sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Puterea lui Cinci ~ Game of Thrones

Frumoasa incercare !


Au fost cativa Copii ai Mintii care au incercat sa ne reaminteasca astfel de inceputurile Creatiei pe planeta Pamant.

Atunci  Viata se desfasura pe Crucea celor 4 elemente primordiale ... aproximativ asa aratau teritoriile locuibile si orasele aveau dotari multiple. Asa aratau dispozitivele care ajutau orasele sa functioneze perfect, asa aratau malurile continentelor....spatiile oamenilor erau separate ca vietuire de spatiile animalelor....si nu ne deranjam unii pe altii...

Dar mai mult decat atat era o lume frumoasa, in care oamenii tuturor raselor erau fericiti, indiferent de culoarea pielii si a parului...asta nu ne-au  aratat in filme...au aratat o lume decadenta, plina de orgolii, egoism, durere, dominare si razboi...nici macar nu au putut sa isi reaminteasca vechea stare de bine si armonie pe care sa ne-o transmita ca esenta de reconstructie a Viitorului,..

E adevarat ca au fost foarte bruiati ( inclusiv interpreta care avea rolul Mamei Dragonilor, desi foarte tanara, a suferit pe parcursul filmului diverse atacuri vasculare cerebrale...) si au terminat jalnic ceea ce trebuia sa fie magnific ...deoarece pentru unii, dragonii si simbolul Dragonului trebuie distrusi sistematic si complet ...

Dar acum vine Noua Era a Adevarului , dragonii reapar din Constiinta Colectiva in spatiile reale de viata unde vor fi tratati cu bucurie si respect !


Iată ce spunea HESIOD despre civilizaţia oamenilor şi a “zeilor” (extratereştrilor dragonieni ): “oamenii trăiau la fel ca şi zeii, fără vicii sau pasiuni şi fără să muncească din greu. Trăind în armonie cu zeii, îşi duceau zilele în pace, într-o societate fără inegalităţi şi bani, uniţi prin iubire şi respect reciproc. Pământul era mai frumos ca astăzi, producând mai multe feluri de fructe. Zeii şi oamenii vorbeau aceeaşi limbă. Nu sufereau bolile bătrâneţii, iar moartea venea lin şi fără durere, ca un somn.”
Lucrurile au decurs normal şi decent în istoria relaţiilor dintre extratereştri şi oameni,  până când s-a petrecut o suită de evenimente ale căror urmări vor buscula ordinea instituită în societate, aruncand in final totul in haos.

Mai jos sunt cateva repere din cartea " Evanghelia dupa regele agathirs " care sper ca va pot ajuta sa intelegeti corect istoria Creatiei si evenimente majore din viata planetei noastre sau sa va trezeasca curiozitatea sa cunoasteti si intelegeti mai mult din istoria reala si simbolurile  planetare importante :

     
"  EXTRATEREŞTRII DRAGONIENI – sunt o civilizaţie care populează Constelaţia Dragonului de cel puţin 4 miliarde de ani tereştri. Dotaţi cu o inteligenţă superioară, stăpânesc legi ale fizicii, matematicii şi chimiei total necunoscute încă nouă oamenilor. Forma de comunicare între ei este telepatia. Talia lor este cuprinsă între 0,80 - 1,40 m, capul fiindu-le enorm de mare şi oval, iar ochii mari, imobili şi maţi. Durata lor de viaţă putea varia între 5000 şi 8000 de ani tereştri în funcţie de capacitatea cerebrală după care puteau fi recreaţi dacă doreau de către semenii lor.

Planeta Pamant începe să capete formă în urmă cu aproximativ 4,5 miliarde de ani. Pe scheletul unui meteorit mediu încep să se depună diverşi asteroizi de diverse compoziţii chimice.
2,6 miliarde de ani în urmă, Terra atinge dimensiuni de peste 900 de ori mai mare decât cele actuale. În urma coliziunii cu un asteroid de talia Lunii, conglomeratul de asteroizi se topeşte reducându-şi proporţiile la coordonatele actuale.
În urma coliziunii (efectul unei deflagraţii de aproximativ 6 miliarde de bombe atomice), se degajează o enormă cantitate de energie care absorbind în traiectoria sa asteroizii întâlniţi, formează SOARELE de astăzi, Terra reducându-se la dimensiunile actuale.

Aceasta Terra va fi descoperită de o civilizaţie din Constelaţia Dragonului, care realizându-i uriaşul potenţial, în decursul a 1,2 miliarde de ani tereştri o vor modela, coloniza şi exploata în două etape distincte.
Prima fază a început în condiţiile în care Terra, după ce s-a răcit, devenise o masă compactă acoperită de apă, care se rotea cu o viteză de aproape 2,5 ori mai repede decât astăzi. Au scobit Terra în interior în jurul NUCLEULUI CENTRAL - Soare Interior.
Au adus un mic asteroid deasupra Polului Nord si pe el au depozitat şi selectat materialul extras din interiorul Terrei, în special aurul, diamantele şi uraniul,  începând să prindă astfel contur satelitul artificial Luna.
Găurind scoarţa terestră, fac ca apa să patrundă în interiorul Terrei , dezvelind astfel Emisfera Nordică şi Emisfera Sudică. Apa pătrunsă în interior era împinsă în pereţii formaţi de scoarţă de forţa centrifugă şi face să scadă viteza de rotaţie. Din locul actualelor oceane au excavat pământ pe care l-au selectat pe Lună si au format uscatul in crucea cu 4 brate si centrul la Polul Nord ( actuala Europa )

Perforând Antarctica, scot apa din interiorul Terrei, care ocupă locul excavaţiilor. Se presupune că ieşirea bruscă a apei ar fi provocat o mişcare de oscilaţie bruscă care a început să disloce scoarţa, ocazie cu care din continentul America de Nord s-a desprins Atlantida, iar din continentul America de Sud s-a desprins  Spania, Franţa şi Belgia de astăzi. Australia de astăzi, care la vremea respectivă era parte din Lemuria, se desprinde din continentul asiatic şi se poziţionează în Emisfera Sudică. Acest incident îi determină pe extratereştri să părăsească mina Terra pentru o perioadă de aproximativ 350 milioane de ani. 
Când se vor întoarce, extratereştri au găsit planeta acoperită cu o vegetaţie superluxuriantă şi populată cu dinozaurii care au evoluat din apă. Vor dispune continentele deviate ( in forma de pesti, pasari ) in forma generala de dragon. Mai jos vedeti in Google Earth capul si coltii dragonului  formati langa Antarctica si alaturi sudul Amercii de sud ( pasare, pelican ).

 Vor echilibra planeta înclinând-o la 23°  27΄ în baza unor legi ale fizicii puse în acord cu Luna. Datorită acestei înclinări Terra s-a echilibrat, mişcarea de oscilaţie nevariind cu mai mult de 1°, ceea ce face ca variaţiile de climă să fie constante. 

La sfârşitul celei de-a doua faze ( care începe cu războiul dintre extratereştri şi atlanţi), Terra va fi « O COPIE » la scară mică a Constelaţiei Dragonului şi a galaxiei noastre.

Satelitul artificial Luna a fost folosită de extratereştri ca o bază. Satelitul artificial nou creat de rasa extraterestră avea şi rolul de a filtra şi dispersa radiaţiile solare ce veneau spre Terra. Acest satelit artificial era de 400 de ori mai mic decât Soarele, plasat foarte exact între acesta şi Terra, distanţa de la Soare la el fiind de 400 de ori mai mare decât distanţa de la el la Pământ. Acestea sunt coordonatele eclipsei perfecte. 
Prima bază extraterestră la suprafaţa Terrei, a fost ETHEN (EDHEN - BASSORAH IRAQ) plasată în Mesopotamia în Câmpia Abadan între uniunea fluviilor Tigru şi Eufrat şi Golful Persic.
Cea de-a doua bază extraterestră la suprafaţă, AGARTHA,  construită pe teritoriul României de astăzi  unde muntii Carpati reprezinta Dragonul terestru , a fost cea mai importantă colonie extraterestră de pe Terra, drept pentru care au înconjurat-o cu un zid în formă de cap de dragon 

 
 Centrul coloniei se afla în interiorul MUNŢILOR CARPAŢI, unde extratereştrii au construit uzine şi laboratoare care aveau ca obiectiv principal prelucrarea aurului şi a celorlalte minereuri. 

AURUL – Metal nobil din tabelul lui Mendeleev având numărul atomic 79, din care extratereştrii obţineau prin dezintegrare o pulbere albă numită PULBEREA VIEŢII. Această pulbere, în contact cu orice organism viu avea proprietatea de a-l regenera. Oricine consuma această pulbere întinerea instantaneu, putând atinge vârste metusalemice. Dezintegrarea aurului şi obţinerea acestei pulberi era posibilă cu ajutorul unui dispozitiv de înaltă tehnologie, bazat pe câmpurile de energie generate de piramidele tetraedrice

Colonia Agartha era populată de rasa albă a thrcilor şi sauromaţilor, giganţii ORENANG fiind intermediari între ei şi extratereştri. Thrcii şi sauromaţii erau responsabili cu extragerea aurului şi transportarea lui în interiorul Munţilor Carpaţi. Arealul sauromaţilor se întindea de-a lungul Europei de Vest, Nord şi de Est, în vreme ce arealul thrcilor era toată Europa Sudică şi o parte a Mesopotamiei. Au înconjurat-o cu un zid în formă de cap de dragon (zid care a fost dezgropat în vremea regelui Burebista), iar centru Agarthei se afla cuprins în  triunghiul Măgura Codlei, Curtea de Argeş şi Ţara Luanei care împreună cu Sfinxul din Carpaţi formau imaginar o piramidă tetraedrică. În interiorul acestei piramide era inclusă o altă piramidă formată din centrele din Branul de astăzi, Râşnov şi Sinaia care aveau în mijloc tot Sfinxul. 
Colonia Agartha a fost construită după ce Marea Sauromatică a fost împărţită (aproximativ 18 milioane de ani înaintea erei noastre).
Între oraşele Râşnov (Rosenov-Rosenau) şi Bran, la poalele Carpaţilor se găseşte cel mai mare complex de piramide împădurite. 

 Lemuria devenise capitala economică a Terrei, iar Atlantida cartierul ei de lux, în vreme ce Agartha era obiectiv SECRET.
 Cine controla praful din aur al vieţii putea emite pretenţii în orice colţ de galaxie

 ATLANŢII – Progenituri rezultate în urma împerecherii extratereştrilor dragonieni cu membri ai raselor umane albe din America de Nord. La începuturi, datorită « originilor nobile », aceste progenituri aveau un statut privilegiat şi li s-a repartizat ca şi areal ATLANTIDA (de unde li se şi trage numele), unde se ocupau cu navigaţia.
În urmă cu aproximativ 100.000 de ani o elita de rasă albă ale acestor progenituri din Atlantida, care în afară de structura genetică nu aveau nimic în comun cu aryenii şi agathîrşii, au vrut să preia controlul asupra Terrei. Unindu-se cu un grup de extratereştri nemulţumiţi şi aliindu-se cu titanii au atacat cu arme nucleare Lemuria, una dintre coloniile importante pentru societatea extraterestră.
Când au emis pretenţii asupra Agarthei, o uniune giganto-aryani-agathîrsă îi atacă în Munţii Atlas.  În final, altlanţii sunt atacaţi şi de către extratereştri, fapt care generează înfrângerea lor, scufundarea Atlantidei şi instalarea unei ierni atomice de aproximativ 50.000 de ani.
Extratereştrii agarţhi la suprafaţă şi extratereştrii hiperboreeni, în interiorul Terrei, blochează intrările în uzinele şi laboratoarele din Carpaţi, declarându-se neutri şi cerând ajutor interstelar.

Drept represalii, atlanţii invadează Lemuria luându-i pe locuitori prizonieri şi transformându-i în sclavi.
Au executat marea majoritate a atlanţilor de rasă negroidă, doar un mic număr dintre aceştia reuşind să scape, refugiindu-se în coloniile din China şi Gobi. Intenţionat sau din greşeală, atlanţii au aruncat în aer centralele nucleare din Lemuria, care a avut ca efect scufundarea unei părţi din continent, Australia, Noua Zeelandă şi insuliţele din Pacific fiind tot ce a mai rămas.
Devastarea Lemuriei, ocuparea Americii de Sud, a Ethenului şi Egiptului îi fac pe atlanţii kini, aliaţi cu cei din rasa negroidă, să se alăture Agarţhilor.
Răzvrătiţii atlanţi, titanii şi aliaţii lor extratereştri încearcă o tentativă de preluare în forţă a conducerii din Agartha, însă, în Agartha, sistemul de ierarhii funcţionează impecabil. Agartha avea mijloacele necesare să riposteze pe măsură în cazul unui atac. Atlanţii instituie un embargou Agarthei silind-o să se predea, însă aceasta rezistă cu succes.
Când atlanţii invadează coloniile din America de Nord, fiefurile sauromaţilor conduşi de aryeni, extratereştrii agarţhi împreună cu giganţii, aryenii şi agathîrşii constituiţi în “GARDA AGARTHEI” îi atacă pe atlanţi în fiefurile lor, bătălia dându-se în Munţii Atlas. O mică parte din reptilieni scapă şi împreună cu câţiva extratereştri se vor refugia pe planeta Marte.

 Aproximativ 75.000 de ani î.e.n. - Intervine ajutorul interstelar care bombardează nuclear Atlantida, coloniile din America, Africa şi Gobi. Titanii sunt exterminaţi în totalitate, capii extratereştrilor răsculaţi sunt executaţi exemplar  în vreme ce ceilalţi extratereştrii implicaţi în răscoală sunt condamnaţi la exil pe Terra, iar peste 80% dintre atlanţii puri si atlanţii de rasa albă sunt nimiciţi.
În urma bombardării, Atlantida se scufundă (Cuba şi Caraibele fiind tot ce a mai rămas din ea).
Pe continentele Americii şi Africii, situate în apropierea ei, precum şi în Gobi se instalează pustiurile (deşertul Sahara, Acatama şi Mexic). Construcţiile extraterestre pe Terra ocupate de atlanţi au fost pustiite, singura colonie rămasă intactă fiind Agartha şi bineînţeles Hiperboreele ( cele 2 colonii extraterestre interioare )

 “MINA TERRA” este închisă de către extratereştrii în proporţie de 95%. După scufundarea Atlantidei şi încheierea războiului extraterestro-atlant,  contactul raselor extraterestre cu Terra a devenit extrem de rar. Elitele agathîrşilor şi aryenilor au fost desemnate să strângă în continuare minereurile de aur, urmând ca la date bine stabilite, extratereştrii să revină pe Terra şi să “macine” aurul, obţinând astfel PULBEREA VIEŢII.

♦ În urma atacului nuclear generat de către civilizaţia extraterestră , pe Terra se instalează o iarnă atomică de aproximativ 55.000 de ani. Nori groşi de fum s-au ridicat în atmosferă făcând ca aerul să fie greu de respirat şi lumina soarelui să fie difuză. Temperaturile au scăzut cu aproape 30°C, făcând ca civilizaţiile să se refugieze, fie în interiorul pământului, fie în interiorul munţilor ca să supravieţuiască frigului. Groenlanda şi toată regiunea Polului Nord au fost acoperite de gheaţă, cu toate că mai înainte erau un ţinut verde.
♦ Rasele umane din Agartha (giganţii ORENANG, aryenii, agathîrşii, sarmaţii şi thrcii pelasgi), s-au adăpostit şi au supravieţuit în interiorul Carpaţilor. 
♦ Aproximativ 20.000 de ani î.e.n. , clima pe Terra începe să se încălzească şi rasele umane încep să migreze.
Civilizaţiile de rasă albă din America de Nord pătrund în Europa, fiind înaintaşii scoţilor, vikingilor şi goţilor.
O parte din rasele umane din Asia migrează în America de Nord, aceştia fiind strămoşii amerindienilor.
Din rasele umane albe amestecate cu rasele kinilor au ieşit străbunii japonezilor.
Tot din  kini şi alte rase au rezultat străbunii mongolilor, care îşi spuneau şi THARTHARI.
Urmaşii atlanţilor puri şi o altă parte a atlanţilor albi se reunesc la ALACA-HUYUK (Turcia), fiind cunoscuţi sub numele de HITIŢI de unde migrează  spre BAALBECK, ETHEN şi JERICHO (veche colonie extraterestră), localitate situată la 30 km JERUSALIM, unde s-au găsit urme de construcţii rectangulare şi rotunde care presupuneau cunoştinţe sofisticate de inginerie, având o vechime de aproape 15.000 de ani. De la Jericho se vor întinde până în Egipt.
Atlanţii albi din Mesopotamia dezvoltă arta navigaţiei şi sunt cunoscuţi şi sub numele de FENICIENI, CHALDEENI, SUMERIENI, etc.

În secret un grup format din descendenţii celor mai vechi familii de atlanţi puri (în număr de 15) preiau conducerea tuturor atlanţilor albi din Mesopotamia până în Egipt. si vor forma  CLASA SACERDOŢILOR sau A MARILOR PREOŢI. Această clasă era de fapt o societate secretă compusă din 15 mari familii de atlanţi de origini pure. Şefii fiecărei familii erau numiţi MARI SACERDOŢI sau MARI PREOŢI. Fiecare dintre aceşti sacerdoţi avea în subordinea lui, din rândul familiei sale, un grup care i se supuneau necondiţionat şi care erau numiţi în limbaj interior, Micii Preoţi.
Aceşti 15 Mari Sacerdoţi au confiscat pentru prima oară ADEVĂRUL despre originile rasei umane şi au inventat RELIGIA  ca MIJLOC DE ÎNGENUNCHIERE A MASELOR.

Având cunoştinţe despre lucrurile care s-au întâmplat în vremuri imemoriabile, fiind dotaţi cu o inteligenţă nativă ridicată şi cunoscând diverse trucuri manipulatorii, s-au impus în ochii raselor umane căpătând o aura mistică. Religia inventată de ei şi transmisă maselor nu era altceva decât fapte care s-au întâmplat în vremuri memoriabile, rearanjate şi repovestite în propria lor manieră. Aşa zişii zei, deveniţi ulterior dumnezeii-demon nu erau altceva decât personaje reale, care au trăit pe Terra înainte de războiul dragono-atlant, ajungându-se astfel ca panteonul egiptean să cuprindă peste 200 de zei, mai mari sau mai mici, zei care trebuiau cinstiţi şi onoraţi. În paralel, deşi aveau un sistem de scriere propriu, au mai inventat încă unul pentru uzul maselor. Acest sistem de scriere l-au numit HIEROGLIF.
În TIMP au reuşit să planteze în conştiinţa oamenilor TEAMA de aceşti zei, deveniţi ulterior, de-a lungul istoriei demoni, îngeri, sfinţi, dumnezei, etc., FENOMEN CARE DUREAZĂ ŞI ÎN ZILELE NOASTRE.
RELIGIA A FOST DINTOTDEAUNA O AFACERE PENTRU CEI CARE AU INVENTAT-O. "


 NAMASTE
G


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro