorbe de aur sa il înduplece pe nepotul sau , nu a reusit ...
Baiatul hotarat isi facu bagajul si dis de dimineata in zori o lua intra taramul atlant . Merse cu calul său vreme multa trecand Alpi si mai apoi Pirinei pana la țărmul oceanului . Ajuns in Sagres de Portugalia de azi , astepta c-am 8 zile pana ce un frumos vapor ancora pentru a lua oameni spre Atlantida . Drumul cu impresionantul vapor dura putin 2 ore , dupa care toti coborau si asteptau pe o faleza .
In fața lor , Bolul Atlantic imens si magic , stralucitor , înaltat peste cerurile pamantului , de o frumusete nemaivazuta si neintalnita . La marginea bolului era o intrare dreptunghiulara de 7 poate 8 km lungime si odata la 6 saptamani iesea o echipa cu reprezentantii atlanti , care alegeau cine va intra . Cine nu era ales era marcat si intors pe teritoriul pamantean . Atlantida era asezata undeva la 15 mentri înaltime de pamant sau ocean , ea nu atingea niciodata zona terestra a planetei . Dupa o asteptare de 6 saptamani , echipa atlanta a ales doar 5 oameni pamanteni din cei peste 10,000 prezenti . Printre cei alesi si SaVa . Usa dreptunghiulara imensa era mereu deschisa , dar nu se putea intra din cauza unor alte stari de agregare prezente acolo , cei care doreau se intre se transformau instantaneu in nisip . Atlanti imbraca pe cei 5 noi racolati într un combinezon special si ii baga 6 luni terestre in carantina / spital . Se vorbea pe pamant ca odata ajuns in Atlantida , vei trai ca in paradis . Si asa era , in Atlantida , atlanti traiau ca in paradis , insa cei racolati erau folositi in activitati de expansiune a zidurilor de sticla pana la cer . De fapt ei erau folositi ca muncitori constructori , nu se stiu exact motivele , probabil ca tortura psihica sau ca studiu , deoarece atlanti aveau tehnologie necesara pentru a lucra prin programe de sunet si lumina in constructii fara ajutor extern ...
Dupa cele 6 luni de carantina , SaVa a fost instiintat ca este atlant , corpul său este modificat si ca va face parte din programul de constructii exterioare si nu pe proiecte tehnologice cum el scrisese in cererea de înrolare . In aceste 6 luni de carantina a fost supus unor transformari genetice , astfel ca sa poata sta in oras fara probleme , 50% din corpul său au fost transformate intr-o stare de agregare ca a atlantilor , restul ramanand umanoidul de atunci : maini , picioare .
Cand el a înteles ca de fapt atlanti l-au folosit si niciodata nu va fii ca ei in orasul lor ci doar ca test , a inceput a trimite ganduri catre bunul lui regretand amarnic ca nu a ascultat vorbele bunului .
Acesta le primii si de indata ii spuse sotiei sale că-si va lasa trupul pe piatra de afara si daca in 7 zile pana la apus nu se va intoarce sa ii de-a foc .
Batranul Întelept se teleporta pana la usa portului atlantic , o echipa iesi imediat si in urma unor negocieri , mosul nu ajunse la nici un consens .
Atlanti au dorit sufletul batranului in schimbul baiatului .
Mosul nu accepta si se intoarse inapoi acasa la el .
De atunci 2 ani si 4 luni ii trimitea prin anumite coduri si semnale , mesaje cum sa se poata ucide baiatul . SaVa , baiatul nu putea sa se ucida deoarece zona pieptului si capului era o alta stare de agregare . Daca si-ar fii taiat o mana sau un picior , nu ar fii reusit nimic , deoarece motorul acum era sustinut de atlanti , in viată . 2 ani , 4 luni si 3 zile pe la amiaza si intr-un final mosul reusi sa il transforme de la distanta in uman , dar tot nu putea sa il aduca acasa , asa ca muri nesuportand acele radiatii termice .
∆ ΔΔΔ ΔΔΔ ◊◊◊◊◊ ♦♦♦♦♦♦ ⊕ ⊕ ⊕ ⊕ ☯️
Dupa aceea , pentru a le arata comunitatilor pațania ,
mosul aduse o piatra de quartz si una de magnetita in apropierea unui rau si pe acea piatra cand era invocat SaVa putea cobora ca si o urma de abur ...
dar nu putea sa transmita verbal si atunci se folosea de un baietel de numai un an si 5 luni .

Mosul intreba , Sava raspundea prin vocea baiatului mic care la acea varsta , nici nu vorbea de altfel .

Multi au venit si peste tot in civilizatia pamantenilor s-a creat un cult in amintirea si neascultarea lui Sava dar si cum acesta print-un mic baietel raspundea intrebarilor .

Civilizatia si comunitarii au devenit mult mai atenti la gandul lor si au ridicat cu mult valoarea de exprimare si gradul de trai al abioi-lor . Se spune ca au fost in cel mai inalt punct de dezvoltare spirituala al vre-unei civilizatii pamantene pe terra timp de peste 90.000 de ani terestri ,
ba chiar , mai mult , dupa razboiul distrugator dintre cele doua grupari atlante , au reusit sa salveze cateva zeci de mii dintre ei , transformandu-i in pamanteni si vindecandu-i .
30 mai 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro