vineri, 18 noiembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ Trecut si Viitor impreuna

 


Noi romaniii  spunem  LINU-I SI IARA LIN ... despre Egipt mai trece un timp si veti cunoaste mai multe...

   

  

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA Akhomyira Darwyishian
MICRODVD-UL DE 1.8 CM, DE STICLĂ INVENTAT DE UN ROMÂN DIN TIMIȘ, PE CARE ÎNCAP 5.000 DE TERRABYTZI, DE CE NU SE PUNE ÎN VÂNZARE ȘI ÎN ROMÂNIA ALĂTURI DE CEALALTĂ INVENȚIE A SA, CD-UL DE STICLĂ CUARTOASĂ, PE CARE ÎNCAP DE 60.000 DE ORI MAI MULTE INFORMAȚII DECÂT PE ULTIMUL RĂCNET DE MICRODVD FOLOSIT DE NASA?
SĂ NU UITĂM ȘI DE SOLUȚIA DENTARĂ, CARE FACE SĂ CREASCĂ UN DINTE ÎN MAI PUȚIN DE 10 ORE, INVENȚIE ROMÂNEASCĂ ȘI EA , din 1983.
DE CE NU SE DAU OAMENILOR? DE CE LE PĂSTREAZĂ CEI RĂI DOAR PT EI ȘI INTERESELE LOR?
CURÂND TOATE INVENȚIILE, CREAȚIILE EXISTENTE DE DEDEMULT CA ȘI CELE DE ACUM ASCUNSE, VOR FI DATE LUMII ÎNTREGI.
CEI CARE LE-AU INTERZIS VOR PLĂTI CU VIAȚA!

Octombrie nu se dezminte de predictiile schimbarii

 
Actualizare despre Kelly Marie Brady care s-a întors în DC. 😉
Ea confirmă că autobuzele de transport vin și pleacă în afara Capitoliului de câteva zile... De asemenea, unul dintre șoferii de autobuz avea logo-ul Marines pe tricou.
Speculațiile confirmă din ce în ce mai mult că tribunalele militare sunt ținute aici de mult timp.
Unele drumuri majore spre Capitoliu sunt în prezent închise.
De Henning Riediger

Tribunalele militare au avut loc la Casa Albă din Washington DC, Palatul Buckingham din Londra, la GITMO și alte două locații.

 
Așa se dărâmă cabala, cărămidă cu cărămidă 🔥
🇮🇱⚡ Un tânăr miliardar din Top 10 Forbes și-a pierdut întreaga avere în 48 de ore
La începutul săptămânii, averea fondatorului schimbului de criptomonede Sam Bankman-Fried (cel mai mare donator privat al Partidului Democrat 🇺 🇸), care era unul dintre cei mai tineri zece miliardari, valora un vârf de 26 miliarde de dolari. Marțea trecută, în urma prăbușirii vânzărilor companiei, aceasta a scăzut cu 99 la sută.
Ziua 11. În noiembrie, crypto Exchange FTX a declarat falimentul, iar Bankman-Fried și-a părăsit funcția de lider al companiei. Datoria bursei cripto s-a ridicat la 8 miliarde de dolari, iar administrația nu a reușit să găsească mijloacele de menținere a lichidității.
Accidentul Bankman-Fried a fost unul dintre cele mai mari din istorie 👏
https://project-e.ro/2022/11/10/prabusire-istorica-a-regelui-cripto-sam-bankman-fried-a-pierdut-15-miliarde-intr-o-singura-zi/?fbclid=IwAR0hvWbQpaAXJB-nmm27COBpLMZM2Yqef3_GwH2wRLCa-ooOAB34j9AOwNw


Iskra Loukanova este împreună cu Iskra Loukanova III şi 
alţi 3
.

 
GERMANIA SE ALĂTURĂ RUSIEI ȘI CHINEI ÎN ALIANȚA PENTRU ELIBERAREA PLANETEI!!! ▪️ Până când, totuși, Statele Unite vor fi eliberate de Mafia Hazara, războiul va continua. Războaiele nedeclarate sunt și în Brazilia, Pakistan, Israel și în alte părți care trebuie rezolvate. Și bineînțeles că și războiul din Ucraina și Kazahstan trebuie oprit. Totusi, nu poate exista nici o indoiala ca eliberarea planetei este iminenta! ▪️ În Germania, DONATUS (în imagine mai jos), Prinț și Landgraffer de Hesse, conduce Germania spre independență pentru prima dată după cel de-al doilea război mondial. Donatus este descendentul reginei Victoria, împăratul german Friedrich al III-lea, regele italian Victor Emmanuel al III-lea și alții. În urmă cu câteva zile, Donatus l-a trimis pe cancelarul german Olaf Scholz în China pentru a negocia aderarea Germaniei la Alianță. Faptul că a ajuns la un acord este evident din rapoartele agențiilor oficiale de informații de stat chineze și ruse. ▪️ Potrivit surselor Xinhua, Scholz i-a spus președintelui chinez Xi Jinping că „este nevoie de o lume multipolară”. Germania „respinge confruntarea blocului” și sprijină „negocierile de pace și instituirea unei arhitecturi de securitate echilibrate, eficiente și durabile în Europa”. Cu alte cuvinte, Germania este pregătită să elimine NATO și să o înlocuiască cu ceva mai cuprinzător. ▪️La rândul său, agenția rusă de știri TASS relatează că a fost inițiat un acord secret între Illuminati Gnostic și WDS (World D_eep State). Înțelegerea este revenirea la un acord între Friedrich cel Mare și regele rus prin folosirea Niprului ca limită între zonele lor de interes. De aceea Rusia își evacuează trupele și cetățenii pe partea lor de râu. https://tass.com/politics/1532813 ▪️ Alte rapoarte rusești confirmă că Scholz pledează pentru „găsirea limbii comune cu președintele rus Vladimir Putin”. https://www.theinteldrop.org/.../nothing-surprising-why.../ ▪️Dacă acordul ruso-german este formalizat și gazul rusesc este turnat înapoi în Europa, acest lucru va distruge speculațiile financiare ale Rockefeller și Rothschild, care vând acum gaze naturale lichefiate în Europa la prețul de patru ori al rușilor Gaz Kia. ▪️Postarea folosește date de la Benjamin Fulford. https://benjaminfulford.net/


GabrielaandMarc Dambra

 
Germania se alătură Alianței pentru a elibera planeta. Strangularea mafiei khazar de pe planeta Pământ s-a încheiat în sfârșit. Germania și Japonia s-au alăturat Rusiei, China și Anglia se află în alianța pentru eliberarea planetei. Acest lucru a forțat familiile Rothschild și The Rockefellers ascunzându-se în Zug, Elveția, să contacteze Societatea Albă Un dragon pentru a negocia o predare

The Good Elite Italian families that now control Italy are now making amends with RUSSIA and receiving oil. 


 
„„Grupul Octagon din Elveția dă în judecată pentru pace după moartea lui Evelyn de Rothschild””
Raport Benjamin Fulford:
Mafia khazariană, cu sediul în Zug, Elveția, încearcă să negocieze un acord de pace cu restul lumii, pe măsură ce omul lor de top, Evelyn de Rothschild, moare și imperiul lor se prăbușește. Ca parte a acestuia, grupul Octagon, șeful Interpolului, noul împărat chinez și un grup de miliardari elvețieni (care controlează zona din jurul lacului Geneva), au cerut Societății Dragonului Alb să trimită un reprezentant în Elveția. Situația a ajuns chiar și în punctul în care bărbații ruși în negru, care se ocupă de entități paranormale, au făcut o mișcare (mai multe despre asta mai târziu).
Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a, înainte de recenta sa crimă, a avertizat să nu meargă în Elveția pentru că „a fost o capcană”. Sursele Mossad sunt de acord. Deci, deocamdată, WDS a decis să aștepte ca vechea „nouă ordine mondială” condusă de Elveția, controlată de mafia khazariană, să se prăbușească.
Acest colaps are loc acum într-un ritm accelerat, mai ales odată cu implozia în curs a Statelor Unite.
Reuniunea G20 de săptămâna aceasta de la Bali, Indonezia, poate fi ultima demonstrație de control a KM care va încerca să înfățișeze Rusia ca fiind „izolată”, când de fapt contrariul este adevărat: Statele Unite au devenit râsul lumii. .
Ministrul rus de externe Serghei Lavrov, care tocmai a sosit în Bali,
spune că situația din lume este încă foarte tensionată din cauza „încercărilor insistente ale alianței occidentale conduse de SUA de a evita pierderea completă a conducerii lor globale, în speranța de a continua să-și rezolve problemele în detrimentul altor membri ai internaționali. comunitate. Acesta este scopul conceptului neo-colonial al ordinii mondiale bazate pe reguli, promovat de americani și aliații lor.” El a adăugat apoi că „majoritatea covârșitoare a țărilor” nu sprijină această agendă.Cel mai important, Germania și UE au rupt cu SUA controlate de KM și au încheiat un acord cu Rusia. Acest lucru a fost confirmat acum de ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, care a ordonat trupelor sale să treacă pe malul rusesc al râului Nipru.După cum notează agenția de presă rusă Tass: „Germania intenționează să îmbunătățească relațiile cu Rusia și China, în ciuda obiecțiilor SUA... Să nu uităm că Țările de Jos au ridicat sancțiunile împotriva Rusiei... SUA nu au puterea de a impune ordine în lume și de a introduce reguli noi." În acest moment, grila de control KM a fost redusă în Canada, SUA, Ucraina și Elveția.
Chiar și asta nu va dura mult, deoarece SUA ocupate de KM se prăbușește atât din punct de vedere politic, cât și economic. Faptul că ei spun că nu-și pot da seama cine a câștigat alegerile intermediare din 8 noiembrie până în decembrie sau mai departe ilustrează paralizia politică. Acesta este motivul pentru care „oficialii electorali din Arizona sunt pregătiți să lucreze prin Ziua Recunoștinței și, eventual, și Crăciunul”. /

 
▪️Săptămâna trecută, liderilor Rothschild din Marea Britanie, o comunitate de 300 de persoane și din întreaga lume, le-a fost trimis un avertisment că operațiunile regimului Red Hat și World Ban care controlează acestea se apropie de sfârșit. Acest avertisment a fost că Evelyn de Rothschild a trebuit să moară - ceea ce s-a întâmplat în ajunul unei Luni Roșii de Sânge - un simbol că Alianța deține controlul și dă startul unei noi ere - Epoca de Aur. Majoritatea oamenilor nu realizează că nu trăiesc în NWO. Epoca aceea s-a terminat acum.
▪️ Din ordinul Alianței, în ajunul lunii roșii de sânge, lui Evelyn de Rothschild, i s-au dat pastile pentru oprirea inimii. Dacă nu se respectă porunca, familia și copiii lui se confrunta cu un viitor care le elimină rapid moștenirea și posesiunile.
▪️ Lady Rothschild este o cârtiță adormită (turnătoare) în cadrul regimului Rothschild. Menține legături mondiale importante - care s-au întors deja împotriva NATO, ONU și elitei.
▪️Soții Rothschild erau familia regală a Imperiului Khazar sub numele Bauer, care odată a fost staționat pe ținuturile Rusiei de Sud și Ucrainei de Sud, ajungând pana la Kiev. Khazarii s-au închinat lui satana ca zeu al lor și i-au oferit copii mici și bebeluși, apoi au băut sângele lor și i-au mâncat. Erau cunoscuți printre națiunile vecine ca spioni, hoți și escroci și majoritatea copiilor oferiți lui s@tana erau copii ruși furați.
Kievul a fost capitala Rusiei în 965. După mai multe avertismente, prințul Kievului Svetoslav le-a distrus țara și i-a alungat de acolo. Familia lor regală - atunci Bauer, a furat vistieria statului și peste noapte într-o evadare non-stop a reușit să ajungă în orașul Frankfurt din Germania, unde au fost redenumiti Rothschild. În evadarea lor, ei au jurat să se răzbune etern pe Rusia și au urmat această linie până în ziua de azi. Mulți dintre acești oameni au rămas pe aceste meleaguri în fosta lor patrie, prefăcându-se evrei, pentru a-și acoperi numele rău. Zelenski este, de asemenea, unul dintre acei jucători de noroc.
▪️Rothschild nu sunt evrei - sunt familia regală a jucătorilor de noroc, dar se prefac a fi evrei pentru a-și ascunde numele rău. Ulterior s-au stabilit la Londra, au creat City of London ca stat independent în Anglia, în secolul al XVII-lea au măcelărit familia regală legitimă prin Oliver Cromwell și ulterior și-au numit reprezentantul la tron. De la Londra, au condus lupta împotriva Rusiei, organizând în 1917, așa-numita Revoluție din Octombrie, au măcelărit familia regală și au distrus Imperiul Rus, ucigând milioane de ruși.
Războiul din Ucraina astăzi împotriva Rusiei este condus din nou de Londra. Imperiul Britanic este cel mai mare dușman istoric atât al Rusiei, cât și al Statelor Unite. Asistăm la distrugerea acesteia de către noua Alianță globală condusă de președinții Trump, Putin, Xi Jinping și prim-ministrul indian Narendra Modi. India săracă a fost o colonie britanică timp de 300 de ani. Din ceea ce a fost cândva Marea Britanie va fi în curând doar o mică Anglia.
Iskra Loukanova
via Roman Sandu

SUA
Incepe curatenia la americani
Azi noapte, in cel mai asteptat discurs al lui Trumpdin ultimul an 1/2, la Mar-A-Largo, printre altele a mentionat:
"Pelosi a fost concediata. Nu-i asa ca e placut? Ea este in drum spre o alta tara chiar acum. A fost concediata".
Foarte interesanta remarca, avand in vedere ca purtatoarea de cuvant a Camerei Deputatilor (House of reprezentatives) tehnic inca este "purtatoare de cuvant" pentru ca alegerile 2024 nu sunt concluzionate.
Se presupune ca Peolsi ar fi fost trimisa la GITMO, inchisoare de maxima securitate de la Guantanamo Bay, Cuba (care a crescut de 3-4 ori de la inceputul mandatului lui Trump in 2017). Inseamna ca au fost/sunt efectuate arestari in masa, chiar daca masmedia corupta-vanduta nu zice nici pâs.
Totusi, ce ar sustine aceat argument si aceasta afirmatie a lui Trump?
La sfarsitul lui Octombrie 2022 (de nici 3 saptamani) Curtea Suprema americana a acceptat un dosar in care 388 politicieni din Camera Deputatilor, Senat, Pence (fostul vice), Biden si Kamala sunt acuzati de fraudarea alegerilor, de impiedicarea cercetarilor federale, de "masluire" a alegerilor, intr-un cuvant: Tradare. (Am postat despre acest fapt).
Acuzatii cu consecinte, la nivelul lor [tradare din partea "alesilor], capitale.
Am atasat o pagina plus linkul de la pagina oficiala a Curtii Supreme. Intrati pe "petition" si la paginile 2-5 vedeti toate numele insirate a celor 388 de participanti la frauda, de tradatori din Guvernul Federal american.
Numaratoarea inversa a inceput. Trump a spus ca, probabil, e cea mai importanta zi a natiunii americane.
Asteptam si la noi; precis or fi macar 1-2 😎

Ionel Albu

 
🔥IN INTERIORUL FURTUNII. 🔥
PUTIN CONFISCĂ peste 160 de companii, exploatații, active și proprietăți ale OLIGARHEI într-o singură operațiune de 24 de ore în sudul Ucrainei, care controlează 70% din industria de transport maritim din Ucraina.
A doua cea mai mare operațiune de spălare a banilor din lume prin oligarhii din UCRAINA care controlează băncile, transportul maritim, armele, alimentele (cereale), îngrășămintele au primit o lovitură MAJORĂ, deoarece PUTIN le-a confiscat CONTURILE.
Operațiuni, afaceri și active....
Căderea operațiunilor DEEP STATE din sudul Ucrainei este legată de companiile din grupul Pelosi, BIDENS, Obama, CIA, BILDERBERG (Roth), subsidiare și participații care au investit trilioane (spălați bani) și încă mai aveau trilioane investite prin aceste companii OLIGARHICE din UCRAINA. Băncile. De afaceri.
>UN NATO etc
Biden etc au primit o mare lovitura cu aceasta operatiune din RUSIA
>OPERAȚIUNEA< FALCON. >FURTUNA<
John Durham
TOP SECRET ❗️

Iskra Loukanova este împreună cu Iskra Loukanova III şi 
alţi 3
.

 
În timp ce vorbim, reprezentanții Pălăriilor Albe ale Pentagonului, Ministerului rus al Apărării și Șefii de informații ruse se întâlnesc în Turcia. 

Iskra Loukanova este împreună cu Iskra Loukanova III şi 
alţi 3
.

 
SPECTACOL DE CLONARE ȘI ACTORI MASCAȚI CA LIDERI DE STAT SUB FORMULA G-20 AU ÎNCEPUT ÎN BALI, INDONEZIA. PARCĂ ÎȘI COS HAINELE LA ACELASI CROITOR SAU ASA ESTE MARCA LOR.
Iskra Loukanova

Ia uitați ce se întâmplă aici! Bali, Indonezia. 

Claus Schwab. Evident, un spectacol făcut de Pălăriile Albe. Toate clonele vii deja moarte sunt în uniformă! AJUNGE! Arată bine pe el și se pare că aceasta este noua linie de modă a Guantanamo Bay. 



Iskra Loukanova este împreună cu Iskra Loukanova III şi 
alţi 3
.

 
Navele de război americane ancorează în prezent în orașele din Australia. Patrioții australieni sunt pe mâini bune - militarii locali, în colaborare cu SUA, pregătesc în liniște scena pentru faza de eliminare publică.

🔥ÎN 2020, PRESA DE ȘTIRI FALSE A DECLARAT CĂ PESTE 300 DE MEMBRI AI MAFIEI AU FOST ARESTAȚI ÎN ITALIA. - A FOST O MINCIUNĂ. - AȘA-ZIȘII MEMBRI AI MAFIEI ERAU CELE 13 FAMILII NOBILE NEGRE CARE SUNT ARESTATE - NUMELE LOR SUNT ÎN PARTEA DREAPTĂ ÎN FOTOGRAFIA DE MAI jos


Va rog vizualizati filmul acesta din linkul de mai jos
in Asociatia Geniul Carpatilor
cel putin incepand de la min 50 pana la 1h 10 min

https://fb.watch/gTxaWiQZ6a/
Dati click mai jos pt a viziona pe You Tube

"Se va ridica o altfel de regalitate din linia scitilor matriarhali care au tinut de Alianta si formele statale dinainte sa cunoastem Raul ...
Inainte oamenii erau unitari si complementari ....
Daca scapam de Rau va veni un val de energie care ne ajuta sa ne limpezim ca apa, balastul se depune si ramane apa limpede la suprafata.....
Pana acum apele au fost tulburi dar cu timpul s-au decantat...
Asta este povestea cu batalia dintre Bine si Rau
Putin stie cu cine are de a face si razboiul nu se va opri pana nu invinge Binele...
Rusii se retrag deoarece preiau americanii lupta lor...
Pe viitor vom vorbi despre state care se respecta intre ele si un sistem de legi planetar valabil pentru absolut toti Umanii "

Numitul ZAMOLXES A FOST FRATELE REGELUI SCIT GNURUS CARE AJUNSESE COMANDANT AL D.A.S.S.G.-IO ( D.A.S.C.C- ia), SI PE CARE L-A UCIS CA SA SCHIMBE IN SCITIA PATRIARHATUL CU MATRIARHATUL .
GNURUS DASSGETUL (cum i se mai spunea) a fost sotul reginei THOMIRIS si tatal lui ANACHARSSIS , ARIAPEITHES SI IDANTHIRSOS . L-AU UCIS SI PE ANACHARSSIS IAR numitul ZAMOLXES REFUZA TRONUL SCITIEI PT A DEVENI ......MARE PREOT . IL IMPUNE PE ARIAPEITHES REGE PESTE SCITI SI APOI AU ATACAT PERSIA .
EL ESTE UNUL DINTRE ARTIZANII RAZBOIULUI AGATHIRSO-SCITO-PERSAN , IN CARE REGELE AGATHIRSILOR SARPEDON (sargapeithes) ESTE OBLIGAT DE IMPREJURARI SA II TAIE CAPUL LUI ARIAPEITHES SI REGELE SARMATIEI ALIATUL AGATHIRSILOR .....SA-L STRAPUNGA CU SAGETI PE ZAMOLXES . CREZINDU-L MORT L-AU TRIMIS IN SCITIA PT INMORMINTARE . ZAMOLXE ASEMENI LUI ISUS .....SI-A REVENIT PE DRUMUL CATRE SCITIA SI I-A PACALIT PE SCITI CA ESTE MARE ZEU ....
REGINA THOMIRIS SE REFUGIAZA DIN SCITIA CU SCITII MATRIAHALI CARE SUNT GAZDUITI IN AGARTHA IN DOBROGEA NUMITA SI SCITIA MINOR ....
PRELUAT....... Valentin Tirca
BINE DE STIUT !!!!!!!!!!!!!!!!!
IN ANTICHITATE ERAU CITEVA POPOARE CARE SE INTINDEAU PE VATRA A CEEA CE NOI NUMIM EUROPA . ERAU DRAXII (TRACII), AGATHIRSII , SARMATII, SCITII , GETSII ( CELTII), SI PERSII . SCITII MARI CONSUMATORI DE BAUTURI TARI ......NU FACEAU ALCEVA DECIT II JEFUIAU PE CEILALTI . PE PERSI ,PE SARMATI , SI TOT INCERCAU SA AJUNGA SI LA DRAXI SI AGATHIRSI . IN SEC 5 IEN , PERSII CONDUSI DE DARIUS ......AU PORNIT UN RAZBOI IMPOTRIVA TICALOSILOR DE SCITI CARE S-AU ALIAT CU GETSII SI VREME DE 28 DE ANI LE-A JEFUIT IMPERIUL UCIGIND OAMENI LINISTITI SAU LUINDU-I IN SCLAVIE . SOCIETATEA lor SE BAZA PE ......SCLAVIE . IN ACEST RAZBOI PERSII I-AU INFRINT PE GETSI IAR .........SARMATII SI AGATHIRSII S-AU ALIAT SI AU PUS MINA PE ...MARELE PREOT AL SCITILOR SI PE ARIAPEITHES MARELE REGE SCIT . LUI ARIAPEITHES AGATHIRSII I-AU TAIAT CAPUL SI I L-AU TRIMIS LUI DARIUS PERSANUL CA SA FACA CALE INTOARSA DE PE PAMINTUL GETSILOR CARE DEPUSESERA ARMELE , IAR REGELE SARMATIEI L-A GAURITI CU SAGETI PE ZAMOLXES DUPA CARE L-AU TRIMIS LA SCITI PT FUNERALII . ZAMOLXES SI-A REVENIT PE DRUMUL CATRE SCITIA SI I-A PACALIT PE SCITI CA ESTE ZEU . DE ATUNCI PINA ASTAZI .....INTRE CASELE REGALE ALE SCITILOR (ROTHSCHILD) , PERSILOR (CONDUCATORII IRANULUI) , SARMATILOR ( VLADIMIR PUTIN ) , GETSILOR ( ROCKEFELLER) SI AGATHIRSILOR ( TIRCA VALENTIN ) .......ESTE UN RAZBOI CONTINUU .
DE ACEEA EU TIRCA VALENTIN .......AM FOST IN FRANTA SI IN ISRAEL . AM FOST PE URMELE DUSMANILOR NOSTRII MILENARI CARE NE-AU CALCAT POPOARELE ......SA II SPIONAM SI INTR-O ZI .....SA II PUTEM JUDECA PT CRIME CONTRA UMANITATII , SI SA ELIBERAM UMANITATEA DIN SCLAVIE .
EU CEL CUNOSCUT CU NUMELE DE TIRCA VALENTIN ......MA TRAG IN LINIE DIRECTA DIN REGELE AGATHIRS SARGAPEITHES ( SARPELE ) CARE I-A TAIAT CAPUL REGELUI SCIT ( VULTURUL) DIN CARE SE TRAGE ROTHSCHILD ) .
ASTAZI EU MA OCUP CU DARIMAREA LUMII LUI ZAMOLXES .....RESPECTIV CASTELE PREOTILOR , IAR VLADIMIR REGE AL SARMATIEI SE OCUPA DE ARMATELE SCITILOR .....


Valentin Tirca
IN ANUL 2OO8 LA BORDEAUX M-AM INTILNIT CU ARHIEPISCOPUL JEAN PIERRE RICARD CARE S-A OFERIT SA IMI DEA 25 DE MILIOANE DE EURO CA SA NU PUBLIC DOSARUL LUI ISUS HRISTOS . ADICA SA NU PUBLIC NUMELE PARINTILOR REALI AI LUI .......RESPECTIV ......JOSEF FLAVIUS ZIS JOSEF DIN ARIMATEEA DIN CASA LUI DAVID SI MIRIAMNE HASMODEU CEA DE A DOUA SOTIE A LUI HEROD CEL MARE . DE FAPT ERA UN PRETEXT PT A NE UCIDE PE TOTI CE STIAM ACEST FAPT . AM SCAPAT SI IATA CA ASTAZI ......UNIVERSUL FACE JUSTITIE . ACESTI CRIMINALI MINCINOSI ......SUNT STRINSI PE ZI CE TRECE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro