duminică, 5 aprilie 2020

Puterea lui Cinci ~ Multe schimbari in fiinta umana multidimensionala

Dragi prieteni, va doresc Buna dimineata !
Va iubesc si iubesc Primavara aceasta.
Va iubesc si respect specializarea fiecaruia dintre voi. Si eu am o specializare si conform acesteia va scriu aici urmatoarele :

Dragilor, azi dimineata, nu stiu ora la secunda dar poate sa fi fost 5:44, deja a intrat la mine in camera si a umplut toata zona  si mergea in toate celelalte  UNDA COSMICA DE CURATARE.
Vroiam sa particip la meditatia colectiva .
Inainte sa vina Unda ma simteam adormita si obosita - in interval de 1-2 secunde, m-am trezit si aveam energie multa. Asa ati primit si voi ! TOTI !
Multumiti !  Binecuvantati UNIVERSUL !!!
Si adaptati-va la aceasta stare noua si minunata, care aduce multa claritate, coerenta, incredere in fortele noastre, Fiecare din noi suntem minunati si unici. Daca nu ati reusit sa va curatati cel putin partial corpurile, o asemenea treapta vibrationala poate fi traversata mai dificil.

Aveti incredere ! In Dumnezeu Univers ! si in arhetipul divin perfect cu care a fost creata fiinta voastra/noastra multidimensionala ! La nevoie cereti ajutor mutidimensional familiilor noastre spirituale celeste.

Azi e duminica, zi de repaus. Beti multa APA si ascultati complet  sesiunile de vindecare .
Lasati muzica sa va inunde fiinta , casa , spatiul de viata !  Azi fiti Voi cu Voi insiva pentru ca de maine veti fi Voi cu Ceilalti ! Sa va fie Viata Bucurie !

Succes !









Trebuie sa ne eliminam toxicitatea noastra personala, sociala si tehnologica ! Tocmai am primit un mare ajutor pentru Ascensiunea vibrationala in iubire cristica neconditionata, compasiune multidimensionala si comuniune, unitate , cu intreg Universul Creatie.



NAMASTE !

G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro