joi, 26 septembrie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 142

 






❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™
Semnul = si Egalitatea intre Femei si Barbati-
UN DEZASTRU de care putini va dati seama!
Divinitatea nu a creat femeia si barbatul egali, nu au cum sa fie egali, pentru ca au fost creati pentru scopuri diferite:
๐Ÿ€Femeia, sa dea viata si formator de caractere.
๐Ÿ€Barbatul, protector al vietii.
Barbatul este facut pentru competitie, femeia nu!
Femeia a fost ridiculizata, marginalizata, batjocorita, minimalizata in importanta ei, si nu numai, toti stim asta! Si a intrat in competitie๐Ÿ˜Ž
"Egalitatea in drepturi", "Egalitatea dintre sexe", "Drepturile omului egale pentru toti" gen sintagma ONU, sunt dezechilibre promovate pentru a mentine fiinta umana inafara echilibrului cu care Divinitatea a imaginat-o si creat-o!
Iesirea din aceste iluzii este, fara teluri, programari, scopuri, mintea din viitor readusa in Prezent, fara vendeta, ura, razbunari, competitie, comparatie, atasamente, mintea din trecut readusa in Prezent.
✨Readuceti mintea din trecut si viitor, in Prezent si mentineti gandurile prezente in Prezent- asta este Cheia Revenirii Fiintei Umane la originalitatea divina a sa!
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™

❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™

Divinitatea a creat fiinta umana aproape identic cu ea: asadar, avem partea Intunecata cu calitati si capacitati, avem si partea Luminoasa cu calitati si capacitati.
"Problemele" apar cand mintea iese din prezent si cand echilibrul interior dintre Intuneric si Lumina nu mai este mentinut constant. Pentru asta trebuie responsabilitate si discernamant!
Cati le mai au??? Se vede clar cati, si la cine...๐Ÿ˜Ž
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™


❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™

Singura forma de credinta, atunci cand privesti lumea si multele ei minciuni, inventii sau fictiuni, ar trebui sa-ti fie credinta in propria fiinta si conceptele ei primordiale. Simte cum esti cladit, functioneaza la capacitate maxima si da beneficii celorlalti. Vei fi cel mai credincios dintre toti.
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™
✅Cu cรขt un om se รฎncฤƒpฤƒศ›รขneazฤƒ sฤƒ meargฤƒ pe un drum care nu este al lui cu atรขt redresarea lui pe drumul care i se potriveศ™te va fi mai dificilฤƒ.
✅Pentru cei รฎnศ›elepศ›i ศ™i trecuศ›i prin viaศ›ฤƒ care s-au conศ™tientizat a merge pe drumul lor devine ca o plimbare plฤƒcutฤƒ!
✅Dacฤƒ doriศ›i sฤƒ aprofundaศ›i teme privind dezvoltare personalฤƒ, spiritualitate practicฤƒ, รฎmbunฤƒtฤƒศ›irea calitฤƒศ›ii vieศ›ii sau pur ศ™i simplu doriศ›i sฤƒ faceศ›i parte dintr-un grup de discuศ›ii prin care sฤƒ vฤƒ รฎmbogฤƒศ›iศ›i viaศ›a, intraศ›i pe linkul de mai jos ศ™i veศ›i intra รฎn grupul de Whatsapp creat รฎn acest sens:
chat.whatsapp.com
chat.whatsapp.com

.

  


  

  

  

  

  

  


Niciun comentariu:

Trimiteศ›i un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro