joi, 6 ianuarie 2022

Puterea lui Cinci ~ CUNOASTERE

 

. BIBLIOTECILE POPORULUI PRIMORDIAL
PELASGO-ARIANO- GETODAC
BIBLIOTECILE -CU DOVEZI ALE POPORULUI PRIMORDIAL, PELASGO -ARIANO- GETODAC DISTRUSE DE OCULTA MONDIALĂ ȘI MANUSCRISELE AFERENTE DISTRUSE AU FOST :
1 -BIBLIOTECA DIN PERGAM..
2 -BIBLIOTECA LUI PISISTRATE DIN ATENA..
3- BIBLIOTECA TEMPLULUI DIN IERUSALIM..
4- BIBLIOTECA SANCTUARULUI LUI PTAH DIN MEMPHIS..
5- BIBLIOTECA DIN PERSEPOLIS.
6- BIBLIOTECA DIN CARTAGINA
SI CEA MAI CELEBRĂ DIN TOATE
7- BIBLIOTECA DIN ALEXANDRIA - CARE NU A FOST ALEXANDRIA EGIPTULUI CI CEA DIN SUDUL ROMÂNIEI FONDATĂ ÎN 297 -I.E.N- DE DEMETRIOS DIN PHALERNA SUB DOMNIA FARAONULUI MACEDONEAN PTOLEMEU SOTER DE ORIGINE DACĂ DIN SCYTIA MINOR; CARE A STRÂNS INIȚIAL 700.000 CĂRȚI ȘI ALTE VOLUME CARE CUPRINDEAU SECRETE DIN MAREA ȘTIINȚĂ SACRĂ A GETODACILOR KTISTAI LĂSATE DE ZEI KASTEI IO.
CUM AR FI :
1 - MANUSCRISELE LUI BEROS PREOT AL LUI BEL.MARDUK ÎN BABILON- ȘI A LĂSAT OMENIRII SCRIERI ÎN CARE MENȚIONA CĂ GETODACII I-AU FACILITAT ÎN ZECI DE RÂNDURI ÎNTÂLNIREA CU MARII SENIORI NEGRI DIN SIRIUS ȘI BAAWYI ȘI CUNOȘTINȚE SECRETE AFLATE DE LA EI..
2 - STUDII DE INTERFERENȚĂ A LUMINII-OPERA GETODACULUI FENICIAN MOCHUS PROMOTORUL TEORIEI ATOMICE.
3 - MANUSCRISE INDIENE- OPERA LUI PITAGORA INSUFLATĂ DE PREOȚII KTISTAI..
4 - OPERA LUI SOLOMON - FURATĂ DE LA DACI ȘI SCRISĂ APOCRIF ÎN NUMELE LUI SOLOMON DE SCRIBII SĂI, PLĂTIȚI ÎN AUR DACIC PENTRU A-ȘI ȚINE GURA..
5 - OPERA LUI HERMES TRISMEGISTUL DE ORIGINE TRACĂ..
CELE MAI DISTRUSE DOCUMENTE DIN ALEXANDRIA - AU FOST CELE CARE DESCRIAU CIVILIZAȚIA PELASGO -ARIANO- VEDICĂ- CARE AU PRECEDAT CIVILIZAȚIA EGIPTULUI CUNOSCUT DE NOI AZI..
DIN CAUZĂ CĂ ACEA CIVILIZAȚIE ÎN MANUSCRISE ÎNCEPE CU "..ISTORIA LUMII ÎNCEPE ÎN CARPAȚI ÎN ȚARA MIAZĂ- NOAPTEI ÎNDEPĂRTATE . ȚARA ZEILOR DE LUMINĂ CREATORII ȘI PĂRINȚII- FRAȚILOR NOȘTRII PRIMORDIALI PELASGII.. "

...GRAHAM HANCKOK.." LA FEL CA ÎN CAZUL BIBLIEI CANONICE FALSIFICATE DE EVREI PRINCILALUL CORP DE CUNOAȘTERE PE CARE ÎL NUMIM -ISTORIE- ESTE UN ARTEFACT CENZURAT CULTURAL DE CĂTRE CONSPIRAȚIA EVREIASCĂ ANTICĂ ȘI ACTUALĂ LA ADRESA POPORULUI PRIMORDIAL DIN CARPAȚII ROMÂNIEI DIN CARE MULTE PĂRȚI AU FOST EXCLUSE..MAI ALES REFERIRILE LA EXPERIENȚA UMANĂ ANTERIOARĂ INVENTĂRII SCRISULUI -AU FOST OMISE ÎN ÎNTREGIME- IAR MITUL A DEVENIT SINONIM CU AMĂGIREA OMENIRII...
VECHIUL TESTAMENT,CARTEA LUI ENOH ȘI CELELALTE LUCRĂRI BIBLICE- DINAINTEA NOULUI TESTAMENT -AU FOST CONTRAFĂCUTE TREPTAT DE EVREI "ÎMBUNĂTĂȚITE" PENTRU CA EI ,EVREII SĂ SE IMPUNĂ LUMII CA UN NOU POPOR ALES CARE A CONSTRUIT CU GRIJĂ O SERIE DE PROFEȚII INEXISTENTI ÎN ORIGINALELE DUALE ALE BIBLIEI GUANSE SI GETODACE..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro