luni, 22 mai 2023

Puterea lui Cinci ~ SCOALA TATALUI TIMPULUI

 

SCOALA TATALUI TIMPULUI

Va invitam pe Zoom in fiecare Sambata de la orele 18, in cadrul 2 sesiuni succesive a cate 40 de minute per sesiune.
Discutii libere, interactive pe toate temele de interes major pentru Regasirea de Sine a Fiintei, in naturaletea si simplitatea vietii asa cum a fost lasat de Creatorul Axei Tipului.
Pentru inscrieri si detalii conectare transmiteti mesaj whatsapp la nr. 0725 661 513 in intervalul Duminica-Vineri pentru sesiunile din Sambata care urmeaza.
EVIDENTIEREA REALITATII- Suntem la a 25-a civilizatie la suprafata planetei, recunoscut asa-zis oficial sunt doar ultimele 6 dintre acestea, iar la cum se prezinta majoritatea fiintelor aflate acum la suprafata TER-RA parca tot la prima suntem.

Pervertirea fiintei inseamna iesirea din Axa Timpului Creatorului implicit departarea de esenta fiintei, iar in nu mult timp se intampla sa consumi resursele din timpul tau si invariabil intri in timpul altora, ca energie trebuie sa iei de undeva.
Apoi uiti ca energia din timpul tau te si invaluie cat si curge in tine prin meridianele energetice care au si simbolistica sacra in corp inclusiv in piele.
Apoi intre amintirile tale gasesti ca vrei sa evidentiezi, insa cum timpul tau l-ai consumat, iti faci tatuaje iti introduci fel de fel de substante in corp si cap, ca sa.. arati mai bine. Astfel de fiinte se exclud singure din timpul Creatorului Axei Timpului, pentru ca
nicio fiinta care nu si-a pastrat originalitatea esentei sale, adanc in ea, cat si a trupului fizic, nu poate accesa locurile sacre din RO.
Totul este pe baza de ADN care e alcatuit din SUM U MUL de informatii si energia adaugate in timpurile fiecarei fiinte din timpul creatorului axei timpului.

SURSA A TOATE ESTE AXA TIMPULUI insa aceasta ARE UN CREATOR AL SAU, in creatie oricine si oricare are pe cineva si ceva atat inainte cat si inapoia sa, iar asta este un adevar de necontestat.

Multi ignora trupul fizic, insa priviti-l cu mai multa atentie si consideratie- un trup finut insa atat de rezistent incat genetic fiind proiectat sa poata gazdui permanent atat constiinta/sufletul cat si sinele superior-energia primara a creatorului timpului, simultan functional acestea 3 alcatuiesc TRINITATEA FIINTEI.
Toata minunatia asta este creata prin o stiinta desavarsita avand la baza fizica cuantica de nivel cosmic si matematici speciale care in creatie se manifesta spatio-temporal. Atunci cand unii fac pe desteptii zilei, sa se opreasca un pic din...momemtul infatuarii lor si sa se observe cu atentie trup-suflet-energia inimii/sinele si sa multumesca creatorului axei timpului pentru ca si ei, EXISTA, ca EL s-a gandit si la ei sa existe dinainte ca acestia ..sa existe, ca sa faca pe desteptii.
Precizia si Perfectiunea sunt peste tot, uitati-va si la dispunerea oraselor din RO, e perfecta prin energii, simbolistica, asezare in spatiu, numerologie, fizica cuantica si matematicile spatiale cu care Carpatii si tot ce este in RO si la suprafata cat si in subteran sau in aer, sunt perfect si armonios create.
Va asteptam cu drag la SCOALA TATALUI TIMPULUI, sa aflam impreuna ca Timpul include tot ce exista in ere de cand este creatia, TIMPUL FIIND AXA CREATIEI.
Greseala multora din creatie, nu numai de aici, este ca vor sa stapaneasca Timpul pentru a ascensiona, ori in Timp te incluzi in vreme ce parcurgi momentele Timpului Tau in timpul Axei Timpului.
✨IMPORTANT, in vederea acceptarii conectarii la sesiunile Zoom, atat cei din lista de prieteni, urmaritori, cat si oricine doreste sa participe, sa transmita la nr de whatsapp comunicat, un printscreen cu pagina de fb. Am mai multe criterii de selectia participantilor, printre care, cei ce au la profil alte poze decat una care sa evidentieze persoana reala, sau nu au activitate in cont si folosesc un cont creat rapid sau altul decat cel real, nu sunt acceptati la sesiuni.

❤️💛💙
Credem ca e momentul sa oprim cu totul si de tot, toata sarada asta, in care unii au luat toate resursele care sunt pentru toti,
exploatand la propriu pe toata lumea,
In care altii fac pe desteptii si salvatorii, ori indrumatorii la cat mai multi, la care profitul material si de imagine, e tot ce conteaza, iar daruirea cand ofera din experienta lor, nu exista!
Daca totul la nivel de suprafata, ar continua atat de pervertit cum este acum, nu ar mai scapa nimeni!
Vina- ca tot e un sport pe aici, sa se arate cu degetul, altul...celalalt, este a arhonilor, a reptilienilor, a draconienilor, a insectoizor si altii ca ei, care au iesit din Timpul lor si au intrat in cel al Oamenilor, luind toate resursele date lor, de Sursa Creatiei, si se hranesc acum si cu energia oamenilor;
Vina- este si a Oamenilor pentru ca AU PERMIS ASTA!
Se va spune, Nu am stiut!.. Ba s-a stiut, si s-a simtit, pentru ca ATUNCI cand Cineva intra din Timpul sau in Timpul Altuia, SE SIMTE, SE VEDE, SE PERCEPE ASTA!!!
S-au facut aliante intre oameni si "cuceritori", unii s-au "asigurat" pe ei si neamul lor, ignorand de tot Neamul Oamenilor din care FAC PARTE!!!
Pot sa va scriu TOATA ISTORIA REALA A UMANITATII ASA CUM ESTE EA, CU CELE 25 DE CIVILIZATII (CI NU CU DOAR 6 CUM SE MINTE!!!), INSA PREFER SA VEDETI TOTI VIDEO/AUDIO TOTUL!!!
ASTA VA FI UN SOC PENTRU MULTI, SI ESTE SOCUL TREZIRII ATAT PENTRU OAMENI CARE REVIN ASTFEL IN TIMPUL LOR, DE UNDE ATI PLECAT,
CAT SI PENTRU "ASUPRITORI" ORICINE SUNT EI, CARE SUNT TRIMISI INAPOI IN TIMPUL LOR, DIN CARE AU IESIT!!!
SA VA FIE RUSINE LA TOTI FARA EXCEPTII- INDIFERENT DE CASTA, RASA, CIVILIZATIE, UMANOIDA SAU DE ORICARE ALT TIP, PENTRU CA ATI FOST FARISEI DE A LUNGUL EXISTENTEI VOASTRE, INCLUSIV VIATA ASTA, SI DE CEL PUTIN CATE 7 ORI FIECARE LITERA A ALFABETULUI DE LA A LA Z SI DE LA Z LA A!!!

*Stiu ca toti ma urmariti cu ce fac, spun si scriu, INSA DE DATA ASTA, CHIAR SE OPRESTE TOTUL SI FIECARE REVINE IN TIMPUL SAU!!!

❤️💛💙

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro