vineri, 2 septembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ istorie





❤️💛💙
☯️FRACTALII PRIMORDIALI☯️
Se tot vorbeste despre "cei 144.000", ba ca sunt ingeri, ba ca sunt 72.000x72.000 entitati masculine, respectiv feminine, si multe alte variante. Nu mai speculati, ca Realitatea este mult in spate, si doar Cativa o pot "atinge", iar Acestia NU o spun atat de categoric, ca toti "priceputii fb-ului" care se pricep la de toate, de cand si-au luat diplome de Reikisti sau alte "specializari" pe la noi, sau pe te'miri'pe'unde😁😎
SUNT 4 IN SURSA PRIMORDIALA A CREATIEI
2 ENTITATI MASCULINE
2 ENTITATI FEMININE
CARE SUNT INCLUSI IN CEI 13x2=26 ENTITATI PRIMORFIALE, CARE ALCATUIESC "PRIMUL CERC"!
13 ENTITATI MASCULINE
13 ENTITATI FEMININE
FIECARE ARE 72(9-NouaTOTUL NOU-A) DE LINII FRACTALE DE ADN RUTABIL PE CODURI INTERSCHIMBABILE (cine a citit ce postez de trei ani, deja stie astea😉 si multe altele) CARE NU POT FI DESCIFRATE/DECODATE DE NIMENI.
EXACT ACELEASI CODURI SI CAPABILITATI LE AU ROMANII!!!
*Ca sa va Linistiti de tot si sa nu mai sperati, sperand degeaba ca le veti afla vreodata, fix aceia care visati sa le gasiti si avea complet la dispozitia voastra.
Asa ceva e doar O Iluzie in mintile voastre deloc limitate, insa foarte incapatanate😁😎
❤️💛💙

⚡SIMBOLUL SURSEI si al ETHERULUI-Matricei Cuantice Universale, baza Creatiei⚡
7 Cercuri- 2 Creatori Primi, Originalii, 1 Creator Prim si 4 Creatori, Secundari
🤍❤️🤍💛🤍💙🤍 - acesta este Spectrul Sursei
*nu le asociati cu nimic


❤️💛💙
SURSA vrea ca Azi TU sa stii,
13 este nu numai NUMAR SACRU, ESTE SI NUMARUL SURSEI - PRIMUL CERC🤗☺️🙏
13 ESTE SI...
💞CELE 13 CODURI DE CONDUITA IN CREATIE
💞CELE 13 TAINE SACRE, AL "TINERETII FARA DE BATRANETE SI ALE VIETII VESNICE" IN CREATIE...
🥰STIUTE DOAR DE ..
HARAP'ALB😎...Minunatele si Ancestrale TAINE ale Basmelor Unice Romanesti❤️💛💙
Care este Prezent pe Grupul de dialog "Reconectarea cu Sursa" pe whatsapp, unde va Invitam pe toti. Detalii preliminare pe messenger.
❤️💛💙

❤️💛💙
ISTORIA SI DOTARILE PLANETOIDULUI TER'RA
Planetoidul TER'RA are o istorie vasta impreuna cu Nava din care face parte.
Priviti cu atentie partea inferioara a planetoidului care arata ca o roca smulsa din ceva mai mare😉 De fapt planetoidul TER'RA este desprins din O Nava si lasat cu un scop in aceasta galaxie in apropierea marginii galaxiei.
Aici suntem in al 13 lea Univers din a 13 a Creatie in apropierea Marginii sale.
Planetoidul si Nava din care TER'RA face parte integranta exista inca dinaintea crearii Celei Dintai Creatii dintre Cele 13 Creatii fiecare Creatie avand 13 Universuri asa cum recent v am spus.
Nava a "migrat" din un Univers in altul si din Creatie in Creatie toti cei din nava au creat Toate Cele 13 Creatii.
Aceasta este povestea "mai pe scurt" a Noastra💯♥️ si e vremea sa aflati asta acum cand de 3 zile Nava a revenit pentru preluarea TER'RA.
Foarte curand Viata si Traiul zilnic se schimba radical asa cum erau firesti undeva nu prea departe in urma😉
Planetoidul TER'RA produce toate resursele necesare supravietuirii si traiului indestulator a celor care il populeaza fie in subsol sol la suprafata ori in aer.
Totul este asigurat conform Codurilor de Echilibru si Conduita ale Eterului- Vacuumului/Punctului ZERO si Echipei Sale de Creatori de Universuri.
Toate resursele SUNT CREATE constant si "livrate" catre suprafata. Oare de unde sa existe atatea "pungi" de titei si gaze naturale😉😁
Flora si Fauna "livreaza" si ele resurse indestulator pentru toti.
De exemplu Planetoidul este proiectat si conceput pentru a gazdui si hrani minim 40 miliarde de suflete intrupate/incarnate simultan la suprafata sa. Si asta v am mai spus.
In total Planetoidul poate sa fie populat simultan cu minim 144 miliarde de entitati in trup fizic cat si in alte stari eterice adaugati la acestia.
Cum toate resursele sunt produse si orientate catre suprafata Planetoidului pentru ca "cei aflati in Procesul Activ de Selectie" sa beneficieze in mod egal si echilibrat de toate resursele, iar acest aspect nu se mai petrece de 460000 de ani pana acum, putem considera ca momentul final Al Selectiei se consuma in prezent!
Tot ceea ce vedeti ca se intampla mai ales in ultimii 25-35 de ani este Selectia Finala in care Cele 2 Grupari la nivel de Suprafata Planetoidului isi "consuma Actul Final".
Se joaca in orisicefel fara scrupule mintind inseland manipuland ucigand posedand controland de catre Prima Grupare (Reptilieni/insectoizi/zeii pervertiti/toti cei care au ales tabara lor- umanoizi sau alte rase) si a Doua Grupare care au ales sa respecte Libera alegere liber Consimtita precum si Libertatea de a Trai a Fiecarei Fiinte conform Codurilor de Conduita Eterice in care in principal Fiecare si Toti aleg Intuitiv si Neingradit de altii Calea de urmat beneficiind in mod echilibrat si egal de toate resursele Creatiei Eterului- Vacuumului/Punctului ZERO!
Cei din Prima Grupare s au intalnit de curand in Europa/Belgia. Acolo s a declarat ca "suntem cei mai puternici din lume si nimeni nu ni se poate opune"....
Asta este ceea ce cred ei!
Insa ceea ce se intampla chiar acum este ca furnizarea Titeiului si Gazelor naturale sa fie oprita catre toate natiunile cu exceptia Federatiei Ruse!
Dupa acest moment cand aceia "suntem cei mai puternici" realizeaza ca..."teava este goala".... vor opri toata sarada asta de prost gust si vor merge taras spre Federatia Rusa ca asa sunt ei totul dupa interes si control pe care il pot pierde FARA DE RESURSE😉
Mutari ample si senzationale au loc permanent pe TER'RA mass media nu mai poate sa ascunda Adevarul Realitatii si Toti Tradatorii Vietii deja cad toti fara exceptie💯❤️💛💙
..........
⚡Garda Regala a SURSEI⚡
Legendele sunt multe si mesajul lor e realitatea ascunsa in intinderea Universurilor😏
Insa este O Legenda despre Cele mai Brave, Oneste si dedicate total Adevarului FIINTE in tot ce fac ei,
⚡Liga Asas'inilor-Liga Celor Drepti⚡
Asasin nu inseamna o persoana care ucide omoara premeditat pe cineva, asa cum scrie Dexul avand Viziunea unora priceputi in a "stramba" etimologic, sensul initial clar al cuvintelor. Asta este o "catalogare" nu o..explicatie etimologica reala a cuvantului! Sa nu uitam sa tinem cont, ca Limba Romana contine cei mai multi Radicali Lingvistici dintre toate limbile actuale cat si vechi ale popoarelor, aspect evidentiat de Calinescu, Densusianu si multi altii care argumentau clar, ca din acest punct de vedere si din altele, Limba Romana sta la baza toturor celorlalte limbi vorbite pe planeta😏
Asasin este scris corect asa,
ASAS'IN si etimologic la baza inseamna, CEL DREPT
EI TOTI sunt creati de Sursa, sunt primordiali si ubicuitari- executa ordinele Sursei si se duc oriunde sunt trimisi in Universuri. Ei strabat oricare mediu, temporalitate si spatiu, nu pot fi controlati, manipulati de nimeni, nu se supun nimanui, nu negociaza si nu discuta cu nimeni, Ei isi fac treaba lor in tacere sau zgomot, in intuneric si lumina, retrasi sau in vazul tuturor.
Ei au fost creati, antrenati initial aici pe Ter-Ra, sediul Sursei, iar mai apoi trimisi in Toate Lumile din Creatie. Ei restabilesc ordinea fireasca a oricarui plan al Sursei cat si a echilibrului in oricare dimensiune si univers din Creatie.
⚡Cei 144000 SUNT Garda Regala⚡
*nu va grabiti cu concluziile, ca sunt prea putini la nivel de Creatie😏 sunt exact cati trebuiesc Sa Fie😁
Sunt specializati in tot ceea ce foarte putini stiu, inclusiv Primii sau liderii de caste ori civilizatii galactice sau universice.
Si e firesc sa fie asa, ca Cineva, Cativa sa fie de temut pentru toti cei care aleg sa fie contra Vietii manifestate Liber Consimtit de catre fiecare fiinta in Universuri, asa cum Sursa a stabilit prin Codurile de Conduita!...le mai stiti???...le mai intuiti???...le mai simtiti???...nu le a sters nimeni, de pe tabla😁, trebuie doar RESPONSABILITATEA pentru tot ce alegeti! Asta inseamna sa va ganditi la Consecintele alegerii, inaintea de a va pune in miscare si Manifesta😏🌞
La 11.11, 17.11 si 21.11 au fost Emisii de Energie foarte ample.
⚡21.11, Garda Regala a Sursei intra in Actiune Directa pe Ter-Ra⚡
❤️💛💙

PARAGRAFUL ORIGINAL ASCUNS DE OCULTA SI AZI CU PRIVIRE LA GOG SI MAGOG/TARILE ASIEI CARE ISI AU ORIGINEA IN CARPATII RO ESTE: IL VOI RIDICA IN VREMEA DIN URMA PE GOG SI MAGOG PESTE TINE ISRAELE,PT.CA TE.AI ATINS ISRAELE DE TARA DIN MIAZANOAPTEA CEA INDEPARTATA,GLASUL PRUNCILOR SI FECIOARELOR PLIN DE RASETE SI VESELIE NU SE VOR MAI AUZI IN VECI IN TINE,GLAS DE OM NU VA MAI FI IN TINE ISRAELE IN VECI,TIPATUL VULTURULUI VA SFASIA ZI SI NOAPTE VAZDUHUL,SI UNDE VA VEDEA OM IL VA SFASIA,URLETUL SACALULUI NU SE VA OPRI IN VECI,SI IN TINE ISRAELE NU VA MAI STA PIATRA PE PIATRA SI NICI O FIINTA VIE NU VA MAI FI IN TINE,NICI PE PAMINT,NICI IN APE SI NICIUNDE UNDE POATE TRAI O FIINTA VIE..SAPTE VREMI DIN CATESAPTE VREMI VOR STA MORTII DEA LUNGUL SI LATUL TAU ISRAELE,SI ORCE FIINTA DIN CER SI DE PE PAMINT SE VA INFRUPTA DIN EI,DIN CARNEA SI SANGELE COPIILOR TAI SE VOR SATURA .ACESTEA LE VOI FACE PT.CA TEAI ATINS DE TARA ZEILOR LUMINII DIN MIAZANOAPTEA CEA INDEPARTATA,SI TOATE ACESTEA VOR FI IN ZILELE SFARSITULUI DE PE URMA ,IAR GOG SI MAGOG NU VOR PUTEA FI INVINSI DE NIMENI CAND ZILELE SFATSITULUI TAU SE VOR IMPLINI..LUI GOG SI MAGOG II VOI DA PUTEREA DE A PAZI PE VECI TARA DIN MIAZANOAPTEA CEA INDEPARTATA,SI GOG II VA FI PAVAZA CU FULGERE NAPRASNICE IAR MAGOG CU TARIA BRATULUI SAU II VA FI PUTEREA EI PE VECI

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA OMENA WARDEYIRA
ВАТИКАН, ОТДАЕТЕ БИБЛИЮ ГЕТОДАНА ОБЩЕСТВУ, КОТОРАЯ НАСТОЯЩАЯ БИБЛИЯ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА.
CĂTRE VATICAN!
FACEȚI PUBLIC ADEVĂRATA BIBLIE A OMENIRII: BIBLIA GETO-DACĂ, PE CARE O
ȚINEȚI ABUZIV ÎN SUBTERANELE VOASTRE DE MII DE ANI!
OMENIREA ARE DREPTUL SĂ ȘTIE ADEVĂRUL!
IATĂ CE SCRIE ÎN ADEVĂRATA BIBLIE GETO-DACĂ:
PRIMUL PARAGRAF DIN BIBLIA GETO-DACĂ ÎNCEPE AȘA :
"RA OKYI ES DANAO TER VER GAU ENAKTA ANA DE WARYIA FAIRA SEYIA."
"DIN INFINITURI FOCUL VIU LUMINOS A HOTĂRÂT SĂ CREEZE TOATE ÎN INFINIT."
AL DOILEA PARAGRAF DIN BIBLIA GETO-DACĂ ÎNCEPE AȘA :
"NEYA DANAYIERA ETGOSYIA VORA GAU TAY HENOSA EK DARWO DEKATSA NAKO ENKADWORSA...."
"ȘI FOCUL VIU A DAT ZEILOR LUMINII PUTEREA DE A CREA VIAȚA SUB ORICE FORMĂ ÎN UNIVERSURI...."
AL TREILEA PARAGRAF DIN BIBLIA GETO-DACĂ ÎNCEPE AȘA :
"EK DAOYIA ENKARWE HENOSYIA WORADA EKA MANATEYISA ESA WATURSANEYIA HARO ANOS ENA Y PWASAR DEK GAMIRYIA ENDO APOKHY..."
"ȘI IA BINECUVÂNTAT PE TOȚI ZEII ÎN NUMELE ADEVĂRATEI LUMINI CU PUTEREA DĂTĂTOARE DE VIAȚĂ ȘI DE CREARE A TOT....."
BIBLIA GETODACĂ ESTE COMPUSĂ DIN DOUĂ PĂRȚI :
- PRIMA PARTE este " VECHIUL LEGĂMÂNT ZEIESC"
- PARTEA A DOUA este "NOUL LEGĂMÂNT DIN LUMINĂ".
"VECHIUL LEGĂMÂNT ZEIESC" DESCRIA:
1. FUNCȚIONAREA UNIVERSULUI
2. CIVILIZAȚIILE ZEILOR
3. PRINCIPIILE DE FUNCȚIONARE UNIVERSALĂ
4. CODUL VIEȚII ETERNEl
5. DESPRE ETERNA LUMINĂ DIN CARE S-AU NĂSCUT UNIVERSURILE....etc. "
ÎN ACTUALUL " TESTAMENT VECHI" ȘTIM CU TOȚII CE SCRIE.
ACUM ESTE CLAR CINE ȘI CUM ESTE MINȚITĂ OMENIREA DE EVREI.
LA DACI, " VECHIUL LEGĂMÂNT ZEIESC" ESTE ÎMPREUNĂ CU "NOUL LEGĂMÂNT DIN LUMINĂ", CARE ÎMPREUNĂ INCLUD ȘI "LEGILE BELEAGINES".
EVREII ȘTIU ADEVĂRUL ȘI DE ACEEA AU FALSIFICAT BIBLIA ȘI ASCUND ADEVĂRUL, PĂSTRÂND LUMINA NUMAI PENTRU EI.
LUMINA ÎNTOTDEAUNA ÎȚI DĂ UN SEMN!
OMUL ALEGE BINELE SAU RĂUL, MINCIUNA SAU ADEVĂRUL, IAR DUPĂ CUM ALEGI AICI, DINCOLO EȘTI JUDECAT!
IATĂ CE MAI SCRIE ÎN ADEVĂRATA BIBLIE GETODACĂ:
CELE 13 BUCURII (FERICIRI) DE PE MUNTELE KARAYIMAN, SPUSE DE ZAMOLXE:
1 - BUCUROȘI FI-VOR CEI CU SUFLET CURAT DE COPIL ȘI FERICIȚI CĂ LUMINA LE-A DAT DARURI MULTE!
2 - BUCUROȘI FI-VOR ÎN LUMINĂ CEI TRIȘTI, CĂCI SLAVA LUMINII VA ȘTERGE DUREREA LOR ETERN!
3 - BUCUROȘI FI-VEȚI ÎN LINIȘTEA LUMINOASĂ A SUFLETULUI VOSTRU, CĂCI PUTEREA DE A STĂPÂNI PRIN LUMINĂ POPOARELE VOUĂ VI SE DĂ!
4 - BUCUROȘI SUNTEȚI CEI PURI ÎN ADEVĂRUL SUFLETULUI VOSTRU LUMINOS, CĂCI VOI VEȚI ODIHNI ÎN MAREA LUMINĂ LÂNGĂ FOCUL CEL VIU ȘI VEȘNIC!
5 - BUCUROȘI SUNTEȚI VOI CU SUFLET BUN, CĂ CEIA CE DAȚI DIN BUNĂTATEA INIMII VOASTRE, ÎN MARILE CERURI DE LUMINĂ, VI SE DĂ ÎNMIIT!
6 - BUCUROȘI FI-VEȚI VOI CARE LUPTAȚI CA ARMONIA ETERNĂ SĂ FIE ÎN TOATE, CĂCI VOI VEȚI STA ÎN DREAPTA LUMINII UNIVERSALE CA FII TRĂSNETULUI CERESC!
7 - BUCUROȘI FI-VEȚI CÂND ADEVĂRUL DESPRE VOI CEI VENIȚI DIN LUMINĂ VA FI MURDĂRIT ÎN MINCIUNĂ!
( DUPĂ CE A ZIS ACEASTA PE MUNTELE KARAYIMAN, ZAMOLXE A ÎNCEPUT A PLÂNGE CĂ DEJA VĂZUSE SUFERINȚA ROMÂNILOR DIN VIITOR SUB ORICE FORMĂ.)
8 - BUCUROȘI SUNTEȚI VOI CARE CÂNTAȚI ADEVĂRUL CURAT AL LUMINII, CĂCI VOUĂ VI SE VA DĂ TOATĂ DREPTATEA ADEVĂRULUI LUMINOS PENTRU A JUDECA LUMEA!
9 - BUCUROȘI ETERN ÎN ADEVĂR FI-VEȚI PRIN BINELE FĂCUT FĂRĂ SĂ AȘTEPTAȚI RĂSPLATĂ, CĂCI RĂSPLATA VOASTRĂ VĂ VA FI DATĂ ÎN LUMINĂ!
10 - BUCUROȘI FI-VEȚI CÂND LUMINA VOASTRĂ VA UMPLE DE FERICIRE NEAMURILE LUMII, CĂCI EI ȘI-AU LUAT PLATA LOR, DAR PLATA VOASTRĂ SUNT MULTE DARURI ETERNE!
11 - BUCUROȘI SUNTEȚI ÎN INIMA LUMINII CÂND OCARA NEDREAPTĂ VA ÎNNEGRI SUFLETELE VOASTRE!
12 - BUCUROȘI FI-VEȚI ATUNCI CÂND VEȚI AFLA CĂ ÎN VOI SĂLĂȘLUIEȘTE ADEVĂRATA PUTERE A LUMINII DE A FACE ȘI CREEA TOATE, CĂCI DE ATUNCI BINELE PE CARE L-AȚI FĂCUT LUMII, VA FI ÎN MII DE LUMI CU VOI DIN ADEVĂRATA LUMINĂ!
13 - BUCURAȚI-VĂ VOI COPII LUMINII CĂ VEȚI CONDUCE ETERN PRIN ADEVĂRUL LUMINOS DIN VOI.
BUCUROȘI FI-VEȚI ÎN ARMONIA UNIVERSALĂ, DIN CARE VA CREAT LUMINA.
DĂRUIȚI DIN LUMINĂ ȘI VI SE VA DA DIN LUMINĂ ETERN!
KARAYIMAN ÎN CODUL KASTEI IO
ÎNSEAMNĂ "MUNTELE BUCURIEI ZEIEȘTI" sau "MUNTELE ZEILOR ALBI."
KARA.YI.MAN, ADICĂ ÎN CODUL GETO-DAC ESWATA ÎNSEAMNĂ MUNTELE OMULUI FRUMOS/LUMINOS/BUCUROS/FERICIT ȘI ÎNTR-ADEVĂR MASIVUL KARAYIMAN ESTE MUNTELE FERICIRII.
ÎN BIBLIA GETO-DACĂ, FERICIRILE ÎNCEP ÎNTOTDEAUNA CU BUCUROȘI FI-VEȚI SAU BUCUROȘI SUNTEȚI.
IATĂ CE MAI SCRIE ÎN BIBLIA GETO-DACĂ:
** "BEȚI DIN ADEVĂRUL LUMINII ȘI GUSTAȚI DIN PÂINEA CUNOAȘTERII BINELUI LUMINOS, ACESTEA SUNT LUCRURILE LUMINII CA VOI SĂ FIȚI CA LUMINA!"
** "DACĂ TAINA CRISTALELOR ESTE AMESTECATĂ CU DREPTATE, ORICE ZEU RĂU ORICÂT DE TARE AR FI POATE FI ÎNVINS!"
** "CINE SCOATE PRIMUL SABIA ÎMPOTRIVA UNUI NEVINOVAT ȘI MAI ALES NEÎNARMAT, DE SABIA SA SCOASĂ ÎMPOTRIVA ACELUI NEVINOVAT TREBUIE SĂ MOARĂ UCIS FĂRĂ JUDECATĂ ."
** "CEI 12 APOSTOLI AI LUI ZAMOLXE SE NUMEAU: BOANERGHES", ADICĂ FII TRĂSNETULUI LUMINOS SAU CEI CARE LUCREAZĂ CU NĂPRAZNICA LUMINĂ!
** ÎN CAPITOLUL: "OMUL FIINȚĂ UNIVERSALĂ" SCRIE:
" ȘI OMUL A ALES SCURTAREA VIEȚII SALE CÂND A UCIS PRIMUL OM NEVINOVAT, CĂCI ENERGIA UNEI FAPTE RELE VA SCURTA ÎNTOTDEAUNA VIAȚA CELUI CARE O FACE, IAR ARMONIA FAPTELOR BUNE ÎL RIDICĂ PE OM CA FIINȚĂ UNIVERSALĂ, DAR ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ OPREȘTI RĂUL SUB TOATE FEȚELE LUI ORIUNDE AR FI ÎN LUME."
VATICANUL ARE O BIBLIOTECĂ ULTRASECRETĂ, DE CARE NUMAI LOJA 13 ȘTIE ȘI CONȚINE CĂRȚI CARE AR RĂSTURNA ISTORIA OMENIRII ÎN MAXIM 24h PRINTRE CARE ȘI BIBLIA GETO-DACĂ.
BIBLIA GETO-DACĂ SE AFLĂ PE RÂNDUL 4 DE LA MIJLOC, a 46-a CARTE, CA SĂ POATĂ FI MUTATĂ CÂT MAI UȘOR.
BIBLIOTECA MAI CONȚINE ȘI CĂRȚI CU ORIGINEA PRIMORDIAL- STELARĂ A ROMÂNILOR ȘI LUMII, PRECUM ȘI CUM AU DECURS RENAȘTEREA LUMII DUPĂ CELE 2 POTOPURI ȘI MIGRAȚII, CU PLECĂRILE DIN ZONA CARPAȚILOR ROMÂNIEI.
ELOHYMII NU SUNT ÎNGERI CI SUNT UN TRIB DE PELASGI ÎNALȚI ȘI BLONZI, FOARTE FRUMOȘI, ORIGINARI DIN MOLDOVA ACTUALĂ, CARE AU DUS ÎNVĂȚĂTURILE LOR ÎN ASIA ȘI ORIENT.
CITIȚI VEDELE ȘI UPANISHADELE!
IATĂ ADEVĂRUL PE CARE OCULTA MONDIALĂ ÎL ASCUNDE DE MII DE ANI!
SPUNEȚI ADEVĂRUL TUTUROR!
REȚINEȚI!
BIBLIA GETO-DACĂ ESTE CARTEA DE DREPT A POPORULUI PRIMORDIAL TRACO-GETO DAC/FRĂȚIA ALBĂ ARIANĂ.
EA A FOST FURATĂ DE CĂTRE VATICAN PRIN UNELTIRI EVREO-KHAZARE.
DECI, E DREPTUL VOSTRU, AL ROMÂNILOR S-O CEREM ÎNAPOI. ESTE BINLIA LĂSATĂ NOUĂ DE ZEII ALBI DE LUMINĂ!
PATRIARHUL ROMÂNIEI ȘI VATICANUL, ȘTIU ADEVĂRUL.
ȘTIU CĂ NOI SUNTEM PRIMORDIALII, PRIMII VENIȚI PE RENDA, IAR BIBLIA GETO- DACĂ PE CARE O ȚIN ÎN SUBTERANELE VATICANULUI, NE APARȚINE ÎN TOTALITATE.
TOȚI CAPII RELIGIOSI AI LUMII, PREȘEDINȚII ORICĂRUI STAT DIN LUME, ȘTIU CĂ ADEVĂRATA BIBLIE GETO-DACĂ ESTE ÎN SUBSOLURILE VATICANULUI ÎMPREUNĂ CU CELE 60. 000 DE SCRIERI ANTICE, ÎNCEPÂND DE LA FORMAREA ARTIFICIALĂ A SISTEMULUI NOSTRU SOLAR ȘI PÂNĂ LA PRIMORDIALITATEA ȘI CONTINUITATEA PELASGO-TRACO GETO-DACĂ WALASGA WALAHA OLAHA.ROMÂNĂ.BALASCA.BASCA, CU TOATE DERICATELE EI ÎN TOATE POPOARELE LUMII.
BURII DIN AFRICA DE SUD, DE ETNIE MAJORITARĂ, ȘI AZI ÎL VENEREAZĂ CA ZEU PE BUR..E..BISTA ALIAS IOAN BOTEZĂTORUL ALIAS BUEREYIBAISTOS, CARE L-A BOTEZAT PE ZAMOLXE ÎN IORDAN ANAGRAMA DUNĂRII.
ACUM CĂ VI S-A DAT ADEVĂRUL INTERZIS DE OCULȚI, LUPTAȚI PT LUMINA VOASTRĂ ȘI A COPIIILOR VOȘTRI ȘI PT VIITORUL VOSTRU CREATOR!
LUPTAȚI PT DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE VOASTRE!
CEREȚI ÎNTR-UN GLAS CEEA CE VI S-A LUAT PE NEDREPT ȘI VI S-A ȚINUT DEPARTE DE CUNOAȘTERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro