vineri, 24 ianuarie 2020

Puterea lui Cinci ~ indienii Hopi despre inversarea polilor magnetici ai Pamantului


" Hopii , potrivit Bunicului Eric, un membru al Consiliului Hopi si istoricul tribului (el este, de fapt, ultimul membru al acestei parti a tribului),  au venit din Guatemala, iar la acel moment erau mayasi, nu Hopi. Din motive inca ascunse de Hopi si de mayasi, ei au fost trimisi catre Nord. Ambele triburi mi-au spus acest lucru.
In noiembrie 2007, cand calatoream cu autobuzul prin Guatemala cu Bunicul Eric, acesta m-a intrebat daca am vazut sfera albastra de pe cer din octombrie 2007. Am raspuns ca nu am vazut-o, dar fiica mea a vazut-o cand a aparut. Eu m-am uitat pe internet. M-a intrebat daca asta ar putea fi profetia Hopi a Stelei Albastre, care a fost facuta acum 200 de ani de catre ei. Nu stiam raspunsul, pentru ca nu sunt Hopi.
Iata ce s-a intamplat: chiar inainte de 24 octombrie 2007, o cometa, numita Holmes, a trecut prin sistemul nostru solar. O cometa mica, ce se deplasa foarte repede, pe care niciun astronom nu a considerat-o un eveniment astronomic. In 24 octombrie 2007, aceasta cometa a explodat, devenind o gigantica sfera albastra, care a crescut si a crescut, pana a devenit mai mare decat Soarele. Astfel a devenit cel mai mare corp ceresc care a fost observat in sistemul nostru solar. Cand Bunicul Eric s-a intors la indienii Hopi, au discutat si au cazut de acord ca aceasta a fost implinirea profetiei Hopi despre Steaua Albastra. Acest semn a fost acceptat de popoarele indigene din America de Nord si de Sud si de mayasii, ca reprezentand inceputul Sfarsitului Timpului. Dupa cum vedeti, nu a fost un eveniment intamplator, ci cel mai mare eveniment de acest fel, care s-a petrecut in sistemul nostru solar si pe care noi il cunoastem.
Mai exista o alta parte a profetiei Hopi, despre venirea Stelei Rosii. Mayasii si Hopi nu au discutat cu mine despre acest eveniment, dar stiu cateva lucruri din carti si sunt increzator ca vom afla mai multe in viitor.

PROFETIA INCEPE
Cand a fost in Sedona, in iulie 2007, Don Alejandro mi-a impartasit doar o parte din profetia mayasa. A spus ca va fi o schimbare fizica a Polilor Pamantului, candva in perioada numita Sfarsitul Timpului . Nu este nimic nou, de vreme ce Edgar Cayce a prezis acelasi lucru, prin anii ’30. Edgar Cayce a spus ca, undeva dupa iarna lui ’88, axa Pamantului se va schimba si chiar a prezis exact locul unde aceasta se va muta polul “undeva in Rusia, la aproximativ 16 grade fata de unde este acum”. Edgar Cayce a facut aproximativ 12 000 de predictii din 1920 pana in 1970 si a gresit doar o singura data, atunci cand a spus ceva pentru un om din Franta, dar, din greseala, a facut predictia pentru fratele sau geaman. Predictiile lui Edgar Cayce se numara printre cele mai exacte din lume. 
Stiinta moderna a cercetat foarte atent aceasta posibilitate a schimbarii polilor. O schimbare fizica a polilor este precedata intotdeauna de o inversare magnetica. Stiinta moderna a observat ca deja campul magnetic terestru a inceput sa scada in intensitate, acum aproximativ 2 000 de ani, iar acum 400 de ani a avut loc o schimbare dramatica, devenind din ce in ce mai slab. Apoi, acum aproximativ 40 de ani, campul magnetic a inceput sa se schimbe, astfel incat liniile magnetice, care mult timp au fost stabile, au inceput sa se deplaseze. Liniile magnetice s-au deplasat de la locul lor si au ajuns in zone de Pamant, unde nu au mai fost niciodata. Asta a facut ca balenele, care foloseau aceste linii pentru migratie, sa esueze pe tarm, ceea ce nu se mai intamplase inainte. Nimeni nu mai vazuse balene facand acest lucru si nici vreo modificare a liniilor magnetice. Apoi, pentru ca pozitia liniilor magnetice ale Pamantului s-a modificat ca o consecinta a scaderii campului magnetic terestru, pasarile au inceput sa apara in zone care nu faceau parte din traseul lor de migratie. In 1990, hartile aeronautice folosite de avioane pentru aterizarea pe aeroporturi au trebuit sa fie schimbate in intreaga lume, pentru ca cele vechi nu mai erau bune, iar astazi liniile magnetice sunt atat de instabile, incat absolut la fiecare aterizare hartile magnetice trebuie verificate pentru a se asigura ca sistemul de ghidare functioneaza corect.
In 2003, o emisiune de la televiziunea Nova a dat posibilitatea unei echipe de oameni de stiinta sa vorbeasca despre o posibila inversare magnetica a Polilor. Acesti oameni de stiinta erau de parere ca o schimbare magnetica a Polilor va avea loc undeva in viitorul apropiat, asta a fost tot ce au spus.
Apoi, acum mai putin de doi ani, oameni de stiinta din toata lumea care cerceteaza campul magnetic terestru au intrat pe internet, pentru a avertiza omenirea. Au facut acest lucru timp de 11 zile, pana cand guvernele i-au redus la tacere, probabil pentru ca le era teama ca oamenii vor fi prea ingrijorati. Oamenii de stiinta au spus ca, din cauza anomaliilor din campul magnetic terestru, in 25 de ani de acum incolo nu numai ca liniile acestuia se vor deplasa, dar isi vor schimba si polaritatea, asta insemnand ca Polul Nord va deveni Polul Sud si invers. Apoi, acum opt sau noua luni, aceiasi oameni de stiinta au intrat din nou pe internet si au avertizat din nou oamenii ca anomaliile au devenit atat de severe, incat se asteapta la o inversare magnetica a Polilor, in orice moment.
Ceea ce stiinta stie este ca acum 13 000 a avut loc o schimbare fizica a Polilor. Momentul in care ne aflam acum coincide cu momentul opus din precesia echinoctiilor (ciclul complet durand 26 000 de ani). Ei cred ca Polul Nord se afla in Golful Hudson inainte ca axa sa se deplaseze. Iar acum 26 000 de ani, exact in pozitia in care ne aflam acum in precesia echinoctiilor, aproape de 21 decembrie 2012, Sfarsitul Timpului, polii fizici ai Pamantului s-au schimbat.
Si daca asta nu este suficient de socant, oamenii de stiinta stiu ca deplasarea axei Pamantului catre noua sa pozitie dureaza doar 20 de ore, adica mai putin de o zi. Acest lucru nu e spus de mayasi, ci este demonstrat de stiinta moderna. Te trezesti intr-o zi si in aceeasi zi lumea in care traiesti este complet schimbata. Stiinta a demonstrat ca, exact inainte de schimbarea fizica a Polilor, are loc intotdeauna o inversare a polilor magnetici, urmata de o perioada fara camp magnetic.
Ceea ce acum este doar o teorie, pentru ca omul modern nu a mai asistat la un asemenea eveniment, este de fapt singura care poate explica cum este posibil acest lucru. Pamantul este masiv si, pentru a-si schimba axa, este nevoie de o cantitate imensa de energie, iar asta e aproape imposibil. Oamenii de stiinta nu au putut sa-si dea seama cum ar fi posibil asa ceva. Cantitatea de energie necesara ar fi imensa: ar fi ca si cum Luna ar lovi Pamantul “ ceva asemanator. Atunci, ar fi imposibil ca Pamantul sa-si schimbe axa? Dar de fapt nu este asa. Pamantul si-a schimbat axa de sute de ori in ultimele milioane de ani; doar oamenii de stiinta nu-si puteau da seama cum e posibil asa ceva.
Apoi, acum 20 sau 30 de ani, a aparut o teorie ce spune asa: suprafata Pamantului are o crusta, nu foarte groasa, de 35-45 km, iar sub aceasta crusta se afla ceea ce se numeste manta. Mantaua superioara face legatura intre partea inferioara a crustei si interiorul Pamantului. Ea este formata din piatra. Ceea ce oamenii de stiinta au aflat este ca, daca devine zero campul magnetic (ceea ce se asteapta sa se intample curand), dupa vreo doua saptamani aceasta formatiune pietroasa din jurul Pamantului devine lichida, ca uleiul. In acest moment, crusta Pamantului este libera sa se deplaseze in orice directie doreste. Totusi, va fi nevoie de o cantitate imensa de energie, desi mult mai mica decat ar fi necesara pentru deplasarea axei Pamantului. Deci, ei cred ca gheata de la Polul Sud nu este centrata perfect (este o cantitate imensa de gheata, care, daca ar fi sa se topeasca, ar ridica nivelul oceanelor cu aproximativ 60 m) si ca aceasta masa imensa va tinde catre pozitia de echilibru, atunci cand suprafata Pamantului se va putea roti si crusta o va urma. Asadar, oamenii de stiinta cred si prezic ca locul in care axa Pamantului se va muta este incredibil de aproape de cel prezis de Edgar Cayce. Destul de interesant! Edgar Cayce spune ca va fi la 16 grade in Rusia, intr-un anumit punct, iar matematicienii au calculat cam 17 grade in aproape acelasi loc. Asadar, nu stim inca. Este o teorie. Nimeni nu a mai vazut un lucru asemanator “cel putin nu oamenii moderni”.
Schimbarea axei Polilor, care oricum va avea loc, este legata de ceea ce mayasii vor sa va spuna. Ei stiu ca va avea loc, ei isi amintesc istoria lor si cele doua schimbari ale Polilor, pe care stiinta le-a inregistrat. Mayasii spun ca au trecut prin ambele si au fost pe Pamant cel putin 26 000 de ani. Stiinta nu poate contrazice acest lucru, pentru ca nu stie de unde au venit si nu stie cine sunt ei. Don Alejandro spune ca, in timpul ultimei schimbari a Polilor, milioane de oameni au murit pentru ca nu au stiut ce se intampla. Daca ar fi stiut (asta se intampla si acum), ar fi transformat aceasta experienta intr-una puternica, frumoasa si deosebita.
Don Alejandro spune ca, daca oamenii nu inteleg ce se intampla si se lasa prada fricii, pot foarte usor sa moara. El vrea sa va vorbeasca despre asta. Don Alejandro mai vorbeste si ca vor fi 30 de ore de intuneric la schimbarea Polilor. Stiu ca sunt unii care vorbesc de trei zile de intuneric, dar mayasii spun: nu, nu vor fi trei zile, ci 30 de ore. 
Don Alejandro spune ca va fi atat de intuneric, incat nici macar stelele de pe cer nu se vor vedea, in timpul noptii. Cu alte cuvinte, devenim orbi. El spune ca, in acest timp, foarte multi oameni au murit de frica. Tot el spune ca daca stai calm, nu iti faci griji si esti relaxat, totul revine, vezi din nou, totul revine la normal si nu dureaza decat 30 de ore. Acesta este un alt lucru pe care mayasii vor ca voi sa-l intelegeti: in timpul schimbarii, sa nu va fie frica, nu este nimic de care sa va temeti! 
Desigur, dupa schimbarea Polilor, locul in care te afli pe Pamant este probabil complet diferit fata de ecuator! Probabil veti trai intr-un mediu nou si complet diferit de pe Pamant. Aceasta inseamna ca trebuie sa va dati seama imediat unde va aflati, altfel veti muri ori de cald, ori de frig.
Acesta este o alta parte din profetia mayasa (numita “Ziua Limita“), dar exista o parte mult mai importanta: cum intelegem sa fim in timpul inversarii Polilor si imediat dupa asta? 
Pentru mayasi, ceea ce conteaza este vibratia ce izvoraste din inima noastra, care este in rezonanta perfecta cu Inima Pamantului, Inima Soarelui si Inima Universului. 
Daca invatam sa traim in aceasta vibratie, Pamantul Viu va avea grija sa ajungem in Noua Lume."

Drunvalo -  29 iulie 2009




NAMASTE


NAMASTE

G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro