marți, 30 martie 2021

Puterea lui Cinci ~ Actualizari TOP SECRET

 


MESAJE IMPORTANTE / TOP SECRET •
30.03.2021
Blleskovkka 3Q.Q3.2Q21. În cele din urmă a explodat. Traversele sunt în stare de șoc
12
Astăzi am selectat „în grabă” cele mai importante știri din lume pentru dvs. Ai ceva de așteptat cu nerăbdare. SPECTACOLUL TREBUIE SA CONTINUE. Începe detectarea.
Voi începe Bleskovka cu știri importante din est, nu numai pentru Republica Cehă, ci și pentru întreg blocul estic. Avem ceva de așteptat și, de fapt, cu toții îl așteptăm cu nerăbdare. Multe pe scurt. Cele de mai sus vorbesc de la sine.
Am primit un mesaj de la Tom pentru publicare. El vă întâmpină pe toți și așteaptă cu nerăbdare revenirea voastră. Probabil încărcat cu date, nu știu ...
***** **** ***** ****
Președintele Putin a semnat un decret (sau lege) potrivit căruia oricine poate deveni cetățean rus fără a-și pierde cetățenia actuală. Găsiți în știrile RT.
În Rusia, măștile nu trebuie folosite în toate țările și în toate orașele, contactul social a fost complet restabilit, iar FAKE COVID-19, pregătit de ani de zile de ILUMINATE criminale, este un lucru din trecut. Dansează și sărbătoresc peste tot. „Pașapoartele de vaccinare” nu vor fi necesare nicăieri.
***** ****
Potrivit unui raport al lui tom, scenariul descris mare va începe să aibă loc în zilele următoare .
Țările occidentale vor fi eliberate de SUA și unele de armata rusă. DEFENDER 2021 Trupele SHAEF. Toate țările din est vor fi eliberate de trupele rusești SHAEF cu sprijinul celor americane.
În primul rând, toate țările din jurul Germaniei vor fi eliberate. Germania urmează să fie eliberată pentru ultima dată. Potrivit datelor sale, care susțin că al doilea război mondial a început în Germania și a trecut fără probleme până la sfârșitul celui de-al treilea război mondial, urmează să se facă un punct în spatele HYSTERIA UE.
Decizia de ieri a Curții Constituționale Supreme din Germania a confirmat dezintegrarea întregii UE. Germania nu poate lua 750 de miliarde de euro pentru a „sigila” datoriile și alte operațiuni, „mașina de stat.”
Cu siguranță, de asemenea, judecătorul-șef și evaluatorii săi au luat un joker, așa cum a scris odată fata indigo. Declarația fetei indigo a fost tradusă în multe limbi mondiale și trimisă prin e-mailuri și scrisori multor politicieni și judecători.
***** ****
BOOM BOOM BOOM BOOM
Au spus în cele din urmă oilor crude adevărul crud de la televiziunea americană. Totul a fost și este un mare SHOW pentru a trezi oamenii.
Președintele adormit Jooe BIDEul a fost interpretat de un actor pe nume Jim Ccarey. Deci, în cele din urmă, oile se pot trezi (unele).
Oamenii sunt șocați și nu înțeleg.
Reporterul spune că nu au văzut altceva decât TRUMAN SHOW. Inutil să comentez acum. Verificați singur înregistrarea de la FOX NEWS.
Oamenii întreabă de ce toate aceste secrete și acele jocuri. Iata de ce.
Dezvăluim acest fals monstru media.
Combaterea focului cu focul este o modalitate de a-l dezlega.
Nu poți spune oamenilor. Trebuie să le arăți.
Mulți dormitori nu vor ști dacă dorm sau sunt treji. Cum a transmis Thomas ani de zile. Va fi un tobogan de apă. Și îl aveți aici.
Și amintiți-vă, suntem în mijlocul unei uriașe furtuni. Zburăm doar în el (navigând). Aruncați floricelele, nu beți apă, cataramați și țineți-vă, vor fi turbulențe foarte puternice.
***** **** ***** ****
Pentru oile adormite în profunzime, ciobirea și modificarea ADN-ului și ARN-ului au fost prezise în 2006. Dar cine ar fi crezut așa ceva în trecut, nu?
NUmi-auDATvoieSApunLINKuri
   Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro