joi, 29 octombrie 2020

Puterea lui Cinci ~ RĂZBOI pe TOATE PLANURILE PLANETEI si OMENIRII

Mai jos un filmulet care conchide foarte mult despre ce am trait si vrem sa eliberam !

NOI SUNTEM IUBIRE si NE LUAM PLANETA IN STAPANIRE !

"Cine a inteles ca Viata se SIMTE ca sa se TRAIASCA, Cine a inteles ca nimic nu este intamplator, Cine a inteles ca nimeni nu este singur si nici abandonat, Cine a inteles ca oamenii sunt stele, femeile sunt sori, iar animalele praf de stele ...aceia au depasit nivelul mediu de evolutie in Universuri. "


  

Cititi pana la capat !


RAVAGE "ISTORIA SECRETĂ A ROTHSCHILDS" 

Am considerat o mizerie prea mare pentru a fi postata in IUBIRE dar e atat de mare incat va trebui sa o recunoastem cu totii ! 

RAUL  tortionar  contra BINELE  idealist

 FIUL LUI LOEB REVICI ȘI AL SOȚIEI SALE BELLA ROSENTHA - EVREUL- REVICI S-A NĂSCUT ÎN 25.06.1884, LA BÂRLAD ȘI EMIGREAZĂ ÎN SUA UNDE ÎȘI SCHIMBĂ NUMELE SUB NUMELE DE RAVAGE ȘI CARE ESTE AUTORUL CĂRȚII "ISTORIA SECRETA A ROTHSCHILDSILOR." 

 CARTEA ESTE UN ADEVĂRAT ACT DE ACUZARE ÎMPOTRIVA EVREILOR, APĂRUTĂ ÎN 1930-1931 ÎN LIMBILE: GERMANĂ, OLANDEZĂ, SPANIOLĂ, CEHĂ ȘI FRANCEZĂ. 

 CARTEA ESTE TRADUSĂ ÎN LIMBA ROMÎNĂ DE ANA MARIA FRANCK ȘI APĂRUTĂ ÎN CARTEA LUI VAN HELSING: "ORGANIZAȚIILE SECRETE ȘI PUTEREA LOR ÎN SEC. XX"

 EVREUL RAVAGE DECLARA: "NOI, EVREII DIN ELITA OCULTĂ AM DEMOLAT ȘI VOM DISTRUGE PRIN ORICE METODĂ TOT CE AȚI CONSTRUIT VOI, ARIENII PELASGI, DESCENDENȚI AI MARELUI IMPERIU PELASG PRIMORDIAL 

DIN ANTICHITATE ȘI PÂNĂ ACUM. PE BUNĂ DREPTATE AU GOIMII (NEEVREII) CIUDĂ PE NOI. NU ARE NICI UN SENS CA EVREU SĂ AFIRM CONTRARIUL. ESTE CUNOSCUT CĂ ACEASTA PROVOACĂ NUMAI NEÎNȚELEGERI ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ MULȚI GOIMI AU AMICI EVREI, CARE AU SCOPURI PRECISE PENTRU A ÎNVRĂJBI POPOARELE GOIMILOR, FĂCÂNDU-NE SCOPURILE MÂRȘAVE DE DISTRUGERE A LUMII ÎN ORICE DOMENIU ȘI PRIN ORICE METODĂ. DEȘI, SUNT EVREU ÎNDOCTRINAT, GOIMII NU VOR SĂ MĂ ATACE DIRECT CÂND PORNESC ATACUL ASUPRA NOASTRĂ, CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ SUNT CONSIDERAT UNUL DE AL LOR, ÎNSĂ ACEASTĂ EXCEPȚIE NU ÎNSEAMNĂ OBLIGAȚIA DE ÎNDATORARE FAȚĂ DE GOIMI. GOIMII SUNT ARȚĂGOȘI, NECINSTIȚI, TIND SĂ AJUNGĂ SUS, MATERIALIȘTI, EXACT CA EVREII PE CARE ÎI URĂSC. 
NU AFIRM CĂ GOIMII AR FI LIPSIȚI DE PROFESIONALISM ÎN ACTIVITATEA ANTISEMITĂ. DE 15 SECOLE VĂ OCUPAȚI CU AȘA CEVA, DAR CÂND MĂ UIT LA VOI, CÂND AUD ARGUMENTELE VOASTRE COPILĂREȘTI, AM IMPRESIA CĂ NU AVEȚI NICI CEL MAI MIC HABAR DESPRE IMENSA CONSPIRAȚIE EVREIASCĂ OCULTĂ CARE VĂ SUBJUGĂ CU PROPRIILE VOASTRE ARME, DECLANȘÂND RĂZBOAIE FRATRICIDE, GENOCIDURI, ARUNCÂNDU-VĂ FĂRĂ NICI UN MOTIV UNII ASUPRA ALTORA PENTRU A VĂ DISTRUGE VOI ÎNTRE VOI ȘI ASTFEL UȘURÂND JOCURILE DE DOMINAȚIE ALE OCULTEI EVREIEȘTI, CARE ÎN FINAL ȘI ÎN CEL MAI STRICT SECRET ÎȘI VA DISTRUGE CHIAR ȘI CEI MAI LOIALI COLABORATORI. 
 DACĂ OMENIREA NU SE VA TREZI SĂ IASĂ DIN MATRICEA MINCIUNII ȘI A RĂULUI SUB ORICE FORMĂ, NOI EVREIII SUNTEM ÎNTR-ADEVĂR COMERCIANȚI ȘI AMBIȚIOȘI ȘI TINDEM SĂ NE CĂȚĂRĂM SUS DE TOT ȘI ÎNTR-ADEVĂR SUNTEM UN PERICOL PENTRU PURITATEA RASEI VOASTRE ARIANO PELASGO-GETO-DACĂ DIN TOATE NEAMURILE ȘI LIMBILE PĂMÂNTULUI, CARE AU ACEEAȘI RĂDĂCINĂ ÎN POPORUL PRIMORDIAL DIN CARPAȚII ROMÂNIEI. 
 NU NOI, EVREII SUNTEM VÂNDUȚI BANULUI, CI V-AM FĂCUT PE VOI, GOIMII SĂ VĂ VINDEȚI BANULUI ȘI SĂ MUNCIȚI PE NIMIC DOAR ATÂT ÎNCÂT SĂ SUPRAVIEȚUIȚI ȘI SĂ NU MAI PUTEȚI IEȘI DIN NECAZURI ȘI NEAJUNSURI.
 NOI, EVREII SUNTEM ATÂT DE SĂRACI ÎNCÂT V-AM AJUTAT SĂ INTRAȚI ÎN POSESIA UNOR ÎNTREPRINDERI ÎN CARE VĂ PUTEȚI ÎNȘELA ȘI EXPLOATA VOI ÎNTRE VOI, FACÂNDU-NE JOCURILE DE ÎMBOGĂȚIRE PE SUDOAREA VOASTRĂ, FĂRĂ SĂ MUNCIM ȘI SUNTEM ATÂT DE BOGAȚI ÎNCÂT V-AM ALUNGAT PE VOI, GOIMII DIN CELE MAI NOBILE ORAȘE ȘI CARTIERE DIN ÎNTREAGA LUME, ÎNCÂT NUMAI NOI, EVREII DIN ELITA OCULTĂ SĂ DUCEM UN NIVEL RIDICAT DE TRAI, CUM AR TREBUI SĂ DUCĂ ORICE CETĂȚEAN AL PLANETEI DIN MUNCA SA. 
 DAR NU DIN MUNCA NOASTRĂ VOM DUCE O VIAȚĂ DE LUX, CI DIN MUNCA ÎNTREGII OMENIRI SUB TOATE FORMELE PE CARE O VOM EXPLOATA LA MAXIM ȘI FĂRĂ NICI O URMĂ DE MILĂ
NOI, EVREII ÎN RĂZBOI NE ESCHIVĂM DE LA DATORIA FAȚĂ DE PATRIE PENTRU CĂ FIREA NOASTRĂ ESTE PACIFISTĂ NUMAI PENTRU EVREI ȘI NU CHIAR PENTRU TOȚI EVREII. NOI, ÎNSĂ SUNTEM INIȚIATORII TUTUROR CONFLICTELOR MONDIALE DIN CELE MAI VECHI TIMPURI ȘI TRAGEM CELE MAI MARI FOLOASE DIN RĂZBOAIE ȘI REVOLTE LOCALE SAU MONDIALE. NOI ÎNTRUCHIPĂM ÎN ACELAȘI TIMP ȘI PERSOANA PE ÎNTEMEIETORUL ȘI REPREZENTANTUL CAPITALISMULUI. 
 ISTORIA NU CUNOAȘTE ALT EXEMPLU PENTRU O ASEMENEA DIVERSITATE, DAR MOTIVUL TUTUROR MOTIVELOR ESTE CĂ NOI, EVREII SUNTEM POPORUL CEL MAI ÎNDĂRĂTNIC, CARE NU A ADOPTAT NICIODATĂ ADEVĂRATUL CREȘTINISM ZALMOXIAN, DAR VAM DAT UNUL FALS DIN RELIGII ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ NOI, EVREII NE ÎNCHINĂM ZEULUI SOARE ALIAS ZAMOLXE/ LUCIFER/ENKI.EA, ÎN CEL MAI STRICT SECRET, FĂRĂ A ȘTI OMENIREA. 
 ÎNCHINAREA PUBLICĂ A EVREILOR LA YAHWEH ESTE DOAR DE FAȚADĂ ȘI 
SUNTEM POPORUL NELEGIUIT, 
CARE ÎNTR-ADEVĂR A CRUCIFICAT PE FONDATORUL ADEVĂRATULUI CREȘTINISM ZALMOXIAN
CEL DIN RELIGII FIIND O INVENȚIE FALSĂ PENTRU A EXTORCA OMENIREA DE BANI NEMUNCIȚI DE EVREI

 IAR ADEVĂRATUL HRISTOS NU S-A NĂSCUT ÎN ISRAEL, CI CA EVREU OCULT E REAL FAPTUL ȘI SECRET CĂ ADEVĂRATUL HRISTOS S-A NĂSCUT ÎN ROMÂNIA, SCYTIA MINOR, PEȘTERA STÂNIȘOARA, COZIA CARE ÎN LIMBA GETĂ SE PRONUNȚĂ "BAT.LEEM" SAU "CASA UNDE A VENIT LUMINA"
 ACESTA ESTE ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE VOI, GOIMII LUPTAȚI ÎMPOTRIVA EVREILOR, FAPTUL CĂ V-AM SILIT SĂ DEVENIȚI NIȘTE CREȘTINI FALȘI ȘI V-AM ASCUNS ADEVĂRATA CREDINȚĂ ZALMOXIANĂ, CARE POATE VOM REUȘI SĂ O ȚINEM ASCUNSĂ NUMAI PENTRU NOI OCULȚII ÎNCĂ MULTE MII DE ANI." LOEB REVICI - RAVAGE - 

 "JUMĂTATE DIN RĂZBOAIELE VOASTRE MARI SAU MICI AU FOST RĂZBOAIE RELIGIOASE, CARE S-AU PURTAT ÎN NUMELE UNEI DOCTRINE SAU ALTEIA IMPUSE DE NOI, EVREII DIN ELITA SECRETĂ/OCULTA MONDIALĂ. 
 SĂ VEDEM CELE 3 REVOLUȚII RECENTE DIN ISTORIA VOASTRĂ: AMERICANĂ, FRANCEZĂ ȘI BOLȘEVICĂ, REVOLUȚII CARE AU DUS LA DEZBINAREA ARIENILOR PENTRU A NE ÎNLESNI NOUĂ, EVREILOR SETEA DE PUTERE ȘI DOMINAȚIE MONDIALĂ CARE NU AU FOST ALTCEVA DECÂT TRIUMFUL IDEILOR EVREIEȘTI DEZBINATORII BAZATE PE O AȘA ZISĂ DREPTATE, ORDINE SOCIALĂ ȘI POLITICĂ EFEMERE SAU ECONOMICĂ, DAR ASTA ESTE DOAR DE FAȚADĂ, FAȚĂ DE PLANUL EXTREM DE SECRET ȘI MÂRȘAV AL EVREILOR NOȘTRII DE A DOMINA ȘI STĂPÂNI LUMEA. 

 NOI SUNTEM ÎNCĂ STĂPÂNII ACESTEI LUMI ȘI ÎN MAJORITATEA CONFLICTELOR, CREDINȚA VOASTRĂ VA INTRA ÎN CONFLICT CU FUNDAMENTALIȘTII PE DE O PARTE ȘI INTERNAȚIONALIȘTII PE DE ALTA. 

 UN RĂZBOI ÎNTRE CEI CARE ÎNCEARCĂ SĂ NE COMBATĂ ȘI SĂ NE ÎNLĂTURE. FUNDAMENTALIȘTII ȘI VOI, GOIMII DIN ORICE NAȚIE CARE ȚINEȚI DE ÎNVĂȚĂTURA NOASTRĂ EVREIASCĂ, MINCINOASĂ, CARE ÎN REALITATE PENTRU VOI NU ARE NICI UN ROST ȘI VĂ SPURCĂ SPIRITUL VOSTRU CURAT LĂSAT DE ZEII LUMINII. 

 NEÎNCETAT, VOI DUCEȚI O LUPTĂ PENTRU INTERESELE NOASTRE, ASTFEL UȘURÂNDU-NE SCOPURILE DE ATINS, FĂRĂ CA SĂ BĂGAȚI DE SEAMĂ CONTRADICȚIA. NEÎNCETAT SE MANIFESTĂ PURITANISMUL IUDAIC ÎN ORICE DOMENIU CARE ASCUNDE SCOPURILE NOASTRE MESCHINE, ÎN SPECIAL ÎN PRESĂ, TEATRU, LEGISLAȚIE, ECONOMIE ȘI BISERICĂ, CA ȘI ALTE INTERDICȚII DE NIVEL INTERNAȚIONAL ȘI NAȚIONAL. ȘI ÎN TIMP CE TOATE ACESTEA SE ÎNTÂMPLĂ SUB OCHII VOȘTRI, CU AJUTORUL VOSTRU, PRIN CARE VĂ DEZBINAȚI SINGURI, VOI PĂLĂVRĂGIȚI DESPRE INFLUENȚA EVREILOR ASUPRA CINEMATOGRAFIEI PRIN CARE NOI, EVREII OCULȚI BĂGĂM ÎN LUME TOATE RELELE. 
 ÎNTR-ADEVĂR, NOI FACEM CA RĂUL SĂ PARĂ BUN ȘI BINELE SĂ PARĂ RĂU SUB ORICE FORMĂ ȘI ÎN ORICE DOMENIU, PENTRU A VĂ DISTRUGE ȘI A VĂ DOMINA PENTRU TOTDEAUNA. ȘI ACEASTA O FACEM ȘI CU AJUTORUL UNOR MII DE FIINȚE NEGATIVE DIN ALTE LUMI PENTRU CĂ ÎN REALITATE EI VOR TREBUI SĂ STĂPÂNEASCĂ LUMEA ȘI NOI, ALĂTURI DE EI. 
DE ACEEA, AM INVENTAT RELIGII, PROBLEME, NECAZURI ȘI NIMICURI CARE NU ÎȘI AU ROSTUL, DAR DIN CARE CÂȘTIGĂM METRI CUBI DE BANI PE ZI. NICI 1% NU VĂ DĂM VOUĂ DIN CE CÂȘTIGĂM PE NEMUNCITE DE PE SPINAREA ȘI SUDOAREA VOASTRĂ. ESTE DE MIRARE CĂ NE URÂȚI, NOI V-AM PUS UN BOLOVAN ÎN CALEA PROGRESULUI VOSTRU. 
NOI ,EVREII DIN ELITA OCULTĂ V-AM DAT O CARTE ȘI O CREDINȚĂ STRĂINĂ, ANUME FĂCUTĂ DE NOI PENTRU A VĂ SUBJUGA ȘI A VĂ MENȚINE SCLAVI, IAR ACEASTĂ CARTE ALIAS BIBLIA FALSĂ DIN RELIGII ȘI ACEASTĂ CREDINȚĂ STRĂINĂ NU O VEȚI PUTEA DIFERENȚIA NICIODATĂ! 
 DE ACEEA, SUNTEȚI ÎN PERMANENȚĂ NELINIȘTIȚI. ÎN ACELAȘI TIMP, NU AVEȚI TĂRIA SUFLETEASCĂ NICI SĂ LE RESPINGEȚI ȘI NICI SĂ LE ACCEPTAȚI ÎN ACELAȘI TIMP CU TOATĂ INIMA. BINEÎNȚELES, VOI NU AȚI ADERAT SUFLETEȘTE NICIODATĂ TOTAL LA RELIGIA CREȘTINĂ. 
 ÎN FUNDUL INIMII VOASTRE SUNTEȚI PĂGÂNI ȘI VĂ ÎNCHINAȚI ZEILOR LUMINII. 
 VOI, ÎNCĂ IUBIȚI RĂZBOAIELE PENTRU DREPTATE ȘI PE DREPTATE ȘI ARTELE DE ORICE FEL. 
 SUNTEȚI MÂNDRI DE GOLICIUNEA PERFECTĂ A CORPULUI VOSTRU DĂLTUITĂ DUPĂ CHIPUL ZEILOR ÎN VOI PÂNĂ LA PERFECȚIUNE. CU TOATE REVOLTELE VOASTRE, ORDINEA VOASTRĂ ESTE UNA IMPERFECTĂ, DE PLÂNS. NOI AM PRODUS SCIZIUNE ÎN SUFLETELE VOASTRE, V-AM TULBURAT SIMȚURILE, AM FĂCUT CA DORINȚELE VOASTRE SĂ FIE DE NEÎNDEPLINIT." RAVAGE 

 "FĂRĂ SĂ VĂ DAȚI SEAMA LA CE V-AM SUPUS, VOI, GOIMII V-AȚI TRANSFORMAT ÎN MIJLOCITORI PRINCIPALI AI TRADIȚIILOR RASEI NOASTRE DE ȘĂTRARI NOMAZI ȘI AȚI RĂSPÂNDIT ÎN CELE MAI ÎNDEPĂRTATE COLȚURI ALE TERREI MITOLOGIA NOASTRĂ EVREIASCĂ, MINCINOASĂ. 

 TÂRFELE NOASTRE EVREICE SUNT SFINTELE VOASTRE, AȘA CUM CONFIRMĂ ȘI GEORGE WEYISHAUPT ÎN ADUNAREA ULTRASECRETĂ A LOJILOR IUDEO-MASONICE OCULTE ULTRASECRETE. 

GOLANII ȘI VAGABONZII NOȘTRII EVREI SUNT SFINȚII ȘI MUCENICII VOȘTRII. DE ASTA PROPOVĂDUIM IERTAREA APARENTĂ DIN RELIGII, CA ELE SĂ PROPOVĂDUIASCĂ MASCAT ORICE FORMĂ DE RĂU IMPUSĂ DE NOI. LEGILE EVREIEȘTI ALE STRĂMOȘILOR NOȘTRII EVREI, UNII DIN EI DE ORIGINE PARȚIAL SUMERIANĂCA AVRAAM, LEGI CARE NU AU ROST ȘI TEMEI MORAL ÎN NICI UN POPOR, SUNT PROPOVĂDUITE CA FUNDAMENTUL TUTUROR CONSTITUȚIILOR VOASTRE ȘI JURISPRUDENȚEI VOASTRE. 

LEGENDELE MINCINOASE EVREIEȘTI PE CARE NOI LE ZICEAM ÎN JURUL FOCULUI, LA ȘATRĂ PENTRU A NU ADORMI, SUNT SOLII SFINTE PE CARE LE ȘOPTIȚI COPIILOR VOȘTRII CU TITLU DE ADEVĂR DE NECONTESTAT, RĂSPÂNDIND ASTFEL RELIGIA MOZAICĂ, CARE ÎN REALITATE ESTE O RELIGIE FALSĂ ȘI INTOXICĂ PSIHICUL COPIIILOR DE MICI . 

 CÂNTECELE ȘI CĂRȚILE VOASTRE DE RUGĂCIUNI SUNT SCRIERI ȘI URLETE ALE CIOBANILOR NOȘTRI CÂND PĂȘTEAU TURMELE ÎN PUSTIU. 

 ISTORIA EVREIASCĂ FACE PARTE DIN ISTORIA FALSIFICATĂ A ORICĂRUI POPOR, PE CARE AM INCLUS-O MASCAT PENTRU A NE ATINGE SCOPURILE, IAR POEȚII ȘI ÎNVĂȚĂTORII VOȘTRII O PROPAGĂ CU TITLU DE ADEVĂR, CARE ÎN REALITATE SUNT NIȘTE MINCIUNI SFRUNTATE. 

 ȚĂRIȘOARA NOASTRĂ DIN TRECUT ESTE PĂMÂNTUL VOSTRU SFÂNT, DAR CÂND PELASGII ÎNFIINȚAU IERUSALIMUL NOI, EVREII NU EXISTAM NICI ÎN PROIECTELE LUI YAHWEH ALIAS ZEUL NIBIRIAN EN.LIL. 

 LITERATURA NOASTRĂ TRADIȚIONALĂ ESTE BIBLIA VOASTRĂ CARE NU ESTE ADEVĂRATA BIBLIE A OMENIRII. 

 ADEVĂRATA BIBLIE A OMENIRII ESTE BIBLIA GETO-DACĂ, PE CARE O ȚINEM ÎNTR-UN LOC FOARTE SECRET, DIN VATICAN! 

 CEEA CE EVREII AU GÂNDIT PROST ȘI FĂRĂ ROST, AȚI INCLUS FĂRĂ TĂGADĂ ÎN CULTURA VOASTRĂ, NEȘTIIND CĂ ASTFEL VĂ DISTRUGEȚI SINGURI, VOI ÎNTRE VOI ȘI ASTFEL NICI UNUL DINTRE VOI SĂ NU POATĂ FI CONSIDERAT CULT, DACĂ NU CUNOAȘTE VALORILE MINCINOASE EVREIEȘTI, PE CARE VI LE IMPUNEM DE MII DE ANI CU TITLUL DE ADEVĂR, VOUĂ, POPOARELOR GOIME. 

 PESCARII ȘI BEȚIVII DESFRÂNAȚI EVREI SUNT ÎNTR-ADEVĂR SFINȚII ȘI CUVIOȘII VOȘTRII, FAPT CARE SE PRACTICĂ ÎNTRE CĂLUGĂRII ȘI MĂICUȚELE DIN TOATĂ LUMEA, PROPOVĂDUIND ASTFEL IMORALITATEA MASCATĂ EVREIASCĂ CU CARE VĂ AUTODISTRUGEȚI. 

 IAR ACEȘTI BEȚIVI PESCARI ȘI GOLANI EVREI I-AȚI IMORTALIZAT ÎN MII DE ICOANE ȘI STATUI ȘI PENTRU CARE AȚI RIDICAT NUMEROASE CATEDRALE CARE NU VĂ SUNT DE NICIUN FOLOS, DAR CARE NOUĂ, EVREILOR OCULȚI NE ADUC SUME IMENSE (ȘI IMAMUL ȘI PATRIARHUL ȘI RABINUL etc.) 

 O TÂNĂRĂ EVREICĂ PROSTITUATĂ ÎN REALITATE REPREZINTĂ PENTRU VOI O FECIOARĂ PURĂ, AȘA ZISA MAMĂ A UNUI HRISTOS, CARE NU A EXISTAT NICIODATĂ, CI A FOST DOAR UN FANATIC NAȚIONALIST PEDOFIL DIN SECTA NOTRI

EA O TÂRFĂ EVREICĂ REPREZINTĂ PENTRU VOI SIMBOLUL PURITĂȚI DIVINE, AL MATERNITĂȚII ȘI FRATERNITĂȚII. 

 DAR ACEST SIMBOL, NOI L-AM FALSIFICAT, DIN ADEVĂRUL PELASG, UNDE DOAR ARTEMIS-DIANA SIMBOLIZEAZĂ CU ADEVĂRAT PURITATEA ȘI MATERNITATEA UMANĂ PURĂ, PRELUATĂ DE AMERICANI ÎN STATUIA LIBERTĂȚII ȘI DE FRANCEZI ÎN FEMEIA LIBERATOARE CARE LUPTĂ PENTRU DREPTATE ȘI LIBERTATE. 

 UN EVREU REBEL, NAȚIONALIST ESTE PUNCTUL CARDINAL AL RELIGIEI VOASTRE INFAME, IMPUSE DE NOI CU TITLUL DE ADEVĂR. 

 NOI AM DĂRÂMAT ZEIII VOȘTRII ȘI AM ÎNDEPĂRTAT MOȘTENIREA VOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ȘI V-AM SUBSTITUIT UN DUMNEZEU AȘA ZIS CRIMINAL ȘI UZURPATOR CARE NU A VRUT CA OMUL SĂ AIBĂ CUNOAȘTEREA A TOATE ȘI V-AM FĂCUT SCLAVII TRADIȚIEI NOASTRE DE CIOBANI ȘI ȘĂTRARI NOMAZI EVREI, CA PRIN ACEASTA JUGUL VOSTRU SĂ FIE IMPUS ȘI MAI TARE PE GRUMAJII VOȘTRII!" 


 TOT RAVAGE ZICE: 
 "NE ACUZAȚI PE NOI, EVREII CĂ AM FI AUTORII TUTUROR CONFLICTELOR DEZBINATORII ALE LUMIII. ÎNTR-ADEVĂR, AȘA ESTE, DAR ÎN COMPARAȚIE CU CE A ÎNSCENAT EVREUL PAUL DIN TARSUS ÎN ROMA ALIAS AȘA ZISUL APOSTOL PAVEL, CARE ÎN REALITATE ERA AGENT SIONIST PENTRU DEZBINAREA FRĂȚIEI ARIANO-PELASGE ORIENTALE, CONFLICTELE DEZBINATORII ÎNSCENATE DE NOI, EVREII OCULȚI SUNT NUMAI O BANALĂ RĂFUIALĂ PE ULIȚĂ, 
DAR CEA MAI MARE, IMPORTANTĂ INFLUENȚĂ O AVEM ASUPRA BISERICILOR VOASTRE, CARE PRIN CREȘTINISMUL FALS IMPUS DE NOI, EVREII, RĂSPÂNDIȚI FĂRĂ SĂ VREȚI RELIGIA MOZAICĂ ÎN SECRET CU PRECEPTELE EI CRIMINALE, MASCATE ÎN TORA, EL.ZOHAR, KABALLA ȘI TALMUD

INFLUENȚA NOASTRĂ ASUPRA ȘCOLILOR VOASTRE, GUVERNELOR VOASTRE ȘI TOT CE ÎNSEAMNĂ EXISTENȚA VOASTRĂ ARE ACELAȘI SCOP OCULT DE A VĂ DISTRUGE UNII PE ALȚII, CHIAR ȘI A VIEȚII VOASTRE SPIRITUALE. 

UN PROSTĂNAC RUS EVREU A SCRIS( PROTOCOALELE ÎNȚELEPȚILOR SIONULUI) 
ÎNTR-ADEVĂR ESTE O CARTE PLINĂ DE MULTE DOVEZI INCRIMINATORII LA ADRESA EVREILOR ȘI PLINĂ DE MULTE ADEVĂRURI CODATE. 

RECUNOAȘTEM CĂ DOVEZILE SUNT AUTENTICE PENTRU PROVOCAREA ORICĂRUI CONFLICT MONDIAL TICLUIT DE NOI ÎN SECRET, DAR CE ÎNSEAMNĂ ACEASTA PE LÂNGĂ ACTIVITATEA CONSPIRATIVĂ DUSĂ DE NOI, EVREII OCULȚI ÎMPOTRIVA VOASTRĂ ȘI A ÎNTREGII OMENIRI DE-A LUNGUL ISTORIEI ? 

CE ROST ARE SĂ ADUCEȚI ACUZAȚII PRIVIND CONTROLUL NOSTRU SECRET AL FINANȚELOR, ASUPRA OPINIEI PUBLICE PRIN JURNALIȘTI ȘI MAGNAȚI EVREI AI CINEMATOGRAFIEI ȘI TEATRULUI MONDIAL, CÂND ÎNTREAGA VOASTRĂ EXISTENȚA ESTE BAZATĂ (CA CIVILIZAȚIE) PE MITURI EVREIEȘTI DE ȘATRĂ NOMADĂ PRIN PUSTIUL ORIENTULUI VIA URALI
DUPĂ FUGA DIN ARDEAL DE DUPĂ RĂSTIGNIREA DE CĂTRE NOI, EVREII A ADEVĂRATULUI IISUS HRISTOS ALIAS ZAMOLXE, PE VÂRFUL CĂPĂȚÂNII DIN MARELE MASIV RETEZAT GODEANU....

 AVEȚI ȘI AȚI ADOPTAT O EXISTENȚĂ DE TURMĂ DE OVINE A LUI ISRAEL FĂRĂ SĂ JUDECAȚI ADEVĂRUL, 
V-AȚI DISTRUS CU MINCIUNILE NOASTRE TICLUITE FRUMOS ÎN ORICE DOMENIU. 

 NICI NU VĂ DAȚI SEAMA DE ADEVĂRATA INTENSITATE A VINOVĂȚIEI NOASTRE LA ADRESA ÎNTREGII OMENIRI! NOI, EVREII SUNTEM PENETRANȚI, SUNTEM DESTRUCTIBILI, SUNTEM REVOLUȚIONARI. AM LUAT ÎN POSESIE ȘI ÎNTREGUL VOSTRU UNIVERS PRIN ERIJAREA LUI YAHWE ÎN DUMNEZEU TATĂL. 

 V-AM INTRODUS RĂUL ÎN SOARTA ȘI IDEALURILE VOASTRE SUB ORICE FORMĂ ȘI ÎN ORICE DOMENIU. 

 NOI, EVREII OCULȚI NU SUNTEM CAUZA NUMAI A UNUI SINGUR RĂZBOI, CI A TUTUROR CONFLICTELOR ȘI RĂZBOAIELOR MONDIALE DE MII DE ANI. AM FOST INIȚIATORII TUTUROR REVOLUȚIILOR ȘI CONFLICTELOR DIN ÎNTREAGA OMENIRE, DIN ISTORIA VOASTRĂ. 

AM INTRODUS ÎN VIAȚA PARTICULARĂ, POLITICĂ ȘI SOCIALĂ NEÎNȚELEGERE ȘI HAOS ÎN TOATE POPOARELE LUMII ȘI ÎN ORICE DOMENIU. ACEST LUCRU ÎL FACEM ȘI ASTĂZI. NIMENI NU ȘTIE CÂT O VOM MAI FACE. 


PRIVIȚI ÎN TRECUT ȘI VEDEȚI CE S-A ÎNTÂMPLAT. 

 ACUM 20 DE SECOLE AȚI FOST O MÂNA DE OAMENI NEVINOVAȚI, PĂGÂNI, DAR PURI. TRĂIAȚI ÎN PACE ȘI ARMONIE UNII CU ALȚII PE TOATĂ TERRA. NU AVEAȚI GRIJI ȘI NICI NECAZURI. V-AȚI ÎNCHINAT MAI MULTOR ZEI ȘI ZEIȚE. ZEI AI LUMINII, APELOR ȘI PĂDURILOR. FĂRĂ SĂ VĂ RUȘINAȚI ERAȚI MÂNDRI DE GOLICIUNEA VOASTRĂ MĂREAȚĂ ȘI FOARTE PUTERNICĂ DATĂ DE ZEI. 
..AȚI FĂURIT CHIPURI CIOPLITE DUPĂ ÎNFĂȚIȘAREA VOASTRĂ. AȚI GĂSIT PLĂCEREA IMPUSĂ DE NOI ÎN LUPTE ȘI RĂZBOAIE CARE NU ÎȘI AVEAU ROST. 
BĂTĂLIILE ȘI SCLAVAGISMUL ERAU ÎNSCRISE PE STEAGURILE VOASTRE POLITICE. AȚI STRĂBĂTUT ȘI CERCETAT NATURA ȘI AȚI AFLAT MISTERELE VIEȚII PUNÂND TEMELIA ȘTIINȚELOR NATURALE ȘI FILOZOFIEI. 

V-AȚI ÎNSUȘIT CULTURA PRIN RAFINAMENT, O CONȘTIINȚA SOCIALĂ ȘI O VIZIUNE SENTIMENTALĂ CU PRIVIRE LA EGALITATEA TUTUROR INDIVIZILOR. 

CINE ȘTIE LA CE APOGEU SUBLIM ȘI ÎNALT AȚI FI AJUNS DACĂ NOI, EVREII OCULȚI AI CONSILIULUI OBEDIENȚEI FEDERALE ANTICE V-AM FI LĂSAT ÎN PACE. 

 DAR NOI NU V-AM LĂSAT SINGURI. NOI V-AM LUAT ÎN CLEȘTELE NOSTRU ȘI AM DĂRÂMAT CEEA CE AȚI CLĂDIT VOI FRUMOS ȘI SOLID. 

NOI V-AM ÎNJUGAT CA ROBI VEȘNICI PÂNĂ LA EXTERMINAREA TOTALĂ A VOASTRĂ PENTRU SCOPURILE NOASTRE LA CARUL PROSPERITĂȚII EVREIEȘTI DIN MUNCA VOASTRĂ. 

 V-AM ÎNJUGAT ATÎT DE TARE CUM NICI UN POPOR DIN ASIA SAU AFRICA NU A FOST ÎNJUGAT. 

ACEASTA AM REALIZAT-O FĂRĂ ARME, FĂRĂ SÂNGE, FĂRĂ GLOANȚE ȘI BĂTĂLII DE PRISOS PENTRU NOI. 

 AM FĂCUT ACEASTA NUMAI PRIN PUTEREA INTELIGENȚEI NOASTRE EVREIEȘTI ȘI A PROPAGANDEI MINCINOASE PLUS INTELIGENȚELE VOASTRE CORUPTE DE NOI!"

     


Completez cu cateva DETALII  ca sa intelegeti cum SE JOACA acestia cu NOI !

1...    Incepem cu.... 1.084 de ani LIPSESC din Istoria Romanilor!

De la Regatul Geto-Daciei si pana la perioada Marilor Domnitori Romani, LIPSESC acesti ani! Acest an este cu adevarat  anul  3104 al erei noastre !

2...    


7 iulie  · 

AVERTISMENT ! ! !

Problema e si mai grava de atat , si anume :

Mai precis proiectul guvernamental al guvernului roman incheiat cu oculta mondiala , americanii , rusii , si altii , de a plasa in diferite locuri din Romania , sacali aurii si negri , implantati si controlati prin intermediul implanturilor din satelit .

Daca v-as spune TOT ati migra din Romania !

Apoi rolul sacalilor aurii si negri , este de a :

-Nimici tot vanatul din arealul de control .

-Spionaj .

-Cartografiere .

-Ingrozi oamenii si animalele prin urlete si atacuri .

-Infesta oamenii si animalele cu boli fara leac , fiindca sant infestati in laboratoare cu diferite boli pentru care nu exista leac in medicina chimica .

Sant desantati la sol in poieni , din elicoptere speciale americane , prevazute cu atenuatoare de zgomot de esapament , pana la nivelul de bazait usor , si cu navele , mai precis cu plasele atarnate de elicopter , si teleportati la sol , iar unii sant adusi cu Tirurile/camioanele !

La anumite intervale de timp sant relocate haitele , adica prin implat sau printr- o RAZA KARADA energetica emisa direct in animal sau in implant din elicopter , sau din nava sant adormiti , sau omorati , prin infarct , sau atac cerebral .

Raza Karada este de natura extraterestra , si are rol de implantare , marcare , control psihotronic , ucidere a maselor de oameni , pasari si animale , iar cuplata sub un anumit unghi cu raza UNA KAONA , controleaza vremea !

Sacalii Aurii si Negri alearga cu 80 de kilometri pe ora , iar prin suprastimulare neurocorticala pot atinge pina la 120 de kilometri pe ora , si pot ataca incrucisat la viteza maxima . (Ex.:anul 2016 sat Izvoare/Dumbrava Rosie jud. Neamt https://www.youtube.com/watch?v=EuPJxxOQJog video)

Adica Romania este poligon experimental al ocultei mondiale .

Mai avem problema de tipul …..masina austroungara de desertificat Romania . (Schweighoffer HolzIndustrie Austria)

Deci aveti/avem doua probleme majore :

INVAZIA SACALILOR     si :

MASINA AUSTROUNGARA de DESERTIFICAT ROMANIA 

SOLUTIA la prima problema sunt  Sacalii stravechi care sunt cei mai vechi Strajeri ai Universurilor . In Egiptul antic erau cunoscuti sub numele de “garzile lui Anubis” 

Ei au trecut deja prin portaluri si sunt prezenti in toate padurile, codrii, apele.. peste tot in RO... si ocupa pozitii si in toate zonele si orasele din Tara ! ! !

Orice actiune -a oricui si orice- de destabilizare a Echilibrului Planului Creatorilor si Vietii in RO, va fi REGLATA de sacali prin INTERVENTIE DIRECTA IMEDIATA ! ! !SOLUTIA la a doua problema sunt ajutoarele interdimensionale :

Coboram pe cei ce ii tineam in Asteptare si anumite nave au inceput trecerea prin Scut si se pozitioneaza in campuri ovylantice nedetectabile, pe destinatii precise, gata de ATAC! ! !

Deja este Conflict Deschis in care Fiecare civil sau militar activ sau nu, isi mai poate face inca Alegerea Finala- de Care Parte Alege sa Fie ... si sa lupte la propriu! ! !

Va informam ca Flota este condusa de Amiralul Ashtar Sheran ( navele si escadroanele aeropurtate ) iar Maresalul Ion Antonescu ( escadroanele terestre si trupele de elita cu toata tehnica si tehnologia acestora ). Tot El este si Conducatorul adjunct al Octogonului si Seful Statului Major al Octogonului.

Nu va mirati ca traieste, nu este singura Fiinta patriot adevarat care si-a slujit Tara si Neamul si pe Dumnezeu, si Traieste! ! ! ... sunt multi altii... Strabunii Sunt Milioane! ! !

Inca un exemplu caci cuvintele lui Iisus razbat peste veacuri si milenii! ! !

VA ASTEPTAM ... IN TERENUL DE JOC ! ! !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro