vineri, 21 februarie 2020

Puterea lui Cinci ~ Despre Sufletul Nemuritor - Resetarea Cabalei

Orice fiinta umana este conceputa multidimensional, existand simultan in toate cele 12 dimensiuni ale iubirii neconditionate ale Universului nostru si in multe linii de timp paralele.
Oamenii de pe Terra au pierdut starea de multidimensionalitate constienta cand pleiadienii au deconectat spirale de ADN de la Scanteia Divina din Sufletul nostru. Aceasta alegere nu a fost cea mai fericita si are un efect devastator pentru o perioada imensa de timp. In continuare tehnologia "EU SUNT " are si ea limitele ei prin comparatie cu Curentul Permanent al Energiei Universale.
Tot procesul asa numit ASCENSIUNE inseamna de fapt reconectarea perfecta si permanenta a celor 12 spirale-niveluri de ADN la Scanteia noastra Divina, adica revenirea OMULUI la nivel energetic de ARHANGHEL. Atunci vom calatorii din nou liber si constient prin Galaxie, folosind MERKABA personala, relationand cu toate civilizatiile azi numite extraterestre.
Dumnezeu este in fiecare fiinta creata si are multe niveluri de expresie ale Creatiei.
Dumnezeu creaza iubeste si respecta VIATA !
Si VIATA poate continua in Noua Era de Lumina Aurie si Iubire neconditionata iubind si respectand orice forma de VIATA, incepand cu minerale si corpuri ceresti......”Din cauza multor evenimente petrecute într-un ritm rapid în ultima lună, mulți dintre voi s-ar putea să fiți într-o stare de confuzie. Numai sufletele și Sinele Superioare ale celor din Cabală au fost purtate în dimensiunile Superioare. Corpurile au rămas la locurile lor, dacă Sinele lor Superior, al fiecăruia, a ales să meargă spre Lumină. Dacă nu au ales Lumina, sufletele lor vor fi dizolvate, iar corpurile vor muri. Acele suflete ce vor for fi Reprogramate și Reabilitate pentru a primi Lumina, vor rămâne împreună cu corpurile lor ca potențiali Lucratori de Lumina Renovați, în timp ce procesul lor de Reabilitare continuă. În momentul „reținerii-arestarii” sufletelor și Sinelor Superioare ale celor din Cabală, în „mod” surpriză, (fără ca „ei” să afle că li se pregătește ceva) au fost aduse direct către Lumină în fața „Templului de Adunare”, ce se află în partea cea mai înaltă a celei de a 4-a dimensiuni. Acolo li s-a acordat asistență pentru a li se alina teama și durerile. Toți aveau frică de pedepsele pe se asteptau să le primească, pentru ca acesta era modul în care trăiau, conducând lumea prin frică, teroare, opresiune, moarte, și erau siguri ca vor fi pedepsiți la fel...” Mesaj de la Sananda Canalizare de Kathryn E. May Traducere de CRISTIAN OTESCU
NAMASTE G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro