marți, 16 februarie 2021

Puterea lui Cinci ~ incepe EPOCA de AUR

 


Cristian Alexandru    15 02 2021

❤️SURSA UNIVERSURILOR❤️NOI 4❤️
*Lectia iluziei
In Planul SURSEI au fost setate mai multe etape..ultimele 2 au fost cea a Durerii si acum cea a ..Iluziei! care tocmai s-a incheiat ieri. Iesirea din Matrix este si aceasta efectiva!
Odata cu NOI-SURSA fiecare dintre voi-si voi toti, ati trecut prin Toate Aceste Lectii!.."precum in cer, asa si pe pamant/precum parintii asemenea si copii"😏

INCEPE EPOCA DE AUR🌞
❤️💛💙


Dragii mei…,
vreau sa va duc la cunostinta din lumile vazute si nevazute : e logic ca sant vehicule transportoare apartinand anumitor structuri militare galactice si extragalactice , universice , si multiversice , din esaloanele de terminatori , vinatori , ambasadori , medicina , cercetare , supraveghere , coordonare si supervizare a TERRAFORMARII PLANETARE , etc .
A , am omis sa va spun ca in structurile Barionicului Quantic s-a initiat terraformarea planetei Ter -Ra _Gaya ,,,,,, asa dupa cum s-a facut deja pe alte planete ale acestui Sistem Solar .
Asta inseamna ca absolut toate rasele umane si nonumane planetare terrane manifestate in Barionicul Quantic au fost exterminate , si planeta eugenizata desavarsit !
Inclusiv lumile mortilor bineinteles !
In prezent se continua terraformarea si exterminarea in structurile foarte apropiate de acest nivel al Barionicului Dens in care santeti voi cei intrupati , si nu dupa multa vreme se va ajunge in aceasta realitate Barionica Densa / Materiala Incrementata ….
E logic faptul ca veti fi exterminati desavarsit cu totii , din cauza vanturilor apocaliptice , care vor decoperta planeta pina sub lumile mortilor / pina sub cimitire , lasandu-se doar strict ce este pur si curat !
Cei care au un nivel superior de CONSTIINTA , IUBIRE , COMPASIUNE , si INTELEGERE , vor fi extrasi din lume si ridicati la bordul NAVELOR ORASE BAZA uriase .
Deci retineti , selectia se face doar functie de 4 parametri :::
NIVEL de CONSTIINTA SUPERIOR
IUBIRE
COMPASIUNE
INTELEGERE
:::
Actualmente populatiile umanilor intrupati sant scanati , inregistrati , instruiti , triati , marcati , compatibilizati , cu frecventele foarte inalte ale razelor de abductare , fiindca altminteri fara compatibilizare vor fi dezintegrati de razele lift abductoare .
Unii vor fi ridicati constienti – care sant evoluati .
Unii vor fi ridicati adormiti pentru a se evita
traumatizarea ireversibila a lor vazand stihiile
apocaliptice dezlantuite .
Unii vor fi ridicati morti , si li se vor crea recipiente de containerizare a esentei , noi ( trupuri noi de adulti si de copii ) pentru cei ce nu s-au finalizat stagiile ciclurilor de evolutie planetara , iar altii vor ramane in forma de spirit .
Iar restul omenirii va fi exterminata , deoarece a devenit balast planetar care au fost folositi ca si utilitare pentru INTUNECATI !
Ori asa ceva nu se mai permite !
Daca mai au vre-o bruma de ceva bun energetic sau spiritual in ei , li se va extrage cu forta si extrem de violent , asta ducand printre altele la dezintegrarea lor , iar altii care sant intunecati deja vor fi exterminati holistic de catre esaloanele de vinatori pina la nivel de Macheta Primala !
Dupa cum se vede , este o activitate extrem de laborioasa , si care necesita efective foarte multe .
Ce vezi tu in vizibil este infim .
Daca ai putea vedea in invizibil probabil te-ai speria !
Pace si Lumina !

Ce este Barionicul ? Particule subatomice.... Ce este Barionicul Cuantic ?  ...Apartine benzii subtemporale a trecutului , si isi basculeaza manifestarea din 3D , in 4D ....  Strabunule de unde Stii toate astea ?   Rugaciune si Post sa faceti ,,,,ca este fff. aproape.., este TAINA mea de unde stiu.....

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „The sca scariest thing we could discover now would be humans on another planet. We are prepared for aliens but whati we found humans instead?”



Prin urmare, blandetea (fiind o virtute cuprinzatoare), pe care avand-o cineva, cu adevarat "mosteneste Pamantul", mai ales in intelesul ca este statornic in bine si in linistea ce izvoraste din binele facut, bineinteles. In felul acesta intelege" pamantul si elementele, elementalele s.a.m.d., ale sale" Sfantul Maxim Marturisitorul, de la care ne-au ramas cuvintele: "Pamant" socotesc ca numeste "Domnul" (de ce nu, posibil sa zicem "Doamna", daca ar fi sa impartasim idea lui Ioan Paul al II-lea, care zicea ca "probabil" "Dumnezeu este "Doamna"...!) deprinderea si puterea intarita si cu desavarsire neclintita a neschimbatei statornicii a celor blanzi in bine. Ea este, intradevar, statornicita in ratiunea virtutii, ca intr-un oarecare pamant, asezat la mijlocul intregii lumi". Programul de viata (lucru="practica interioara continua") al crestinului, chemat sa implineasca (prin calea aleasa...) "Poruncile Lui DUMNEZEU", cum spun Sfintii Parinti. Implinirea (de catre acestia si nu numai)cu statornicie a ceea ce apare ca "Poruncile lui DUMNEZEU" alcatuieste in sufletul crestinilor deprinderi in bine, pe care le numim "Virtuti", adica ceea ce aminteste aici acum: Lucrul cu sine implică cultivarea celor 15 principii/valori zamolxiene timp de 6-12 luni
- virtuți = iubirea, voința, curajul, răbdarea, modestia;
- obiective = pacea, dreptatea, adevărul, unitatea, progresul;
- disciplina = ascultarea, învățarea, hărnicia, perseverența, cumpătarea.
Virtutile, toate la un loc, au ca rezultat "starea de dreptate", stare care-i confera omului demnitatea de a fi OM..., demnitate care-l face pe om drept nu numai inaintea oamenilor, ci si inaintea lui DUMNEZEU. In acest inteles, dragilor, cugetatorii de DUMNEZEU au privit "dreptatea"(adevarata dreptate este inaintea lui DUMNEZEU ; o dreptate launtrica dusa pana la gandurile si simtirile cele mai adanci, care trebuiesc randuite in asa fel, ca atunci cand ar fi "scoase la iveala", ele sa faca cinste celui ce le poarta in "strafundul sufletului", cum se zice pe la noi, pe la munte/provincie, mai prin nord) ca "implinire a tuturor poruncilor", ca si "cucernicie" si "virtute" si chiar ca "Sfintenie".
Pace si Lumina...,la toata UMANITATEA ! ! !


Ar putea fi o imagine cu natură


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro