duminică, 19 august 2018

Puterea lui Cinci ~ Manifest pentru spiritualitate la grota din Sinca Veche

Buna ziua prieteni,

Azi incep prin a va ruga sa intrati in grota de Sinca Veche cu respect si pietate pentru ca AICI e un loc unde puteti sa va intalniti cu Dumnezeu imaterial.

Daca doriti sa cititi acatiste faceti asta in biserica sau acasa, si mai ales nu  aici cu voce tare, deranjand pe altii care au deasemeni drept la intimitatea intalnirii cu Dumnezeu.
Pamantul a fost creat cu miliarde de ani in urma si grota este o lucrare foarte straveche, mult mai veche decat crestinismul si crestinii care ar trebui sa-l respecte pe Dumnezeu Creatorul.
Oamenii se straduie sa revina la forma de Copii Divini Creatori abia de curand, dupa multe milenii de intuneric spiritual, si ceea ce exista deja ca marturie a Creatiei trebuie respectat, prezervat sau accesat cu multa retinere si prevedere deoarece nu stim ce planuri spirituale amestecam inconstient.

Nu daunati in nici un fel constructiei, nu lasati aici obiecte straine, ganditi doar pozitiv si fiti plini de iubire !

Cei care au concesionat si primit in concesiune locul sunt responsabili de degradarea lui si vor plati ei si urmasii lor pentru ce au rapit Umanitatii ( vezi Steaua de materializare cu 6 colturi si simbolul yin-yang pe care le razuie constant din ce in ce mai mult )
Simbolul intrari yang in horn nu va da de gandit ca sunteti niste INTRUSI in grota ?
Fac din nou apel sa se stopeze complet orice modificare in interiorul grotei creata acum zeci de mii de ani , nu pentru folosul material ci pentru Creatie !

Puteti sa stergeti orice simbol dar energia lui e amprentata acolo de multe milenii si trece mai departe prin timp ! si prin constiinta OAMENILOR (scris cu litere mari ), dintre care, cu regret va spun, ca nu faceti parte !
Cat de mici sunt sufletele si constiintele voastre ! Nici macar mintea nu va ajuta !

Proiectul de amenajare si conservare s-a dovedit un DEZASTRU , cel putin nu va mai ingreunati raspunderea fata de Umanitate prin folosire abuziva !
Opriti inscrierea grotei pe trasee turistice bisericesti care sunt dedicate persoanelor cu alt mod de traire si incheiati masacrul acestei zone inalt spiritualizate !
Separati vizitarea Grotei ancestrale  de comertul bisericesc pe care il desfasurati la Sinca Veche !

Ne bucuram ca se apropie timpurile in care veti pleca de AICI !
Veti pleca cu coada intre picioare , impiedicandu-va de ea pentru ca nici coada, adica instinctul de integrare cu Universul, nu stiti sa v-o folositi ! 

Hornul orginal :

Imagine similară

Imagini pentru horn grota sinca veche

 acum partial astupat :

 
Asa a ajuns acum simbolul !
Tot mai patrunde Lumina ! 06 08 2018

Va reamintesc sferele albastre de vindecare vazute din exteriorul lor.


 
 

si sferele verzui de succes :


NAMASTE
G


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro