luni, 15 februarie 2021

Puterea lui Cinci ~ Dezvaluiri

 

😉🐸🍿
TRISTEȚEA FINALĂ A ÎNTUNECATULUI.
Iubit!
Fiți pregătiți pentru revelațiile care vin de acum înainte. Ultimele zile ale permanenței întunericului se apropie pe această minunată Planetă Albastră. Vor fi zile aglomerate pentru că sortarea este laborioasă. Sunt multe de cules de pe suprafața Pământului. Așa cum s-a anunțat anterior, curățenia este acum aici în crustă, adică în planul fizic al planetei.
Am scris de mai multe ori despre Tranziția Planetară, clarificând că acest lucru nu este posibil într-un timp scurt. În medie, această tranziție are nevoie de 3 secole pentru a finaliza. Deci, daca a inceput pe la 1740-1750, se preconizeaza finalizarea pana la 2050 cel tarziu.
Dar perioada de la 2012 la 2025 este cu siguranță cea mai intensă și importantă în acești 300 ani. Este perioada în care are loc îndepărtarea întunericului. Mai întâi era necesar să se lucreze Astralul Pământului, din spațiul Ultra Lunar și apoi spațiul Sub Lunar. Abia în 2020 a fost curățat complet Astral Sub Lunar de entitățile non-fizice care alcătuiesc și încântă întunericul.
După ce Astralul a fost măturat, atenția armatei care alcătuiește Alianța Pământului, se îndreaptă exclusiv spre nivelul crustei, unde sunt încarnații. Evident, curățenia se reduce acum la oameni, indiferent dacă sunt încarnați, clone sau hibrizi. Entitățile fizice suplimentare nu mai oferă probleme, deoarece toate au fost imobilizate și îndepărtate.
Rămâneți aproape de mișcările de acum înainte. Chiar dacă puțin se arată încă, există un progres accelerat în îndepărtarea întunericului. Peste un milion de lideri ai acestei caste întunecate vor fi eliminați. Va fi foarte rapid! Poate că va fi finalizat în acest an 2021, sau puțin va rămâne pentru 2022.
Dar nu doar liderii vor fi îndepărtați. Desigur, mai întâi trebuie să tai capul monstrului. Există multiple tentacule care vor urma în îndepărtare. Și există cel puțin jumătate din populația actuală a Pământului. Acestea vor forma grupul EXILATIILOR PĂMÂNTULUI, și își vor continua îmbunătățirea într-o altă Planetă încă de încercări și ispășiri. Această îndepărtare nu este atât de urgentă, deci se speră că nu va exista un disembodiment masiv. Dar există o limită de timp și va ajunge și ea.
Chiar dacă această masă umană imensă nu este atât de întunecată precum milionul menționat aici, servește într-un fel porunca Întunericului, întrucât permite manipularea de către ei. Majoritatea încă au implanturi primare, numite cipuri mentale, care se supun comenzii ca și cum ar fi un program de calculator. Aceste implanturi se fac atunci cand esti incarnat si poti scapa de ele doar prin extinderea constiintei.
Această masă de manevră este ceea ce oferă sprijin și o viață pentru comanda întunecată de pe suprafața Pământului. Ei sunt soldații credincioși pentru că, fără conștientizarea corectă, rămân conectați la Sistemul prin care sunt în ton. Nu poți face nimic pentru a-i elibera pentru că doar ei o pot face. Dizolvarea unor astfel de implanturi nu este prin mijloace externe. Este printr-un efort individual care permite schimbarea conștiinței, astfel încât implantul să se dizolve. Odată dizolvat, nu mai poate fi redistribuit. Aceasta este importanța trezirii.
Această masă umană, pe măsură ce controlerele sale sunt îndepărtate, va deveni fără cap. Fără acea comandă, ei vor fi complet pierduți și dezorientați. Mulți vor înnebuni. Alții se vor sinucide. Alții se vor îmbolnăvi și nimic nu-i poate vindeca. Chiar și așa, vor fi mulți dintre ei care se vor trezi cu durere. Și va fi ultimul val de trezire.
Atenție la momentul prezent al omenirii. Întregul adevăr este cenzurat pentru că este ceea ce cauzează trezirea conștiințelor. Minciuna este diseminată neîncetat până când mulți o iau drept adevăr. Și astfel, ignoranța păstrează întunericul mai mult timp în această parte a umanității.
Deja se anunța că cei treziți vor fi atacați în toate felurile în aceste ultime momente. Marele dușman al întunericului este cel care se trezește. Da, este adevărat, din moment ce trezirea îi va influența cu siguranță și pe alții să se trezească. Acesta este motivul pentru care toți muncitorii ușori sunt atacați în ultima vreme. Acesta este și motivul pentru care toți oamenii treziți sunt considerați ′′ ieșiți din casă ′′ de către prietenii și familia lor neașteptați.
Mesajele de la Alto insistă să spună că momentul este decisiv. Ne încurajăm să rezistăm și să persistăm în ciuda acestor atacuri. Pe avioanele superioare, totul este vizibil, chiar dacă nu s-a întâmplat încă aici. Și acolo puteți vedea Vit ória da Luz! De aceea, în fiecare zi, Mantra se aude tot mai mult: LUMINA A CÂȘTIGAT!
Cei întunecați au fost mereu siguri că nu vor fi niciodată învinși, pentru că au dominat Planeta milioane de ani. Astăzi, adevărul ne-a arătat cât de departe au fost împuterniciți. Practic, toate sectoarele de comandă și putere au fost alături de ele. Oricine a luat poziții de comandă și nu s-a alăturat lor va fi eliminat.
Dar Alian ça da Terra a sosit cu o mare impuls și tehnologii extra terestre. Numită și Mișcarea de Rezistență, nimic nu o va putea învinge. Suntem acum în momentele decisive ale acestei scanări și aceasta se numea și furtună sau Tempest.
Nu poți face altceva decât o alegere. Fie alege lumina, fie alege umbra. Această alegere va fi ultima decizie din voința ta liberă. O alegere ireversibilă, întrucât planul divin nu mai poate aștepta. Timpul este esențial! Pământul deja vibrează în energiile celei de-a cincea dimensiuni, iar nimic din ceea ce vibrează în Dimensiuni 3 D nu se poate întâmpla aici. Este o chestiune de magnetism. Dorința nu va rezolva, pentru că ceea ce determină este FIINȚA.
Fii maleabil la schimbări! Înțelege că aceasta este o oportunitate unică, poate cea mai importantă din toate timpurile. Și dacă ești deja treaz, nu te deranja cu conceptul și disprețul altora. Încă își joacă rolul în teatrul vieții, adică acționând ca răufăcători și soldați ai Umbrelor.
Iar tu care ești Luminist, războinic al Luminii sau Semănător al Luminii, ia-ți misiunea odată pentru totdeauna! De aceea ai ales să te încarnezi și să fii aici acum. Nu va lăsați copleșiți de amenințările și atacurile celor care încântă răutatea și minciunile, pentru că știați că va veni și a fost pregătit să îndure astfel de adversități. Ești suficient de puternic pentru a înfrunta vremurile de astăzi.
Curaj, încredere și perseverență pentru că NIMIC NU VA OPRI CE VA VENI!
LUMINA A CÂȘTIGAT! AI CÂȘTIGAT! AM CÂȘTIGAT! ADEVĂRUL A CÂȘTIGAT! Întunericul cu siguranță părăsește această Planetă Albastră. Acesta este designul Creatorului!
Sunt Vital Frosi și misiunea mea este iluminarea!
Namaste!
😢🐸🍿
TUNELUL DC

 

Postarea asta îmi este foarte greu de scris. Mi-a luat ceva timp să confirm evenimentele din DC. Dar s-a confirmat. Am primit poze cu câteva tuneluri și copii din acele tuneluri. Nu pot arăta aceste poze. E prea oribil. Îmi pare rău că m-am uitat la ei.
Toată lumea a văzut miile de saci de cadavre așteptând să fie expediați. Acum știm de ce. Încă mai erau tuneluri și măgari prin lume care trebuiau curățate. În tunelurile DC, erau mii de copii care erau jumătate vii și mii morți. Ei au avut organele îndepărtate. Mulți au fost mâncați pe jumătate. Nu am văzut niciodată ceva asemănător.
Aceste tuneluri sunt acolo de când monstrul George HW Bush a ordonat construirea lor. și au fost folosite de toți președinții și congresele de atunci, chiar și Trump. Epstein, care este încă în arest, a informat armata despre acest lucru. Epstein continuă să furnizeze informații despre tunelurile din întreaga lume. Militarii l-au informat pe Trump în ianuarie. Trump a ordonat operațiunea și a părăsit casa albă ca să poată intra și să aibă grijă de ea. Acesta este motivul pentru care atât de mulți NG au fost acolo.
Majoritatea ați văzut autobuze, dube și mașini venind și plecând din casa albă și clădirea capitalei. Soldații NG nu au reușit să elibereze locul acestor copii în acea stare oribilă. Unii dintre ei au început să plângă și nu s-au putut opri din plâns din cauza asta. Și eu plâng doar uitându-mă la poze, și nu am fost acolo în timpul operațiunii, așa că îmi imaginez cum a fost pentru acei bravi soldați să elibereze acei copii închiși. Mi s-a spus ca atat Trump cat si Melania plangeau de ceva timp cand au vazut fotografiile. Li s-a spus că e oribil, dar voiau să vadă asta oricum. Când am fost în DC, am simțit angoasa. Doar că nu știam de ce. Nu-mi vine să cred.
Am fost în scene oribile înainte în cariera mea de polițist, dar nimic nu m-ar fi putut pregăti pentru asta. Mi s-a spus că nu s-a administrat niciun anestezic acestor copii atunci când organele lor au fost îndepărtate deoarece durerea și tortura au fost suficiente pentru a produce adrenocrom premium. Au fost adulți proști care au avut grijă de toate astea și toți au fost arestați. Majoritatea au primit instanțe și au fost executați. Unii au prins viață (nu știu de ce) și au fost trimiși în închisori din afara lumii.
Sunt sigur că bravii noștri soldați vor trebui să primească sfaturi pe termen lung pentru ceea ce au văzut și au trebuit să îndure în această operațiune.
Am crezut că toți idioții din întreaga lume au fost eliberați, dar nu era cazul. Sunt mulți. Militarii lucrează 24 ore pe zi pentru salvarea copiilor în locuri precum Grecia și multe alte locuri. Australia și Noua Zeelandă au fost eliberate acum ceva timp. Mi s-a spus că operațiunea a fost oribilă, dar nimic nu se compară cu operațiunea din DC. DC a fost cel mai rău pe care l-au văzut vreodată.
Există planuri pentru construirea Casei Albe, capitala, clădirea Curții Supreme și toate clădirile din jurul ei, și transformarea ei în mlaștina care a fost și transformarea ei într-un sanctuar pentru păsări. DC nu va mai exista.
Într-o notă bună. Bilderbergs, Rothschilds și ceilalți membri ai cabalului au fost arestați și majoritatea au fost executați.
Într-o notă foarte bună. Pregătiți-vă pentru înălțare. El vine. Urmează o lume mult mai bună.
NU VOM PERMITE NICIODATĂ SĂ SE ÎNTÂMPLE ASTA DIN NOU.




PERMITEȚI SĂ VĂ DĂRUIȚI! PERMITEȚI SĂ PRIMIȚI!
Iubit!
Rezistența la schimbare este cauza durerii noastre. Timpul ispășirilor și încercărilor s-a terminat pe această planetă, deoarece Pământul se îndreaptă într-o lume a regenerării. Porțiunea de umanitate care își face ascensiunea acum, nu mai are Karmas care cere răscumpărare, dar există încă multă rezistență în fiecare pentru a accepta schimbările.
Această parte a ființelor umane încarnate este și grupul care nu mai comite acte sau acțiuni care necesită salvari viitoare, întrucât acest lucru le-ar împiedica să moștenească noul Pământ. Este acest grup despre care voi vorbi astăzi aici, pentru că faceți parte din el.
Mai degrabă, fac o singură grozăvie, ca să nu vă pierdeți în energiile dense care alcătuiesc celălalt grup, cel care nu se va înălța acum, care este motivul exilului către o planetă inferioară, unde dualitatea încă predomină, și, de asemenea, dovezile și ispășirile. Nu poți face nimic acolo, totuși, există protecție de sus, deoarece asistența va fi acordată în navele extraterestre poziționate în atmosfera Pământului, unde vor fi duși la debarcare, înainte de a fi trimiși la destinație. Ultimul final.
Revenind la tine care ești aici, chiar dacă încă nu ai noțiunea reală a tot ce se întâmplă, în puțin timp conștiința ta se va lărgi suficient pentru a-ți spune cine ești cu adevărat. Vei ști lucruri despre care nici nu credeai că există. Vei descoperi puteri incredibile, despre care credeai că sunt ficțiune. Și, în sfârșit, vei descoperi că tot ceea ce credeai că este adevărat, este de fapt o iluzie. Și tot ce părea ficțiune este singura realitate și singurul adevăr.
Da, deși majoritatea celor din jurul tău rămân încă în iluzie, nu lasă lumina să-ți eșueze. Inconștient, ei știu că nu vor trece de această școală a Pământului acum, iar acesta este motivul și dorința pe care o au de a te convinge să eșuezi și tu.
Rămâi ferm în încrederea și calea pe care ai urmărit-o înainte de a te încarna în această existență actuală. Știai că aceasta este cea mai importantă misiune în toate sutele de încarnări de aici. Ai ajuns să faci parte din cel mai important moment pentru Pământ. Ai venit să ajuți cu această tranziție planetară.
Ați fost pregătiți pentru această misiune. Fac etape în lumi superioare, în stele din diferite puncte ale Galaxiei și chiar în afara ei. Ai avut maeștri incredibili în acest preparat. Ți s-au oferit toate cunoștințele necesare. Și chiar dacă este încă latentă în subconștient, la momentul potrivit, totul va ieși pentru ca misiunea ta să fie cu adevărat onorabilă.
Pământul nu mai este o lume a competiției pentru a ajusta noua frecvență, adică o lume a cooperării. Orice lucru care vibrează în sistemul vechi va înceta să existe în curând, împreună cu toate energiile care încă vibrează în a treia dimensiune. Noul Pământ este gata! Rămâne doar ajustarea conștiințelor. Măturarea este în plină desfășurare, iar magnetismul se ocupă de separarea neghinei de grâu. Vom avea câțiva ani să ducem totul la bun sfârșit.
Cei care spun că vor dura secole până la finalizarea acestei etape au și ei dreptate, pentru că pentru ei, da, vor dura secole și chiar multe milenii. Diferența este că nu vor împlini acel timp aici pe Planeta Pământ. Totuși, chiar și în exil în Lumea Expiratorie și Trials, va veni o vreme când și ei vor fi completat învățătura necesară pentru înălțarea lor. Niciun suflet nu este lăsat pe propriile dispozitive. Protecția divină este peste tot și cu toată creația Sursei.
Nu ești aici pentru o plimbare! Așa cum am spus mai devreme, ați fost pregătiți cu atenție pentru postul pe care l-ați primit. Fiecare act în cadrul acestui teatru care reprezintă Tranziția Planetară, veți acționa și veți acționa conform rolului vostru. Nu vreau să ghicesc care ar fi rolul tău pentru că totul depinde de timp și de moment. Multe lucruri se schimbă în funcție de circumstanțe. Multe lucruri devin inutile. Și se reglează multe pentru că totul depinde de set și de progresul lucrării. Ceea ce nu se schimbă este planul mare al Creatorului. Linia maestră a proiectului, nimeni nu se poate schimba, pentru că legile naturale sunt cele care guvernează universurile.
Începe să exersezi elementele de bază. De când am intrat într-o lume a Cooperării, FĂ-TE PE TINE ÎNSUȚI! ATUNCI CÂND DONĂM, NE DESCHIDEM SĂ PRIMIM ȘI NOI. Totul este schimbat în cadrul OMNIVERSO. Dacă nu donezi, nu primești. Lavoisier a spus deja o frază care a devenit legea fizicii: ′′ NIMIC NU SE CREEAZĂ, NIMIC NU SE PIERDE; TOTUL SE TRANSFORMĂ ". Acest lucru este adevărat pentru că tot ce donezi, nu pierzi, pentru că ceva va veni în schimb.
Donează-ți singur! Ești un purtător de lumină. Răspândește acea Lumină, pentru că în acest sens, nu vei ilumina doar calea altora, pentru cărarea ta va fi și mai iluminată.
Răspândește-ți cunoștințele, pentru că, făcând asta, crești cunoștințele celorlalți, iar când adaugi colectiv, totul revine pentru a-ți spori în continuare propriile cunoștințe.
Poveștile tale de viață au generat experiențe utile și incredibile pentru tine. Spune-le altora, așa cum le va îmbogăți conștiința, iar ei îți vor spune și ție, diferit, dar care se potrivesc ca niște bucăți dintr-un puzzle mare. Astfel, fiecare piesă încorporată formează un nou design și Pământul capătă noua formă, cu noua sa umanitate și noua sa energie.
Toate experiențele pe care le porți în bagajul Alma, sunt patrimoniul tău adevărat. Distribuiți acest patrimoniu! Fiecare care primește o parte din ea, va fi reciproc și cu o parte din ea. Și așa, formăm NOUA UMANITATE ȘI NOUL PĂMÂNT. Nu există o sarcină destul de dificilă pe care să o îndeplinești. Amintiți-vă: ați fost pregătiți pentru mult timp înainte de a vă încarna în această existență actuală. Ai tot ce-ți trebuie acum! Ai tot ce vei avea nevoie mai târziu. Ai tot ceea ce alții ar putea avea nevoie de la tine. ÎNCÂT! DONEAZĂ ȘI FII DESCHIS PENTRU A PRIMI DE ASEMENEA, PENTRU CĂ TOT CEEA CE AI NEVOIE PENTRU AVENTURĂ, VA AJUNGE LA TINE! Crede în plan! Lumina este cu siguranță făcută pe pământ acum! Acesta este motivul pentru care spunem că Lumina a câștigat! Este timpul să vă donați lumina!
Sunt Vital Frosi și misiunea mea este iluminarea!
Namaste!

12h 
❤️SURSA UNIVERSURILOR❤️NOI 4❤️
*Lectia iluziei
In Planul SURSEI au fost setate mai multe etape..ultimele 2 au fost cea a Durerii si acum cea a ..Iluziei! care tocmai s-a incheiat ieri. Iesirea din Matrix este si aceasta efectiva!
Odata cu NOI-SURSA fiecare dintre voi-si voi toti, ati trecut prin Toate Aceste Lectii!.."precum in cer, asa si pe pamant/precum parintii asemenea si copii"😏
INCEPE EPOCA DE AUR🌞
❤️💛💙

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro