marți, 21 iunie 2022

Puterea lui Cinci ~ CINE VA PUTEA SĂ URCE PE NAVE?

 

CINE VA PUTEA SĂ URCE PE NAVE?
Doar acele ființe umane cu suflet care vibrează în lumină, în dragoste, în pace, în iertare și în smerenie, adică în dimensiunea a 5-a și nimeni altcineva.

CINE NU VA PUTEA URCA?
Ființe non-umane, adică hibrizi sau amestecuri de oameni cu alte rase de joasă frecvență, oameni clonați fără suflet, oameni cu răul în inimă, oameni care încă trăiesc sub credințe sau înșelăciune ale religiilor și nu ți-au extins conștientizarea și dragostea , cei care încă vibrează în a 3-a dimensiune .sau în frică, cei care nu sunt eliberați de karmele vieții lor anterioare, cei care se așteaptă să fie salvați fără a-și face munca de purificare în ei înșiși, cei care judecă, critică, jignesc și rănesc pe alții frate cu moarte și durere, cei care poluează planeta pământ și să-l distrugă, cei care încă își poluează corpurile și nu sunt cel puțin vegetarieni, cei cărora le este frică și toți fiind că în inimile lor mai există întuneric sau rău și frică de evenimente și schimbări de energie, moleculare și divine, deja acel om va începe să-și schimbe structura fizică, mentală și eteric.
DE CE NU SE POATE URCA?
O mare parte din cele de mai sus se datorează faptului că planeta Pământ se ridică din Dimensiune și trece de la Dimensiunea a 3-a la a 5-a și numai în această Dimensiune poate supraviețui tuturor ființelor umane mintea, trupul, sufletul și inima pură, deoarece este înalt. in dispensabil pentru noua lume a Dimensiunii a 5-a, o lume a luminii si iubirii si pacii, o lume in legatura cu toata divinitatea, in care putem trai direct cu energia Tatalui Maica Dumnezeu, cu Arhanghelii, Ingerii, Heruvimii, elementele lui n curaj, frați mai mari din galaxii, timpuri, dimensiuni, forme și dimensiuni diferite, o lume în care ființele umane cu corpuri rele și contaminate nu pot exista.

DE CE TREBUIE SĂ URCI PE NAVE?
Pentru că toți frații mai mari, pe care îi numiți extratereștri, sunt cei care ne vor ajuta să urcăm pe navele lor pentru a nu fi afectați de schimbările pe care le va suferi planeta Pământ sau Gaia numele ei real, aceste schimbări vor fi foarte mari deoarece planeta va fi curățați ca în alte oportunități de a face loc unei noi generații de oameni divini, așa cum și-a propus Tatăl nostru.

DE CUM STIU DACA POT URCA ?
Pentru toate ființele umane care au un suflet de lumină și sunt amabili, dar care nu sunt încă pregătiți, li se va întreba dacă doresc să urce și să fie îngrijiți și vindecați, astfel încât să poată coborî mai târziu și să se bucure de paradis.

Fiecare va fi intrebat intr-un mod personal si fiecare va decide daca vrea sa urce sau nu.
Nimeni nu va fi forțat să facă lucruri pe care nu le înțelege din cauza nivelului său de ignoranță sau frică, dar da, va fi luat în considerare.

CE SE INTAMPLA DACĂ NU VREAU SĂ URC?
Practic nimic, dar cei care sunt invitați să urce și nu fac acest lucru de frică sau de credințele lor, vor rămâne doar aici pe pământ și vor trăi schimbările, nu vor fi singuri pentru că odată ce omul va vedea navele acestea nu vor pleca, nave vor rămâne aici pentru totdeauna și unele ființe vor coborî să-i învețe să facă față evenimentelor și vor fi îndrumați și pregătiți astfel încât să înțeleagă ceea ce resping și batjocoresc acum, adică vor fi instruiți, dar acum vor avea doar foarte puțin sau timp să-și înțeleagă, să accepte și să-și schimbe mințile și corpurile, astfel încât să poată fi pregătiți pentru celelalte oportunități sau valuri masive de ascensiune.

CE SE SE INTÂMPLA CU FAMILIA MEA DACĂ DECID SĂ URC ȘI EI NU?
Toate ființele umane de peste 20 de ani vor fi întrebate dacă vor să vină și să se vindece, dar va fi doar dorința lor să vină sau nu.
Adică, ființele umane care sunt deja treji înțeleg că munca de curățare a trupurilor, minții, sufletelor, inimii și conștiinței noastre este într-un mod personal, adică fiecare alege calea de urmat, fie a luminii și a adevărului, fie a osului. vindeca si minciuna; fiecare este responsabil pentru sine, așa că nu s-ar putea face nimic dacă familia noastră respinge toate aceste informații. Este decizia lor.
Cei care rămân sau resping invitația vor experimenta toate schimbările de pe planetă. Asta nu înseamnă că frații mai mari sau Tatăl nostru este rău, nu este, înseamnă doar că nu ești încă pregătit pentru acest proces de Înălțare Divină și Dimensională, așa că vei rămâne în pregătire până când vei reuși să urci singuri. va a.

CE SE VA INTAMPLA CU MINORII SI COPII NOSTRi ?
Toți copiii și minorii care sunt oameni cu suflete de lumina vor fi, luați sau smulși din familiile lor umane și vor fi duși pe nave planetare pentru curățarea credințelor, traumelor, durerilor, bolilor și vor fi învățați cum să-și folosească noile corpuri și cum să folosească darurile voastre pentru a putea coborî ulterior și a deveni ele în noua generație de ființe umane Divine de Dimensiunea a 5-a sau oameni Divini Galactici.

Când vor coborî, își vor întâlni rudele care au fost și ele promovate.
Este posibil să menționăm că există ființe umane de vârstă și minori care nu sunt oameni, nu au suflet sau sunt ființe întunecate încarnate și folosesc trupuri pentru a continua să provoace pagube, acestea nu vor putea niciodată să se ridice și să vină ziua marii curățiri. vor înceta să mai existe.
Aceste ființe pot fi printre noi, pot fi rudele tale directe, nu se deosebesc de ceilalți, cu excepția lipsei lor de empatie, iubire și compasiune. Sunt insensibili devenind foarte nocivi.

Cu alte cuvinte, toate ființele vii și energetice sau eterice care locuiesc pe planeta pământ în interior, în exterior, pe solul, apele și suprafața ei vor trece printr-un filtru de purificare și toate ființele de întuneric și rău de orice dimensiune vor fi îndepărtate de aici definitiv.
Tine minte:

Ființa umană este ultima creație divină perfectă a Tatălui Mamă Dumnezeu și coborâm pe Pământ pentru a ne pregăti să trăim mii de vieți sau mai puțin după felul nostru, pentru a absolvi ca ființe divine de lumină și iubire și în aceste zile va avea loc absolvirea.

NOTĂ DE CLARIFICARE:
Sunt o ființă de lumină ca mii dintre voi dar am preferat calea cunoașterii, adevărului și luminii, trec prin dificultăți ca tine, muncesc ca tine și greșesc ca tine, chiar am făcut pagube ca tine, dar... mereu am ales să am pace cu mine și să-mi caut lumina și divinitatea mea și am găsit, meditez și mă predau abandonului acestei lumi a răului și a credințelor false și după câțiva ani am găsit lumina divină și am avut ușile să știu că plâng. și a întâlnit adevărul în vocea proprie a întregii Divinități, că vreau să vă spun.. că sunt la fel ca voi și că dacă aș putea vorbi cu Tatăl Maica Dumnezeu, așa puteți și voi. Căutați, veți găsi.

Esti liber sa crezi ce iti place, eu sunt doar un alt mesager..
Lumină, iubire, pace, iertare, adevăr, smerenie și fericire tuturor, fericită trecere la adevărul dumnezeiesc al Părintelui Maică Dumnezeu, fericită trezire tuturor.
În curând ne vom revedea...
Eu sunt Enrique Fernandez.

 Mesaj de la Federația Galactică



  Noi, cei din Spațiu, avem milioane de nave spațiale staționate pe cerul de deasupra planetei voastre, gata să vă ridice instantaneu la primul avertisment privind înclinarea axei Planetare de pe axa sa. Dacă se întâmplă acest lucru, am avea la dispoziție doar o perioadă foarte scurtă de timp pentru a vă ridica de la suprafață, s-ar crea valuri mari de mare viteză care să vă lovească țărmurile - posibil cinci mile sau mai mult!

 Asemenea valuri de maree/tzunami ar putea declanșa cutremure mari și erupții vulcanice și ar putea face ca unele dintre continentele voastre să se despartă și să se scufunde pe alocuri, iar altele să se ridice. Suntem foarte experimentați în evacuarea populațiilor de pe planete! Nu este nimic nou pentru Flota Galactică!  

Ne-am putea aștepta să finalizăm evacuarea de pe Pământ a Sufletelor Luminii în cincisprezece minute chiar și atunci când acestea sunt de un număr extraordinar.

 Ar trebui să salvăm mai întâi Sufletele Luminii. Pe marile noastre Calculatoare Galactice am stocat fiecare gând, fiecare act pe care l-ați făcut în această viață și în viețile anterioare. 

La primul indiciu al necesității de a vă evacua, computerele noastre s-ar bloca în locația Sufletelor Luminii oriunde s-ar afla în acel moment!

 După ce Sufletele Luminii au fost evacuate, atunci toți Copiii vor fi evacuați.  Deoarece copiii nu sunt suficient de mari pentru a fi responsabili pentru acțiunile lor pe Pământ, toți vor fi evacuați în nave-mamă speciale pentru a fi îngrijiți până când vor putea fi reuniți cu Părinții lor. Vor fi oameni special instruiți să-i facă să poată facă față traumei. Mulți pot fi adormiți temporar, pentru a-i ajuta să-și depășească frica și anxietatea. Calculatoarele noastre sunt atât de sofisticate mult dincolo – de orice există pe Pământ în această Eră - și pot localiza Mamele și Părinții copiilor oriunde s-ar afla și să-i notifice despre siguranța lor. Nu vă înșelați – copiii dumneavoastră vor fi ridicați în siguranță în timpul oricărei evacuări.

 După evacuarea Copiilor din zona în cauză, invitația va fi extinsă tuturor Sufletelor rămase în acea locație să ni se alăture

Cu toate acestea, acest lucru va fi pentru mulți doar pentru o perioadă scurtă de timp, deși nu se pune problema să nu aveți suficient spațiu la bordul navelor pentru dvs. Atmosfera, în acest moment, ar putea fi plină de foc, resturi zburătoare, fum otrăvitor și, deoarece câmpul magnetic al planetei tale poate fi perturbat, s-ar putea să fie nevoiți să părăsim atmosfera ta foarte repede sau noi, împreună cu nava noastră spațială, am putea  pieri.

 Prin urmare, cel care pășește primul în Grinzile noastre de Levitație va fi ridicat primul. Orice ezitare din partea voastră ar însemna sfârșitul existenței voastre în a treia dimensiune pe care o numiți corpul fizic. Ceea ce ne duce la partea cea mai serioasă și dificilă a unei evacuări: așa cum am menționat mai devreme, Sufletele Luminii au o frecvență de vibrație mai mare decât cele care sunt mai strâns „legate” de Pământ și de căile sale.

 Deoarece fasciculele noastre de levitație, care vă vor ridica de pe suprafața planetei, sunt foarte aproape de același lucru cu sarcinile voastre electrice, cele cu frecvență de vibrație joasă ar putea să nu poată rezista la frecvența înaltă a fasciculelor de levitare fără a le îndepărta. Corpuri tridimensionale. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci Sufletul tău va fi eliberat pentru a se alătura Dumnezeului nostru, Tatăl. În Casa Lui sunt multe Conace.

 Dacă nu vă decideți să pășiți în Grinzile de Levitație pentru a fi ridicat, ați putea fi unul dintre cei care supraviețuiesc unei curățări a zonei voastre de pe Planetă pentru Noua Eră de Aur. Totuși, în această perioadă de curățire, ar putea exista schimbări mari ale climei, schimbări ale maselor de uscat, deoarece polii planetei ar putea avea o nouă orientare.

Cel mai important punct de reținut este următorul: 

orice manifestare de frică îți scade frecvența vibrațiilor, făcându-te astfel mai puțin compatibil cu fasciculele noastre de levitare!! 

Prin urmare: Mai presus de orice, rămâi calm și nu intra în panică. 

Să știți că sunteți în mâini experte, mâini care au o vastă experiență în evacuarea planetelor întregi! Nu putem sublinia prea mult acest lucru: rămâneți calmi! Relaxați! Nu intrați în panică când pășiți în Grinzile noastre de levitare.  Mai presus de orice, menține-ți credința

 Ce se va întâmpla cu tine dacă supraviețuiești decolării? Mai întâi vei fi transportat la „Navele-mamă” ancorate sus deasupra planetei, unde vei fi îngrijit în timpul marii tale traume. Unii dintre voi ar putea avea nevoie de îngrijiri medicale.  Personalul nostru medical expert va fi acolo pentru a vă trata cu echipamentul nostru medical foarte avansat. Veți fi hrăniți și adăpostiți până la momentul oportun.

 Unii dintre voi s-ar putea să fie duși în orașe de pe alte planete pentru a fi instruiți în tehnologia noastră avansată înainte de a fi înapoiați pe Planeta Pământ pentru a începe Noua Eră. 

Frumoasa ta Planetă Pământ este destinată să fie cea mai frumoasă stea din Univers. O Planetă de Lumină! Aici, vă veți alătura din nou cu restul Universului în Iubire frățească și părtășie cu Dumnezeu Tatăl.

 Așa că dragilor…nu vă mai atașați de nimic, așa cum spun maeștrii tibetani de sute de ani. Nimic nu ne aparține, iar dacă suntem sortiți să trăim un asemenea eveniment cosmic, asta e fraților! Nimic nu va mai rămâne pe planetă: bogății, zgârie nori, mașini scumpe, insule exotice…etc. Voi fi primul care voi părăsi planeta pentru a continua existența …

   Doamne ajută, eu de-abia aștept !

    https://t.me/CodezVII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro