joi, 5 mai 2022

Puterea lui Cinci ~ vesti noi

 

În aceste vremuri crește tot mai mult numărul oamenilor care se reconectează cu propria intuiție, cu propria ghidare interioară.
Suntem într-o perioadă spectaculoasă în istoria Pământului, în care se prăbușesc/ destramă vechile sisteme. Desigur, voi vedeți/ simțiți frica/ îngrijorarea/ anxietatea prin care trec semenii voștri, care sunt afectați nu neapărat la nivelul sănătății, ci poate la nivel economic sau al libertății de circulație, dar vă spun că este cu adevărat o perioadă spectaculoasă, în care planeta Pământ cere mai multă preocupare pentru asigurarea unui echilibru în toate domeniile, mai multă preocupare pentru ceea ce este sănătos, ecologic.
Vestea bună este că în următorii 3-4 ani veți vedea cum se prăbușesc unul după altul vechile sisteme/ paradigme nu doar în jurul vostru (în exterior), ci și în interior – voi veți curăța vechile credințe/ tipare limitative.
Așadar, acelora dintre voi care se uită în exterior, căutând cu disperare semne care să arate ca lumea se schimbă în bine, vă sugerez să vă uitați în interiorul vostru și sa faceți acolo schimbările necesare. Pentru că voi sunteți parte a lumii și este necesar ca voi să vă urmați Planul sufletului vostru, să urmați traseul pe care vi-l indică ghidarea voastră interioară – așa contribuiți voi la Schimbarea lumii.
Lee Harris

„140.000 DE OAMENI AU FOST ÎNLOCUIȚI PE PĂMÂNT DE FEDERAȚIA GALACTICĂ...
Prin decizia consiliului de la Antares (consiliul principal din Laniakea) și executată de legiunea Pleiadiană pentru planul de eliberare, a fost necesară răpirea și înlocuirea a peste 140.000 de ființe întunecate, inclusiv președinți, miniștri, oficiali internaționali, politicieni, oameni de știință, artiști, sportivi, printre alții din 172 de națiuni care au ocupat poziții cheie, pentru că nu ar da niciodată brațul să se răsucească... Acești „oameni” au fost răpiți și înlocuiți cu boți bioclonați aproape identici cu cel real din martie 2020, aceste clone au o durată de viață de 8 până la 9 luni, așa că operațiunea de curățare trebuia finalizată până în decembrie 2020... Până în prezent aceste clone și-au semnat și și-au făcut treaba perfect și mor în public (sinucidere, execuție, accidente, boli etc.) . .. Clonele care au mai multă muncă în așteptare și mor la maturitate, personajul este înlocuit de un dublu travestit... Dintre toți cei răpiți și înlocuiți (inițial mai mult de o sută de mii) niciunul nu este 100% uman, erau reptile și unele hibrizi și au fost scoși din sistemul solar de către federație pentru condamnarea lor... Acest lucru a fost făcut pentru că rasa reptiliană și facțiunile minore ale altor rase stelare au încălcat codul stelar de a nu contacta sau interfera cu o civilizație în dezvoltarea ei. . .
* Ei au făcut ce au vrut cu rasa solară (umană) și și-au câștigat abolirea și condamnarea... Unii erau căsătoriți cu oameni și când au fost schimbați au observat schimbarea personalității, ideilor, obiceiurilor etc. a bioclonei și au ajuns să se îndoiască sau să se gândească că nu a fost „ființa” de înainte... Printre cei mai excepționali înlocuitori la nivel planetar au fost:
112 președinți
960 de miniștri
428 CEO
7.000 de funcționari ai băncii
11.000 de oficiali ONG
11.500 de actori și artiști
19.000 de directori corporativi
20.000 legate de sport
30.000 de guvern
40.000 de persoane clasificate
* Identitățile sunt clasificate, poate în 50 de ani numele vor fi dezvăluite. .. * Mai mult de 1.000.000.000 (un miliard) de sclavi umani holografici fără suflet au fost, de asemenea, deconectați. ..
* Acum suntem o planetă liberă, cu coduri stelelor și statute de urmat. Acceptat în Federația Intergalactică a Sursei de Lumină și membri ai Confederației Lumilor Libere... * Suntem noi în această zonă a universului și din 2018 peste 400 de rase stelare sunt martorii trezirii și ascensiunii noastre... "
PS: dacă vibrează și rezonează cu tine, această informație este pentru tine!

Juravle Mihaela
10h ·

Uleiul, la nemți, în supermarket, e deja 6,29 euro. Și e raționalizat: maxim 3 litri pe familie.
 
Nu vă temeți de bugetele și economia “de război”? Păi, exact asta înseamnă - cartelare, limitare, cozi, militărie, austeritate, interzicerea sau reducerea drastică a entertaiment-ului.
Nici măcar 0,1% din ce se poate întâmpla nu ați văzut… Nu încă.

Vă amuzați cu Metabo Law din 2008, aplicabilă în Japonia, care face ilegală obezitatea? 
Stați să vedeți când o să fiți obligați să puneți în coșul de la supermarket doar ceea ce e sigur-sigur că nu veți arunca la ghenă și când veți fi obligați să nu faceți baie decât trei minute, o dată pe săptămână, ca la armată sau în pușcărie. De la “spălați-vă des pe mâini”, curând se trece la “nu vă spălați decât dacă e strict necesar”. De la “stați în casă pentru a nu vă îmbolnăvi bunicii”, se trece la “stați cât mai puțin în casă”, la 17 grade iarna și 28 vara (fără aer condiționat, cooler sau congelator energofage). 
Și nu veți crâcni, că ați fost antrenați să vă supuneți - ăsta a și fost scopul plandemiei.
 Gheorghe Piperea

❗️Franța implementează ID-ul digital la câteva zile după realegerea lui Macron.
La doar câteva zile după realegerea lui Emmanuel Macron, Franța face următorii pași pentru a'și întări controlul asupra cetățenilor. S'a anunțat a patra vaccinare pentru toți și, în același timp, a început introducerea identificării digitale.
Guvernul a semnat, marți, un decret prin care se autorizează crearea unui nou sistem numit Serviciul de Garantare a Identității Digitale. Aplicația va facilita colectarea și digitizarea informațiilor din identificatorii biometrici pentru utilizare în serviciile publice și private.
Generalul-locotenent TREVOR CADIEU AL CANADEI a fost ARESTAT ÎN Tentativa DE A SCAPA PRIN ȚEAVA DE CANALIZARE A FABRICII AZOVSTAL DIN MARIUPOL, UCRAINA.

 

El a fost șeful unui laborator 18 care a lucrat cu viruși mortali precum Ebola sau Nipa. A fost dus la Moscova pentru a fi judecat. Este urmărit penal în patria sa pentru hărțuire sexuală. În rozetă.
Sursa: OMENA WARDEYIRA


FLOAREA SE NUMEȘTE MAHA MERYU, DIN HYMALAYA, FLOARE CARE ÎNFLOREȘTE ODATĂ LA 420 DE ANI.
MAHA MERYU ÎNTR-UN DIALECT NEPALEZ ÎNSEAMNĂ SUPREMUL FIU AL ZEILOR DIN LUMINĂ.
42 DE ANI ESTE VÂRSTA LA CARE A FOST RĂSTIGNIT ZAMOLXE PE VÂRFUL CĂPĂȚÂNII DIN RETEZAT GODEANU.
ȘI S-A CONFIRMAT ȘI AZI DE UN ANONIM DIN JUDEȚUL ALBA CĂ ZAMOLXE ESTE VENIT ÎN MUNȚII ROMÂNIEI.

 

DE LA CONTACTELE CU ET ,Salla, Danaan
Se va ajunge la o casa per cap.
Casa nu palat.
Iar dupa 2030 o sa fie si replicatoare, deci nicio lipsa si nici saracie.
Ce sa faci cu viloi cu 15 camere si palate?
O sa fie si o schimbare in constiinta, cand oamenii vor intelege ca nu ne ajuta la nimic acumularea de bunuri mai ales in dorinta de a intra in competitie cu altii-
fix mentalitate de reptila.
Paturile medicale vin mai repede.
Ei ziceau ca dupa 2030 omenirea deja o sa fie schimbata la nivel de mental colectiv
Si paturi med sau replicatoare vor fi in fiecare casa, cum sunt acum TV si frigidere

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro