sâmbătă, 25 iunie 2022

Puterea lui Cinci ~ ar fi timpul sa aflam adevarul

  
ISTORIE ASCUNSĂ...
ISTORIE FURATĂ...


Această gravură are mai mult de trei sute de ani, nu ştiu în ce muzeu se găseşte şi nici alte detalii...
Cu toții, vă puteți da seama, că imaginea reprezintă o mare catedrală, măriți imaginea...UNDE SUNT CRUCILE DIN VÎRFUL TURLELOR???
Dacă în urmă cu peste 300 de ani, creştinii nu puneau cruci pe turle, atunci cînd au făcut acest lucru???
ADEVĂRUL este altul...la data realizării acestei gravuri, încă nu se produsese ultima resetare,oamenii acelor timpuri ştiau că nu este o clădire cu scop religios, ci...O MARE CENTRALĂ DE PUTERE

Alexandra Owen
Asa zisele biserici se spune ca ar fi fost un fel de centrale nucleare cu generatoare. Cea mai mare biserica din Italia este la Firenze, unde au amplasat generatorul nuclear afara, pentru ca inauntru nu era suficient loc, acest generator fiind un spatiu octogonal, care ulterior a fost transformat in loc pentru botezul bebelusilor si care se regaseste in f.multe biserici. Crucile nu aveau o semnificatie religioasa ci captau energia din ether; iar spatiile acelea interioare gen potcoava puteau fi camere de inaltare, adica de modificare a vibratiei pt a calatori intre dimensiuni.
Vasile Venter
Autor
Alexandra Owen Nu cea de la Florența (Firenze) e cea mai mare şi free energy nu are legătură de loc cu energia nucleară, spațiul octagonal era un rezonator şi nu toate catedralele aveau antene în formă de cruce...
Un sfat, o propunere...caută pe you tube canale despre marele imperiu tartarian şi mud flood, create de Jon Levi şi Phillip Druzinin, vei găsi sigur şi mulți,mulți alții
Alexandra Owen
Vasile Venter multumesc pt sfat, dar acolo am gasit materialul despre care vorbeam, am facut un rezumat, catedralele au fost comparate cu niste centrale nucleare; filmul se numeste "Istoria pierduta a pamantului", partea a 4-a, sunt 7 episoade, Dino Tinelli. Nu avem cum sa stim exact ce este real si ce nu, cine are dreptate si cine nu....vom vedea.
ISTORIE ASCUNSĂ...
ISTORIE FURATĂ...
clădiri vechi demolate pentru că sunt capabile să canalizeze energia liberă
Tartaria
Electricitate fără fir, inundații de noroi și multe altele...
Istoria noastră reală a fost ștearsă, împreună cu multe cunoștințe pe care le avea.
Tătarienii erau lideri în tehnologie avansată, energie fără fir gratuită și arhitectură luxoasă...
Prin inginerie ingenioasă, arhitectură complexă și tehnologie avansată, tătarienii au transformat Pământul într-o placă circulară operată de sit - similară cu ceea ce au făcut strămoșii cu piramidele și templele.
Crucile din vârful clădirilor tătariene au fost folosite ca antene electrice aeriene care au fost conectate la rigla de tijă încorporată în întreaga clădire.
O mare parte din arhitectura tătariană a trebuit distrusă cu orice preț pentru a înrobi omenirea.
Clădirile vechi de secole, situate peste tot în lume, se știe că sunt acoperite de noroi până la câteva etaje înălțime și în unele cazuri chiar noroiul acoperă complet clădirile...
Și uriașii care au trăit aici înainte...

Există multe dovezi ale existenței giganților în diferite locuri din întreaga lume... 


 



Uriasii descoperiti in Romania si musamalizarea CIA

Toata lumea a auzit de personajele uriase din legende, uneori numiti ciclopi sau capcauni. Acesti giganti au fost, in general, prezentati ca fiind creaturi atat de mari incat pamantul se cutremura atunci cand mergeau.

Din cate se pare, acestia nu sunt simple caractere de poveste, avand in vedere faptul ca ramasitele lor au fost gasite peste tot in lume. Existenta civilizatiei lor ramane si in zilele noastre un mister si exista chiar un fel de secret in aceasta privinta, o conventie tacuta de a ascunde orice dovada a existentei lor sub pres.

In perioada anilor 1940, arheologii supervizau sapaturile unui dig din Argedava, Romania. Sapaturile aveau ca scop cautarea de artefacte nepretuite in ruinele a ceea ce a fost odata cea mai mare citadela a liderului dac Burebista. Localnicii au realizat cea mai mare parte a sapaturilor si au fost foarte bucurosi sa fac un ban in plus in acele vremuri foarte grele.

Printre acestia s-a aflat si Ionita Florea, acum un om in varsta de optzeci de ani. El a fost cel care a dezgropat un craniu enorm, de doua sau de trei ori mai are decat unul obisnuit. Atunci cand el le-a prezentat arheologilor descoperirea, muncitorii au fost imediat indepartati si cercetatorii au reluat sapaturile. Descoperirile lor au fost incarcate in camioane si transportate la mare distanta, in cel mai mare secret. Pana la sfarsitul sapaturilor, acestia au adunat in jur de 80 de schelete, cele mai multe dintre acestea fiind complete. Ei au recuperat, de asemenea, vase ceraimce gigant pline cu grane.

In ziua de astazi nimeni nu stie unde se afla aceste schelete gigant

Acesta nu este un incident izolat. In ultimii ani, satenii din Scaieni au descoperit un cimitir al gigantilor in timp ce plantau o livada de mere. Si in acest caz, dimensiunea craniilor descoperite a fost ceea ce a uimit pe toata lumea. Alaturi de scheletele complete, satenii au mai gasit, de asemenea, fragmente ceramice, bijuterii si statuii ciudate din metal mari de 0.90 m inaltime. O echipa de arheologi a venit la fata locului, a realizat sapaturi si apoi a disparut. Nici macar o singura declaratie publica nu a fost facuta, iar localnicii refuza sa discute despre ceea ce s-a intamplat dupa ce au anuntat descoperirea facuta.

In anul 2009, un canal de stiri din tara noastra a inceput o ancheta despre giganti si despre tunelurile secrete din Muntii Bucegi. In timp ce acheta canalului de stiri era televizata, acestia au primit un apel telefonic in direct de la un om care a refuzat sa-si dezvaluie identitatea. Jurnalistii au fost amenintati sa opreasca ancheta lor in curs de desfasurare. Exact asa cum a spus omul misterios, jurnalistii aveau de-a face cu “un joc periculos”.

“Nu mai vorbiti despre Bucegi. Informatiile de genul acesta nu ar trebui sa fie facute publice…exista anumite structuri care se ocupa de cazuri, precum acesta. Nu doriti sa ne cunoasteti, nu va doriti sa ne luati interviu. Asta este tot ceea ce am de spus.” Apoi, omul misterios a inchis telefonul, iar transmisia a fost intrerupta. A fost aceasta o faza orchestrata sau a fost un caz de musamalizare in direct? Jurnalistii sunt singurii care cunosc acest lucru, dar refuza sa discute subiectul.

O coincidenta interesanta este reprezentata de faptul ca spatiul aerian de deasupra Platoului Bucegilor este o zona restrictionata de zbor. Multe surse indica faptul ca cei de la CIA ar fi implicati.

Racoș Coloanele bazaltice


Alexandra Owen
Resturile unui copac gigant...distrus pentru a nu mai alimenta pamantul cu energia sa...
Vasile Venter
Alexandra Owen Da este un copac gigantic pietrificat...dar scopul rămîne incert, sau vehiculat mai multe ipoteze
- Radiațiile electromagnetice provoacă modificări nemetabolice , modificări celulare , provoacă oboseală , dureri de cap , pierderi de memorie , iritații , proastă dispoziție , confuzie psihică , precum și cancerul .
În funcție de frecvență , poate provoca mutații genetice și modificări ale ADN-ului uman și , în acest fel , poate provoca noi daune sau potențializează toxine și proteine ​​dăunătoare sănătății .
Radiația 5G este periculoasă și letală și , pe o perioadă lungă de timp , va provoca o prăbușire a echilibrului biologic al animalelor , plantelor și ființelor umane

- De citeva decenii , timp în care au rafinat progresiv această tehnologie , întunecații au creat clone artificiale , atit animale , cit și oameni . Pe Pământ deja , unii începe să suspecteze acest lucru , prin intermediul mass-media neoficială .
Întunecații au fabricat clone „ umane ” pentru diferite categorii : politicieni și oameni de profil , celebrități , militari , adică oricine poate fi util să înlocuiască omul , pentru a îndeplini agenda pe care și-o doresc întunecații . Aceste clone sint controlate de la o IA centrală care funcționează cu un transmițător care primește , printr-o interfață de cip tip siliciu cu conexiunea neuronală , fie un cip creat cu bioinginerie în interiorul creierului clonei .

Ayi Wena

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA Akhomyira Darwyishian
EXISTĂ ÎN UNIVERSURI O LUME DURĂ, DREAPTĂ ȘI BUNĂ CÂND E CAZUL.
PUTORILE, LENEȘII, VICIOȘII etc NU CUNOSC DECÂT PEDEAPSA DIRECTĂ: MOARTEA PRIN DEZINTEGRARE CU PLASMĂ IONICĂ DE MARE PUTERE, DIN ARME MICI, CARE SE NUMESC WOLGERE ȘI CARE LE DISTRUG ȘI SUFLETUL PT CA INFORMAȚIILE NEGATIVE DEȚINUTE DE EI SĂ NU SE MAI RĂSPÂNDEASCĂ ÎN ALTE LUMI.
SUFLETELE LENEȘILOR ȘI NON-CREATORILOR DUC CU ELE O PARTE DIN INFORMAȚIILE NEGATIVE DOBÂNDITE, IAR ÎN CIVILIZAȚII AVANSATE NU SE PERMITE EXISTENȚA ÎNDELUNGATĂ A ACESTOR SUFLETE.
CHIAR ȘI RELIGIILE AU FURAT ACEST PRECEPT DE LA DACI:
"NIMIC RĂU NU VA INTRA ÎN LOCAȘURILE DIN RAI ALE TATĂLUI MEU."
CURÂND ȘI PE TERRA VA AJUNGE ACESTĂ PEDEAPSĂ.
CE FERICIȚI VOM FI CÂND VOR CĂDEA CA MUȘTELE TOȚI TRĂDĂTORII, MINCINOȘII, JAGARDELELE DE ORICE FEL.
ATUNCI TOATE NAȚIILE LUMII VOR SCĂPA DE POLITICIENII CORUPȚI ȘI PSIHOPAȚI, DE MILOGII CARE AU TRĂIT DIN MUNCA ALTORA SAU A STATULUI, DE MIZERABILI DE ORICE RANG etc.

Ayi Wena

45m 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYMOUS YODA
DATUL DE POMANA LA GETO-DACI PT MORȚI ARE CA ÎNSEMNĂTATE PĂSTRAREA VIE A AMINTIRII LOR ÎN NEAMUL RESPECTIV.
OCULTA PRIN HIGH TECH A CREAT SUFLETE FALSE DE MORȚI CARE VENEAU LA NEAMURILE LOR ÎN VIS CREAT TOT DE OCULTĂ PRIN HIGH TECH ȘI ZICEAU CĂ AU DESTUL PE LUMEA CEALALTĂ.
ÎN REALITATE, REALUL DUMNEZEU TRANSFORMĂ ÎN ENERGII DE CREAȚIE A ALTOR LUMI MAI BUNE DOAR MÂNCAREA CARE SE DĂ DE POMANĂ PT SUFLETUL MORTULUI.
LUCRURILE MATERIALE NU POT FI TRANSFORMATE ÎN ENERGII DE CREAȚIE A VIEȚII ȘI DINCOLO, ÎN UNIVERSURI, SUNT FĂRĂ VALOARE.
DOAR ENERGIA CARE APĂRĂ UN OM DE FRIG SAU DE CALD CÂND PUI O HAINĂ PE EL ARE VALOARE. HAINA ÎN SINE NU ARE VALOARE DINCOLO.
CEA MAI MARE VALOARE O ARE APA CARE O DAI DE POMANĂ PT MORȚI, CĂCI APA ESTE ESENȚA TUTUROR FORMELOR DE VIAȚĂ UNIVERSALE, IAR SUFLETUL UNUI MORT ARE NEVOIE ÎN DRUMUL SĂU CĂTRE LUMILE DE LUMINĂ DE APĂ.
OCULTA ȚINE ASCUNS UN SECRET FURAT DE LA GETO-DACII STRĂVECHI ȘI ANUME CĂ ÎNTÂI SE DĂ UN PAHAR CU APĂ DE POMANĂ PT MORT ȘI NU ALCOOL.
IMEDIAT DUPĂ APĂ SE DĂ MÂNCAREA, IAR SEPARAT SE DĂ SARE CU FOARTE PUȚIN OȚET SAU VIN ȘI APOI PÂINE.

ACEASTĂ COMBINAȚIE DE APĂ, SARE, PÂINE ȘI VIN NATURAL SAU OȚET ARE ROLUL DE A ÎNTREȚINE VIAȚA ÎN OM AICI, LA CEI VII.

CEAUȘESCU A FOST UN INIȚIAT EZOTERIC, IAR LA VIZITELE SALE, ÎNTÂI I SE DĂDEA APĂ, SARE, PÂINE ȘI VIN.
SUNT 4 FELURI, CĂCI 4 ESTE CHEIA TUTUROR ENERGIILOR ȘI PROPORȚIILOR UNIVERSALE DIN CARE SE NASC TOATE ÎN UNIVERSURI.
ATENȚIE!
GETO-DACII LUAU VINUL ȘI ÎL VĂRSAU PE PĂMÂNT PT A FI MENȚINUTE ENERGIILE VITALE ALE LOCULUI RESPECTIV.
EI NU CONSUMAU VINUL CI ÎL VĂRSAU PE PĂMÂNT PT CĂ VINUL REFĂCEA TERENURILE NEFERTILE.
OBICEIUL ACESTA A FOST FURAT DE ALCOOLICII DIN RELIGII, CARE ÎNAINTE DE A BEA VARSĂ SIMBOLIC CÂTEVA PICĂTURI.
ATENȚIE!
VINUL OȚETIT TARE, PE CARE NIMENI NU-L POATE BEA, ESTE CEL MAI BUN PT A REFACE TERENURI NEFERTILE CÂT ȘI PT LEACURI EXTERNE MAJORE ALE CORPULUI UMAN.
Tu nu te-ai născut de ziua nașterii tale, cum nici nu ai murit în ziua morții tale.
Ți-au trebuit luni să te naști și zile ca să mori.

Nikola Tesla afirma:
,, MOARTEA NU EXISTĂ ′′ - chiar și frica de ea dispare odată cu această cunoaștere!
Și nu uitați: nici un singur om care există nu va muri...
Se transformă în Lumină și continuă să existe..
Secretul este că aceste particule de lumină revin la starea inițială - revenind la una dintre energia lor preventivă.
Divinitatea și unii aleși, știau acest secret.
Am căutat metode de a păstra energia umană.
Există un tip de Lumină în Duhul care este echivalent cu cea mai înaltă lumină cerească.
Nu am cautat-o pentru mine, ci pentru beneficiul tuturor.
Cred că descoperirile mele fac viața mai ușoară și durabilă pentru oameni și îi îndreaptă spre spiritualitate și moralitate."
,, Pacea nu poate veni decât ca o consecința a iluminării umanității".
,,Dacă dorești să cunoști secretele universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrație".
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA Akhomyira Darwyishian
CONTRACTELE CU ANUMITE RASE ET AU FOST SEMNATE DE PE VREMEA LUI ABRAHAM LINCOLN PT CA ACEȘTI ET SĂ FACĂ EXPERIMENTE PE FIINȚELE UMANE.
ÎN SCHIMB, USA A PRIMIT PARȚIAL ARHITECTURA CLĂDIRILOR ZGÂRIE NORI ȘI TEHNOLOGII ASCUNSE AZI DE OCULTĂ.
ABSOLUT TOT CEEA CE VEDEM ÎN FILMUL STAR WARS, OCULTA DEȚINE DEMULT: CLONE, ROBOȚI UMANI, ARME DE DISTRUGERE ÎN MASĂ ȘI TOATE TEHNOLOGIILE DE ACOLO.
PT NOI SUNT SF-URI, DAR PT EI ACUM TEHNOLOGIILE DIN STAR WARS OBȚINUTE ATUNCI SUNT DEPĂȘITE, ADICĂ NIȘTE VECHITURI.
CA SĂ ÎNȚELEGEȚI MAI BINE, NOUĂ NE SERVESC TEHNOLOGIE EXPIRATĂ, NEFOLOSITĂ DE EI DE SUTE, MII DE ANI, DE CARE NE BUCURĂM ȘI CREDEM CĂ L-AM APUCAT PE DUMNEZEU DE MÂNĂ, ÎN TIMP CE EI AU LA ÎNDEMÂNĂ NOILE TRENDURI SUPERAVANSATE CU CARE NE FAC PRAF MAI RAPID DECÂT UN CLICK.
ACESTA ESTE UN MARE ADEVĂR:
AM FOST MINȚIȚI ȘI VÂNDUȚI DIN BURTA MAMEI! AM FOST CONDAMNAȚI FĂRĂ DREPT LA PUȘCĂRIA DIN MINȚILE LOR PSHIHOPATE!
NE-AU ÎNVÂRTIT PE DEGETUL LOR MIC FĂRĂ MILĂ SAU REGRET!
NOROCUL NOSTRU ESTE CĂ MAI SUNT ȘI ALȚI ET BUNI CARE ÎI IAU LA BOABE MĂRUNTE PE CEI MALEFICI.
DE ASTA, ESTE RĂZBOI ÎN CER ȘI PE PĂMÂNT!

Radeswayi Kemodah
Maia Morgenstern ESTE AGENTA SIONISTA A CONTRASPIONAJULUI ULTRASECRET EVREIESC
 EVREII N.AU MUNCIT NICIODATA FIZIC..PT.CA YEHOVA LEA ZIS:MUNCA FIZICA VA SCURTEAZA VIATA.   LA CEEA CE VINE PESTE EVREI NU VOR MAI TRAI DUN MUNCA NIMANUI

Ayi Wena

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYMOUS YODA
DIN ORICE RECOLTĂ DE PE PĂMÂNTURILE DEȚINUTE DE MISTICI, 90% PLEACĂ CA HRANĂ GRATUITĂ DOAR PT RABINII DIN ISRAEL DE 3 ORI PE ZI.
DE ACEEA, MISTICII, RELIGIOȘII AU CERUT MEREU PĂMÂNTURI, TOCMAI PT A LIVRA TOT TIMPUL MÂNCARE PROASPĂTĂ PT ELITA OCULTĂ SECRETĂ, CARE ÎI AJUTA SĂ SE ÎMBOGĂȚEASCĂ MASCAT DIN PROSTEALA RELIGIOASĂ, ADICĂ PE SEAMA FRAIERILOR DE NOI.
DECI, DE MII DE ANI, PSIHOPAȚII ĂȘTIA AU PRIMIT AVERI COLOSALE ORIUNDE, INCLUSIV ÎN ALTE ȚĂRI, MAI ALES DOMNII CARE ABDICAU.
IAR NOI NU AVEM CE MÂNCA SAU MÂNCĂM OTRĂVURI.
MILIOANE DE OAMENI PE TERRA SUNT LĂSAȚI SĂ MOARĂ PRIN ÎNFOMETARE SAU ȚINUȚI ÎN SĂRĂCIE LUCIE, ÎN TIMP CE EI CUNOSC DOAR DESFĂTARE PE NEMUNCITE.
Radeswayi Kemodah
EXACT AYI..INSASI CAPI RELIGIOSI EVREI ULTRAORTODOCSI AU CONFIRMAT FAPTUL CA RABINII DIN ISRAEL PRIMESC MINCARE GRATUITA EXTREM DE BUNA DE MINIM 3 ORI PE ZI
Radeswayi Kemodah
LI SE LIVREAZA IN SECRET DOAR MINCARE NATURALA PRODUSA LA VOI IN RO

Ayi Wena

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA YKSIN DARWEYIEAN
ÎN ALCOOLUL, CAFEAUA ȘI ȚIGĂRILE DIN OCCIDENT ȘI ȚĂRILE NORDICE SE BAGĂ SUBSTANȚE CA OAMENII SĂ PARALIZEZE INSTANTANEU ÎN MAXIM 72 ore.
AVEȚI GRIJĂ SĂ LE ELIMINAȚI DIN CONSUM! ÎN FELUL ACESTA VĂ ȘI LĂSAȚI DE ACESTE VICII!

Omul Din Nord

- Acest videoclip este foarte deosebit .
Astăzi vă las un alt adevăr:
Vasul lui Dumnezeu a fost o operațiune militară desfășurată de Statele Unite și Rusia .
Mai multe rachete nucleare și bombe termonucleare au fost lansate în spațiul Pământului .
Spre firmamentul nostru .
Era imposibil să traversezi cerul .
Ca urmare a operațiunii militare și a tuturor testelor sale nucleare,
s-a stabilit în august 1963 că ființele umane trăiesc într-un castron mare .
Îți amintești filmul cu Jim Carrey ???
Deci asta este . Marele Dom de Sticlă nu poate fi trecut cu Nimic .
Fiecare minciună este dezvăluită .
Există mai multe adevăruri ascunse care te vor face să înțelegi că înșelăciunea are un sfârșit , sau poate avea un sfarsit , daca ne si dorim ADEVARUL .


PUSTIUL GETIC IN CARE RATACEA RETARDUL MOISE AL EVREILOR

ERA NORDUL MOLDOVEI SI ARDEALULUI RO 

MOISE RATACEA PRIN PUSTIUL GETIC CU STEAGUL DACILOR.

IN ORASELE DE PE MARTE LOCUIESC MAI MULTE NATIONALITATI DE PE TERRA.CLIMA PE MARTE ESTE CEA DIN AFRICA.

Ayi Wena

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA YKSIN DARWEYIEAN
PE MARTE TRĂIESC 64 DE NAȚIONALITĂȚI DE PE TERRA.
IAR NOI NU ȘTIM NIMIC PT CĂ TOTUL ESTE OCULTAT.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro