vineri, 7 ianuarie 2022

Puterea lui Cinci ~ Atentie constientizari 22.02.2022

 


" Nasterea unei dimensiuni, care este duala, se face cu cifrele de inceput, cu 2 si 3, in care 2 creaza formele asa dupa cum vedeti ca le-a creat si apoi le da timpului 3 ca sa le traiasca....
Ei, asa se va intampla si cu noua dimensiune spatiala a carei conceptie a avut loc odata cu marea parada din Egipt pe 3.04.2021.
Si pe 22.02.22 va fi un fenomen asemanator cu ruptul apei.
Vor tasni ca 3 izvoare cu apa din Transilvania si pe 4.03.22 va fi acea nastere mult asteptata de Creatorii acestui Matrix in care ne aflam si noi.
De pe 3.04.21 pana pe 4.03.22 , sunt exact 12 cicluri lunare de 28 de zile si aceasta inseamna 4x3=12 care este perioada de gestatie a acestei dimensiuni, deoarece dimensiunea noastra este combinatia dintre patratul 4 si triunghiul 3, adica dintre cubul drept si cubul pe colt. Totul este dual si de aceea vor fi si aici gemeni, unul in Romania si altul in Ukraina si vor fi stapaniti cate unul celor doua mari puteri.
Cel din Romania este al americanilor si cel din Ukraina este al rusilor, care reprezinta cei doi parinti.
Si asa, totul se va repeta din nou....cu razboaie si cu putin bine amestecat cu mult rau. Cel putin asa spera zeii Matrixului ca se va intampla...dar
EXISTĂ sansa infimă ca o parte din oameni sa se Trezească cu adevarat....
(Impartasiti informatii si energie pozitiva pentru o trezire in masa pe 22 si 23 02 2022 !!!! cerem ajutorul Sursei CREATIEI din Caraiman )
Eu personal nu prea vad asa ceva. Scarabeul reprezinta programele Pamantului, este un fel de ADN si data de 4.03.22, acea zi reprezinta trecerea dintre anul 44 si 45 de la marele cutremur din 1977 care a avut epicentrul in locul apropiat de unde se va naste aceasta dimensiune duala acum...
(Personal eu stiu ca in 04 03 1977 trebuia sa fie un nou inceput de bine dar a fost deturnat de la scopul sau initial......deci haideti acum, cu toate ajutoarele si familiile ET, cu toata puterea iubirii din sufletele noastre sa trezim constiinta masei critice de romani !!!!!)
( Intre 4.03.77 si 4.03.22 sunt 22-0-22 de ani, in care anii 1-999 si 2-000 sunt spatiul Zero si timpul ACUM....si datele de 4.03.77 cu 4.03.22 sunt colturile aceluiasi cub) ."
Sursa- Adrian Aciobanitei
Grup: OM- Frecvența, Univers, Creație

NOI ne dorim BINELE.. haideti sa nu cadem in energia liniei temporale dorite de CEILALTI...si un mare ADEVAR este ca SURSA poate da oricand RESET pe Linii temporale si LE POATE UNI.....poate face orice doreste cu Liniile temporale......

Completez cu INFO sa va fie de ajutor :


MARILE LEGI UNIVERSALE - LEGILE ZEILOR ALBI DIN LUMINĂ..
LEGI PE CARE LE RESPECTAU STRĂBUNII NOȘTRII GETODACI.
1-LEGILE BELEAGINES
2-LEGILE UNIVERSULUI
3- LEGILE UNIVERSALE ALE
MIȘCĂRII
4-TATAL NOSTRU- AȘA CUM LA
LASAT ZAMOLXE.
LEGILE BELEAGINES
LEGILE LUI ZAMOLXE
LEGILE BELEAGINES- LEGILE ZEILOR ALBI DIN LUMINĂ - SÂNT LEGI DE O ÎNALTĂ SACRALITATE ȘI SPIRITUALITATE.
LEGILE CARE LE RESPECTAU STRĂBUNII NOȘTRII GETO-DACII!
CITIȚI ȘI LUAȚI AMINTE!
1- Dincolo de curgerea timpului şi de cugetarea zeilor, este Focul cel Viu şi Veşnic, din care vin toate şi prin care fiinţează toate cele ce sunt. Totul şi nimicul sunt suflarea Sa, golul şi plinul sunt mâinile Sale, mişcarea şi nemişcarea sunt picioarele Sale, nicăieri şi peste tot este mijlocul Său, iar chipul Său este lumina. Nimic nu este făptuit fără de lumină şi tot ce vine din lumină este viaţă şi ia făptură.
2-Precum fulgerul aduce lumina, şi din lumină tunetul şi focul ce se revarsă, aşa este şi gândul omului, el trece în vorba omului şi apoi în fapta sa. Deci, ia aminte la asta, căci până la focul ce arde trebuie să fie o lumină şi un tunet. Lumina omului este gândul său şi aceasta este averea sa cea mai de preţ. Lumina prinde putere prin cuvânt, iar voinţa omului aprinde focul prin care se făptuiesc toate cele ce sunt în jurul său.
3-Fii ca muntele cel semeţ şi ridică a ta lumină mai presus de cele ce te înconjoară. Nu uita că aceiaşi paşi îi faci în vârful muntelui ca şi în josul său, acelaşi aer este sus, ca şi jos, la fel creşte copacul în vârf de munte, ca şi în josul său, la fel luminează soarele piscul cel semeţ, ca şi pământul cel neted.
4- Fii cumpătat ca pământul şi nu vei duce lipsă de nimic. Creanga prea plină de rod este mai repede frântă de vânt, sămânţa prea adâncă nu răzbate, iar prea multă apă îi stinge suflarea.
5-Ia aminte la copacul cel falnic, cu cât este mai înalt cu atât rădăcinile sale sunt mai adânci în pământ, căci din pământ îşi trage tăria, nu uita asta. Cu cât te ridici mai mult, cu atât trebuie să cobori mai mult, căci măsura ridicării este aceeaşi cu măsura coborârii.
6-Puterea omului începe cu vorba nerostită, ea este asemeni seminţei care încolţeşte, nici nu se vede când prinde suflare de viaţă. Lumina seminţei este cea care o ridică, pământul este cel ce-i dă hrană, apa îi dă vigoarea, iar răbdarea o îmbracă cu tărie.
7-Priveşte râul şi ia aminte la învăţătura sa. La început este doar un firicel de apă, dar creşte tot mai mare, căci vine de la ce este mai mare şi lucrurile aşa trebuiesc împlinite, prin firea lor. Asemenea este şi gândul cel bun şi drept rânduit, el îşi face loc printre pietre şi stânci, nu ţine seamă de nimic, îşi urmează drumul şi nimic nu-i stă în cale. Apă cu apă se adună, şi împreună puterea este şi mai mare.
8-Ia seama de taina aceasta şi nu o uita: acel firicel de apă ştie unde va ajunge, căci una este cu pământul şi toate cele ce-i vin în cale nu îl pot opri până la sfârşit. Astfel să iei seama la gândul tău unde trebuie să ajungă şi vei vedea că nimic nu poate opri drumul său. Să-ţi fie gândul limpede până la sfârşit; multe se vor ivi în calea sa, căci firea lucrurilor din jur este mişcătoare asemeni apelor. Apă cu apă se întâlnesc, pământ cu pământ şi munte cu munte.
9-Ia seama la gândul cel rău, fereşte-te de el ca de fulger, lasă-l să se ducă precum a venit, căci te-ndeamnă la lucruri nefireşti. Fereşte-te de vorbele deşarte şi de neadevăr, sunt ca pulberea câmpului ce-ţi acoperă ochii, ca plasa păianjenului pentru mintea şi sufletul tău. Ele te îndeamnă la trufie, înşelăciune, hoţie şi vărsare de sânge, iar roadele lor sunt ruşinea, neputinţa, sărăcia, boala, amărăciunea şi moartea.
10-Nu judeca oamenii după greutatea lor, după puterea lor, după averea lor, după frumuseţea lor sau după râvna lor, căci şi unul şi altul a lăsat din ceva pentru a creşte în altceva. Cel bogat este sărac în linişte, cel tare este slab pentru altul şi cel slab are tăria lui ascunsă. Cum firea lucrurilor este mişcătoare, asemeni este şi omul. Ce dă valoare unei unelte, trebuinţa sau frumuseţea? Duce un om mai mult decât boul? E mai bogat vreunul ca pământul? Doar cunoaşterea şi înţelepciunea îl ridică pe om peste dobitoace. Şi degeaba ai cunoaşterea dacă ea nu este lămurită de vreme.
11- Fierul roşit a fost rece şi se va răci iarăşi, vasul a fost pământ şi va fi iarăşi pământ, pământul ce-a fost sterp, acum este pământ roditor şi se va stârpi iarăşi peste vremi. Râvna omului face schimbătoare toate acestea. Dar râvna îi întoarce bucuria în tristeţe şi liniştea în nelinişte. Fierul şi focul ajută omul, dar îl şi vatămă. Şi aceeaşi râvnă îl îndeamnă a merge pe cărări neştiute şi nebătute de ceilalţi dinaintea lui. Tot râvna îl îndeamnă la strângerea de averi, la mărirea puterii şi la a se măsura cu alţii. Fereşte-te de a te măsura cu altul, căci trufia de aici se naşte, ea te va coborî mai jos de dobitoace, ea te va despărţi de fratele şi de vlăstarul tău.
12- Neînţeleptul este mânat de râvnă, dar înţeleptul încalecă râvna. Neînţeleptul suferă când râvna îl duce la pierdere şi la cădere, dar înţeleptul întotdeauna găseşte câştigul în pierdere şi înălţarea în cădere.
13-Trufia răceşte iubirea inimii şi o face în duşmănie şi nu există dobitoc mai josnic decât omul care nu mai are iubire în inima sa.Căci iubirea este cea dintâi putere şi chipul ei este lumina. Ia seamă ca nu cumva gândul tău să se împresoare cu trufia, căci mai jos de dobitoace vei ajunge.
14- Gândul bun şi vorba înţeleaptă îţi poate potoli necazul, îţi poate răcori inima, dar nu te vindecă pentru că omul suferă după cum trufia a crescut în el, căci suferinţa este umbra trufiei.
15- Nu îţi lega sufletul de nimic lumesc, de lucruri, de dobitoace, argint sau aur, căci ele aşa cum vin, aşa pleacă. După orice zi vine şi noaptea, iar după iarnă vine primăvara, căci aşa este rânduit şi aşa este firea lucrurilor. Toate cele ce se văd, se nasc, cresc şi apoi se întorc de unde au plecat. Doar firea lucrurilor rămâne pururea şi aceasta are nenumărate şi nesfârşite ramuri, iar asemenea izvoarelor minţii şi sufletului tău, ele nu se arată la vedere. Căci o suflare şi un foc fac să crească toate cele ce cresc ierburi, copaci, dobitoace şi oameni - şi din aceeaşi vatră vin şi către aceeaşi vatră se întorc, şi vatra aceasta este pururea.
16-Precum copacul cel falnic creşte lângă cel mic fără a-i face rău, aşa să fiţi între voi; cel mare să nu lovească pe cel mic şi nici să-i amărască sufletul, căci va avea datorie mare de dat, la fel ca şi hoţul. Aruncă un lemn pe râu şi mai multe vor veni din susul său către tine. Adu-i mulţumire semenului tău, adu-i lumina pe chip şi în suflet, iar toate acestea le vei găsi mai târziu înflorite în inima ta.
17- Nu lua cu siluire şi nici cu vorbe amăgitoare ceea ce nu este al tău, căci cel ce priveşte prin ochii tăi este acelaşi cu cel ce priveşte prin ochii celuilalt. Ia seama la taina aceasta.
18-Nu grăbi nicio lucrare, căci trasul de ramuri loveşte înapoi. Fructul copt este uşor de luat, cel necopt este greu de luat şi gustul e neplăcut. Nu te grăbi deci să aduni ce este înainte de vreme, căci îţi va amărî sufletul. Cum creşte cadrul, aşa creşte şi stinghia, şi cum creşte roata, aşa creşte şi spiţa.
19-Rămâi mereu în răcoarea sufletului tău, dar dacă mânia se aprinde în tine, ia seamă ca nu cumva să treacă de vorba ta. Mânia vine din teamă şi nu a locuit dintru început în inima ta; dacă nu creşte prin trufie, ea se întoarce de unde a plecat. Trufia închide poarta înţelepciunii, iar cel trufaş se pune singur lângă dobitoace. Înţelepciunea este mai preţuită decât toate cele ce se văd cu ochii, ea este aurul minţii şi sufletului tău şi este rodul cunoaşterii udată de vreme.
20-Nu-ţi amărî sufletul când simţi durerea şi neputinţa, ci mai degrabă caută să te foloseşti de ele pentru îndreptare, căci în rod ai şi sămânţa. Nu se poate ca o sămânţă bună să dea rod rău. Lăcomia întotdeauna duce la pierdere, furtul întotdeauna duce la boală, gândurile sterpe întotdeauna duc spre rătăcire, mânia întotdeauna loveşte înapoi, răutatea şi neadevărul întotdeauna aduc neputinţa, trufia întotdeauna aduce suferinţa.
21-Mergi la izvor când sufletul ţi-e aprins, scormoneşte în apa limpede şi aşteaptă până ce devine iarăşi curată. Aşa se va duce şi aprinderea sufletului tău precum tulburarea aceea.
22-Ia bine seama la taina seminţei. Asemeni ei este gândul tău şi cum sămânţa nu se poate fără coajă, aşa este şi gândul cel rodnic al omului. Coaja gândului rodnic este voinţa, iar fără voinţă, gândul se usucă şi nu foloseşte la nimic. Dar puterea este în răbdarea seminţei, iar voinţa şi răbdarea fac mlădiţa firavă să răzbată prin pământul tare.
23-În vremea lucrului tău înveseleşte-ţi inima la vederea lucrării tale înainte de terminarea ei, căci precum fructul îşi anunţă venirea cu o floare, tot aşa fapta omului este văzută de cel cu mintea şi simţirea limpede înainte de a fi terminată.
24- Ia bine seama la cauza omului sărac, dar şi la cauza omului grabnic avut, căci nici una, nici alta nu sunt fireşti. Omul sărac are multe gânduri deşarte şi le schimbă de la o zi la alta, vorbeşte mult şi lenea i-a învelit braţele şi picioarele. Cel grabnic avut ori e hoţ şi înşelător, ori vede mai bine necazul altuia şi caută a-l amăgi, de acolo îşi trage grabnica avuţie.
25- Fii blând şi răbdător cu cei de lângă tine, căci aşa cum te porţi tu cu ei, aşa se poartă şi alţii cu tine, căci simţirea lui este la fel cu simţirea ta, din aceeaşi suflare este şi simţirea lui, iar lumina ce vede prin ochii lui este din aceeaşi lumină cu cea care vede prin ochii tăi.
26- Unde este tăria omului, acolo îi este şi slăbiciunea, ceea ce-l ridică îl şi coboară; rămâi în limpezimea minţii şi simţirii tale şi vei vedea toate acestea. Cel mic este deasupra celui mare, cel uşor este deasupra celui greu, cel slab este deasupra celui tare, cel blând este deasupra celui aprig. Limpede să-ţi fie mintea şi simţirea, şi ia seamă de toate acestea.
27- Tăria muntelui vine din răbdarea sa, din liniştea sa, stânca îi este numai învelitoare. Dar tăria lui este încercată de vânt, de apa cea lină. Ia-ţi puterea din răbdare şi din linişte şi foloseşte-te de ea prin limpezimea gândului tău, căci nu tulburarea izvorului roade stânca, ci limpezimea sa.
28- Lucrarea făcută din teamă nu are viaţă lungă, iar tăria ei este asemeni unei revărsări de ape care ţine puţin. Aşa este şi cu tulburarea oamenilor; ea vine de-afară, dar este chemată de teama lor, însă teama vine prin necunoaştere, iar necunoaşterea prinde putere prin neadevăr, lene şi trufie.
29- Soarbe cunoaşterea de la cei cu barba albă şi neroşită de vin şi lasă vremea să o îmbrace cu înţelepciune. Nu privi la trupul lor slăbit şi gârbovit, căci toate acestea sunt plata lor pentru cunoaşterea lucrurilor şi creşterea înţelepciunii.
30-Mulţumeşte pământului pentru toate cele ce-ţi oferă, mulţumeşte cerului pentru ploaia care îţi hrăneşte pământul, mulţumeşte soarelui pentru căldura şi lumina casei tale şi a pământului tău, mulţumeşte lunii pentru liniştea somnului tău, mulţumeşte stelelor că veghează asupra somnului tău, mulţumeşte muntelui pentru poveţele şi fierul ce-l iei din el, mulţumeşte pădurii pentru tot ce iei de acolo, mulţumeşte izvorului pentru apa ce-o bei, mulţumeşte copacului pentru lucrările ce-ţi arată, mulţumeşte omului bun ce-ţi aduce bucurie şi zâmbet pe chip.
31-Precum iarba bună creşte cu iarba rea, aşa sunt şi oamenii, dar ţine seamă că purtarea lor cea rea este semănată şi crescută din teamă şi neputinţe, iar trufia este învelitoarea lor. Nu certa purtarea lor şi nu căuta a-i îndrepta din vorbe şi mustrare, căci apăsarea pe rană nu o vindecă. Oare iarba aceea este rea doar pentru că este amară pântecului tău? Aşa este şi cu omul; de vei vrea să-l îndrepţi, adu-i pentru început gândul şi simţirea la ce este plăcut atât omului bun cât şi omului rău. Unul vede roata plecând, iar altul vede aceeaşi roată venind. Cine vede mai bine?
32- Doar cel înţelepţit poate vedea limpezimea şi liniştea din mintea şi sufletul celui tulburat, căci cel înţelepţit a fost odată la fel ca şi cel tulburat, iar roadele amare l-au făcut să ţină seama de alcătuirea fiinţei sale. A fugit de roadele sale amare în vârful muntelui şi acolo nu a scăpat de ele, a fugit în mijlocul pădurii şi iată că roadele erau cu el, apoi a privit înlăuntrul său şi iată că roadele sale amare aveau rădăcini în mintea şi simţirea poftelor sale.
33- Este o floare mai frumoasă ca cealaltă? Este un izvor mai limpede decât altul? Este un fir de iarbă mai presus de un altul? Fiecare are tăria, frumuseţea şi priceperea lui. Este în firea lucrurilor ca pădurea să aibă felurite soiuri de copaci, de iarbă, de flori şi dobitoace. Nu seamănă un deget cu altul de la aceeaşi mână, dar este nevoie de toate pentru a bate fierul. Este mâna stângă mai bună ca dreapta? Altfel vede ochiul stâng de cel drept? Cele de sus îşi au rostul lor şi cele de jos îşi au rostul lor, cele mari îşi au rostul lor şi cele mici îşi au rostul lor, cele repezi îşi au rostul lor şi cele încete îşi au rostul lor, cele ce au fost şi-au avut rostul lor şi cele ce vin îşi vor avea rostul lor.
34- Neputinţa vine după răutate şi neadevăr, căci ceea ce dai aceea primeşti, ceea ce semeni aceea culegi, dar ia seama că lumina sufletului tău şi al celui de lângă tine are aceeaşi vatră şi rămâne fără umbră. Vezi ce tulbură necontenit izvoarele minţii şi sufletului aproapelui tău. Adu-i liniştea în suflet şi limpezimea în minte, iar bătrâneţile tale vor fi ca pomul copt, oasele şi tăria ta nu vor slăbi şi te vei întoarce de unde ai venit, sătul de căldura urmaşilor tăi.
35- Întotdeauna va fi cineva dedesubtul tău şi întotdeauna va fi cineva deasupra ta. La cele ce sunt dedesubtul tău să te uiţi cu iubire şi nu cu trufie, căci acolo îţi sunt rădăcinile, iar la cele ce sunt deasupra ta să te uiţi cu privirea de prunc şi fără teamă.
36-Cele tari, cele slabe şi cele nevăzute sunt cele ce alcătuiesc lumea, iar toate acestea le găseşti în om şi toate alcătuiesc un întreg. Nu este nimic care să fie afară şi să nu fie şi înăuntru. Ia seama la toate acestea când îţi apleci privirea înăuntrul tău şi vei găsi toată înţelepciunea zeilor ascunsă în nevăzutul fiinţei tale. Zeii au luat seama înaintea omului de această înţelepciune şi asta i-a adus mai aproape de Focul cel Viu şi Veşnic.
37- Ia aminte că bătaia inimii, curgerea sângelui prin vine,vindecarea rănilor, frumuseţea ochilor şi minunăţia alcătuirii trupului sunt făcute prin puterea şi suflarea Focului cel Viu şi Veşnic care este în fiecare şi al cărui chip se arată în lumină. Dar nu uita că trupul este doar o fărâmă din puţinul ce se vede...
38- Curăţenia trupului şi desfătarea sa prin simţuri te pune doar puţin mai sus de dobitoace, căci nu un sunet plăcut te ridică, nici o duioasă atingere, nici un gust plăcut, nici o mireasmă îmbătătoare şi nici o bucurie a ochilor. Căci unde este căldura apare şi frigul, unde este dulcele apare şi amarul, unde este plăcutul apare şi neplăcutul, unde este mireasma apare şi duhoarea, şi unde este râs pândeşte şi bocetul.
39- Iată dar calea de început: cumpătarea în toate cele ce faci, ascultarea de bătrâni şi de cei înţelepţi, hărnicia, mulţumirea cu ceea ce ai, ferirea de neadevăr şi de vorbele deşarte, ferirea de ceartă şi de mânie, buna purtare între semeni. Dimineaţa să te trezeşti cu ele în minte, ziua să le porţi mereu cu tine, seara să le ai cu tine în somn, iar astfel, supărarea, lipsa, amărăciunea, neputinţa, boala şi răutatea altora nu se vor atinge de tine.
40- Dincolo de acestea se află iubirea, voinţa, curajul, răbdarea, modestia, iar ele ridică omul cu adevărat. Acestea sunt cele ce te apropie de Focul cel Viu şi Veşnic, iar prin ele, calea ta urmează calea zeilor, dar îngroparea lor te aruncă mai jos de dobitoace. Doar prin ele primeşti adevărata cunoaştere şi înţelepciune, adevărata putere, adevărata bucurie, adevărata bogăţie, rodnica şi trainica lucrare.
41-Dar iată că unde este iubirea poate apărea şi ura, unde este voinţa poate apărea şi delăsarea, unde este curajul poate apărea şi frica, unde este răbdarea poate apărea şi graba, iar unde este modestia poate apărea şi trufia. Căci mişcătoare sunt şi cele ce se văd şi cele ce nu se văd din fiinţa omului. Dar toate acestea sunt ale celui ce simte, iar peste el se află cel ce gândeşte şi acesta este cel ce vede mişcarea în nemişcare, este cel care dincolo de toate aceste virtuţi se desfată în cunoaşterea şi liniştea ce întrece orice bucurie, iar atenţia, echilibrul şi limpezimea sunt uneltele sale.
42-Cel tulburat vede binele ca bine şi răul ca rău, este atras de una şi fuge de cealaltă, dar înţeleptul vede şi frumosul şi urâtul, simte şi frigul şi căldura, şi fineţea şi asprimea, aude şi plăcutul şi neplăcutul, gustă şi dulcele şi amarul, simte şi mireasma şi duhoarea şi nu face judecată între ele. El vede desluşit că firea lucrurilor este în toate, căci frumosul din urât se trage şi urâtul din frumos, dulcele a fost amar la început şi se va face iarăşi amar, plăcutul se naşte din neplăcut şi neplăcutul din plăcut. Şi toate acestea luminează sufletul înţeleptului, pentru că cele bune şi plăcute hrănesc şi bucură trupul şi simţurile sale, iar cele neplăcute neînţeleptului hrănesc mintea şi înţelepciunea lui, căci prin ele vede înnoirea lucrurilor şi seminţele viitoarelor bucurii.
43- Nu este uşoară cărarea zeilor, dar nu uita că omul poate cuprinde în iubirea sa mai mult decât poate cuprinde în ura sa, căldura se ridică mai mult decât poate coborî frigul, cel ce este deasupra vede mai multe decât cel ce este dedesubt, uşorul se întinde mai mult decât se întinde greul, lumina răzbate mai mult decât poate răzbate întunericul, puterea care uneşte este mai mare decât puterea ce desparte.
44- Lungul şi scurtul au acelaşi mijloc; cercul mic şi cercul mare, globul mic şi globul mare, pe acelaşi punct se sprijină; nevăzutul şi văzutul acelaşi loc ocupă; toate cele mari stau ascunse în cele mici, iar aici este o mare taină a firii; mare printre înţelepţi este cel ce o pricepe.
45- Înțeleptul uneşte pe cel ce vede cu cel ce gândeşte, cel ce simte şi cel ce face, dar neînţeleptul îi desparte. Deschide-ţi bine ochii, căci cel ce face, cel ce simte şi cel ce gândeşte sunt asemeni norilor care vin şi pleacă, dar cel ce vede prin ochii tăi este veşnic şi lumina sa este fără umbră. El este dincolo de viaţă şi moarte, dincolo de bine şi rău, dincolo de frumos şi urât, dincolo de curgerea timpului .

LEGILE UNIVERSULUI- LEGILE LUI ZAMOLXE!
1.LEGE-TOTI OAMENII SUNT EGALI ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU.
2.LEGE-DREPTUL LA VIAȚĂ ȘI LA MOARTE ESTE DAT ÎN EXCLUSIVITATE DE DUMNEZEU.
3.LEGE-INVATA SĂ FACI ARTĂ DIN OFERTA TA,DEVENIND ASTFEL OM.
4.LEGE-OMUL REPREZINTĂ APOGEUL CREAT ÎN UNIVERS,ÎMPLININDU-L PRIN DRAGOSTEA SA.
5.LEGE-FIECARE OM ȘI -A CREEAT PERECHEA SAU DUALUL DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMANAREA LUI.
6.LEGE- ÎNVAȚĂ CONTINUU CE ESTE BINELE ȘI ADEVĂRUL, DEPASINDU-TI LIMITELE AUTOCUNOASTERII
7.LEGE- TOTUL ESTE INTRUNUL ȘI UNUL ESTE ÎN TOT, INTR-O SINGURĂ CLIPĂ.
8.LEGE- TRECUTUL, PREZENTUL ȘI VIITORUL SUNT INTR-UN SINGUR PUNCT.
9.LEGE- OMULE CAUTĂ ȘI ASUMA-TI RESPONSABILITĂȚILE PROMISE ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU.
10.LEGE -RESPECTĂ CREDINȚA FIECARUIA


.LEGILE UNIVERSALE ALE MIȘCĂRII
1 - LUMINA CREEAZĂ VIBRAȚIA, VIBRAȚIA CREEAZĂ MIȘCARE, MIȘCAREA CREEAZĂ ȘI ÎNTREȚINE VIAȚA.
2 - NU FORȚA NICIODATĂ TAINA LUCRURILOR PE CARE LE FACI -TOATE TREBUIE FĂCUTE ÎN TIMPUL LOR ȘI RITMUL LOR. DACĂ SE FORȚEAZĂ PREA REPEDE SE CREEAZĂ SIMPTOMELE DISFUNCTIILOR ENERGIILOR UNIVERSALE, CARE DUC LA APARIȚIA DE BOLI ȘI SCURTEAZĂ VIAȚA.
3 - NU FORȚA RITMUL NEVOILOR CA OM, CREERUL ȘTIE CE SĂ FACĂ ÎN ORICE SITUAȚIE. CREERUL GEEAN ARE UN COD SECRET REGENERABIL, GREU DE DESCIFRAT CHIAR ȘI DE CIVILIZAȚIILE EXTRATERESTRE AVANSATE. FORTAREA ACȚIUNILOR UMANE DUCE LA AUTODISTRUGERE INDIVIDUALĂ ȘI DE NAȚII.
4 - NU STRICA NICIODATĂ LUCRURILE PERFECTE CI CAUTĂ SĂ LE FACI MAI BUNE DECÂT LE AI.
5 - LASĂ TOTUL SĂ DECURGĂ DE LA SINE -CONFORM LEGII UNIVERSALE SUPREME ȘI A FIRII, CA MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU, DIN CAUZA SILNICIILOR ȘI A RĂULUI, ENERGIILE UNIVERSALE ȘI ALE FIECĂREI PLANETE SE POT REVOLTA PÂNĂ LA DISTRUGEREA COMPLETĂ (EFECTUL SUPREM AL INVERSARII TRANSCUANTICE DE NIVEL MAXIM).
6 - DACA STII O LEGE A MATERIEI SAU ANTIMATERIEI - NU FORȚA NICIODATĂ EXISTENTA LOR, PENTRU CĂ PUNCTELE ÎN CARE STAU UNA ÎN ALTA SE VOR RUPE-RUPEREA DUCE LA FAZA DE EXTRAGERE PRINCIPALĂ A ENERGIILOR CARE MENȚIN VIAȚA.
7 - RESPECTA ȘI PREȚUIEȘTE ORICE FORMA DE VIAȚĂ -ORICE FIINȚĂ ARE UN COD UNIVERSAL DE A NU ATACA FIINȚE UMANOIDE NEVINOVATE CARE NU AU NEVINOVAȚI PE CONȘTIINȚA!
8 - DACA O FORMA DE VIAȚĂ NEVINOVATĂ SAU CONȘTIINȚA ESTE AFECTATA -ACEA FORMĂ DE VIAȚĂ ARE DREPTUL LA RĂZBUNARE - DUPĂ LEGILE VEGHETORILOR -PÂNĂ LA ELIMINAREA TOTALĂ A CAUZEI!
9 - NICI O FIINȚĂ SĂ NU BLESTEME NICIODATĂ PE NEDREPT ȘI MAI ALES PE MOTIVE DE GELOZIE- VA FI BLEMTEMAT DE ADEVARATUL DUMNEZEU DE ZECI DE ORI ÎN EXISTENȚA SA !
10 - ȘI DINCOLO DE FOCUL CEL VIU ȘI ETERN, EXISTĂ MAREA LUMINĂ INFINITĂ UNIVERSALĂ ȘI ARMONIOASĂ DIN CARE SA NĂSCUT FOCUL CEL VIU ȘI VEȘNIC ȘI CARE, ACEASTĂ LUMINĂ ESTE ÎN CONTINUĂ EVOLUȚIE ȘI TRANSFORMARE, PENTRU CA TOTUL SĂ DEVINĂ LUMINĂ !


TATĂL NOSTRU- AȘA CUM LA LĂSAT ZAMOLXE.
TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN LUMINA DE DINCOLO DE CERURI, SLĂVEASCĂ- SE NUMELE TĂU ETERN,VIE ÎMPĂRĂȚIA TA DE LUMINA SFÂNTĂ ȘI ETERNĂ, FACĂ- SE VOIA TA PRECUM ÎN ETERNELE CERURI AȘA ȘI PE PĂMÂNT.
DA- NE NOUĂ PENTRU MÂINE CU CE SĂ ÎMPLINIM TOATE NEVOILE ZILEI DE AZI ȘI DE MÂINE ȘI ALE TIMPULUI NOSTRU, IARTĂ- NE NOUĂ PĂCATELE NOASTRE PRECUM ȘI NOI IERTĂM CELOR CE NE- AU GREȘIT ȘI NE GREȘESC.
FII CĂLĂUZA NOASTRĂ ÎN VREMURI GRELE DE FURTUNĂ ȘI ISPITĂ, DU- NE PE CALEA CEA DREAPTĂ A LUMINII TALE,
ÎNTRU IUBIREA LUMINII ETERNE ȘI A NUMELUI TĂU !
AM TERMINAT !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro