luni, 27 ianuarie 2020

Puterea lui Cinci ~ Supercivilizatia uriesilor orenang ne daruieste Piatra Civilizatiilor


Repostez aici aceste informatii pentru intelegerea dvs.
Uriasii ORENANG sunt uriasii pozitivi din muntii nostri si cine are norocul sa vorbeasca cu ei poate primi informatii deosebite ! Sunt prezenti peste tot unde pot comunica cu fiinte umane .

Istoria Creatiei transmisa posteritatii de strabunii ORENANG


"E vorba de piatra de mai sus !
Este un Poem de istorie si de cunostinte ale  civilizatiei Orenang!  
Gaurile rotunde sunt civilizatii care nu au supravietuit!
iar iesiturile rotunde, civilizatii care inca existau atunci cand piatra a fost turnata de civilizatia Orenang a Uriasilor, care aveau legaturi de comert cu acele civilizatii, ale caror chipuri se disting pe piatra! Chipul foarte vizibil din stanga jos reprezinta pe Orenang,


iar chipul de batran din dreapta sus reprezinta Divinitatea Creatoare de care Orenang  avea cunostinta in perioada cand a fost turnata Piatra! 


Alte chipuri, reprezentand civilizatii:
Motivul turnarii acestei pietre a fost transmiterea informatiilor catre posteritate desprte cunostintele Lor despre lumile si civilizatiile din universurile paralele cu care ei ajunsesera sa fie in contact si sa colaboreze!
A trebuit sa-i intreb pe Dragoni ...ca sa-mi arate ei ca era chipul lor amplasat sus in dreapta,

dar mai in stanga decat chipul de batran din dreapta sus, care-l reprezinta pe Divinitatea Suprema care si pe Ei I-a Creat! 
Piatra a fost incarcata magnetic, ca sa fie si Baliza Magnetica acelora care pot simti aceasta radiatie si astfel sa o gaseasca si sa afle astfel profunzimea dezvoltarii cunostintelor Civilizatiei Uriasilor Orenang! (asa am redescoperit-o in zilele noastre !)

 Am simtit nevoia sa privesc iarasi Piatra marita si astfel am vazut mai bine chipul Dragonului la nivelui ochiului Divinitatii Prime dar dincolo de delimitarea de primul univers paralel! 

Am mai observat si 4 chipuri in interiorul capului Divinitatii Prime,deasupra ochilor,


 dar si mai multe excrescente de civilizatii in functiune decat gauri care arata civilizatii care au murit! Simt ca multe mai pot sa-mi spuna iesiturile din Piatra, care sunt mult mai multe decat am vazut prima data!
...Tot Orenang mi-au zis ca ei si-au facut cetatile pe varfurile muntilor din piramide tot din cauza inundatiilor care au creat pamantul negru din Baragan ...
Mi-a aparut in minte capul Divinitatii primordiale dupa care am fost proiectati de Dragoni si am marit acolo unde Simteam O Chemare, astfel incat am descoperit 4 chipuri in loc de 3, cat credeam ca vazusem prima data, dar 2 dintre ele sunt Chipuri de Dragoni, deci tot 3 chipuri de rase separate sunt reprezentate acolo! Se pare ca, chipurile de Dragoni reprezinta civilizatii inrudite, dar una este mult  mai veche temporal decat cealalta!  Unul dintre chipuri aminteste de maimuta iar celalalt tot din profil ca si maimuta seamana cu un umanoid,destul de diferit de noi!
Deocamdata mi s-a transmis ca la aceste civilizatii superdezvoltate se gandea Divinitatea Primordiala de pe piatra cand a ales Crearea Universurilor din care am fost si noi creati de alti Dragoni!

Divinitatea Primordiala de pe piatra cunostea alte universuri necunoscute pentru orenang, populate de cele 4 supercivilizatii a caror reprezentare este in capul Ei.
..........

Zile,seri si nopti minunate in continuare va dorim! Zile, seri si nopti minunate va doresc ! 
Doamne Ajuta! Pace Voua! "

http://supercivilizatiaorenang.blogspot.com/2014/05/istoria-creatiei-transmisa-posteritatii.html

Dupa  1802 cand a fost distrusa marea biblioteca a stramosilor noastrii din zona Buzaului au ramas in urma vestigii , ruine, ale constructiilor piramidale din munti si multe artefacte. Piatra Civilizatiilor sau Piatra Creatiei este una dintre ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro