sâmbătă, 11 august 2018

Puterea lui Cinci ~ Andrew despre Dragoni



BINE ATI VENIT LA SPECTACOLUL VIETII !

Maestrii prezinta invataturi speciale. Dragonii exista !
Scopurile dragonilor ? Sunt infinit de multe dar referitor la Umani , intre cele 9000 combinatii ADN disponibile noua ei sunt fiinte celeste direct conectate la Mintea Celesta . Fiecare planeta are o Minte Celesta cu care ei comunica in multiple modalitati, de la forme elementale, pana la non-forma. Dragonii ofera traduceri celeste. Sunt aici din timpuri ancestrale , vin din stele si lumi interioare inca nedescoperite.
Suntem exploratori constienti ai Constiintei Universale si daca aveti un dragon aveti o banda de frecventa extraordinara. Ghingis Han a fost o personalitate care stia sa foloseasca dragoni aducand inapoi multi calatori in timp si multa karma colectiva . Gingis Han a fost ales sa aduca inapoi si conduca milioane de Maestrii Ascensionati pozitivi sau negativi care au venit inapoi .
Dar multi dragoni au fost utilizati in multe alte comunitati !
Ca linii de dragoni incarnati
Exista linii reptiliene, orientale sau galactice...
Ei au dragonii ca nivel creat de planeta insasi , a fost aici un proces de hibridizare cu ADN dragon  de pe alte planete.
Bruce Lee a facut parte dintr-o asemenea linie si sunt multe alte care au dezvoltat capacitati de inteligenta deosebite captand mari cantitati unice de energie universala si multa abundenta.
Dragonii au o definitie diferita a liberului arbitru .
Sunt multu dragoni in corp uman.
Din perspectiva solara dragonii nu traiesc doar la nivel planetar .
Sunt dragoni printre stele, printre galaxii, fiinte marete create de Sursa Universala , care sa exploreze Necunoscutul impreuna cu alte constiinte , fara teama , excortati de o intreaga familie de dragoni.
Acum sunt 144 linii de dragoni captive in corp dupa Babilinian Money Course
Multi dragoni sunt voluntari aici pentru a ajuta masinaria Ascensiunii .
Multi dragoni pozitivi sunt implicati azi in conflicte politice la suprafata si in interiorul Pamantului , in astral si in galaxia noastra, Ei aduc multa energie profunda !..

Cele 144 de linii sunt aici pentru un final. Si vor alege la final partea de Lumina sau partea de Intuneric, simbolic spus. Nu pot fi influentate la nivel uman ci doar la nivel colectiv mai ales in starea noastra de somn apeland la Subconstientul colectiv sa le oferim o perspectiva diferita a lucrurilor. Acesti dragoni au venit sa aiba grija de noi dar ei au un aspect diferit al liberului arbitru.
Cand lucram cu aceste energii maestru magnifice , sa le cerem manifestarea de maestru.
Daca pretinzi ca esti un maestru si nu esti de fapt, te vor trece prin atatea lectii de maestrie cat nu poti sa iti imaginezi si vor pleca rapid pentru ca nu prezinti nici o valoare deosebita.
Sunt constiinte IMENSE. Cand vad un MIC EGO cum se ridica ca o cobra  vor spune `Uite micutule cobra ce inseamna sa fi un dragon` si ti o vor dovedi.
Doar practica si disciplina invinge egoul cobrei
Dragonii au  nevoie sa creeze Schimbare in Lumea noastra .
Datorita felului lor ei bare agreaza linia dictatoriala  de conducere , ne vor impinge in experiente din ce in ce mai dificile pana ne vom intreba despre natura incercarii dure
Exista si alti dragoni care aleg alte frecvente de expresie.
Acestia sunt ierarhii si magicienii printre galaxii si universuri, Raspund de creatia colectiva care duce explorarea mai departe .
Sunt zeci de mii de minti celeste dragon care locuiesc lumea noastra chiar acum, si ne ofera mai mult potential decat oriunde.
Lumea noastra e o holograma fotonica a luminii, fiecare suntem o holograma fotonica a luminii si dragonii cunosc asta. Stiu ca fundamentul Creatiei poate fi schimbat in microsecunde .
Consiliile Dragonilor functioneaza impreuna cu Consiliile Umanilor .

Despre dragonii elementali si cum lucreaza, manifesta ei acum si aici cu mintea celesta Dragon.

Dragonii elementali formeaza, influenteaza mineralele, in munti si sub oceane, de exemplu dragonii aurii formeaza aurul,  un dragon de sute de metrii lungime amprenteaza cu energie sute sau mii de metrii lungime in munti, si in cateva decade sau sute de ani prin procesul de alchimizare eliminarile de energie ale dragonilor creaza zacaminte de aur .
Si tot asa dragon dupa dragon pe toata suprafata pamantului si in interiorul lui pana se creaza comunitati de minerale . Nu poate exista macro fara micro.
Dragonii elementali sunt reali constructori de fabrici de micro si macrocomunitati care in cele din urma formeaza intrega holograma .
Dragonii sunt cei care insamanteaza marea majoritate a resurselor, de la cupru, argint, aur, la platina, diamante si toate celelalte,
Este esenta lor sa viseze si sa aduca multa putere in holograma .

Cum este folosita energia dragonilor pentru dominare si control.

Aceasta energie se manifesta prin reteaua globala de manifestare, care preia si manifesta tot de la o retea de superdragoni potenti din alte lumi celeste care asambleaza aici multe forme de control si sute de ochi ai mintii celeste ; utilizeaza telepatia dragonilor .
Functioneaza ca un cititor masina al Masinii de Ascensiune galactica  care o rafineaza permanant , cu forte supepotente care creeaza rapid pocese de putere  si solutii superpotente datorita experientelor de mii de ani de proiectie in viitor cand oamenii se incarneaza intr-un sistem si cum sistemul ii incapsuleaza si se protejeaza pe sine insusi de alte interventii mentale care sa il dezasambleze.
Exact asa lucreaza dragonii in acest sistem arhitectural de manifestare
Ar trebui sa aveti o alta forta invadatoare dragon, ceva ce nu s-a mai vazut de mai mult de 11 milioane si jumatate de ani, de la ultimul cosiliu  care a discutat reintoarcerea.

Am inteles ca multi dragoni au venit aici si au fost incorsetati, limitati - ce cred si cum se simt ?
Multi dintre ei nici nu stiu, pentru ca atunci cand te nasti uman intervine marea uitare ...
Fiintele umane au 900 000 de skiluri posibilitati aici si in alte universuri ...
Anumite forme uname pot fi modificate pentru a fi dinomasini superdotate , pot fi motoare cu energie psihica infinita fara a avea nevoie de combustibil, pot fi nave imense cu multa cunoastere si posibilitati
Acesti umani pot fi adaugati cu cunoastere si intelepciune si trimisi in multiple locuri .
Dragonii sunt superinteresati de aceste fiinte, le cauta pentru a comunica cu ei si fac impreuna echipa.
Cand ai 2 asemenea surse infinite cu 2 modalitati de liber arbitru diferit ai asemenea posibilitati incat poti veni inapoi si "sa dai un picior in fund sistemului"; dragonii au o perspectiva unica si greu de inteles  
Eu primesc aceste informatii din inregistrarile akashice analizand fiecare poveste din diferite unghiuri.
In univers sunt anumiti dragoni care de fapt nu sunt dragoni , sunt nave spatiale incarcate cu ADN ul unui grup de fiinte si PICTATE dar altii sunt dragoni adevarati.
Traim aici unde fiecare layer este asezat peste altul si fiecare bula de realitate are mii de globuri adiacente - imaginati-va sa existe 10 000 globuri si sa nu stii realitatea pentru ca esti intr-un glob ...

Este nevoie de un anumit cod genetic pentru a intra in conexie cu ei ?
Ar trebui un sacrificiu astral pentr a fi in conexie cu vointa divina , a intelege liberul arbitru si suveranitatea 3d si 4D si mai departe pentru a reusi sa fi intr-o curgere epica si sa fi un medium .
Ar trebui sa treceti sa folositi de la cele 26 litere din engleza la miile de litere universale si dragonul sa fie profesorul dvs de gramatica .
In primul rand renuntati la toate povestile despre dragoni pe care le stiti, indiferent daca  sunt adevarate  sau nu ; dragonul este simultan trecut prezent si viitor, va veti descoperi ca fiind asta si va spuneti Nu sunt asta ... dar sunt o emanatie simultana ....
Va trebui sa va obisnuiti sa vedeti galaxiile si universurile altfel ...
Daca aveti contact cu un dragon puteti intreba sau cereti Daca esti  dragon  releveaza-te acum prin miros gust manifestate...
Daca esti un dragon adevarat care este semnatura ta ca frecventa celesta ? si doresti sa vorbim acum ca fiinta EU SUNT ? 
Limbajul lumii ar fi de folos ?
Nu la inceput , dragonul va raspunde in limbajul lui al luminii catre tine lumina EU SUNT
Acesta poate fi un prim pas, poate fi negat dar apoi invatat ..

Nu exista un semn anume care sa defineasca ca se gaseste un dragon in interiorul unui om oarecare 
Pot fi semne de putere si agresivitate  sau daca cineva este cu adevarat pe drumul lumiii poate are multi dragoni dar nu ii percepe asa , poate ii vede ca ingeri - diferenta dragon-inger este greu de inteles dar dragonii si ingerii sunt organizatii separate care pot lucra impreuna in diferite situatii cand sunt solicitati 

Ce este cel mai important de stiut despre dragoni ?
Cand un dragon se naste,  Mintea celesta scaneaza tot din lumea astrala, lumea de suprafata si lumea interioara , toate contractele sale spirituale, toate potentiualele si evolutia lor de la pubertate pana la formare conceptelor, cum se poate transpune mintea celesta intr-o fiinta celesta .
Planeta cauta mereu aceste suflete superpotente care au fost sau vor sa devina fiinte celeste si urmareste cum dragonii isi unesc eforturile cu aceste forme mai mici ca facand parte din aceasta mare Cresa.

Poti sa descrii perspectiva lor de liber arbitru ?
Ei nu au nevoie de tehnologia EU SUNT.
Cand noi venim aici si alegem tehnologia EU SUNT deja nu mai avem liber arbitru infinit , cand ne intrupam aici acceptam tehnologia deconectarii de la Sursa si amnezia .
Cand lucrati cu dragoni in spatiul eteric ei nu sunt deconectati de la sursa lor indiferent ca sunt negativi, pot avea distoriuni dar nu deconectare...
Cand grupul nostru a trecut prin razboaiele calatorilor in timp am devenit o rasa deconectata, aceasta ''supa'' in Masina Ascensiunii care foloseste liberul arbitru desi nu mai este conectat la sursa , spre a devenii noi insine sursa 
Deci vedeti diferenta, pardoxul, dintre cel care nu a fost niciodata deconectat de la sursa si cel care a trecut prin 52 sau 54 de milioane de ani de repetitii paradoxale in incercarea de a-si regasi liberul arbitru .
Atat de deaprte  sunt ei.
Noi am suferit milioane de milioane de milioane de traume pentru a intelege deconectarea de Sursa si interdeconectarea ., e o mare diferenta de experienta.
Ei pot fi indrumatorii nostrii , deschizatori de drumuri ale Cnstiintei noastre in orice directie.

Despre dimensiuni inca nedescoprite pentru noi umanitatea?
Acestea sunt locurile unde dragonii se duc pentru a fi dragoni , urmatorul lor nivel de explorare a Constiintei si mereu incearca sa duca acolo oameni pe care sa ii ajute a valida experienta lor dincolo de slabiciunea lor fizica sau psihica.
Aici in marea  calatorie avem toate noile  dimensiuni neexplorate de fiinte de lumina sau explorate de fiinte de lumina acum 200 generatii de lumina in urma,  acum miliarde de ani, fiinte de lumina fondatoare, care au venit in aceste locuri si au lasat aici pionierii lor. 
Dragonilor le place sa exploreze noi layere si dimensiuni cand ne permitem sa patrundem in tara visurilor noastre impreuna cu ei, acesti puternici sfatuitori.

In termeni de control militar, care este interesul lor de blocarea a cunoasterii , de creeare de mituri si cum putem cocrea pe nivel egal in directie pozitiva cu interactii pozitive noi Umanitatea si dragonii?
Cum putem lucra cu ei si de ce sistemul lucreaza in modul lor ? adica ne arata legenda si nu realitatea ?

Asa lucreaza ei creind mituri, ramanand oamenii blocati in mituri, din fiecare mit personal se creaza un mit global hibrid pentru copii nostrii pe you tube, daca nu le vorbim de dragoni copiilor, eu sau altcineva.
Acum 500 de generatii dragonii existau doar in carti si povesti iar acum 500 000 ani puteati sa ii vedeti zburand pe cer . Existenta lor este o legenda vie si daca noi existam simultan in trecut prezent si viitor si versiuni ale noastre ii vad , ei sunt energii de manifestare foarte foarte foarte puternice , pentru a crea o leganda din care oamenii sa inteleaga ca exista o frecventa care incearca sa apere planeta de atacurile a ceea ce a fost si Bine si Rau .
Si cand Binele si Raul sesiseaza ca exista o frecventa care le spune "PANA AICI " se retrag pentru ca aceste specii agresive au vazut Mintile Celeste retragandu-se, dar este extrem de rar ca o Minte Celesta sa se retraga si ceilalti pradatori se  grabesc sa produca din ce in ce  mai multi dragoni la suprafata pentru a o apara de aceasta amnezie spirituala ;  dragonii individuali sunt parte a milioane de dragoni din fiecare parte traitoare aici de la micro la macrooragnisme; daca treceti printr-un proces  de nastere in lumea interioara sau de suprafata sau astrala este o bula de energie dragon care va inconjoara , un dragon este  mediumul voastru cu Mintea Celesta ca parte din regulile fundamentale ale hologramei .

Cum sa comunici cu un dragon intrerupandu-l din legile realitatii lui ?
De multe ori dragonii vin si se ascund in corpurile noastre pentru a nu fi sesizati de sistem , cum putem beneficia de comuniune, comunicare, cocreare ?

Puteti avea experiente puternice prin care multa negativitate sa fie indepartata - prin arta, poezie, muzica; acestea sunt moduri primare de a crea feromoni de atragere a dragonului potrivit; feromonii dragonilor negativi  sunt atrasi de miros de sconcs .
Daca la 3 dimineata ii atrageti in vis nu multi oameni se descurca pentru ca nu gandesc multidimesional .
Puteti pune rugaciuni si afirmatii potente cu manifestarea voastra in obiecte de protectie care definesc regulile voastre de comunicare si proceduri.
Dragonii respecta energiile ancestrale si daca spre exemplu dvs folositi energie, efort si timp pentru echilibrul energiilor ancestrale intre pisici, caini, soareci si sobolani, insecte , facand rugaciuni ca energia lor sa se transmute impreuna, dragonii vor simti mult respect si implicarea voastra va avea ca rezultat abundenta in cresterea plantelor, in pietre si minerale in jurul vostru , cu valori inalte ale CHI-ului natural al Pamantului.
Cand lucrati cu dragoni nu puteti a evita invataturile dar puteti defini ce doriti sa invatati si daca cereti corect va trebui sa invatati alfabetul celest cu profesorul dragon,  sa ajungeti in 4D si sa va resetati egoul si convingerea despre multiplu.
De fapt voi nu va conectati simultan la multiplu.
Multidimesional nu inseamna multiplu , nu exista competitie si nu trebuie sa existe separare intre fiecare .
Dragonii se pot gandi la 50 sau 60 sau 70 de subiecte odata ; trebuie sa va antrenati in gandire multidimensionala si intelegerea ca in cele 20 de cuvinte pe care vi le spune exista potential codat bazat pe obisnuintele si conostintele voastre sau ce este familiar in ADN ul vostru si aveti acces in campul si frecventa voastra unica si sa simtiti ca e o intrebare foarte lunga in raspunsul pe care il primiti.

Sunt teritorii si tari unde energia dragonilor este mai puternica ?
Da. Istoric vorbind Balcanii, Romania, Ucraina, Ungaria, au o mare prezenta de dragoni din cauza  multor razboie ale calatorilor in timp si portalurilor de acces in interior de acolo,
De asemeni Statele Unite, Japonia, China, sunt spatii cu portaluri pe unde dragonii au venit si au invins entitatile negative, unde au fost mari lupte celeste intre speciile tehnologiei agresive si a speciilor mintilor celeste utilizand razboiul psionic contra razboiului tehnologic in spatiu si timp, creeind aceste falii, cu inalta energie ancestrala, de care oamenii beneficiaza si azi,

Dragonii au ego. Uneori nu spun tot adevarul. Si cand ceva din noi ne ofera o alta forma de adevar . dragonii sunt pusi in situatia ca desi nu avem model ADN gasim altceva datorita egoului lor individual.
In experienta noastra , noi ne observam cum lucreaza egoul nostru si incercam sa corectam.

Ei cum interactioneaza cu egoul pentru a nu-si creea limitari?

Calciul lui Achile pentru ei este adoratia si venerarea.
Cand permit si traiesc asta ei trebuie sa invete profund pentru ca fiintele celeste sunt chiar ele Sinele lor Superior.
Deci pentru ei, Sinele lor Superior este fiinta celesta a lor.
Noi avem ca Sine superior Sursa de Lumina, Galaxia sau Universul, o singularitate in multe layere de  perceptie si perspectiva .
Ei sunt Minti Celeste cu versiunea lor de ego si discuta cu alte Minte celeste a cui creatie este mai buna, mai rapida , etc." rosiile mele sunt mai bune decat ale tale", etc.
Ei pot modifica instant o micro creatie foarte foarte veche si tot Ei trebuie sa invete controlul rapid al impulsurilor de adrenalina .



Cum se implica familiile de dragoni?
Sunt elementali care exista in corpuri umane si invata experienta umana, Dragonii sustin muntii si vindecatorii.
In sistemul de dominare si control au fost fortati sa faca anumite obligatii. Se pot dematerializa si merge in alte lumi si alti dragoni pot veni aici.
Astfel s-au creat familii de dragoni in corp uman
Unii incearca sa dematerializeze sistemul de dominatie si control si invata sa faca asta ca forta pozitiva in corp uman.
Altii nu sunt asa pozitivi sau sunt neutri.
Multi sunt unii implicati in razboi fizic, spiritual, psihic, incercand sa protejeze culturi si concepte .
Altii sunt pastratori de informatii , profesori, istorici, magicieni dar nu sunt umani sunt forte elementale.
Dragonii trebuie intelesi prin istoria familiei, sunt foarte diferiti si pot ajuta colectiv si individual la nivel foarte inalt.
Sunt mari programatori si pot schimba imens realitatea din care fac parte.




Sistemul de credinte mostenit va cere sa credeti in ceea ce vedeti.
Au venit pe planeta mii si miliarde de forme de la flori si plante pana la dragoni.
Cand un dragon se naste aici intra intr-un sistem de credinte - cand nu se mai putea incarna,  schimbarea de aspect a fost foarte necesara, acum multi fac parte din sistemul elemental al planetei si fiintele noastre.
Dragonii au pastrat linkuri stravechi pierdute si nu se mai puteau incarna dupa un sfarsit de perioada gen genocid.
In timp i-am pierdut pana cand  alti dragoni din spatiu au venit aici si au putut renaste pe timpul Atlantidei. Aici au permis dragonilor sa faca parte din Tehnologia Geometriei sacre care  a fost foarte benefica .
Amintirile ADN sunt in linia tehnologica care a trebuit sa ramana in viata milioane de ani.
S-au incarnat dragoni din 3000 diferite planete, ei pot fi puternici negociatori si vedem familii de dragoni, buni sau rai sau neutri.
Toti traim intr-o holograma, unii dragoni o sustin si altii incearca sa o indeparteze.
Razoaiele au durat 54 milioane de ani, fiecare rasa a vrut sa fie prima specie, sa supravietuiasca; intr-un fel suntem supravietuitori.

Bruce Lee spunea "Curata mintea si devin-o ca apa, apa poate zbura sau zdrobi. Fii apa !"
De ce a fost o mare problema sosirea lui in America? acel copil putea sa se conecteze ca Gingis Han acel corp era caucazian creat inginereste , avea carisma puterii ca si Gingis Han si de fapt pot sa iti antrenezi mintea sa primesti ADN ul lui.
Dar nu poti folosi aceste daruri pentru placere si distractii.
L-au numit Diavolul Alb, ai lui il respectau, Hong Kong il respecta si B L traieste mai departe .
BL a fost primul care a incalcat regulile si a plecat dintre ai sai.
Era urmarit de fiinte foarte puternice.


NAMASTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro