sâmbătă, 15 februarie 2020

Puterea lui Cinci ~ Viziunea europeana asupra Agarthei

UE a fost creata in scopuri politice si militare !

Aservire si implemetare de arme peste tot !

Nu este o minunata uniune unde toti suntem frati ca intr-o familie !

Intr-o familie adevarata fratele mai mare ajuta pe cel mic; in aceasta "familie" fratele mai mare este condus insidios catre subjugarea celorlalti unor interese ascunse si egoiste !

Acest neam are radacini adanci ca si muntii nostrii si nu va putea fi inteles sau sprijinit de cei care nu ii recunosc si respecta valorile ! 

Vi se arunca praf in ochi prin cateva ONG -uri care sunt inspirate si conduse tocmai de cei care au aceste interese ascunse !



Dupa 5 ani de la plamadirea acestui film se vorbeste despre DACI doar in incercarea de a creea o idee falsa de patriotism si nu se recunoaste oficial adevarata istorie a acestor pamanturi si neamuri. Traitorii intre muntii Padurea Neagra si Marea Neagra avem aceleasi origini , care ne sunt ascunse .  Altii ne fac sa traim intentionat adevarat divizati, minimalizati, distorsionati si contorsionati in principii de viata folositoare doar celor care doresc sa ne domine pentru interesele lor !

Cea mai mare biblioteca a neamului aflata in muntii Buzaului a fost distrusa voit la 1802 asa cum au facut cu biblioteca din Alexandria. Dupa acest an legaturile permanente intre interiorul si exteriorul muntilor nostrii au fost inchise in fata pericolului adus de " civilizatiile cotropitoare " cand ei au inceput distrugerea constienta a dovezilor despre vechea civilizatie a locurilor noastre.

Toate astea pentru ca Agartha , ( Agartha nu Dacia se numeste tara noastra ) inca este un simbol care le provoaca panica. Pentru ca in muntii nostrii sunt traitori stramosii agarthi si uriasii pozitivi orenang care protejeaza toata zona si asteapta momentul optim sa refaca legatura cu civilizatia noastra de suprafata.


NAMASTE

G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro