marți, 8 februarie 2022

Puterea lui Cinci ~ BAZELE SECRETE DE PE MARTE

 

BAZELE SECRETE DE PE MARTE
de Alfred Lambremont Webre
Seattle Exopolitics Examiner de pe site-ul Examiner

Lucrarea dlui Basiago anunță descoperirea formelor sale de viață pe Marte, împreună cu alte 40 de monografii de cercetare pe care le-a scris, dovedind că Marte este o planetă locuită.
Arthur Neumann este martor al Project Camelot.
Andrew D. Basiago este fondatorul și președintele societății Mars Anomaly Research Society (MARS), care lucrează pentru recunoașterea publică a existenței vieții pe Marte și a unui nou regim internațional de drept și politică aferent acesteia.
Doi denunțători , ambii implicați anterior în proiecte secrete de cercetare și dezvoltare întreprinse de agențiile de apărare americane, și-au verificat independent teleportarea secretă către bazele SUA de pe Marte și pentru a întâlni viața extraterestră marțiană inteligentă.
Conturile lor sunt acum disponibile pe Internet și pot fi văzute mai jos în acest articol.
Unul dintre avertizorilor, Arthur Neumann , care până de curând se face referire la el însuși ca Henry Deacon de teama de represalii, anterior a fost asociat cu o agenție guvernamentală din SUA, pe 25 iulie 2009, la Congresul European de Exopolitică din Barcelona , dl Neumann a declarat public ,
„Există viață pe Marte. Există baze pe Marte. Am fost acolo."
A doua zi, domnul Neumann a participat la Futuretalk , un interviu documentar Project Camelot, în care a oferit detalii despre teleportarea sa la o bază de pe Marte și a participat la o întâlnire de o oră a proiectului, la care au participat și reprezentanții unei civilizații inteligente. care trăiește în orașe sub suprafața lui Marte.
Celălalt denunțător, avocatul Andrew D. Basiago , este un fost copil participant la un proiect secret de călătorie în timp lansat de Agenția SUA pentru Proiecte de Cercetare Avansată ( DARPA ).
Într-un interviu de șase ore lansat la 31 august 2009, domnul Basiago,
„Relatează experiențele sale din Proiectul Pegasus al DARPA în perioada 1969-1972 și descrie probele evenimentelor trecute și viitoare pe care le-a luat prin teleportare și cronoviziune în primele zile ale explorării spațiului timp de către guvernul SUA.„El [dl. Basiago] confirmă că Statele Unite teleportează indivizi pe Marte de zeci de ani și povestește călătoriile uimitoare și terifiante pe care le-a făcut pe Marte în 1981 după ce a fost interzis să meargă acolo pentru că s-a teleportat în copilărie la proiectul Pegasus. ”
Domnul Basiago a confirmat public, de asemenea, că în 1970, în compania răposatului său tată, Raymond F. Basiago , inginer pentru Compania Ralph M. Parsons care lucra la proiecte aerospațiale clasificate, a întâlnit trei astronauți marțieni la Curtiss-Wright Facilitatea Companiei Aeronautice din Wood Ridge, New Jersey, în timp ce marțienii erau acolo într-o misiune de legătură pe Pământ și se întâlneau cu personalul tehnic al apărării SUA
Verificarea lui Arthur Neumann a existenței bazelor pe Marte și a fost personal pe Marte, a avut loc la sfârșitul comandamentului sergentului. Major (USAF s-a retras)Prezentarea lui Robert Dean la Summitul European de Exopolitică și poate fi văzută începând cu 54 de minute de la prezentare (video de mai jos). În timpul prezentării sale, Robert Dean a arătat imagini prin satelit ale unui oraș aparent sub suprafața lui Marte, precum și o bază aparentă pe suprafața lui Marte.

Robert Dean și Arthur Neumann
25 septembrie 2009
Summitul european de exopolitică
Interviul Futuretalk din 26 iulie 2009 (video de mai jos), în timpul căruia domnul Neumann a vorbit despre detaliile teleportării sale pe Marte pentru o întâlnire de o oră de proiect pe Marte la care au participat umanoizi marțieni , a fost condus de Bill Ryan și Kerry Cassidy de la Project Camelot , cu participarea lui Robert Dean și Alfred Lambremont Webre.
Futuretalk
Robert Dean, Arthur Neumann, Alfred Webre
... și istoria ascunsă a descoperirii vieții pe Marte
Baza secretă pe Marte
Domnul Basiago a fost recent prezentat în „ O conversație cu Andrew D. Basiago ”, un interviu de șase ore postat de Jessica Schab pe YouTube.
În interviul din 39 de părți, el relatează experiențele sale din Proiectul Pegasus al DARPA ca unul dintre exploratorii timpului-spațiu din America în perioada 1969-72 și povestește cele șapte episoade de peste 40 de ani în care CIA, în posesia unui „acces cuantic” ”Din 1967-68, l-a informat despre destinul său de personalitate publică care într-o bună zi ar fi asociat în principal cu descoperirea vieții pe Marte.
Dna Schab scrie că, în acest sens,
„Interviu de șase ore, avocatul american Andrew D. Basiago , în vârstă de 47 de ani, povestește istoria ascunsă a descoperirii vieții sale pe Marte în 2008 și dezvăluie faptul că, până în 1968, comunitatea americană de informații era deja conștientă de aspectele lucrărilor sale ulterioare pe Marte.
„Andy spune povestea fenomenală a șapte ședințe de peste 40 de ani în care i s-au arătat dovezi ale destinului său care implică descoperirea vieții pe Marte și explică modul în care apariția călătoriilor în timp și acest eveniment epocal viitor au fost interconectate.
„Potrivit lui Andy, până în 1968, CIA teleporta deja indivizi în trecut și viitor pentru a prelua artefacte acolo și a le aduce înapoi, în timp ce propagă holograme ale evenimentelor trecute și viitoare cu dispozitive numitecrono-vizorii pentru a aduna și inteligență.

„În mod incredibil, ca urmare a acestui acces cuantic, lui Andy i s-a dat o copie a lucrării sale de referință The Discovery of Life on Mars în 1971 și i-a cerut să o citească și să o amintească, astfel încât atunci când, în 2008, a scris-o, să conțină cât mai multe date despre Marte! ”
, scrie doamna Schab,
„L-am întâlnit pentru prima dată pe Andy în iulie 2009 la Conferința ECETI de Știință, Spirit și Transformare Mondială de lângă Mt. Adams, Washington, unde am fost amândoi vorbitori. ”
Domnul Basiago și Alfred Lambremont Webre au prezentat împreună la conferința ECETI despre descoperirea vieții pe Marte și implicațiile acesteia.
Dna Schab continuă,
„În timpul prelegerii sale, Andy a împărtășit numeroase imagini fotografice care demonstrează descoperirea vieții sale pe Marte, inclusiv multe fotografii cu ființe umanoide, diferite specii de animale, statui sculptate și structuri construite pe Marte care l-au pus în fruntea cercetării pe Marte.
„Pe tot parcursul weekendului, Andy a ținut prelegeri la masa sa unor grupuri mici de participanți la conferințe, care au venit și au stat în atenția rapidă în timp ce împărtășea poveștile despre experiențele sale de copil în Proiectul Pegasus , programul secret de cercetare din SUA în care călătoria în timp era concentrare.
„Știu că, la fel ca mine, toți cei care au luat parte la aceste seminare improvizate erau siguri că Andy este, așa cum a declarat recent Bill Ryan de la Project Camelot, adevărata afacere - un adevărat-povestitor cu informații noi semnificative de împărtășit despre experimentul Philadelphia real. . ”

Cum se evaluează semnificația mărturiei pe Marte a lui Arthur Neumann și Andrew D. Basiago
Centrul spațial norvegian
Pământul și Marte
Arthur Neumann și Andrew D. Basiago sunt profesioniști inteligenți, credibili, cu istorii ca foști participanți la proiecte de top secret sponsorizate de agențiile guvernamentale americane, inclusiv DARPA.
Dezvăluirile lor separate și independente pe care fiecare le-a teleportat în secret pe baze de pe Marte oferă dovezi coroborative puternice pentru existența unui mecanism permanent de teleportare care leagă Pământul și Marte și pentru existența bazelor funcționale ale guvernului SUA pe Marte. Potrivit domnului Basiago, guvernul SUA are o capacitate de teleportare complet operațională din 1967-68 și, până în 1969-70, pregătea deja un cadru de școlari talentați și talentați americani, inclusiv el însuși, pentru a deveni prima generație de „crononauți” din America. ”Sau exploratori spațiu-timp.
Această pregătire, a spus el, a culminat în 1981, când, în vârstă de 19 ani, s-a teleportat pe Marte, mai întâi singur după ce a fost pregătit pentru călătorie de ofițerul CIA, Courtney M. Hunt , și apoi a doua oară în companie. de Hunt.
Ambele excursii, a spus domnul Basiago, au fost făcute printr-o „cameră de sărituri” situată într-o unitate CIA din El Segundo, CA. Scopul aparent al călătoriilor pe Marte a fost să-l familiarizeze cu Marte, deoarece CIA știa despre destinul său ca descoperitor al vieții pe Marte și a considerat că este important să viziteze Marte și să-l experimenteze direct.
Implicarea domnului Basiago în cercetarea spațială în timp a SUA în copilărie, precum și identitatea lui Courtney M. Hunt ca ofițer CIA, au fost confirmate de,
Dr. Jean Maria Arrigo , un etic care lucrează îndeaproape cu armata și agențiile de informații americane
Căpitanul armatei americane Ernest Garcia , a cărui istorie a carierei în serviciile de informații americane a inclus atât servirea ca pază în expedițiile din Marea Moartă a arheologului israelian Yigal Yadin , cât și atașatul de securitate al armatei la Proiectul Pegasus al DARPA
Arthur Neumann a declarat că s-a teleportat pe Marte pentru a participa la o întâlnire de proiect la care au fost prezenți extraterestrii marți.
Domnul Basiago a declarat public că el și tatăl său s-au întâlnit pe scurt cu trei astronauți marțieni într-o locație a contractorului de apărare din SUA, în timp ce marțienii erau acolo într-o vizită de legătură de pe Marte.
Aceste declarații independente ale denunțătorilor, la rândul lor, oferă un prag de dovezi coroborative că o civilizație inteligentă trăiește sub suprafața lui Marte și că această civilizație este implicată în programe de legătură secrete în curs cu agențiile guvernului SUA, inclusiv CIA.
Au fost șapte ori în viața sa când CIA l-a informat pe domnul Basiago despre unele aspecte ale viitoarei sale lucrări pe Marte.
Cinci dintre episoade au fost briefing-uri informative în care aspecte ale viitoarei sale lucrări de referință The Discovery of Life on Mars (2008), stabilind existența formelor de viață pe suprafața fragilă din punct de vedere ecologic a lui Marte, i-au fost dezvăluite.
Celelalte două episoade - întâlnirea cu astronauții marțieni la Curtiss-Wright în 1970 și cele două călătorii pe Marte în 1981 - au fost exerciții practice în care rolul viitor al domnului Basiago în a face publică existența unei relații strategice între guvernul SUA și civilizația marțiană pare să fi fost scopul.
Cele șapte informări au rezultat aparent dintr-o constatare a CIA, făcută cu ceva timp în jurul anilor 1967-68, că viitoarele scrieri ale lui Basiago pe Marte aveau o semnificație de securitate internațională.
Potrivit lui Basiago, când CIA i-a cerut să se teleporteze pe Marte în 1981, i s-a spus că trebuie să meargă pe Marte, dar nu i s-a spus de ce trebuie să meargă.
Domnul Basiago i-a spus examinatorului:
„Când am întrebat-o pe Courtney M. Hunt de ce a trebuit să mă teleportez pe Marte, a spus el,
"Pentru că supraviețuirea rasei umane depinde de aceasta."În acest moment, putem ghici doar la ce știa contactul meu CIA. Imi doresc sa fi stiut.
„În mod clar, am fost calificat să mă teleportez pe Marte pentru că mă teleportasem înainte și înapoi între New Jersey și New Mexico ca unul dintre copiii atașați la Proiectul Pegasus . Dar motivul mai larg pentru care a trebuit să mă teleportez pe Marte rămâne un mister.
Poate că a implicat normalizarea relațiilor dintre Pământ și Marte referitoare la o postură de apărare extraterestră care se stabilea atunci. Poate că a fost ceva la fel de simplu ca și faptul că știau că descoperirea mea de viață pe Marte va inspira următoarea generație de americani să devină astronauți și oameni de știință spațiali.
„Tot ce știu este că a fost o călătorie pe Marte pe care CIA a stabilit-o pe care trebuia să o fac absolut și că nu puteam să refuz. Astăzi, mă bucur că am mers pe Marte, pentru că mi-a dat o înțelegere despre cum este Marte, iar această înțelegere informează lucrările de istorie naturală pe care le scriu în prezent despre viața pe Marte.
=========
În acest interviu fascinant, de șase ore, avocatul american Andrew D. Basiago , în vârstă de 47 de ani, povestește istoria ascunsă a descoperirii vieții sale pe Marte în 2008 și dezvăluie faptul că până în 1968 comunitatea americană de informații era deja conștientă de aspectele sale de mai târziu. Munca lui Marte.
Andy își povestește experiențele din proiectul Pegasus DARPA în perioada 1969-1972 și descrie probele evenimentelor trecute și viitoare pe care le-a luat prin teleportare și cronovisor în primele zile de explorare spațială-timp de către guvernul SUA.
El confirmă că Statele Unite teleportează indivizi pe Marte de zeci de ani și povestește călătoriile uimitoare și terifiante pe care le-a făcut pe Marte în 1981, după ce a fost interzis să meargă acolo pentru că s-a teleportat în copilărie la proiectul Pegas.
L-am întâlnit pentru prima dată pe Andy în iulie 2009 la Conferința ECETIs Știință, Spirit și Transformare Mondială lângă Mt. Adams, Washington, unde am fost amândoi vorbitori.
În timpul prelegerii sale, Andy a împărtășit numeroase imagini fotografice care demonstrează descoperirea vieții sale pe Marte, inclusiv multe fotografii cu ființe umanoide, diferite specii de animale, statui sculptate și structuri construite pe Marte care l-au pus în fruntea cercetărilor de pe Marte.
De-a lungul weekendului, Andy a ținut prelegeri la masa sa unor grupuri mici de participanți la conferințe, care au venit și au stat în atenția rapidă, împărtășind povești despre experiențele sale de copil în Proiectul Pegasus , programul secret de cercetare din SUA în care călătoria în timp a fost centrul atenției. .
Știu că, la fel ca mine, toți cei care au luat parte la aceste seminare improvizate erau siguri că Andy este, așa cum a afirmat recent Bill Ryan de la Project Camelot, adevărata afacere un adevărat-povestitor cu noi informații semnificative de împărtășit despre adevăratul experiment din Philadelphia .
În acest interviu, Andy spune povestea fenomenală a șapte ședințe de peste 40 de ani în care i s-au arătat dovezi ale destinului său care implică descoperirea vieții pe Marte și explică modul în care apariția călătoriei în timp și acest eveniment epocal viitor au fost interconectate.
Potrivit lui Andy, până în 1968, CIA teleporta deja indivizi în trecut și viitor pentru a recupera artefacte acolo și a le aduce înapoi în timp ce propagă holograme ale evenimentelor trecute și viitoare cu dispozitive numite cronovisori pentru a aduna, de asemenea, informații.
În mod incredibil, ca urmare a acestui acces cuantic, în 1971, lui Andy i s-a dat o copie a lucrării sale de referință The Discovery of Life on Mars și i-a cerut să o citească și să-și amintească, astfel încât atunci când a scris-o, în 2008, să conțină la fel de mult date despre Marte posibil!
O carte și un film despre experiențele lui Andy în Project Pegasus sunt în curs de dezvoltare și în curând va fi prezentat de Project Camelot .
Acest interviu obligatoriu este o introducere a unei figuri majore din Mișcarea de Dezvăluire și a unui vizionar emergent din secolul XXI, care luptă lupta bună pentru a scoate la lumină povestea sa importantă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro