miercuri, 13 iulie 2016

NU EXISTA MOARTE

Amintirea a Ceea ce Întotdeauna Ați Știut Voi nu muriți. Moartea este o iluzie trei dimensională. Moartea este o iluzie care nici măcar în dimensiunea a patra nu există. Sinele vostru patru dimensional își amintește că atunci când ați trecut linia numită ”moarte” în lumea trei dimensională, ați descoperit că vă aflați într-o altă lume în care vă simțiți foarte vii.
Când vă amintiți acest lucru, vă amintiți din ce în ce mai mult viețile în care ați încercat să ascensionați și nu ați reușit. Dar ați trăit o viață bună, v-ați urmat practica spirituală și, la sfârșit, ați murit la fel ca toți ceilalți. Dar nu ați murit cu adevărat. Ați trecut în Planul Astral patru dimensional.
Uneori ați călătorit în dimensiunile mai înalte, iar alteori ați rămas în planul astral patru dimensional. Apoi, când v-ați simțit ca și cum ați fi trecut prin și învățat suficient despre viața în care tocmai ați ”murit”, ați ”murit” în viața voastră patru dimensională și v-ați născut într-o viață trei dimensională.
Apoi, acea viață trei dimensională progresa până când urma să ”muriți” în acea viață trei dimensională și să vă  ”nașteți” în viața voastră patru dimensională. Acesta este motivul pentru care dimensiunea a treia/patra este numită ”Roata Vieții și a Morții”.
Pe această ”Roată”, conștiința voastră este limitată de obicei la timpul/spațiul planurilor fizic și astral. Prin urmare, percepțiile voastre sunt limitate la dimensiunile a treia și a patra. În cele din urmă, conștiința voastră se expansionează suficient de mult ca voi să vă amintiți că sunteți o ființă multidimensională și că aveți forme conștiente pe mai multe planuri mai înalt dimensionale ale realității.
Atunci când vă amintiți acest lucru în timp ce încă purtați un vehicul fizic pământesc, conștiința voastră se expansionează foarte mult. Această accelerare a conștiinței are loc pentru că voi pășiți afară din matricea 3D/4D a timpului și spațiului.
În iluzia timpului, voi aveți un moment în care vă nașteți și un moment în care muriți. De asemenea, credeți că sunteți separați de ceilalți. Cu toate acestea, atunci când vă amintiți că sunteți o ființă multidimensională, conștiința voastră se expansionează dincolo de limitările timpului/spațiului.
Apoi, conceptele nașterii și a morții devin noțiuni trei/patru dimensionale care se referă numai la vehiculele voastre trei și patru dimensionale. Odată ce conștiința voastră se expansionează în ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea, ”sentimentul de sine” al vostru trece de la ”Eu Sunt un om care uneori poate vizta spiritul” la ” Eu Sunt un spirit care mi-am extins esența într-un vehicul fizic.”
Cu toate acestea, nu contează cât de des vă amintiți natura voastră multidimensională, s-ar putea să o uitați în timp ce sunteți în procesul vostru zilnic de a vă purta vehiculul Pământesc trei dimensional. Această ”uitare” legată de SINELE vostru Multidimensional are loc pentru că vehiculul pământesc pe care voi îl purtați vă limitează percepțiile la tărâmurile timpului și spațiului.
Este nevoie de timp ca să vă mișcați prin spațiu. Prin urmare, deveniți obosiți, pentru că sunteți ocupați cu munca și gândirea voastră. De asemenea, în vehiculul vostru pământesc, vă simțiți ”separați”, lucru care vă poate face să vă simțiți supărați, speriați sau singuri. Uneori vă îmbolnăviți. Iar această listă poate continua ...
Din fericire, odată ce vă amintiți pe deplin adevărata, multidimensionala voastră natură, începeți să aveți mai multe experimentări a propriului vostru Sine Mai Înalt Dimensional. Aceste experimentări vă expansionează foarte mult conștiința. Apoi, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează, percepțiile voastre se expansionează pentru a îmbrățișa din ce în ce mai multe experiențe patru dimensionale.
Pe măsură ce continuați să vă percepeți tot mai mult aurele patru dimensionale, elementalii patru dimensionali, deveniți din ce în ce mai mult o ființă planetară și din ce în ce mai puțin ”doar o ființă umană 3D”.
Începeți să vă amintiți nenumăratele voastre vieți pe planeta voastră trei dimensională, precum și multele vieți în-între din Planul Astral patru dimensional. De asemenea, s-ar putea să începeți să vă asociați viața fizică cu viața voastră planetară și cu sinele vostru planetar.
Mai întâi vă gândiți la planetă ca la o ființă vie, iar apoi începeți să vă gândiți la voi înșivă ca la o ființă multidimensională care trăiește pe o planetă multidimensională vie. În cele din urmă veți progresa la a fi Planeta pentru că VOI și PĂMÂNTUL sunteți UNA.
Acest lucru se întâmplă atunci când îmbrățișați ceea ce ar putea fi numit ”sinele vostru animal”. Regnul animal nu are separarea pe care ”regnul uman” o are. Regnul animal are multe de împărtășit cu oamenii. Animalele nu ”își strică cuibul” pentru că ele se percep pe ele însele ca fiind UNA cu Pământul. Animalele trăiesc în conștiința unității, cum ar fi un  stol de păsări, o cireadă de zebre, un banc de pești.
De asemenea, animalele trăiesc în ACUM. Ele urmează ”curgerea Naturii” și știu în care moment pot merge în care loc pentru a găsi hrana de care au nevoie. Când puteți îmbrățișa conștiința unității regnului animal, conștiința voastră se expansionează în dimensiunile mai înalte precum și mai profund în forța de viață planetară a lui Gaia.
Apoi aveți experiențele întrebărilor ”Cum se simte să fii o Planetă?” Această întrebare vă catapultează înapoi în ”Cum se simte să fii o ființă multidimensională?”
Următorul progres de gândire ar putea fi ”Cum se simte să ai o conștiință cinci dimensională care se bazează pe Aici și Acum?” Odată ce vă amintiți eliberarea de separare, vă puteți aminti sentimentul de a trăi în Conștiința Unității cu întreaga viață.
Atâta timp cât vă purtați încă densul vostru vehicul pământesc, probabil că veți uita amintirile de mai sus, apoi vă amintiți un pic mai mult, apoi uitați, apoi vă amintiți și mai mult și apoi uitați.
În această amintire și uitare în continuă expansiune, voi săriți treptat în expresii din ce în ce mai înalte ale Sinelui, apoi împământați aceste percepții tot mai adânc în ”sinele vostru inconștient”.
Apoi, când vă întoarceți la sinele vostru zilnic, trei dimensional vă dați seama că ceva se simte foarte diferit. Treptat ajungeți la juxtapunerea a ”Acum Eu sunt în realitatea trei/patru dimensională” și/sau ”Acum sunt în realitatea mea patru și cinci dimensională.”
Un lucru foarte important de reținut este că atunci când vă experimentați sinele vostru cinci dimensional, veți părăsi ”timpul”. Prin urmare, nu este nevoie de timp sau efort să vă întoarceți la Sinele vostru cinci dimensional, și nu este nevoie de timp sau efort ca să vă întoarceți la sinele vostru trei dimensional.
La început s-ar putea să uitați tot ce s-a întâmplat și oricine ați fi fost când ați avut acel scurt moment, eliberați de timp, în SINELE vostru cinci dimensional. ”Timpul” în care voi ați fost SINELE vostru cinci dimensional este simțit probabil ca o secundă de către sinele vostru trei dimensional.
În acea secundă în care voi ați părăsit timpul, ați învățat foarte multe despre ”Cum să-ți amintești sinele adevărat, multidimensional și adevărata ta realitate multidimensională.” Cu toate acestea, creierul vostru trei dimensional se bazează pe timp și secvență. Prin urmare, s-ar putea să vă amintiți că s-a întâmplat ”ceva”, dar nu puteți găsi cuvintele cu care să descrieți acel ceva.
Gândirea voastră fizică poate crede că voi ”învățați” ceva, dar gândirea voastră cinci dimensională știe că voi vă amintiți ceea ce întotdeauna ați știut.
În timp ce vă aflați în conștiința voastră trei dimensională, focalizarea voastră este ”acolo” pe ce aveți de făcut. Pe de altă parte, când sunteți în conștiința voastră cinci dimensională, a face devine a fi, iar ”visarea” voastră devine perceperea adevărului pe care pe care l-ați știut întotdeauna!
Cu toate acestea, uitați ceea ce întotdeauna ați știut pentru că sunteți atât de implicați în ceea ce se întâmplă în ”afara voastră” în viața voastră trei dimensională a iluziei și conflictului.
În dimensiunea a cincea, gândurile și emoțiile voastre devin ”tiparul” realității pe care VOI o creați. De asemenea, vă amintiți că voi ați ales să vă luați un vehicul pământesc și că voi v-ați scris propriul ”plan” pentru care ați ales să vă luați un vehicul pământesc în acest ACUM.
De asemenea, conștiința voastră cinci dimensională își amintește ceea ce ați venit să faceți și cine ați venit să fiți, pentru că în dimensiunea a cincea a face și a fi sunt unul și același lucru.
Când v-ați conectat cu conștiința voastră cinci dimensională suficient de mult pentru a vă aminti alegerile voastre de dinainte de naștere, vă puteți aminti și de ce ați ales în mod special această viață pentru a începe să vă amintiți cine sunteți cu adevărat.
Odată ce aceste amintiri multidimensionale intră în memoria voastră trei dimensională, voi sunteți de obicei ”chemați în serviciul vostru activ”. Apoi începeți să vă experimentați pe deplin abilitatea de A FI SINELE vostru Mai Înalt în timp ce puteți FI și sinele vostru fizic.
Cu alte cuvinte, VOI ÎNCEPEȚI SĂ VĂ AMINTIȚI CEEA CE ÎNTOTDEAUNA AȚI ȘTIUT!
Arcturienii
Prin Suzanne Lie
Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro