marți, 15 noiembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ conversatie despre Portaluri

 




Swaruu (9): ....Un portal artificial poate fi poziționat oriunde.
Problema cu un portal ca acesta este că, să zicem, am așeza unul acolo pe podea. Când este activ, poți intra și ieși, dar dacă este oprit (închis, inactivat), nu mai funcționează.. Acest lucru este periculos, deoarece putem pune ieșirea într-un loc foarte izolat unde poți fi prins și blocat acolo. De aceea Taygeta nu folosește portaluri ca atare, cel puțin nu de obicei. Sunt preferate navele.


Gosia: Portalurile de pe Saturn... sunt artificiale? Duc la tărâmuri arhonice?
Swaruu (9): Unele sunt artificiale și sunt cele mai periculoase. Altele sunt naturale. Toate stelele au portaluri naturale; toate și fiecare în parte. Face parte din existența și funcționarea lor. Periculos este că nu știm unde duc. Așa că , mai bine nu le explorăm. 

Robert : Luna incită la asemenea acțiuni? ?
Swaru(9): DA, pentru că crește energia în unele puncte. Sunt manipulate frecvențele. 

Pentru ca un portal natural să apară sau să existe, sunt necesare condiții exacte, condiții care să se supună interacțiunii și relației dintre elementele care modifică frecvența site-ului, adică a obiectelor care îl înconjoară, dar cea mai mare influența o va avea asupra locului. Această influență este dată sau executată asupra unui loc prin intermediul undelor gravitaționale. Gravitația reprezintă fluxul de conștiință într-un mediu, iar acel mediu este Eterul.
Multe portaluri naturale se deschid o singură dată și, după ce se închid, nu se mai întorc niciodată. Pare a fi rezultatul a ceva fortuit. Există „șansa” conjuncției energiilor gravitaționale exact în acel loc. Altele sunt recurente. Condițiile se repetă. Sunt găuri în țesătura realității. Sunt puncte paradoxale, puncte ale Matricei incomplete.


Robert: Cum ar arăta un portal dimensional, dacă l-ai putea vedea? Ce formă ar avea? Ce am vedea prin el dacă nu l-am traversa? Poate o persoană cu puterea sa de manifestare să creeze un portal? Nu spun călătorii astrale.
Swaruu (9)În general portalurile nu sunt vizibile. Le poți găsi dar nu-ți pot explica cum apar. Dacă ar fi vizibile, ar arăta ca o undă de apă, o unduire; precum căldura de la miezul unei zile toride, sau gazele (aburii) care se degajă din asfaltul fierbinte.
Ele pot apărea, de asemenea, ca un punct negru sau o zonă neagră fără nimic în interior, ca un gol mare. Acest lucru este foarte comun portalurilor pătrate sau dreptunghiulare în spațiu (Monolith), deoarece Monolith este mai mult o gaură. Nu este o bucată de material negru care plutește, ci, mai degrabă, o pată fără spațiu.
De asemenea, un portal se poate manifesta ca un loc unde cealaltă parte poate fi văzută. Un portal poate fi adesea detectat nu după ceea ce este sau cum arată, ci după ceea ce lipsește dintr-un loc. Ca o gaură neagră. Pentru că asta sunt găurile negre.
Se spune că, la intrarea într-un portal, lucrurile sunt comprimate ori sunt complet distruse. Nu este deloc așa. Este doar un câmp energetic, ca multe altele. 


O persoană nu poate crea un portal numai cu mintea, dar o persoană poate fi ea însăși un portal. Dar se păstrează în cea mai mare parte într-o stare în care informația sau energia este transferată prin „portalul-persoană” la un nivel de intensitate scăzută, unde poate fi văzută sau înțeleasă doar ca o conexiune multidimensională sau către Sursa Originală, către Sinele unificat. Dar, prin creșterea intenționată a intensității acelei energii, se poate face mai mult cu acel portal.
Există relatări în India despre mulți călugări, sau persoane iluminate, care, ajunse în punctul de a deveni lumină, în acel moment, dispar cu tot corpul, ceea ce înseamnă că au fost resorbite în sine cu totul, nu numai cu conștiința.

https://swaruu.org/transcripts/saturno-sistema-solar-informacion-de-swaruu-de-erra-taygeta-pleiades

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro