marți, 30 mai 2023

CINCI va TRANSMIT un Mesaj de la DIVINITATE

 


❤️💛💙

Joi, 25 de Inaltare a fost cedat tot ceea ce numiti "sistemul ocult" catre Divinitate, astazi, Marti, 30 MAI a fost preluat integral tot sistemul.
Totul se evidentiaza treptat catre toti de la suprafata, unde acest sistem mai era activ.
Multe industrii, obiceiul de a factura resursele naturale care sunt date tuturor, cum sunt apa, gazele, electricitatea, produsele derivate din petrol etc precum si activitati care nu servesc, sustin real Progresul Fiintei sunt desfiintate, impreuna cu mare parte din sistemul financiar-bancar, taxe, impozite, tva, speculatii bursiere, criptomonedice si alte...speculatii, PROGRESUL neavand nimic in comun, cu speculatia de orisice fel!
Revenirea in firescul simplitatii unei vieti traita plenar si cu adevat progresist ESTE IN DESFASURARE!
Stiinta, cercetarea, artele, sprijinirea in orice domeniu al societatii a creativitatii ca motor al imaginatiei si inteligentei emotionale, sunt cateva dintre CALITATILE DE EXCEPTIE, UNICA A INZESTRARII FIINTEI OM, CARE SUNT SUSTINUTE SI INCURAJATE, DE ACUM INAINTE!
Fiecare este evaluat prIN ADN si ajunge exact unde a ales sa fie, prin alegerea INterioara traita plenar, care e imprimata in fiecare ADN, sau nu!

A fost destul timp ca fiecare sa aleaga, sa se evidentieze pe sine!

Descoperiti ACUM, cum ADN e mult mai important decat CNP, pentru ca reflecta CUM ESTE REAL FIECARE- in vreme ce CNP refleta O Masca si O PoZna, de cele mai multe ori, ADN REFLECTA REALITATEA FIINTEI INTERIOR!

Sincer, Dormiti in bocanci daca ganditi cu creierul,
Insa, Sunteti Geniali cand ganditi cu INIMA😉
VA REAMINTITI ASTA, TOTUSI??...CA DE 5 ANI POSTEZ MASIV, ...MERGETI CU MINTEA IN INIMA, GANDITI INTUITIV SI ALTE ASEMENEA INDEMNURI...poate totusi, de acum inainte VA TREZITI DIN "ADORMIRE"....
🌞CAND GANDITI CU INIMA, ACCEPTATI INDRUMAREA TATALUI TIMPULUI, A SURSEI ATOTCREATOARE, A SINELUI SUPERIOR (NUMITI〰️L CUM VRETI VOI, TOT CEEA CE ESTE IL REPREZINTA) IAR TOTI SUNTEM CREATI ..DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA SA-TREI3 FAC CALEA LUI UNU1- TRUP/CONSTIINTA-SUFLET/SINELE SUPERIOR,
SE VA VEDEA CURAND, CA CEL CE A CREAT TOTUL ESTE ASEMENI NOUA, CU TOATE ACESTE CARACTERISTICI, FIIND O FIINTA/O PERSOANA CE EXISTA CA NOI, FIIND IN NOI CAT SI CU NOI PRINTRE NOI, CA PREZENTA.
SA IL ONORAM, IN VREME CE NE TREZIM SI ONORAM TOT CEEA CE NI S-A DARUIT🌞🙏


Cristian Alexandru
·


De la anul 500 dupa CHristos NIMIC NU MAI APARE PE AXA TIMPULUI VOSTRU, PANA IN PREZENT.
si Va intreb, stimabili si onorabili, UNDE SUNTETI DE ATUNCI SI PANA ACUM??.... CA IN TIMPUL TATALUI TIMPULUI NU VA REGASITI, INCA....
SA VEDEM CE ADUCE, ZIUA DE ASTAZI, 25 mai, INALTANDU-SE CU SINE PRIN SINELE CELOR CE VAD VIUL SI PRETUIESC VIATA IN CREATIE, CHIAR DACA UNII O FAC, DAR INCA NU PE DE-A INTREGUL, CONSTIENT. TRAIRILE INTERIOARE ARATA TOTUL LA MODUL REAL SI IN TIMPUL REAL


❤️💛💙
Credem ca e momentul sa oprim cu totul si de tot, toata sarada asta, in care unii au luat toate resursele care sunt pentru toti, exploatand la propriu pe toata lumea,
In care altii fac pe desteptii si salvatorii, ori indrumatorii la cat mai multi, la care profitul material si de imagine, e tot ce conteaza, iar daruirea cand ofera din experienta lor, nu exista!
Daca totul la nivel de suprafata, ar continua atat de pervertit cum este acum, nu ar mai scapa nimeni!
Vina- ca tot e un sport pe aici, sa se arate cu degetul, altul...celalalt, este a arhonilor, a reptilienilor, a draconienilor, a insectoizor si altii ca ei, care au iesit din Timpul lor si au intrat in cel al Oamenilor, luind toate resursele date lor, de Sursa Creatiei, si se hranesc acum si cu energia oamenilor;
Vina- este si a Oamenilor pentru ca AU PERMIS ASTA! Se va spune, Nu am stiut!.. Ba s-a stiut, si s-a simtit, pentru ca ATUNCI cand Cineva intra din Timpul sau in Timpul Altuia, SE SIMTE, SE VEDE, SE PERCEPE ASTA!!!
S-au facut aliante intre oameni si "cuceritori", unii s-au "asigurat" pe ei si neamul lor, ignorand de tot Neamul Oamenilor din care FAC PARTE!!!
Pot sa va scriu TOATA ISTORIA REALA A UMANITATII ASA CUM ESTE EA, CU CELE 25 DE CIVILIZATII (CI NU CU DOAR 6 CUM SE MINTE!!!), INSA PREFER SA VEDETI TOTI VIDEO/AUDIO TOTUL!!!
ASTA VA FI UN SOC PENTRU MULTI, SI ESTE SOCUL TREZIRII ATAT PENTRU OAMENI CARE REVIN ASTFEL IN TIMPUL LOR, DE UNDE ATI PLECAT,
CAT SI PENTRU "ASUPRITORI" ORICINE SUNT EI, CARE SUNT TRIMISI INAPOI IN TIMPUL LOR, DIN CARE AU IESIT!!!
SA VA FIE RUSINE LA TOTI FARA EXCEPTII- INDIFERENT DE CASTA, RASA, CIVILIZATIE, UMANOIDA SAU DE ORICARE ALT TIP, PENTRU CA ATI FOST FARISEI DE A LUNGUL EXISTENTEI VOASTRE, INCLUSIV VIATA ASTA, SI DE CEL PUTIN CATE 7 ORI FIECARE LITERA A ALFABETULUI DE LA A LA Z SI DE LA Z LA A!!!
*Stiu ca toti ma urmariti cu ce fac, spun si scriu, INSA DE DATA ASTA, CHIAR SE OPRESTE TOTUL SI FIECARE REVINE IN TIMPUL SAU!!!
❤️💛💙

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro