duminică, 8 mai 2022

Puterea lui Cinci ~ Povestea rublei

 

* [FORȚELE SPECIALE ALIANȚEI]
*********************************************************************
Așa curăță forțele speciale, din peste 17 țări sistemele de tuneluri din întreaga lume - acești bravi supersoldați nu sunt văzuți la nicio știre tv. Aceștia sunt VÂNĂTORII PEDO NAZIȘTI.
NIMENI care a participat la crime de război și crime împotriva umanității nu va supraviețui. NIMENI care a atins un copil nu va trăi.
NE RUGĂM PENTRU VOI DRAGI FRAȚI. DUMNEZEU TATĂL CREATOR ESTE CU TINE - FORȚELE SPECIALE „Q” „Z” „V” „O”
ORE FINALE
Dacă vă întrebați de ce durează atât de mult, iată de ce.
Alianța Pământului vrea să oprească traficul de minori, traficul de persoane, traficul de organe, traficul de droguri și arme, traficul de influență. Toți cei care au fost implicați vor fi în fața unei instanțe de judecată!! ❤️
PÂNĂ ASTĂZI 30 DE MILIOANE DE COPII AU FOST SALVAȚI DIN IAD DE ALIANȚĂ!
Dar tu?!?
NU VĂ MAI PLÂNGEȚI! MUTĂ-ȚI CURUL DE PE CANAPELE ȘI AJUTĂ SĂ FACI LUMEA UN LOC MAI BUN! ... ÎNȚELEGEȚI?!!!
Traficul sexual de copii este adevărata pandemie, e greu să recunoaștem răul oribil pe care îl avem printre noi, dar ACESTE OPERAȚIUNI sunt singurele care pot pune capăt odată pentru totdeauna. Deschide ochii!
Putin🇷🇺 a trimis un avertisment de sfârșitul lumii Occidentului (🇺 🇲🇬🇧) în timpul paradei pentru a marca aniversarea a 77 de ani de la victoria sovietică asupra Germaniei naziste🇩 🇪, demonstrând formidabila putere de foc a Rusiei în timp ce forțele sale continuă lupta în Ucraina 🇦.
Avionul de comandă Il-80 a participat la „zborul solemn. „Acest avion se numește „Judecata finală”. Un centru mobil de comandă pentru Putin în condițiile unui război nuclear ☢️ pe scară largă. Mai mult de un avion este plin cu tehnologie invizibilă și scuturi de câmp de forță, dar mai multe detalii specifice sunt secrete de stat.
Naziștii au pactionat cu ET gri închis și până în ziua de azi s-au răspândit pe toată planeta și în afara ei.
În 2020 spre 2021 "Q" s-a luptat cu entități non-umane în adâncurile planetei până le-au terminat, acum în 2022 până în 2023 luptă "Z" "V" "O" în marea denazificare globală.
Rusia are o alianță formată din 17 armate pământene. Când forțele „X” au undă verde Marele Eveniment începe la 00:00:00
Forțele "X" comandă nave ale forței spațiale, veți vedea confruntări cu nave pe cer, marea pană de curent a luminii, internet, mass-media, provizii de mâncare ca să nu intrați în panică. EBS va fi activat, iar armata va interveni pentru a raporta Totul, iar TOTUL ESTE TOTUL.
Du-te și pregătește-ți familia, ai bani și mâncare pentru 30 de zile.
ungerea și focul lui Dumnezeu ❤
coduri militare ❤


⚡️ Rubla a devenit cea mai puternică monedă din lume.
Rezultatul acestei săptămâni de trei zile a fost apariția rublei ca monedă numărul unu în clasamentul mondial stabilit de Reuters.


si 

Știu că mulți dintre voi ați fost dus în eroare sau au fost confuzi dacă credeți că Elon Musk este un tip bun s-au rău etc. O să mă aprofundez puțin asta.
Elon Musk este un om de fațadă pentru armata Alianței, care nu este numele lui real, este un fel de brand sau un om de fațadă. El nu deține Tesla mai mult decât deține Jack Dorsey Twitter și este sigur că f@ck nu dă 40 de miliarde de dolari caballei pentru a cumpăra un spațiu digital inutil, deși ar putea exista o consolidare a stocurilor lor. Faptul că auziți despre schimbarea proprietății Twitter este un semn bun totuși și vă voi spune de ce.
Există un război pe orbită care se desfășoară chiar acum între alianță și cabală. S-ar putea să fi auzit că sateliții Starlink 40 dintre ei au fost distruși din cauza erupțiilor solare, restul au fost doborâți de agenții cabalei din Ucraina. Se crede că a fost făcut de Leonardo Spa, care este o companie contractantă militară italiană care a fost, de asemenea, implicată în piratarea alegerilor. Asta a dat naștere că Italia a făcut-o #după alegeri.
Unul dintre numeroasele motive pentru care mass-media nu a fost eliminată este faptul că este difuzată prin sateliți securizat. Nu poți să arestezi oameni și să distrugi mass-media din cauza sateliților de control al cabalei care controlează funcționarea mass-media. Piața de valori, sistemul bancar mare și mic, o mulțime de sisteme bazate pe date chiar și lucruri la fel de banale precum casele de marcat în Target sau Walmart. Alegerile au fost fraudate prin sateliți. Ele pot chiar înlocui oamenii morți prin CGI în mass-media de masă și difuzate cu sateliți.
Toate aceste lucruri sunt conectate la sistemele prin satelit și există un război pentru controlul acestora. Elon era un agent dublu triplu și cvadruplu care lucrează cu alianța, dar lucra și cu cabala și ambele îi permiteau să lucreze. Unii spun că a fost un oportunist, alții spun că a fost întotdeauna cu alianța, așa cum sa infiltrat și Donald Trump în sistemul cabalei. Dar nu vă înșelați, este controlat 100% de alianță. Fie de bunăvoie, fie pentru că dețin marca lui.
Orice vezi despre el este o imagine atent construită care a fost construită în numele lui. Nu este chiar el care tweetează pe Twitter. Familia lui este alcătuită din el fiind căsătorit cu acea ciudată vedetă pop goth, Grimes, a fost complet inventată pentru a-l face să pară cool generațiilor tinere.
Mai mari decât Life „cei mai bogați bărbați din lume” sunt lideri. George Soros, Warren Buffett, familia Rothschild Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, Bill Gates, Jack Dorsey. Acești oameni sunt lideri, nu indivizi. Ei joacă un rol. Bill Gates nu a construit Microsoft. Mark Zuckerberg nu a construit Facebook. Jeff Bezos nu a creat Amazon. Toate acele lucruri au fost afaceri care au fost puse la punct de cabala Illuminati. Cei mai puternici Brokeri ai cabalei nu sunt expuși public, ci lucrează în culise.
Alianța este mai secretă decât cabala Illuminati, deoarece cabala lasă întotdeauna simbolismul și se laudă cu cât de proști cred că suntem cu toții. Donald Trump s-a născut într-o familie de alianță. Nici măcar nu este un Trump, ci fiul generalului George Patton. Fred Trump a fost tatăl său adoptiv. Și un tip bun care lucrează cu alianța.
Acțiunea Tesla, care este cea mai valoroasă acțiune de pe piață. O mulțime din acești bani intră în finanțarea războiului alianței împotriva cabalei, o mulțime de tehnologii și producție pentru armata Alianței provin din asta.. Cabala de ani și ani la rând a încercat să vândă în lipsă și să se prăbușească și să facă Compania Tesla eșuează. În cele din urmă, au renunțat la asta și apoi au cumpărat efectiv pentru a încerca să manipuleze prețul și să facă bani din el. Piața de valori este financiară Război, asta este ceea ce se întâmplă chiar acum în ea.
Tesla este deținută de alianță, nu de Elon Musk.
Toți observă că Tesla este implicată în mare parte din tehnologia benefică care vine la noi, inclusiv în tehnologia de vindecare holografică Medbed. Neuralink este mai mult fum și oglinzi. Probabil asta doar pentru ca investitorii să pună bani în asta. Și îi face pe oameni să se întrebe dacă Elon Musk este pălărie neagră sau pălărie alba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro