miercuri, 3 februarie 2021

Puterea lui Cinci ~ intensitatea energetică pentru luna februarie 2021

 "AVEȚI GRIJĂ DE CEI DRAGI DE PE LÂNGĂ VOI!

În următoarele săptămâni, lumea va fi șocată de ce va vedea. Cei mai ignoranți, neputând concepe că realitatea este complet alta decât o știau ei de la televizor, vor avea chiar risc vital. Pentru că vor reacționa precum țăranul lui Marin Preda la vederea girafei: ”Așa ceva nu există!”.
Creierele șamponate nu pot concepe că lumea poate fi și alta decât cea a viermilor pe asfalt.
Ajutați-i cât puteți și faceți-i și pe ei să se bucure de minunata lume care va veni! Suntem toți ai lui Dumnezeu, nu lăsați pe nimeni în urmă!"
Sursa: dr.Razvan Constantinescu
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.


"Aceasta este intensitatea energetică pentru luna februarie. Cu o zi înainte de ziua energiei, voi posta ce chakre vor fi afectate. Acest lucru vă va spune doar nivelul de intensitate pentru ziua respectivă. Toate datele sunt în New York EST. În funcție de locul în care locuiți, de fusul orar și de alți factori, acesta poate fi cu 3 zile înainte până la 3 zile după data în care experimentați energia. Măsura cu intensitate scăzută, medie și mare.
Există, de asemenea, ceea ce este cunoscut sub numele de Massive Shifts Days, acestea sunt zile în care doriți să practicați îngrijirea de sine și să încercați să integrați energia. Sperăm că acest lucru vă poate ajuta să vă planificați activitățile lunare și când aveți nevoie de zile de odihnă.
Luna februarie este interesantă din punct de vedere energetic, deoarece avem patru zile de schimbare masivă.
Schimbările masive de energie vor avea loc multă purjare, eliberare, integrare și, în cele din urmă, aliniere.
Toate acestea au loc sâmbăta din februarie. Există un motiv pentru asta, deoarece majoritatea oamenilor au weekenduri libere. Cei care lucrează în weekend nu-și fac griji, Universul a aranjat întotdeauna ca majoritatea energiei să o simta înainte sau după muncă. Universului îi pasă și îți cunoaște nevoile individuale.
În fiecare săptămână a lunii februarie avem zile de intensitate redusă care ne pregătesc pentru schimburile masive din weekend. Energia este mai ales adaptată pentru colectiv acum, deoarece au început recent în ultimii câțiva ani (2018) călătoria lor energetică.
Dacă ați primit această energie de mai mult timp, nu faceți parte din colectiv. Călătoria despre care vorbesc este o călătorie energică. Ați fi putut fi într-o călătorie personală de mulți ani și nu ați fost într-o călătorie energică. Nu ai fi putut fi deloc într-o călătorie personală și dintr-o dată ai început o călătorie energică.
În zilele Massive Shift vă sugerez să practicați multă îngrijire de sine, să beți multă apă pentru a rămâne hidratat și să vă odihniți mult.
De asemenea, puteți fi declanșat mai ușor, astfel încât singurul timp ar putea fi înțelept. În zilele de intensitate scăzută este posibil să nu observați nici măcar energia. Depinde mai ales de sensibilitatea ta.

Va aduceti aminte cand simteati toate problemele din corp acutizate in weekend ? pentru ca atunci corpul dvs = doctorul dvs interior stia ca aveti timp liber pentru dvs.... si va soptea, arata unde aveti de lucru... ASA ESTE si ACUM ajutorul lui Dzeu vine pentru fiecare personalizat cat sa poata face ceea ce trebuie cu rezultatele cele mai bune ! Multumiti lui Dzeu pentru aceste stradanii de armonizare a tuturor cu energia universala si cat de mult va iubeste ! Si eu va iubesc !

1-7 februarie
1 luni intensitate medie
6 sâmbătă schimbare masivă
8-14 februarie
Luni 8 Intensitate scăzută
10 miercuri Intensitate scăzută
Joi 11 Intensitate scăzută
13 sâmbătă schimbare masivă
A 14-a duminică de mare intensitate
15-21 februarie
17 miercuri Intensitate scăzută
Vinerea 19 Intensitate scăzută
A 20-a sâmbătă schimbare masivă
22-28 februarie
Miercuri 24 Intensitate scăzută
Joi 25 Intensitate scăzută
27 de sâmbătă schimbare masivă"
Traducerea: Igna Simona

Apropo de simptome : Sa va fie de folos !!!
Energy Forecast February 2021
SOULSISTERSTRUTH.COM
Energy Forecast February 2021

multumiri  Daniel Găucan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro