sâmbătă, 10 septembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ templul soarelui


❤️💛💙
💢TEMPLUL SOARELUI💢
SUB CARAIMAN ESTE 💢TEMPLUL SOARELUI💢 CARE ESTE UN LOC UNIC SI SPECIAL IN TOATE CELE 13 CREATII.

E ATAT DE UNIC CA NUMAI AICI SE POT CALIBRA RECALIBRA SE POT TRIMITE SAU REINTOARCE DIN NEFIINTA ETERULUI ORICARE PARTI DIN EL/ORICARE FIINTA-LA FIINTA CARE ERA DAR CU TOTUL NOUA SI REINNOITA🌞
CUM TOATE SETARILE ETERULUI AU FOST DE CURAND SCHIMBATE CODURILE DE ACCES SI DIN ADN ALE ORICAREI FIINTE DIN TOATE CELE 13 CREATII A FOST IMPLICIT SCHIMBAT.
ADN ESTE ROUTABIL SAU NU MAI ESTE IN FUNCTIE DE REZULTATUL EVALUARII FINALE INSTANTANEE ALE FIECAREI FIINTE AFLATE MANIFESTATA IN ETER LA ACEL MOMENT AL SCHIMBARII SETARILOR ETERULUI.
AM MAI SPUS, LA CEI CARE ADN ESTE ROUTABIL ACESTIA ISI CONTINUA EVOLUTIA LOR.
LA CEI CARE ADN NU MAI ESTE ROUTABIL SE REINTORC IN NEFIINTA ETERULUI NEFIIND REPREZENTATIVI PENTRU CONTINUAREA EVOLUTIEI LOR.
PRINTRE ACESTIA SI CEA MAI CEA😉 CATEGORIE SUNT "TOTI TRADATORII VIETII": CIVILIZATIILE SAU PARTI DIN ACESTEA..ARCTURIENII GREYS REPTILIENII ZEDO-CAD (CEI MAI REBELI DIN FACTIUNEA REBELA A CASTEI DRACO) MICII CENUSII..RASELE KHAZARE VULCANIENE INSECTOIDE..PRECUM SI TOTI CEI DE PE TER'RA CONSTITUITI IN DIFERITE GRUPARI SECRETE (CONSIDERA EI!) TEMPLIERI MASONERIA MASCULINA MASONERIA FEMININA SERVICII SECRETE STATALE SAU PRIVATE...SI AI LOR SERVANTI DIN POLITICA MEDIA DOMENIUL MEDICAL SI ALTE CATEGORII!
TOTI ACESTIA NU AR FI AJUNS SA AIBA SI MANIFESTA INTERESE CONTRARII VIETII MANIFESTATE LIBER CONSIMTIT INTUITIV DACA UNII DINTRE CREATORI SI ZEI NU AR FI PERMIS PERVERTIREA LOR PRIN MANIFESTAREA INTERESELOR LOR PERSONALE SI ULTERIOR IN GRUPARI ALE LOR PE CARE LE AU INCURAJAT SI SUSTINUT.
PENTRU ACESTIA "DIN LINIA INTAI"

💢TEMPLUL SOARELUI💢 DIN CARAIMAN ESTE DESCHIS NON STOP DE ASTAZI.
ORGANIZAM TUR TURISTIC LA CEREREA LOR SAU NU😉 PENTRU A VEDEA CLAR CINE-CINE ESTE SI CE A MAI RAMAS DIN EL DIN CUM ERA NEPERVERTIT.
DEJA AM VORBIT CU CATIVA SI AU INVOCAT MOTIVE FEL DE FEL UNII AU ACCEPTAT-PENTRU ACESTIA CARE ACCEPTA MAI ESTE O SANSA SAU POATE MAI MULTE SA NU FIE ATAT DE TRANSANTA "REZOLUTIA ENERGIEI TEMPLULUI SOARELUI" PENTRU EI.

ORICUM TOTI AJUNGEM ACOLO FARA EXCEPTIE INCLUSIV EU. TOTI TRECEM FARA EXCEPTIE PRIN 💢POARTA SOARELUI💢 DIN CARE
VARIANTA 1 NU NE MAI INTOARCEM
SAU
VARIANTA 2 NE INTOARCEM AICI TOTAL RECALIBRATI SI ASA CUM SUNTEM SI ARATAM LA ORIGINI
NIMENI NU SE POATE SUSTRAGE TRECERII SALE PRIN 💢POARTA SOARELUI💢 CACI ENERGIA ETERULUI DIN FIECARE NEPERVERTIT SAU PERVERTIT NE DUCE PE TOTI SPRE EA SI PRIN EA EXACT ASA CUM SPUN BATRANII.."POTI SA FUGI DAR NU TE POTI ASCUNDE"😉🌞
SAU CUM SPUN COPII.."CUI II E FRICA DE BAU-BAU" LA "CUI II E FRICA DE CE A ALES SI DE CONSECINTELE PROPRIILOR ALEGERI" CUM ZIC EU🌞
🌞GATA CU JOCURILE🌞 E VREMEA ADEVARULUI REALITATII FIECARUIA SI DE TRAIT VIATA SIMPLU SI IN FIRESC ASA CUM ESTE EA LASATA SI DARUITA PENTRU TOTI DIN CELE 13 CREATII💯❤️
❤️💛💙

.Cristian Alexandru

⚡Dumnezeu=SURSA=Oamenii⚡
Dumne'zeu inseamna stapan sau cel care dispune, si nu exista o persoana, o energie sau ceva care sa reprezinte "un dumnezeu" asa cum toti ati fost dogmatic obisnuiti, sub deviza: cine stapaneste, domina! Exista unii, care sau erijat in stapani ai Oamenilor Terani. Jocul de a "Dumnezeu" al acestora este foarte aproape de sfarsit, pentru ca Lectiile care trebuiau invatate sunt aproape finalizate!

Imaginea aceasta am postat o de mai multe ori, si atunci ca si acum, va spun ca Asta Este Casa Noastra a SURSEI.
Este un Planetoid, care are o constructie speciala, cu multiple functiuni, unice in Universuri.
Aici se afla si sunt gazduite Energiile Primordiale si Toata Stiinta crearii Universurilor. A fost proiectat si construit DOAR de catre 2 persoane- Cei 2 Creatori Primi, Originalii!
⚡SURSA=Cei 7 Creatori+Oamenii Ter'Ra, Teranii⚡
adica Voi Toti, fara a fi inclusi: clonele, hibrizii, nonumanoizii-cei fara suflet, extraterestrii de oricare fel si tip, care inca alearga disperati dupa codurile ADN-ului oamenilor (astora pana nu le dam un fluier final de "meciul s a incheiat" parca i vad ca nu se opresc😂)
Aici e toata "lumea buna" din Creatie, cu unii inca visand la "victorie". Asta garantam ca se va mai intampla in doar anumite cote strict permise pana ies in lumina Soarelui "Cei Asteptati"!!!!!

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYMOUS YODA
OCULTA A DISTRUS ÎN ANUL 370 E.N VF.OMU CA OMENIREA SĂ NU VADĂ CHIPURILE ÎN CLAR A LUI ENKI.EA ȘI SUD.NINHARSAG ȚINÂND ÎN BRAȚE OMUL PRIMORDIAL.
DECI, VF. OMU O REPREZINTA ȘI PE DUMNEZEUL FEMEIE/SUD NINHURSAG.
Reamintesc Tuturor:::
Munții Carpați din Romania găzduiesc Toată Știința, Tehnologia și Energiile primordiale. Sistemele de aici pot răzbate oriunde pe planetă și oriunde în Universuri, în toată Creația.
Acesta este adevăratul motiv de luptă pentru România și pentru care se vrea exterminarea Nației Românilor la propriu.
Însă, distrugerea României și a poporului român nu se poate realiza pentru că:
1. Cheia Universurilor o are doar Creatorul Prim
2. Nimic nu "leagă sau dezleagă" fără EL și Cheia Sa.
❤️💛💙Razvratitii astia din Oculta cu slugile voastre cu tot- umani si nonumani, NU FORTATI, ca Stiti Ce Va Urma pentru Voi si este Ireversibil!
❤️💛💙

Cristian Alexandru

❤️💛💙🤍
Undeva in Caraiman este o sala care poate sa fie considerata Centrul de Comanda al Planetoidului Ter'Ra.
Acolo este si sediul central al Octogonului.
Acest planetoid este singura nava din Universuri care se poate deplasa la de 27 de ori mai repede decat viteza luminii,
si o face cand se hotaraste asta, deplasarea poate avea loc in multe moduri si manifestari.
Sunt si planete care se pot deplasa, Universurile au multe taine ce asteapta sa le descoperiti😏🌞🙏
"Calator pe drum de stele"..Pavel Corut stia asta ..stia Tot. Acolo este Acasa ptr el!!!!
⚡Octogonarul Meu de Suflet! Te salut Prieten drag🌞⚡
❤️💛💙🤍
.
❤️💛💙OCTOGONUL IN ACTIUNE
Translatarea lui Pavel Corut, pe care l am cunoscut personal, din acest Plan Fizic in Planurile Subtile s a petrecut in un mod firesc pentru Sufletul lui mare si Maretia Spiritului Sau🌞
Pavel ai tot Respectul si Gratitudinea Noastra ca NU te ai intinat, nu ai tradat Neamul Romanesc si pe nimeni si mai presus de toate, NU ai tradat viata si pe cei care i ai iubit, apreciat si sustinut pana la Trecerea Ta.
EU personal iti multumesc pentru tot cat si pentru ca te ai alaturat Celor de Acolo😏 in Lupta de Final!
Cu ocazia asta mi am mai amintit de alte cateva Mari Spirite, Arsenie Boca si Valeriu Popa cu care m am intalnit si am avut impreuna discutii unice pe teme minunate- spirite simple, complexe care au iubit Viata, Tara si pe Romani!
Ei toti si altii ca ei, sunt La Loc de Cinste!
Dar altceva vroiam in principal, sa va spun,
"Octogonul in actiune" este titlul uneia dintre multele carti scrise si publicate de Pavel Corut, el insusi un OM deosebit, un patriot care s a "extras" din Octogon pentru a deveni Vocea Sa la Propriu😏 ca sa afle Romanii ce se intampla in Spatele Cortinei incepand de acum 25-30 de ani pe toata planeta. El a avut un rol major, impreuna cu altii, de a atrage atentia si a Trezi Natia!
I a reusit! si asta🌞
De Astazi OCTOGONUL este in Cod Zero.
Pentru cine nu stie, Octogonul este cel mai vechi, elitist, eficient numeric si valoric, capacitiv si singurul Serviciu Secret la nivel de Organizatie aici si in Universuri.
Are functii ample si complexe despre care stie cine trebuie sa stie. Eficienta si Rolul Octogonului este de top si de neegalat, multi au smtit o pe.pielea lor de a lungul mileniilor si mult in spate...
Asta inseamna ca Sfarsitul Ocultei este foarte aproape si va reamintesc ca deja s a trecut cu Curatenia in Planul Fizic! Incep foarte curand evenimentele pe fata si straduiti va sa faceti fata. Aveti o Ocazie Unica ca sa se vada clar in ADNul fiecaruia dintre voi, Ce sunteti si Cum sunteti cu adevarat.
Poate ca Acel Moment va Salva sau Va Condamna Final pe fiecare!
Nu ignorati ce va spun, ca NU stiti Criteriile si Etapele de Selectie iar asta este Individuala!
Sunt unii care cred ca stiu, dar NU stiu nimic pentru ca Planul l au facut doar 5 Creatori pe nivel 4+1😏🌞, iar toate aceste entitati sunt Aici si supervizeaza tot❤️💛💙
⚡11.03.2022 ora 8:45⚡ in Ucraina, Romania, Polonia, tarile Baltice au inceput Atacurile cu plasma lichida directionate de CARA'I'MAN. Se folosesc si alte tipuri de Energii condensate de genul acelora cu care au fost doborate elicopterele israeliene in Bucegi anul 2011.
Toti cei care vad asta cu proprii ochi nu au cum sa intelega, practic fasciculele sunt generate aparent cu plecarea din un punct sau din mai multe simultan si penetreaza solul sau ce este necesar dezintegrand totul in profunzime.
De astazi CARA'I'MAN actioneaza astfel si in multe alte moduri😏 oriunde la suprafata TER'RA unde este Oculta prezenta cu trupe si servantii lor.
Distractiv este ca unii servanti ai Ocultei si au trimis familiile inafara tarii. Selectia se face pe Cod ADN Pur atat in RO cat peste tot ca atare esti Tradator al Vietii atunci vei avea ADN neroutabil iar asta se vede clar de catre Cei care Triaza... Iar acest Green Pass nu poate sa fie contrafacut😏
Retineti ca in functie de tipul de energii mixate in aceste moduri mediul ambiant reactioneaza prin lumina degajata /aerul bubuie se starneste aerul /apar uneori turbioane dar directionarea este total controlata.
...SRI si DIA va mai amintiti ce ati trait in 2011?...sigur ca va amintiti toata viata😏...ACUM E MOMENTUL CA TOTI SA VADA CE ATI VAZUT VOI ATUNCI !!!
❤️💛💙

❤️💛💙
⚡01022022 au fost schimbati ALGORITMII MANIFESTARII ETERULUI IN TOATE UNIVERSURILE⚡
⚡CEI CARE ISI FOLOSESC INTUITIA SI URMEAZA CALEA IN VIATA CONFORM CU CEEA CE SIMT, RAMAN IN ASCENSIUNE!
CEI CARE SE ERIJAZA IN SFATUITORI, TRAINERI, COACHERI, INDRUMATORI, THETA HEALING MASTERI, REIKI MASTERI, SI TOT FELUL DE "MAESTRI" CARE MAI DE CARE MAI MANIPULATORI FATA DE ALTII, IN A LUA ENERGIA SI RESURSELE ALTORA CARE SUNT PE DRUMUL LOR SI INCA NU SI AU STABILIZAT CALEA IN PROCESUL LOR FIRESC DE TREZIRE, TOTI MANIPULATORII ASTIA, AU DE ASTAZI BLOCATA TOATA FIINTA LOR, CANALELE, CULOARELE SI ENERGIA VITALA ETERICA, PANA CAND RENUNTA SA MAI MINTA SI MANIPULA ALTE FIINTE, CA EI POT SFATUI SI INDRUMA!
INCA O DATA- ETERUL DIN INTERIORUL FIECAREI FIINTA DIN CREATIE, INDRUMA INTUITIV, CALEA FIECAREI FIINTE DIN CREATIE!
NICIO FIINTA DIN CREATIE NU ARE SARCINA, DREPTUL, AUTORIZAREA SI CAPACITATEA SA INDRUME ALTA FIINTA DIN CREATIE, SI NICI SA ALEAGA CALEA ALTEI FIINTE, DECAT PE A SA PROPRIE, CONFORM CU CEEA CE SIMTE!!!⚡
⚡ASCULTATI DOAR INTERIORUL VOSTRU, LASATI VA GHIDATI DOAR DE INTUITIA VOASTRA!
FIECARE PRIMESTE INDRUMAREA PENTRU EL, PENTRU DIRECTIA DE URMAT!
SENSUL ESTE ACELASI PENTRU TOTI!
TOTI SUNT PARTI DIN CREATIE, SI TOTI LA UN LOC O ALCATUIESC IMPREUNA CU TOT CE EXISTA IN CREATIE!
TOATE RESURSELE DIN CREATIE SUNT LA COMUN, PENTRU TOTI, FARA OPRELISTE, FARA NICIO EXCEPTIE, IN ORICARE UNIVERS, PLAN, DIMENSIUNE, CIVILIZATIE, RASA, CASTA!⚡
⚡NU VA MAI DATI RESURSELE- TIMP, ENERGIE, PUTERE, BANI SI ALTELE, ALTORA CARE PRETIND CA VA POT INDRUMA SAU SCOATE DIN FRICA, REZOLVA PROBLEMELE DE ORICE FEL!
FIECARE ARE IN INTERIORUL SAU TOATE RESURSELE NECESARE IAR INTUITIA ARATA CONSTANT DIRECTIA DE URMAT!⚡
⚡NU MAI ALEGETI CALEA COMODA CA ALTII SA VA ARATE CALEA VOASTRA, CA NU SE POATE ASA CEVA, ORICAT AR PRETINDE UNII SAU ALTII!
EI NU VOR FACE ALTCEVA DECAT SA VA IA RESURSELE, SA TRAIASCA DIN ELE SA LE FOLOSEASCA IN FEL SI CHIP, IAR VOI VETI RAMANE TOT ACOLO UNDE ERATI SAU VA VETI AFUNDA SI MAI ADANC IN ANGOASE, FRICI SI LIPSA DE VIZIUNE PENTRU CE SUNTETI CU ADEVARAT SI PUTETI FACE!⚡
⚡ESTE MOMENTUL VOSTRU DE AUR SA STRALUCITI SI SA SPUNETI CU TOATA HOTARAREA: EU MA SIMT COMPLET, STIU SI POT SA FAC SINGUR ORICE SIMT EU!!!⚡
⚡⚡⚡MERGETI DOAR IN DIRECTIA IN CARE SIMTITI INTUITIV CA VA INDRUMA INTERIORUL VOSTRU! SI DACA E SA CAUTATI CEVA IN EXTERIOR, CAUTATI DOAR IUBIREA MANIFESTATA NECONDITIONAT FATA DE TOATA CREATIA SI DACA SIMTITI IUBIRE SI FATA DE O FIINTA ANUME, MANIFESTATI SI IUBIREA FOCUSATA- INTUITIA VA DUCE EXACT UNDE VA ESTE CEL MAI BINE PENTRU FIECARE SI IN BRATELE CELUI/CELEI CARE VA IUBESTE CU TOATA FIINTA LUI/EI. SI CA SA VA IASA ASTA ANULATI TOTI "SFATUITORII" DIN JURUL VOSTRU ORICARE AR FI EI SI MANIFESTATI VA IUBIREA TOTAL FATA DE CINE SIMTITI CU TOATA FIINTA VOASTRA ⚡⚡⚡
❤️💛💙

.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro