sâmbătă, 11 aprilie 2020

Puterea lui Cinci ~ Puterea lui Patru si program de meditatie inainte de Paste

Victoria Luminii in ultima meditatie mondiala a inceput pe portalul 4 4 4 din 4 aprilie 2020.

 

Patru ( elemente primordiale Pamant, Apa, foc, Aer ) sunt in toate ( de la Mic la Mare si Infinit ) si Cinci este Scanteia Divina a Vietii, Maestrul Vietii  :

Toate gandurile se indreapta catre REZOLVARI ! 
Fiecare a primit ajutor pentru rezolvarea optima personala 
si primim rezolvarea optima COLECTIVA....
doar conectati-va la Izvorul Binelui, prin Gandire si Traire Pozitiva, 


Pe 4 si 5 aprilie 2020 s-a format portalul deschis de conjunctia Jupiter Pluton in Capricorn care va termina cu negativitatea, frica, si dominarea raului. Primim Flacara iubirii divine...
Pe 4 aprilie s-a meditat  cu energia subtila a atributului Dumnezeiesc al Invulnerabilitatii Divine ca dar permanent al Universului catre noi.
Pe 5 aprilie s-a meditat cu energia subtila a Gratiei Divine si Focului Dumnezeiesc Purificator.

Va propun sa lucram cu noi insine pe mai departe dupa urmatorul program :

Pe 11 aprilie meditam cu energia subtila a Iertariii Divine care ne aranjeaza un nou ciclu de regenerare completa a fiintei si vietii noastre.
Pe 12 aprilie meditam cu energia subtila a Instantaneitatii Divine care ajuta sa ne implicam personalitatea pentru a iesi din obiceiurile noastre pe care le autoanalizam.
Pe 13 aprilie meditam cu energia subtila a Instantaneitatii Divine care ne ajuta sa ne reprogramam asa cum doreste Sufletul nostru.
Pe 14 aprilie meditam cu energia subtila a Intelepciunii Divine astfel incat solutiile alese sa fie cele mai bune conform optiunilor pe care le avem fiecare la dispozitie.
Pe 15 aprilie meditam cu energia subtila a Jocului Divin cat sa traim frumuseatea si bucuria de a ne juca de a VIATA
Pe 16 aprilie meditam cu energia subtila a Libertatii Divine si ne dam seama ca putem alege constient calea liberatatii interioare fata de impunerile exterioare sociale.
Pe 17 aprilie meditam cu energia subtila a Multumirii Divine ca o incoronare a transformarii noastre pe deplin reusita. Multumim pentru ajutor energiilor purtate de conjunctia Jupiter-Pluton si daruim tuturor fiintelor din toate dimensiunile iubirii neconditionate infinita Iubire Christica Neconditionata, Recunostiinta si Binecuvantari sa se bucure deplin de VIATA !

***


NAMASTE

G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro