FIECARE LITERA E ASOCIATA CU UN
NUMAR DE MASA ATOMICA IN TABELUL ELEMENTELOR
.....si FIECARE LITERA ARE ASOCIATA O CULOARE.....s.a.m.d. ......
Iisus Hristos
ANUL 2025 ESTE ANUL NOSTRU DE ELIBERARE SI FERICIRE.....IGNORATI STIRILE FALSE DE LA TELEVIZOR....ACESTA ESTE ANUL IN CARE OMENIREA VA FI CU ADEVARAT FERICITA.....RIDICATI-VA DRAGII MEI SI PRIVITI CATRE CER...DUMNEZEU ESTE CU NOI SI NIMENI SI NIMIC NU NE POATE DOBORA...SUNTEM COPIII LUI DUMNEZEU SI ACEASTA ESTE CASA NOASTRA....DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI
ANUL 2025 ESTE ANUL NOSTRU DE ELIBERARE SI FERICIRE.....IGNORATI STIRILE FALSE DE LA TELEVIZOR....ACESTA ESTE ANUL IN CARE OMENIREA VA FI CU ADEVARAT FERICITA.....RIDICATI-VA DRAGII MEI SI PRIVITI CATRE CER...DUMNEZEU ESTE CU NOI SI NIMENI SI NIMIC NU NE POATE DOBORA...SUNTEM COPIII LUI DUMNEZEU SI ACEASTA ESTE CASA NOASTRA....DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI
Iisus Hristos
INFORMATIE DE ULTIMA ORA...DIN ACEST MOMENT A INTRAT IN FUNCTIUNE OFICIAL, ACTUL DE REFORMARE FINANCIARA, TERITORIALA, POLITICA, MILITARA NESSARA GESSARA...DIN ACEST MOMENT AU LOC PROCEDURILE JURIDICE, FIZICE SI LOGISTICE PENTRU PREDARE A BUNURILOR QFS CATRE OMENIRE...A INCEPUT CEL MAI FRUMOS AN DIN EPOCA DE AUR A OMENIRII...O NOUA PAGINA DE ISTORIE A FOST SCRISA AZI 1 IANUARIE 2025
INFORMATII DE ULTIMA ORA...PALARIILE ALBE DE LA BAZA EBS, MOUNT WEATHER AU PRIMIT INSTRUCTIUNI SA OPREASCA COMUNICATIILE LA NIVEL GLOBAL SI SA IMPLEMENTEZE FAZA FINALA PENTRU MAREA RESETARE
ACESTEA SUNT STATELE SI REGIUNILE AFECTATE DE ATACURILE DEEP STATE.......CALIFORNIA, FLORIDA, GEORGIA, MINNESOTA, CAROLINA DE SUD, OKLAHOMA, WISCONSIN, UTAH, MISSOURI, NEW YORK, ARKANSAS, TEXAS, NEBRASKA SI LOUISIANA...IN CANADA A FOST POLUAT TORONTO....AU MAI FOST POLUATE INSULELE CARAIBE, TRINITA SI BARBEDOS...
SUA ESTE IN ACEST MOMENT SUB ATACUL DEEP STATE...PALARIILE ALBE SUNT IN OPERATIUNI SPECIALE IN ACEST MOMENT PENTRU ELIMINAREA CELOR VINOVATI DE DEZASTRUL ECOLOGIC
Cam asa se prezintă situatia in multe țări !! Această misterioasa ceată , plina de nano- particule, oameni tot mai bolnavi de plamani sau tuse.
Ceea ce eu am observat pe camerele mele , după cum se poate observa și în primul video, in prima faza nu se observa nimic cu ochiul liber, însă după câteva ore numai poți vedea nici măcar la un metru în fata, aproape putând-o taia cu cuțitul "ceata". Pisicile , copiii , toti tusesc sau li-se poate auzi un suierat din plamani de parca ar fi încercat. V-am postat mai multe video-uri și numere de brevete pe care le puteți cauta și voi pe Google , pentru a vă informa ce conține aceasta ",ceață" . Am ajuns să nu ieșim din casa fara sa ne acoperim nasul, gura cu masti din filtre de carbon speciale prin care să nu poată trece nano-particulele. Mulți londonezi au raportat ca, s-au văzut deasupra Londrei drone ce imprastiau o substanta chemicală, multora facându-li-se rău.
Aproape o treime din populația SUA se confruntă cu un val fără precedent de ceață densă... cea mai deasă din aproape două decenii...
Există o mulțime de rapoarte despre mirosuri bizare și boli inexplicabile legate de fenomen...
MSM își pune încrederea în Big Pharma .. nu vor acoperi asta ....
Ce puteți folosi pentru a vă curata/ detoxifia plamanii , rinichii tot corpul ? In ultima poza aveți o reteta de sirop de soc pe care să vi-l preparati singuri acasă.
SPOR IN CUNOASTERE DRAGILOR !!
Iisus Hristos
STATI LINISTITI , ADRENOCHROMUL NU ERA IN BEREA PE CARE OAMENII O BEAU ZILNIC....ADRENOCHROMUL ERA TRANSPORTAT IN BUTELII SPECIAL REPARTIZATE CATRE GLOBALISTII DIN MAI MULTE TARI
“Ce înseamnă celebrarea de Revelion pe 31 decembrie?
Iarna romanii sărbătoreau sfârșitul colectării impozitelor în coloniile lor.
Cert este că doar iarna colecționarii romani puteau ajunge în toate colțurile imperiului, pe măsură ce râurile înghețau.
Vara trebuia să te plimbi în jurul ei, să înoți pe el și asta era foarte problematic.
Iarna, după ce terminau de adunat banii, romanii se îmbătau și sărbătoreau ultima zi de strângere a banilor, după ce jupuiau pe toți, pe 31 decembrie.
Aceasta este ceea ce ei sărbătoresc.
Este sărbătorirea sfârșitului de an fiscal: încasarea impozitelor de la oi.
Iar oile sunt fericite că le-au luat banii.
În urmă cu câteva generații, bunicii noștri nu au sărbătorit această sărbătoare.
Acest revelion nu a existat.
Ce sărbătorim pe 31 decembrie?
la miezul nopţii - 12 - ca sataniştii?
Cine ne-a impus acest ritual?
În mijlocul anotimpului întunecat, la miezul nopții, ni se cere să ne întâlnim, să ne schimbăm ritmurile biologice mâncând alimente într-un moment nenatural pentru noi, stând treji într-un moment care este nefiresc pentru noi. În general, am fost învățați să fim primitivi, să dansăm la 12 noaptea în jurul copacului veșnic verde mort, care personifică Viața și pe care l-am ucis... si decorat cu o pentagramă (stea cu cinci colțuri) deasupra.
“Vreți să aflați ADEVĂRUL despre ANUL NOU al Neamului nostru?
Atunci vă recomand să citiți cu atenție aceste rânduri bine documentate scrise de doi cunoscători:
I. "ANUL NOU DACIC ( lunar -agrar) INCEPEA LA 1 MARTIE, IAR ANUL NOU SOLAR INCEPE ODATA CU ECHINOCȚIUL DE PRIMAVARA.
A SE VEDEA CALENDARUL SOLAR (calendarul a fost modificat odata cu aparitia crestinismului)
MERGETI SI VEDETI SOARELE DE ANDEZIT.(Sanctuarul circular de la Sarmizegetusa Regia: Discul solar, din andezit, reprezintă soarele şi arată caracterul urano-solar al religiei geto-dacice)
IN CE AN NE GASIM NOI OARE. ...CAND A AVUT LOC ULTIMA RESETARE..CAND A INCEPUT NOUA ERA CA BAZA A NOII CIVILIZATII DIN CARE SI NOI FACEM PARTE...? ANUL NOU DACIC INSEMNA RENASTERE, UN NOU INCEPUT. ATUNCI SE ADUCEAU SACRIFICII SOARELUI ( miere, lapte , apa, seminte ...) ATUNCI CERUL SE UNEA CU PAMANTUL...ZEII COBORAU SI NUNTEAU, SOARELE FECUNDA PAMNTUL SI VIATA TRIUMFA" - autor E.C.
II. Suntem la sfârșitul lunii decembrie (DECEmbrie), care natural NU ESTE SFÂRȘITUL ANULUI, CI DOAR A ZECEA LUNĂ DIN EL. (a se observa reminiscențele în denumirea lunilor în SEPTembrie, luna a șaptea, OCTOmbrie, luna a opta și Noiembrie… Nove… luna a noua).
Anul Nou dacic începe la 1 Martie !
Data de 1 ianuarie, ca zi de Anul Nou, a fost stabilită în 1691 de papa Inocenţiu XII.
Anul Nou actual, comercial este întâmpinat în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie când sărbătorim prin petrecerea numită Revelion. În limba franceză: Réveillon înseamnă aproximativ “veghe”, aici cu sensul de ospăţ grandios la miezul nopţii cu petarde şi artificii; la rude, prieteni şi cunoştinţe se fac urări de sănătate, prosperitate, noroc (!), viaţă lungă, se urează “La mulţi ani !”
Anul și submultiplii săi (anotimpul, luna, săptămâna, ziua) sunt în calendarul popular personificări, care se nasc, trăiesc, îmbătrânesc și mor ca s-o ia din nou de la capăt.
Dintre aceștia, Moș Crăciun la solstițiul de iarnă și Baba Dochia la echinocțiul de primăvară, sunt sărbătoriți în mod deosebit. Ei prin moarte și renaștere, înnoiesc perpetuu timpul calendaristic.
Anul Nou dacic începe la 1 Martie, odată cu renașterea naturii.
Dacii considerau cele patru anotimpuri echivalențe ale ciclului vieții:
Primăvara era asemănată cu nașterea, Vara cu maturitatea, Toamna cu bătrânețea și Iarna cu moartea, iar anul începea din nou, odată cu nașterea. Ciclul vieții se relua și rămâneau nemuritori.
Martie poarta numele zeului Marte, ocrotitor al câmpului și al turmelor, zeu ce personifica renașterea naturii. Marte a fost preluat de romani și transformat în zeul războiului, tocmai când ei începeau în mod normal campaniile militare expansioniste, după sezonul rece.
Martie era prima lună a anului, justificându-se și denumirea lunilor anului, precum septembrie, adică a șaptea lună, octombrie – a opta, noiembrie – a noua, decembrie – a zecea. Astfel înțelegem și urăturile caracteristice Anului Nou, cum este Plugușorul, care face referire la brazdă, semănat, arături, la tot ce ține de muncile câmpului, de începutul unui nou sezon agrar. Or, iarna, aceste vorbe par să fie lipsite de sens, în vreme ce pentru luna martie sunt perfect plauzibile.
Ați constatat și se ştie că Noul An este întâmpinat printr-un ritual, cunoscut sub numele de PLUGUȘOR, urmat de ritualul SEMĂNATULUI…
Aşa cum era de aşteptat, pentru un popor sedentar care se ocupa în principal cu agricultura la şes şi păstoritul la munte, a fost mult timp reprezentat, în majoritate, de “locuitorii ţării” – adică de “ţărani”.
Numele ritualului derivă de la cuvântul “plug”. Dar… apare o întrebare simplă, logică:
– se poate ieşi la arat, fie şi pentru a trage o “brazdă”, ca anul agricol să fie bun, la începutul lui ianuarie, când, în trecut iernile erau mult mai aspre, de mai lungă durată decât acum, era frig, ger şi zăpadă “cât casa”?
Veneau urătorii cu plugul tras de boii împodobiţi și trăgeau o brazdă prin zăpada din curte, iar bărbatul care rostea Pluguşorul, avea o traistă cu boabe de grâu pe care le semăna din când în când peste omătul mare ?!
Răspunsul este evident NU !
Este clar că acest ritual al “brazdei rituale de plug” sau de “pluguşor” se desfăşura la 1 MARTIE de către strămoşii noştri geto-daci, când de fapt începea și Anul agrar.
Plugușorul este un lung poem în versuri care prezintă succesiunea muncilor agricole, de la aratul ogorului până la coptul colacilor, sfârşindu-se cu urări pentru gazde:
”Aho, aho, copii și frați
Stați puțin și nu-mânați,
Lângă boi v-alăturați
Și cuvântul mi-ascultați:
S-a sculat mai an
Bădica Ioan
Și-a încălecat
Pe-un cal învățat,
Cu numele de Graur,
Cu seaua de aur,
Cu frâu de mătasă,
Cât vița de groasă.
Și în scări s-a ridicat,
Ca s-aleagă-un loc curat
De arat și semănat.
Și-n curând s-a apucat…
Să vă fie casa, casă;
Sa vă fie masa, masă;
Tot cu mesele întinse
Şi făcliile aprinse.
Şi la anul să trăiţi,
Să vă găsim înfloriţi,
Ca merii,
Ca perii,
În mijlocul verii,
Ca toamna cea bogată
Cu de toate-ndestulată.
Aho, aho !”
Pentru a intra în modul lor de percepţie a fiecărei luni pe care au numit-o ţinând cont de trăsăturile specifice ale vremii, de preocupări ori de ofrandele pe care le primeau de la Natură, să ne reamintim Calendarul popular:
1. MARTIE se cheamă MĂRȚIȘOR, de la o veche tradiţie, a mărţişorului, fixată la 1 Martie, când de Anul Nou dacic exista obiceiul ca feciorii să ofere fetelor un şnur împletit din două culori: alb şi roşu.
La sfârşitul lunii, aceste şnururi sunt agăţate şi în zilele noastre în ramurile pomilor fructiferi.
2. APRILIE poartă numele de PRIER, adică prieşte semănăturilor.
3. MAI – are numele de FLORAR, fiindcă multe dintre flori apar în această lună.
4. IUNIE este cunoscut sub numele de CIREȘAR, acum se coc primele cireşe…
5. IULIE, se numeşte CUPTOR din două motive: pe de-o parte, este foarte cald şi pe de alta şi datorită acestei călduri, se coace recolta de grâu etc.
6. AUGUST este numit în popor GUSTAR, fiindcă acum încep să se coacă primele fructe: merele, perele, strugurii timpurii …numai bune de gustat…
7. SEPTEMBRIE este cunoscut ca RĂPCIUNE, probabil legat şi de începutul răcirii vremii…
Tot acum se dezvoltă între boabele de struguri ori în pănuşii de porumb, în lunile ploioase nişte mucegaiuri, ”răpciunele”…
8. OCTOMBRIE anunţă accentuarea acestei răciri, prin numele său de BRUMĂREL.
9. NOIEMBRIE, cunoscut ca BRUMAR, fiindcă bruma devine un fenomen obişnuit.
10. DECEMBRIE – numit ÎNDREA sau UNDREA.
11. IANUARIE este numit GERAR şi toată lumea ştie că, de regulă, în fiecare început de an, se manifesta “gerul Bobotezei”,
12. FEBRUARIE este numit FĂURAR, fiindcă, acum, sub “plapuma” de nea, se “făureşte” recolta de grâu a verii viitoare…
În calendarul popular, din antichitate, moartea şi renaşterea timpului şi împreună cu el a zeului adorat, SOARELE sunt celebrate în raport cu echinocţii, solstiţii, faze lunare, bioritmuri ale plantelor şi animalelor etc. Anul Nou Dacic – moment de invocare si celebrare a suprematiei luminii asupra întunericului.
Mărţişorul era o sărbătoare încă de pe vremea vechilor traci, pentru care Anul Nou începea, ca şi la romani, în prima zi a lunii lui Marte. Semnificaţia lui Marte era, pe lângă zeu al războiului şi aceea de zeu al fertilității și vegetaţiei, ocrotitor al câmpului şi al turmelor, zeu care personifica naşterea naturii.
La traci, aceleaşi atribute le avea zeul Marsyas-Silen, considerat inventatorul fluierului, cultul său fiind legat de glia maternă şi de vegetaţie. Lui îi erau consacrate sărbătorile primăverii, ale florilor şi fecundităţii naturii.
Mărțișoarele au fost oferite ca talismane purtătoare de noroc, la cumpăna dintre ani.
În acest context sunt firești sărbătorile noastre specifice de iarnă, peste care se lipește manipulator mesajul ”generos” de ”La mulți ani !” urmat insistent cu mesaj subliminal ”La mulți ani, români !” și La mulți ani, România !”. Mulți văd, puțini cunosc… România este o creație artificială doar de 160 ani, peste teritoriul Daciei de peste 2.000 de ani. Se repetă obsesiv pentru a intra ”în capul” masei de manevră colonizate că sunt ”români” (populație mixată) și ștergere identitară dacică.
Pentru aproape 2 miliarde de chinezi, Noul An începe în Februarie și este denumit “Sărbătoarea Primăverii”. La chinezi, Calendarul constituie cea mai veche înregistrare cronologică din istorie, datând din 2637 î.e.n., când împaratul Huang Ti a introdus primul ciclu din zodiac. Ca și calendarul occidental, calendarul este un calendar anual, al cărui început se bazează pe ciclurile Lunii. Prin urmare, începutul fiecarui an poate avea loc într-un interval mai larg, între sfârșitul lui ianuarie și jumatatea lui februarie. Un ciclu complet durează 60 ani și este compus din 5 cicluri, de câte 12 ani.
În calendarul chinezesc, fiecare dintre cei 12 ani ai unui ciclu poarta numele unui animal. Legenda spune că Buddha (Budismul este religia cea mai apropiată de Zălmoxianism) le-a chemat la el pe toate animalele înainte să părăsească această lume. Numai 12 animale au venit să își ia rămas bun, iar el le-a răsplătit dând numele lor câte unui aşa numit An chinezesc, în ordinea sosirii lor.
Dupa cum bine se stie, China are o istorie veche de peste 5000 de ani ce inspira respect, iar chinezii se mândresc cu moştenirea lor culturală. Cu prilejul Noului An are loc o Paradă, un amestec de tradiții dinamice, sărbătorind renaşterea, regenerarea şi revitalizarea (similar geților).
Parada Anului Nou reflectă în adevăratul sens al cuvântului esența acelor ritualuri adânc înrădăcinate, care se aseamană, cum le place chinezilor să spună cu eternitatea păsării Phoenix, ce renaşte mereu din propria cenuşă. La chinezi, Dragonul reprezintă animalul fantastic ce se poate metamorfoza, de aceea el se bucură de adoraţie (Lupul la geți). Deşi dansul Dragonului este un simbol al sărbătorii chinezești, restul paradei chinezești de Anul Nou, inclusiv frumoasa defilare în costume elaborate, care alegorice şi grupuri care mărşăluiesc sunt inspirate din afara culturii chineze.”
Când POPORUL n-a avut preoți ....s-a călăuzit după LEGILE NATURALE.
( Elizabeth C. Prophet) -
autor: Marinescu Alcora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu