duminică, 11 octombrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Protejati va sufletul de doctori si de materialism !


Sufletul omului este o parte a fiintei sale multidimensionale in acest Univers multidimensional unde poti trai simultan in mai multe lumi=dimensiuni diferite ca vibratie a iubirii neconditionate pe care o manifesta.

Sufletul este hranit de energia Universala, de frumusetea si bucuria dimensiunilor mai binecuvantate cu iubire neconditionata decat dimensiunea noastra 3D.

Daca  Sufletul nu primeste suficienta hrana bucurie fericire el se va detasa de corpurile dimensiunii 3D cunoscuta de noi si va pleca in cautarea a ceea ce ii lipseste.

Omul fara suflet poate canaliza energia catre Minte  dar niciodata nu va fi desavarsit dupa modelul arhetipal al fiintei umane multidimensionale care traieste simultan , interconectat in toate dimensiunile vibrationale ale Creatiei.

Omul fara suflet nu va cunoaste fericirea !


Iata ce scria acum 100 ani Rudolf Steiner :

"In viitor vor elimina sufletul uman cu ajutorul medicinii.

Sub pretextul "o viata mai sanatoasa " va exista un vaccin care va fi aplicat oamenilor imediat , inca de la nastere, astfel incat omul sa nu-si mai poata aduce aminte mostenirea lui spirituala si existenta sufletului.

Doctorii, platiti cu bani grei, vor ajuta la indepartarea sufletului uman.

Asa cum azi oamenii se vaccineaza impotriva unor boli asa si copii lor vor fi vaccinati cu substante special concepute in acest sens.

Aceste vaccinuri, aceste substante, ii vor face pe oameni total imuni la acea notiune "nebuneasca" despre viata spirituala.

Omul va deveni foarte inteligent dar nu va avea constiinta  proprie si acesta este adevaratul scop al oamenilor de afaceri care conduc lumea.

Cu un astfel de vaccin corpul eteric se va detasa de corpul fizic; iar cand aceasta detasare se va produce , relatia dintre Univers si corpurile eterice va deveni instabila, corpul uman va deveni la randul lui ca un robotel , deoarece corpurile fizice al fiintelor umane pot fi foarte usor de modelat cand isi pierd legatura spirituala cu Universul/Creatorul.

Cu alte cuvinte, vaccinul in esenta lui , devine o forta extraordinara, si omul nu se mai poate elibera din acest concept materialistic cu care va fi invatat inca de la inceputul vietii...

Va deveni la randul lui o fiinta calata pe material si nu se va mai gandi la relatia lui spirituala cu Universul."

Rudolf Steiner (1861-1925)

Adica va ignora pe Dumnezeu Universul ! si toate aspectele sale infinite si minunate ! si se va multumi sa triasca ca un sclav pentru a produce bunuri materiale ....deoarece i se refuza imediat de la nastere accesul la mostenirea si cunoasterea universala...


completare 15 oct

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA 

REȚINEȚI!
NU EXISTĂ COVID!!
NU MAI CREDEȚI MINCIUNILE LOR!
ESTE UN VIRUS GRIPAL CARE ÎN REALITATE CAUZEAZĂ O BANALĂ RĂCEALĂ, DAR ESTE ACTIVAT DE COMBINAȚIA CU MATERIE NEAGRĂ PROGRAMABILĂ.

ȘI NICI AȘA NU E PERICULOS PT CĂ ENZIMELE IUȚI ȘI ACRE DIN SALATELE CRUDE DE CEAPĂ, MUJDEI CÂTE O LINGURIȚĂ MICĂ SEARA SAU LA PRÂNZ, LAPTELE ACRU NATURAL ȘI SUCUL NATURAL DE MIERE ROMÂNEASCĂ ATACĂ ȘI DESCOMPUN ACEASTĂ MATERIE NEAGRĂ PRIN DIZOLVARE TOTALĂ.

MATERIA NEAGRĂ ESTE O SUBSTANȚĂ NANOBIOTICĂ PREVIEW RFID.
ATENȚIE!
VACCINURILE CONȚIN ACEASTĂ SUBSTANȚĂ NANOBIOTICĂ PT A FAVORIZA LEGATURA RFID/SATELIT.
UNDE NU SE FACE LEGATURA NANOBIOTICĂ, FIINȚA RESPECTIVĂ MOARE DACĂ S-A VACCINAT SAU IA ALTE PASTILE DATE DE MEDICI PT COVID, ÎN MAI PUȚIN DE 12 ORE.
ÎNȚELEGEȚI ACUM CARE ESTE SCOPUL ASCUNS AL VACCINĂRII?
VREȚI MAI CLAR?
SCLAV AL OCULTEI PE VIAȚĂ VEI FI, ADICĂ UN ZOMBI, CARE EXECUTĂ CE VOR MUȘCHII OCULȚILOR, IAR DACĂ LI SE PUNE PATA PE TINE, TE EXPLODEAZĂ, TE EXTERMINĂ, TE FAC SCÂNTEI FĂRĂ A CLIPI SAU A AVEA ACCEPTUL TĂU SAU A ASCULTA UN CUVINȚEL SAU SCÂNCET DE LA TINE.
AȚI PRICEPUT?
DECI,
CINE NU SE VACCINEAZĂ RFID ESTE SALVAT, ESTE LIBER.
AVEȚI GRIJĂ PT A NU FI DISTRUȘI ATÂT VOI CÂT ȘI NEAMULUI VOSTRI PRIN VACCINARE, CIPARE.
DEJA SUNT 3.600 DE ROMÂNI CARE AU RFID.
NU ESTE MATUR VACCINAT FĂRĂ VOIE.
ÎNTR-ADEVĂR, VACCINAREA CU RFID PRODUCE CHINURI PUTERNICE ÎN ORGANISM PÂNĂ SE CONECTEAZĂ PRIN FIBRE NANO LA TOATE TERMINAȚIILE ORGANISMULUI UMAN, INCLUSIV LA CREIER.
ODATĂ CONECTAT LA CREIER, OMUL POATE FI UCIS PRIN MULTE METODE APARENT NATURALE.
FIECĂRUI MEDIC I SE DĂ 12.000 € PT MIA DE PACIENȚI VACCINAȚI, PLUS ALTE BENEFICII SECRETE NEȘTIUTE DE PUBLIC. !!!!!!????
ORICE MEDIC ESTE IUDEO-MASON ȘI TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ MASCAT NR DE MORȚI ORDONAT DE LOJA ÎN CARE SE AFLĂ ????
PRACTIC, MEDICUL ȘTIE CĂ EXECUTĂ O CRIMĂ CU PREMEDITARE ȘI O FACE NESTINGHERIT.
DAR, SĂ NU UITE NICI UNUL CĂ RĂII VOR MURI ÎN RELELE LOR!
EVREII SIONULUI VOR REGRETA AMARNIC TOT CE AU FĂCUT POPORULUI ROMÂN, DAR VA FI PREA TÂRZIU.
REȚINEȚI!
OMS A CERUT STATELOR LUMII SĂ ANULEZE ORICE STARE COVID PT CĂ NU ESTE COVID ȘI A SPECIFICAT CA LUMEA SĂ REVINĂ LA VIAȚA NORMALĂ.
DE CE ROMÂNIA NU SE CONFORMEAZĂ?
DE CE INSISTĂ ÎN CREȘTEREA CAZURILOR INEXISTENTE DE COVID?
SUEDIA CARE S-A VACCINAT RFID/COVID, ARE O VIAȚĂ NORMALĂ.
ASTA SE VREA ȘI LA NOI? SĂ NE VACCINĂM, SĂ NE CIPĂM ÎN MASĂ PT A FI SCLAVI PSI PE VECIE AI OCULTEI MONDIALE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro