vineri, 7 februarie 2020

Puterea lui Cinci ~ Puterea ceremoniilor

Civilizatia moderna ignora voit legile creatiei, particulele elementare ale creatiei si interactia noastra permanenta cu ele.
Asa cum nu ni se spune istoria adevarata a planetei, a sistemului solar, tot asa suntem ametiti sa nu recunoastem nevoia de echilibru, comuniune si armonie.
Toate culturile de pe orice continent, care mai sunt conectate constient la planeta, cunosc aceste informatii vitale si le aplica.
Este VITAL pentru fiecare si noi TOTI sa fim in armonie cu infinitezimalul si infinitul Universului !
In aceste moduri de relationare sta fundamentul pe care ne putem baza sa avem un VIITOR !
Celebrarea ceremoniilor de evocare, echilibrare, armonizare sustin si genereaza tuturor si colectiv RESPECT pentru VIATA ! orice forma de viata !
Roata medicinii, lucrul samanic cu elementalii, meditatiile de comuniune si schimb de energii cu natura sunt cateva exemple simple care au ajuns si in lumea zicese "civilizata"
Cand respectam , apreciem si armonizam suntem adevaratii CREATORI  COSNTIENTI !
Vine si vremea cand veti avea acces din nou la TOATE acestea !
Si la adevarul despre PAMANT si la adevarurile UNIVERSALE !
Curand !

Profeția maya spune: „Să vină zorile. Fie ca toți oamenii și toate viețuitoarele să aibă pace, să lase toate lucrurile să trăiască fericite ', căci dragostea nu trebuie să fie numai între oameni, ci între toate lucrurile vii. Ei au spus: „Suntem copiii soarelui, suntem copiii timpului și suntem călătorii în spațiu. Fiecare cântec să se trezească, să se trezească toți dansatorii. Fie ca toți oamenii și toate lucrurile să trăiască în pace, pentru voi sunt văile, voi sunteți munții, sunteți copacii, sunteți chiar aerul pe care îl respirați ”….

NAMASTE 


G




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro