joi, 4 aprilie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 62

 




Ce se va întâmpla în curând va împărți lumea în două părți: lumea care a acceptat noua realitate și lumea care a respins-o. Și aceasta va fi alegerea liberă a fiecărui suflet. Nimeni nu are dreptul să ia o decizie pentru o persoană. Desigur, planeta ta "vechea" nu va disparea intr-o clipa, ci va scapa treptat de tot ce nu corespunde noii sale esente si, din pacate, multe suflete omenesti vor parasi cu forta pamantul in urma dezastrelor naturale si a dezastrelor provocate de om.
Dar vă spun vouă, iubiții mei, cine este pregătit pentru trecere va fi mântuit. Multe minuni se vor întâmpla pe Pământ atunci când, în mijlocul haosului general, sângelui și lacrimilor, cei scoși din iadul absolut în "aripile" lor de Îngeri și ținuți de mâinile Puterilor Superioare, ținând de paza fiecărui suflet prețios. cine s-a purificat, va fi salvat intr-un mod de neinteles si inexplicabil, ale caror vibratii vor fi comparabile cu vibratiile planetei reinnoite. Una dintre legile majore ale Universului va funcționa: similar va atrage similar.
Asadar incercati, dragii mei, sa va ridicati cat mai sus si sa ghidati cat mai multe suflete omenesti, pentru ca si ei sa beneficieze de acest mare dar: Trecerea la o noua epoca de aur in deplina constiinta si in corpul lor fizic.
Renaștere
      

Salut AVERAGA 23 !

  

  


⚡🔥‼️ 17 mii de poduri din Statele Unite sunt în stare „distruse”
Potrivit unui raport al Societății Americane a Inginerilor Civili, din cele 617.000 de poduri din America, 46.000 sunt învechite și în stare „proasta”, iar aproximativ 17.000 sunt expuse riscului de „colaps”.
Majoritatea podurilor necesită investiții semnificative pentru restaurare, adaugă raportul, dar autoritățile americane nu se grăbesc să aloce fonduri.
17 din nou, Pălăriile Albe in control !!

  

  

  

   


România este în Schengen începând de duminică, 31 martie, dar momentan doar cu granițele aeriene și maritime. După repetate amânări și 17 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, românii pot călători liberi în statele din zona Schengen. Prima schimbare care va fi observată de cei care doresc să călătorească în afara graniței, în state din Schengen, este că nu vor mai trebui să prezinte actele de identitate la controlul de frontieră de pe cele 17 aeroporturi și porturi, scrie Hot News.
România sub cifra "17" , cine știe, știe!!

  

Stramosii.... au creat un sistem foarte avansat de extragere a minereului de aur pe care nu îl putem replica astăzi din punct de vedere tehnic sau chimic. În cele din urmă, aurul a fost amestecat cu o cantitate mică de argint pentru a spori culoarea și rezistența brățărilor; agathirsii erau maeștrii ai chimiei, un dar pastrat din trecut .

Putem vedea acest concept de arhitectură în construcția orașului , pe care acum îl numim cele 9 sanctuare și cetăți supraviețuitoare: Apulon, Sarmisegetuza Regia, Costești, Blidaru, Fetele Albe, Piatra Roșie, Bănița, și Căpâlna; toate așezate într-o aliniere cu muntele Godeanu (Godeanu reprezintă locația a ceea ce mulți cercetători consideră că este misteriosul „Kogaion”).

Fiecare dintre aceste locații corespundea unui nivel de inițiere în care fiecare elev experimenta cunoașterea vechilor scrieri.
La absolvire, adepților li s-ar fi acordat o brățară în formă de dragon. Aceste brățări erau diplome; fiecare model includea inscripția unui scut și o creastă care ar simboliza o stemă.

Numărul de creste și lungimea spiralelor de pe brățară ar identifica gradul de cunoaștere al individului, obținut

de la ORDINUL DRAGONULUI.
Agartha Code 777

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro