marți, 27 octombrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Transformarea spirituala

CE  VINE LA 21 DECEMBRIE 2020


AL DOILEA SOARE 
Toate sistemele suferă schimbări majore, deoarece Pământul bombardează în mod constant de raze cosmice puternic încărcate care emană din miezul galaxiei.
Nucleul de galaxie, cunoscut sub numele de Soarele Central de către antici și numit Hunab Ku de către Maya, este situat în centrul galaxiei Calea Lactee, în constelația Săgetătorului
.Gaura neagră puternică situată acolo are activitate de masă ciclică activată recent, care face ca întregul cosmos să vibreze mai sus.
Explozia acestor raze cosmice de înaltă frecvență care sosesc pe Pământ a fost măsurată prin creșterea intervalului de rezonanță Schumann de la 40 la 100 hertz, provocând o supra stare de conștiință umană.

Tocmai limita inferioară a celei de-a cincea dimensiuni începe la 40 Hz și limita superioară se termină la 100 Hz. 

O dimensiune nu este un loc fizic, ci o stare de ființă sau conștiință care se manifestă ca o realitate percepută.

Această nouă dimensiune superioară a realității care se manifestă în această lume este ceea ce numim noul Pământ și noul Cer. 
Este VÂRSTA DE AUR așteptată de milenii și este o nouă eră de lumină pentru umanitate.

Lemurienii s-au referit la Soarele Central ca la Sursa tuturor vieții, a oricărei cunoștințe, a oricărei puteri, Dumnezeul tuturor zeilor. Soarele Central este soarele ascuns, Sursa tuturor ființelor și este forța opusă Soarelui Pământului.

Ușile cosmice se vor deschide pe 21 decembrie 2020, pe măsură ce al cincilea soare și cel mai mare calendar al contului lung Maya s-au încheiat acum opt ani, 21 decembrie 2012, iar al șaselea soare maya al noului Pământ s-a trezit în acea zi. 

Aceasta se potrivește și cu calendarul hindus de origine lemuriană.
Cheia acestui subiect este că motivul pentru care această lumină nu a fost exprimată suficient pe suprafața Pământului din cauza blocării exercitate de Jupiter și Pluto.

Ușile cosmice se vor deschide în acea zi, iar cel mai puternic flux de neoprit din istoria razei de lumină de 40 hertz va trece prin cer și va curge liber pe planetă. În timpul Epocii de Aur, planeta a existat în cele mai înalte dimensiuni, iar lemurienii au atins o stare de conștiință iluminată, kundaliniul lor s-a înălțat și s-a dezvoltat. Aceste ființe maeștre posedau abilități supranaturale, cum ar fi nemurirea, zborul, teleportarea și călătoria în timp.

În manuscrisele lemuriene este scris că Soarele Central este singura sursă a tuturor abilităților supranaturale, precum și sursa întregii vieți, a materiei și a tuturor evoluțiilor din acest cosmos. 
Oamenii de știință ruși au arătat că o rază de lumină gamma poate schimba ADN-ul unei ființe vii și poate transforma embrionul unei specii într-o specie complet diferită în 48 de ore.

În mod similar, această lumină de rază de acțiune activează ADN-ul numit „gunoi” al corpului uman pentru a reconstrui cele douăsprezece plus unu filamente originale ale speciei noastre. Cu cât lanțurile de ADN sunt mai active, cu atât nivelul de conștiință al ființei umane este mai mare.

Știm ce vine amintindu-ne trecutul și văzând viitorul în noi. Știm ce se întâmplă prin ceea ce spun grupările din cosmos. Totul este scris clar ca semne în cer pentru cei care au ochi să le vadă.

Evenimentele cerești sunt lizibile, măsurabile și previzibile, iar ceea ce se întâmplă mai sus se reflectă mai jos. Mișcarea stelelor este limbajul lui Dumnezeu. Alinierile cerești au un efect direct asupra evoluției umane și a planetei Pământ.

Cu cât evenimentul ceresc este mai mare, cu atât va avea un impact fizic și conștient mai mare asupra umanității și asupra percepției experiențelor lor.

ACEST FLASH SOLAR MARE care se va întâmpla înainte de sfârșitul acestui an 2020 va avea loc o erupție masivă de lumină albă, orbitoare, magnetică și de dimensiunea a cincea expulzată din miezul galactic care va fi văzută ca un al doilea soare pe cer. 
Energia eliberată din această emisie a Soarelui Central este cunoscută ca măsura înțelegerii și va activa evenimentul de ascensiune masivă a conștiinței planetare.
Lumina acestei explozii cosmice va fi atât de puternică încât va lumina cerurile Pământului timp de o mie de ani. Mileniul profetic al luminii va anunța toate tradițiile spirituale ale umanității.

Această nouă eră a umanității aduce realizarea adevăratului nostru Sine Divin și vom realiza o stare de perfecțiune spirituală în care toate lucrurile bune sunt posibile.
Ne-am întruchipat de multe ori aici pentru a ne pregăti pentru acest moment.
Momentul se apropie rapid acum. .

Vă rugăm să vă pregătiți pentru noua lume a conștiinței superioare !

Iubirea și puterea să fie pentru toți."( ANONIM )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro