luni, 6 aprilie 2020

Puterea lui Cinci ~ apel urgent umanitar pentru minunatul proiect african NASHULAI

Prieteni, replic aici acest apel.
Proiectul NASHULAI din SERENGHETI , 
care il asociem cu PACE ARMONIE si ORDINE DIVINA are nevoie de ajutor 
pentru a merge mai departe !
Va rog sa ajutati cum puteti aceasta comunitate  : 



" Dragi prieteni și prietene,

Tocmai am primit un apel urgent de ajutor de la Nashulai, rezervația naturală condusă de Maasai în Kenya, un proiect de conservare premiat, la a cărui lansare a ajutat mișcarea noastră.

COVID-19 a devastat Nashulai, iar comunitatea curajoasă din spatele acestui proiect vizionar de conservare e în pericol de înfometare și distrugere. Proiectul se bazează pe turism, care s-a prăbușit. Drept urmare, au dispărut multe locuri de muncă din rândul populației Maasai care locuiește acolo. Nu au nici bani, nici mâncare și nici asistență medicală. Cu rangeri pe cale să fie concediați și sărăcia care ia amploare, braconierii pot ataca în curând speciile sălbatice uimitoare care trăiesc în rezervație.

Nashulai are nevoie de o minune. Și acea minune am putea fi noi.

Bătrânii Maasai au pus la punct un plan de urgență îndrăzneț pentru a hrăni mii de oameni, a înființa unități de asistență medicală și a proteja fauna. Însă, pentru a face acest lucru, trebuie să strângă urgent fonduri, și aici intrăm noi în acțiune.

Știu că mulți dintre noi ne confruntăm în același timp cu provocări serioase personale. Însă, dacă suficient de mulți dintre noi donăm doar costul unei cafele, putem ajuta la salvarea Nashulai. Și fondurile suplimentare pe care le strângem vor fi folosite pentru a ajuta alte comunități vulnerabile și a impulsiona campanii cruciale ca răspuns la pandemie. Nicio altă mișcare nu poate strânge banii suficient de repede. Pentru a răspunde la acest strigăt de ajutor, donează acum:

DONEZ 5lei
DONEZ 10lei
DONEZ 20lei
DONEZ 40lei
DONEZ 80lei
ALTĂ SUMĂ
Cu patru ani în urmă, mișcarea noastră a strâns bani pentru a transforma frumosul vis Nashulai în realitate, convertind acest coridor secular al animalelor sălbatice în primul parc de conservare organizat de Maasai din lume, într-o zonă în care oamenii și animalele sălbatice trăiesc în armonie.

Acum, șocul coronavirusului ar putea deraia totul. Însă populația Maasai răspunde cu aceeași viziune care a creat Nashulai și propune un plan uimitor care va salva vieți și va face rezervația mai puternică decât a fost vreodată! Dacă suficient de mulți dintre noi donăm cât de puțin acum, putem:
  • distribui alimente de urgență și extinde plantarea culturilor pentru a hrăni comunitatea;
  • crea un spațiu pentru îngrijire medicală și izolare și asigura furnizarea de echipament de protecție sanitară pentru toată lumea;
  • lansa un program masiv de conștientizare, cu anunțuri radio și pliante în limbile locale;
  • finanța rangerii pentru a proteja viața sălbatică de braconieri pentru anul care vine;
  • crea un fond de urgență pentru a sprijini alte comunități vulnerabile din întreaga lume;
  • desfășura campanii pentru anularea datoriilor, încetarea focului și alte măsuri de ajutor pentru cei mai săraci oameni din lume.
În momentul de față, avem o șansă reală de a salva vieți și a schimba lucrurile considerabil pentru curajoșii Maasai, precum și pentru alții ca ei, cu suport și campanii de protejare pentru cei mai vulnerabili din toată lumea. Hai să răspundem la apelul lor, donează cât de puțin acum:

DONEZ 5lei
DONEZ 10lei
DONEZ 20lei
DONEZ 40lei
DONEZ 80lei
ALTĂ SUMĂ
Cu doar câteva luni în urmă, câțiva dintre noi am vizitat rezervația și am format o legătură umană frumoasă cu Maasai; am dansat în jurul focului, am râs și am plâns împreună și ne-am povestit unii altora momente de rezistență. Acum a venit momentul să transformăm acea conexiune în miracolul de care are nevoie Nashulai.

Cu solidaritate și speranță, semneaza

Bert cu Marigona, Marie, Sarah, Spyro, Martyna, Ricken și restul echipei Avaaz.

Pentru a afla mai multe despre Nashulai, urmărește acest video scurt și minunat despre proiect!

Mai multe informații:

(EN) Nashulai Maasai Conservancy (Rezervația Maasai Nashulai)
http://www.nashulai.com/


NAMASTE

G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro