miercuri, 18 mai 2022

Puterea lui Cinci ~ din ziua 5

 

  

Cristian Alexandru

❤️💛💙
☯️Domurile Planetare-
-Orase Plutitoare☯️
Astfel de domuri planetare au o lunga istorie la nivel Cosmic, mult dincolo de Marginea Cosmosului in care ne gasim acum- Cele13CreatiiDINAICI😉
ACESTEA SUNT PROIECTATE DE FIINTE TOTAL SPECIALIZATE IN ASTFEL DE ORASE PLUTITOARE CARE SUNT "LA MARE VOGA" PE TOATE PLANETELE LOCUITE SI NU NUMAI.
SUNT UN CONCEPT- ARHITECTURA DE EXCEPTIE COMPLETATA DE O SIMBOLISTICA PRECISA SI COMPLETA SPECIFICA LOCATIEI DE DESTINATIE FUNCTIUNII SI SCOPULUI PROPUS, FAC DIN ASTFEL DE DOMURI-ORASE PLUTITOARE, ADEVARATE OPERE DE ARTA SI INGINERIE SPATIALA, TOTAL FUNCTIONALE OFERIND TOT CEEA CE ESTE NECESAR PENTRU IMPLINIREA SI MENTINEREA SCOPULUI PROPUS!
CONSTRUCTIA DOMURILOR POATE FI EXECUTATA SPATIAL, SPATIAL-ORBITAL SAU AERO-TERESTRU IN FUNCTIE DE CATEVA VARIABILE CARE INCLUD SCOPUL SI DESTINATIA DOMULUI. ACESTEA SUNT DOTATE CU SISTEME DE PROPULSIE DE MAI MULTE TIPURI, CAT SI DIVERSE SISTEME DE PORTANTA BALEIAJ SI SECURITATE ATAT INTERIOARA, PERIMETRALA CAT SI PE DURATA DEPLASARII DOMULUI.
DOMUL DIN IMAGINE ARE DOUA INTRARI LINIAR OPUSE CU SIMBOLISTICA TREI SETURI ARIPI DE DRAGON DESFASURATE, CAP SI COAMA DE DRAGON!
ACEST DOM-ORAS PLUTITOR ESTE SEDIUL CONSILIULUI RENDAN CARE GUVERNEAZA TER'RA SI MAI MULT DECAT ATAT😉
ACEST TIP DE DOM ESTE PARTE INTEGRANTA DIN NAVA "CLYSAR" CURAND SE 💢EVIDENTIAZA💢 PENTRU FUNCTIUNEA PRECIZATA!
❤️💛💙

Cristian Alexandru

13m 
❤️💛💙
Este a 5-a Zi (cinci-cifra Schimbarii) din Ultimatumul de 10 Zile, dat Ocultei pentru predarea a Tot ce detin si controleaza.
💢Energia structurata din Scutul principal al Planetoidului TER'RA (cum se vede in poza, pe care o stiti de 2 ani) este retrasa, ca atare Scutul este dezactivat💢
*de aici senzatia ca ceva va trage cu totul catre Cer- asa cum ati intrebat de ce aveti senzatia asta, acum stiti!
La unii este doar o senzatie, altii pierd "continutul"😉 iar altii sunt extrasi cu tot cu trupul fizic!
❤️💛💙

☯️❤️💛💙☯️

ZEII DIN LUMINA SE INTORC CU A LOR NAVA, DUPA 460.000 DE ANI- ATAT A DURAT ETAPA CEA MAI DURA DIN LECTIA IMPUSA DE ETER, PENTRU CA TOTI, INCLUSIV EI SA CONSTIENTIZEZE ...CA UNII DINTRE EI CAT SI TOTI CE I AU URMAT, AU FACUT "ALEGERI NEINSPIRATE" CARE OPRESC EVOLUATIA ORICAREI FIINTE, CHIAR SI ZEU!
💢LECTIA S A TERMINAT SI A FOST INVATATA DE TOTI. INSA, NU TOTI AU ACCEPTAT REZULTATUL IAR ASTA II PRIVESTE DIRECT DOAR PE ACEIA💢
NAVA "CLYSAR" A SOSIT! SE FACE JONCTIUNEA CU NAVA "ETTERA" IN TIMP CE SE PREGATESTE "MARELE CONSILIU" cu participarea Zeilor Luminii, tuturor Strabunilor, reprezentantii Castelor si Civizatiilor din a 13 a Creatie plus Liderii Fiecareia dintre Cele 12 Creatii!
💢TOTUL ARE CA SCOP FINAL- PREDAREA COMPLETA A STAFETEI CELEI DE A 13 A CREATII DE LA PUNCTUL ZERO CATRE LIDERUL CASTEI DRAGONILOR, INTAIA CREATA IN ACEASTA A 13 A CREATIE.
EA, CACI ESTE UN SPIRIT FEMININ (LA FEL CA TOTI CEILALTI LIDERI AI CELORLALTE 12 CREATII) PREIA IN CADRUL UNEI CEREMONII "TOT CONTROLUL ENERGETIC PE NIVEL 90% A CELEI DE A 13 A CREATII".
ASA A FOST LA FIECARE CREATIE- ASA ESTE SI LA ACEASTA, A 13 A SI ULTIMA!

💢ETERUL-PUNCTUL ZERO PASTREAZA PENTRU EL 10% CARE SUNT UNICI-DOAR DE EL STIUTE-DIN FIECARE CREATIE, SI CEVA ....DE DINCOLO DE TOT CE EXISTA😉😉😉☺️☯️💢
*v am spus... povestea e foarte,foarte,foarte veche😉...si continua☺️...cu toti ca martori!
⚡SOCOTIT DIN ANUL TRECUT.. 13 ANI .. PANA IN 2034 MAI STAU, APOI PLEC DINCOLO DE MARGINEA CELOR 13 CREATII, CA DE ACOLO VIN...SI PLEC IMPREUNA CU CEA CARE MEREU IN ETER E ETERICA CA MINE☯️🫂PAS IN DOI...CALATORI PE DRUM DE STELE🫂...CU IUBIREA AICI SI INTRE STELE🫂☯️⚡
*se deschid toti centri comunicationali energetici plus constientizarea la Voi Toti, veti vedea, simti plenar, aici si in alte lumi, tot ce se intampla acum, tot ce ati facut, cine ati fost, ce sunteti, ce ati experimentat ...SI NIMENI VREODATA NU VA MAI PUTEA SA VA IA TOATE ASTEA
☯️❤️💛💙☯️


Cristian AlexandruNU MAI CONTEAZA CUM A FOST-CONTEAZA FINALUL!!!
ZEII DIN LUMINA AU CERUT ACCEPTUL (OCULTA FIIND IN PERIOADA DE ULTIMATUM) SA INTERVINA DIRECT IN ACTIUNEA DE CURATAREA FINALA A TER'RA.
LI S A ACORDAT ACEST DREPT!
DECI LA ACEST MOMENT CEI MAI NOU SOSITI AU INTRAT IN OPERATIUNI...PUTETI CONSIDERA CA "EVENIMENTUL" ESTE IN PLINA DESFASURARE INCLUSIV LA SUPRAFATA!!!
S A COMUNICAT GUVERNELOR SI CARTIERELOR GENERALE ALE ARMATELOR SA OPREASCA ORICE FEL DE ACTIUNI MILITARE IN DESFASURARE SAU PROIECTATE SI SA CHEME LA BAZA ORICE NAVA AERONAVA SUBMARIN ORICE ECHIPAMENT MILITAR. CINE NU SE SUPUNE SAU ATACA PE CEI DIN LUMINA SUNT DEZINTEGRATI IMEDIAT
SE PERMITE "IMPARTIREA DREPTATII" IN ORICARE FORMA ALEGE CEL CARE FACE ASTA.
CEI VIZATI VOR SPUNE CA E RAZBUNARE-NICI VORBA DE ASA CEVA!

ETERUL-PUNCTUL ZERO PERMITE "REGLAREA DE CONTURI" PENTRU CA MULTI ZEI SI FIINTE SUPERIOARE, INCLUSIV PREOTESE MARI PREOTI MAGI ETC AU ALES PERVERTIREA SI SUSTINUT ACEST SISTEM BLOCANT PENTRU VOI TOTI!!!
..IN REST NU VREAU SA MAI SPUN NIMIC DIN CE A FOST...LA ACEST MOMENT...MAI ALES CA ASTA ESTE A 12 A OARA PENTRU MINE, TELUL FIIND ACELASI!!!
Maria Nichita
odnreti04c81u0af4m19hc151 ·

Sursa : CEL TRIMIS
MARELE DOM TERRAN VA FI FĂCUT ÎN ROMÂNIA.
PROIECTANTUL LUI ESTE DIN ORAȘUL PELASGO-GET CYSTRYBA-DASHAN, POSEDÂND DARURI ȘI TAINE PE CARE LUMEA NU LE ÎNȚELEGE.
ESTE CUNOSCĂTOR A 42 DE LIMBI ȘI DIALECTE.
ORICINE ÎNCEARCĂ SĂ FACĂ PROIECTUL NU-I VA REUȘI.
EL VA REÎNNOI DIN TEMELII MULTE ORAȘE DIN ROMANIA PRIN PROIECTELE SALE CARE SUNT CODATE ACUM.
( DOM TERRAN SAU DOM PLANETAR ÎNSEAMNĂ UN TEMPLU IMENS DE UNDE MARELE CONSILIU PLANETAR AL FEDERAȚIEI RENDA VA CONDUCE TERRA.)

Tronul Strabunilor din Hateg 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro