luni, 17 ianuarie 2022

Puterea lui Cinci ~ Trezirea Divinitatii

 

❤️💛💙
CELE 5 ELEMENTE PRIMORDIALE- APA, AERUL, FOCUL, PAMANTUL si ETERUL
⚡Pe data de 6.01.2022 plus inca 9 Zile a inceput manifestarea Primului element- APA. Urmatoarele 3 Elemente urmeaza ca mai apoi manifestarea Eterului sa Inchida Final Acest CICLU EVOLUTIV.⚡

Nu fortati Calea si nu va arogati drepturi si cunoasteri pe care nu le aveti .....

Trezirea Marilor Preotese Vindecatoare
Pe măsură ce ne trezim din nou în capacitățile noastre multidimensionale, mulți dintre noi isi amintesc și iși reactivează o gamă incredibilă de daruri, abilități și arhetipuri care nu sunt încă pe deplin recunoscute în societatea actuală.
Unul dintre cele mai importante arhetipuri care a revenit în forță in societatea umana este Femeia Vindecătoare – și multe femei se află acum într-o călătorie pentru a-și integra darurile profunde în viața lor și în lumea modernă. Poate fi o călătorie exaltantă, dar confuză, pentru a primi înapoi abilitățile antice care încă nu „aparțin” vederilor înguste ale societății noastre și realității consensuale actuale.
Femeia Vindecătoare este una dintre cele mai uitate și suprimate arhetipuri feminine din istoria omenirii. Este femeia înțeleaptă, vizionara sau clarvăzătoarea, oracolul, șamanul, preoteasa, vrăjitoarea naturii printre multe alte manifestări posibile.
Femeia Vindecătoare deține darurile de vindecare cu ajutorul energiei și al constiinței extinse. Ea vede trecutul și viitorul și vede adânc în inimile celorlalți. Pasiunea ei este să servească și să restaureze armonia, echilibrul și vindecarea umanității și a Pământului.
Ea este acum gata să se întoarcă ca parte a unei treziri umane mai mari. În trecutul nostru pre-patriarhal, pe parcursul a sute de mii de ani, Femeia Vindecătoare a ocupat o poziție slăvită în societatea ei. Ea a servit comunității ei în toate părțile globului în nenumărate feluri ca: șaman, femeie înțeleaptă, moașă, herbalist, oracol, preoteasă, dansator sacru și regină.
Darurile ei de vizionară și vindecătoare au fost onorate și integrate în viața tuturor celor pe care-i servea. Ea a adus înțelepciune și smerenie conducătorilor puternici prin harul sau de oracol aducand îndrumări din partea spiritelor. Ea s-a îngrijit de femininul sacru prin onorarea ciclurilor și fertilității Pământului. In viziunea ei de prezicatoare șaman, medicina antica e folosită pentru suflet. Miturile și povestirile ei au revizuit semnificația și adevărul chiar și a celor mai profunde suferințe. Ea a ținut cheile puterii sale sexuale și cea a uniunii divine dintre masculin și feminin.
Cum a dispărut Femeia Vindecătoare
Pentru o vreme, în multe culturi, arhetipul ei a fost suprimat, condamnat, pedepsit,distorsionat și, eventual, uitat, cât timp sistemele patriarhale au fost la conducere negând valoarea femininului și denigrând femeile și Pământul considerându-le ca fiind inferioare și rele.
Esența puterii feminine a fost uitată și chiar femeile au uitat să se vadă ca fiind puternice.
De-a lungul istoriei, suprimarea violentă a puterii de vindecare feminine s-a intensificat atingând apogeul prin vânătoarea și arderea „vrăjitoarelor” în toate marile inchiziții europene.
Nenumărate femei și-au pierdut viața și au suferit traume fizice și emoționale insuportabile ca urmare a demonizării puterii feminine magice și vindecătoare. Puterea lor a devenit ilegală, iar darurile Femeii Vindecătoare au fost șterse din cultura, din mințile și din inimile noastre.
Rolurile si darurile Femeii Vindecătoare
Pentru a vă ajuta să vă amintiți (a vă readuce aminte, înseamnă de fapt să vă readunați toate părțile sau membrii la un loc), gasiți aici o schiță a unora dintre cele mai importante abilități sau roluri de Femeie Vindecătoare:
1) Clarvăzătoarea sau Intuitiva / Empatia
Clarvăzătoarea este ea, cea care vede prin dimensiuni și în timp și spațiu. Abilitatea de a fi Clarvăzătoare sustine multe alte capacități ale Femeii Vindecătoare, în special cele de a fi Oracol și Saman. Capacitatea sa extinsă de viziune îi permite să pătrundă în țesătura multidimensională a existenței. Ea vede câmpul energetic extins și realitatea multidimensională a vieții. Sistemul său hiper-sensibil simte emoțiile și stările energetice ale celor din jurul ei. Ea poate alege să lucreze ca vindecător la un nivel energetic subtil
sau să comunice pentru a ajuta pe alții să vadă modelele și energiile mai mari care funcționează în viața lor.
2) „Oracolul” sau „Cea care spune adevarul” / Clovnul Sacru
Oracolul este ea, cea care vede și spune adevărul dintr-un înalt punct de vedere
multidimensional. Ea servește ca ghid pentru alții în căutarea lor de a gasi adevărul sufletului și acțiunea aliniată. Oracolul din vremurile antice a avut un loc de o mare importanță în societate ca și ghidul și busola morală pentru regi și alți conducători – la fel cum Nebunul sau Clovnul Sacru era adesea singurul membru al curții regelui, care avea permisiunea să spună adevăruri nefondate. Abilitatea ei de Clarvăzătoare este combinată cu o voce puternică care vorbește fără teamă atât despre partea întunecată a vieții, cât și despre lumină – și are drept scop corectarea dezechilibrului și a nedreptății în lume, prin provocarea oricărui comportament care se abate de la intenția pură și aliniată.
3) Samanul sau Lucrătoarea din umbra / Vindecătoarea sufletelor
Având darurile de Clarvăzătoarea și ajutorul dat de cunoașterea sa interioară ori a spiritelor animalelor interioare și ghidarea plantelor, ea traversează vălul dintre dimensiunile văzute și nevăzute. Ea descoperă secretele sufletului și dezvăluie misterul,rănile și umbrele pacienților săi, pentru a vindeca traumele și a restabili puterea pierdută.
Ea a trăit și înțeles puternicele călătorii arhetipale prin viață și moarte ce trebuie făcute pentru a ne dezvolta și vindeca. Ea poate lucra prin și cu corpul fizic, emoții și energii subtile pentru a facilita o vindecare totală. Lucrarea ei de vindecare este împământată și reală și duce la o puternică transformare.
4) “Preoteasa” sau Deținătoarea Cercului / Conducatoarea Ritualurilor
Preoteasa este deținătoarea spațiului ritualic și ceremonial. Ea este profund conectată cu Pântecul ei și cu puterea sexuală. Ajută bărbații și femeile la întruparea dragostei divine.
Ea deține spațiul ceremonial pentru ca femeile să se unească în cerc pentru a se vindeca și a crește. Ea construiește comunitatea și coeziunea în comunitatea ei. Ne aduce aminte fiecăruia dintre noi de puterea și conexiunea spirituală pe care le avem și ne poate învăța toate acestea prin artă, dans, ritual șicântec. Ea deține cheile arhetipale ale femininului divin și îi ajută pe alții să-și asimileze propria putere și autoritate feminină sacră.
5) Vrăjitoarea naturii sau Planta / Deținătoarea Medicinii Pamântului
Vrăjitoarea Naturii se conectează intuitiv și prin cunoștințele sale ancestrale la puterea vindecătoare a plantelor, a plantelor medicinale, a esențelor de plante, a cristalelor și a altor elemente ale naturii. Lucrarea ei este de a aduce echilibrul și sănătatea înapoi în corpul și spiritul uman prin vindecarea profundă a energiilor Mamei Pământ. Are cunoștințe in cele mai mici detalii și complexe pe care le aplică întocmai în vindecarea indispozițiilor și bolilor specifice, precum și a dezechilibrelor psihologice și energetice. Ea poate acționa ca medic homeopat și moașă printre alte roluri.
Revenirea femeii vindecătoare
Pe măsură ce roata timpului se îndreaptă din nou spre Epoca de Aur, Femeia
Vindecătoare se întoarce acum. Milioane de femei de pe această planetă dețin acest arhetip profund în inimile și pântecul lor. Multe poartă amintirile puterilor extraordinare și a numeroaselor vieți pe care le-au trăit pentru a-și exprima aceste puteri în lucru. De asemenea, ele poartă rănile de a fi negate, pedepsite și suprimate pentru cine au fost de fapt.
Femeia Vindecătoare este pregătită să iasă din nou în complexitatea lumii moderne, care este dominată, pe de o parte, de religiile tradiționale ale lui Avraam și de alte religii, iar pe de altă parte de „raționalitate” și de religia științei moderne. Nici una dintre aceste paradigme de masă nu are flexibilitatea și smerenia de a recunoaște magia, misterul, puterii intuitive naturale de vindecare și venerarea pentru Pământ și omenire care sunt înnăscute la Femeia Vindecătoare.
Deci sarcina Femeii Vindecătoare Moderne este de a da naștere puterilor ei într-o lume care încă nu o înțelege pe deplin – și de a vindeca rănile acestei vieți și pe alții pentru a-și lasa sa strălucească din nou puterile puternic și fără teamă.
Arhetipul Femeii Vindecătoare se află adânc în inima multor profesori, vindecători, consilieri, ghiduri, antrenori, medici, posesori de ceremonii, activiști sociali, antreprenori, vizionari, comunicatori și artiști de sex feminin. Poate au fost educate și crescute într-o paradigmă masculină – dar au ales să trezească acest arhetip în interiorul lor pentru a provoca și a vindeca omenirea și pământul.
Deții arhetipul Femeii Vindecătoare? Te-ai străduit să vezi cum te armonizezi, care este calea ta, cum să-ți exprimi sinele adevărat în munca și relațiile tale? Dacă da, este timpul pentru tine să vindeci, să-ți acordezi darurile și să-ți reiei din nou locul potrivit în lume. Este nevoie de tine! Lumea are nevoie de femei ca tine care să ia puterea și să fie la vedere, să fie un far de speranță, lumină și vindecare. Când vei face acest lucru,munca ta va aduce echilibrul atât de necesar lumii și vindecarea acesteia.
via gheorghe picui
O PROFEȚIE ASCUNSĂ DE OCULTA ZICE CLAR " ÎN FINAL NOI , EVREII FORȚAȚI DE MAI MULTE FELURI DE URGII NATURALE VOM RECUNOAȘTE PRIMORDIALITATEA NEAMULUI ROMÂNESC COBORÂTOR DIRECT DIN ZEII LUMINII PRIN STRĂMOȘII SĂI CARE AU DESCINS DIN MAREA CIVILIZAȚIE ET SUPERAVANSATĂ CARE A LOCUIT PE TOATĂ TERRA ÎNAINTEA COMUNEI PRIMITIVE..
TOATE ERELE AȘA ZIS PRIMITIVE DE PE TERRA ERAU PLINE DE OAMENI CARE VIEȚUIAU ALĂTURI DE ANIMALE URIAȘE ADUSE DIN MII DE STELE PENTRU AI AJUTA LA MUNCILE GRELE ȘI TITANICE..
TERRA ERA UN SINGUR NEAM ȘI IMPERIU SUPERDEZVOLTAT ȘI ARMONIOS !
RĂUL NU EXISTA SUB NICI O FORMĂ.. CĂCI ZEII DE LA NORDUL DUNĂRII CONDUCEAU TERRA DUPĂ PORUNCILE LUMINII !! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro