vineri, 1 iulie 2016

A trai schimbarea din ACUM


Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Iunie 2016


Dragilor, venim cu iubire, respect și înțelegere pentru voi cei care experimentați atât de multe în acest moment. Dorim să vă reamintim că lumea este acum mult avansată către devenirea pe deplin conștientă și din această cauză foarte puține evenimente mondiale și experiențe personale sunt accidentale.

Vine un moment pentru fiecare căutător spiritual serios când ”accidentele” sau experiențele neașteptate nu mai reprezintă gândirea trei dimensională, ci sunt experiențe necesare pentru unele lecții necesare sau creștere spirituală. După cum am mai spus și înainte, odată ce sufletul alege să evolueze, ”trenul pleacă din stație”.

Toată lumea simte energiile mai înalt dimensionale care inundă acum pământul cu o intensitate crescută. Aceste energii servesc la deschiderea omenirii către o conștientizare mai înaltă care o împuternicește să caute libertatea de exprimare, auto-guvernare și noi moduri de a trăi, a fi și de guvernare. Cei mai mulți oameni nu înțeleg încă pe deplin motivul pentru care simt aceste impulsuri sau de ce gândirea lor s-a schimbat atât de mult în ceea ce privește anumite aspecte.

Nemulțumirea crescândă a omenirii în ceea ce privește ”afaceri ca de obicei”, a început atunci când puternicele și mai înalt rezonantele energii au început să înlocuiască vechiul și au început curățările personale. La mulți chakrele inimii s-au curățat sau sunt în procesul de a o face, iar inima înaltă a tuturor celor care sunt receptivi se deschide. Dizolvarea vechii energii începe în momentul în care un individ se deschide la mai mult.

Pe măsură ce inima începe să se deschidă, zidurile energetice de protecție create de sinele mai dens care s-au format în jurul ei ca urmare a experiențelor trecute și prezente, încep să se dizolve. Acest lucru permite frecvențelor de iubire ale inimii prezente deja să curgă mai departe, având adeseori ca rezultat o viziune cu totul nouă asupra lumii pentru individ. ”Noua” persoană adeseori nici măcar nu-și dă seama că s-a schimbat ceva până în momentul în care încearcă să trăiască așa cum era obișnuită și descoperă că nu mai rezonează cu multe dintre obiceiurile sale.

Majoritatea dintre ei nu înțeleg încă de ce simt acum diferit atât de multe probleme. Toată lumea interpretează atât schimbarea interioară cât și pe cea exterioară în funcție de starea lor de conștiință atinsă (sistemul lor de credințe actual). Pentru unii, schimbările interioare sunt reflectate pe deplin în materie, în modurile trei dimensionale cum ar fi simțirea nevoii de a-și îmbunătăți starea de sănătate, de a se alătura unei cauze sau de a servi într-un mod general acceptat.

Schimbările energetice în corpul emoțional se manifestă ca forme mai înalte de reacție emoțională cum ar fi a nu mai deveni implicat emoțional, atașat sau blocat în punctul de a-ți da puterea personală altora. În același timp apare un sentiment de bază și blând de iubire care impregnează toate acțiunile și deciziile. Mental, gândirea și sistemul de credință încep să treacă de la sine la universal.

Vedeți în lume manifestările exterioare ale energiei crescute a inimii chiar dacă o mare parte dintre ele sunt interpretate încă în moduri de servire a sinelui. Oamenii experimentează o ”cunoaștere” la care toată lumea este îndreptățită, legată de ceea ce este necesar pentru o viață sănătoasă și fericită, nu numai cei câțiva privilegiați și își exprimă frustrarea prin furie. Schimbare, schimbare, schimbare a devenit mantra majorității chiar dacă nu înțeleg pe deplin de ce.

Datorită înțelegerii incomplete și a unei ignoranțe în ceea ce privește procesul de evoluție care are loc în acest moment, unii aleg ca pur și simplu să opună rezistență înttregii schimbări, văzând-o ca pe o amenințare pentru confortul și fericirea lor personală. Alții cred că trebuie să acționeze pentru a forța schimbarea. Încercați să înțelegeți că totul se petrece în conformitate cu planul de evoluție, dragilor.

Lumina energiei mai înalt dimensionale servește la expunerea creațiilor personale și mondiale care au la bază energiile vechi și încheiate. Multe dintre aceste probleme expuse par a fi noi pur și simplu pentru motivul că voi nu ați fost conștienți de ele înainte ca lumina evoluției să fi început să le expună. Multe ”castele din cărți” vor cădea, dar o vor face lovind și țipând. Dar nu vă temeți dragilor, totul se desfășoară conform planului.

Evoluția este un proces în continuă desfășurare care nu poate fi grăbit, pentru că voi, oamenii, sunteți cei care trebuie să aducă schimbarea prin creșterea propriei voastre Lumini care aduce la rândul său mai multă Lumină în conștiința consensuală a lumii. Există numai UNUL și, prin urmare, orice adevăr care devine starea voastră de conștiință servește la ridicarea întregului.

Mulți se uită încă la Ființele de Lumină sau la extratereștrii evoluați să vă ”repare” lumea, dar datorită liberului arbitru, ei nu pot interveni și să facă munca pentru voi. Aceste ființe evoluate pot doar să vă ghideze și să vă sfătuiască în acest moment, dar sunt dispuse, dornice și fericite să o facă, pentru că vor să vă vadă trecuți dincolo de ceea ce este vechi și încheiat, așa cum au trebuit să o facă și ele însele. Fiecare particulă de Lumină adăugată întregului, îl schimbă puțin până într-un punct în care va fi mai multă lumină decât lipsa ei.

Este important să vă susțineți pe voi înșivă și pe alții în aceste vremuri haotice, acest lucru însemnând că pe măsură ce vă treziți la o înțelegere mai profundă să susțineți în continuare dreptul altora de a crede că ei aleg indiferent de cât de diferit poate fi sistemul lor de credință de al vostru. Înțelegeți că fiecare se află într-un punct diferit în călătoria sa și că punctul în care vă aflați voi s-ar putea să nu fie și al lor. Iubirea este răbdătoare și îngăduitoare, dar nu este niciodată un ștergător de picioare.

Energia este substanța a tot ceea ce este văzut, auzit, gustat, atins și mirosit în lumea fizică. Cu cât este mai lentă și mai joasă rezonanța energetică, cu atât mai dense și mai materiale par lucrurile. Expresia fizică a orice este întotdeauna o formă de interpretare mentală a realității spirituale sau a Ideii Divine văzute ca materială. Acesta este un univers spiritual populat cu copii ai lui Dumnezeu, dar care până acum a fost văzut și trăit prin intermediul unor sisteme de credințe false care acum se dizolvă.

Energia este peste tot pe unde mergeți și mulți dintre voi simțiți acum rezonanța oamenilor, locurilor și lucrurilor într-un mod mult mai acut. Veți experimenta o senzitivitate crescută pe măsură ce propria voastră energie devine mai ușoară și devine mai ușor să accesați și să vă aliniați cu frecvențele mai înalte. Din această cauză, mulți dintre voi dezvoltați noi abilități psihice sau le accesați pe cele vechi pe care le-ați avut cu mult timp în urmă.

Locurile care înainte vi s-au părut obișnuite puteți să le simțiți acum dense și grele pentru voi (baruri, mall-uri, cartierele sărace, chiar și cărți și filme). S-ar putea să vă simți atrași să căutați locuri care se simt mult mai luminoase și mai împrospătătoare (zone sălbatice, case centrate pe inimă sau biserici).

Magazinele de antichități dețin adesea o greutate densă ce provine de la energia veche care mai este deținută de obiectele din trecut. Locuri, mâncăruri, oameni și distracții care au rezonat înainte cu voi, nu o mai fac. Dați-le drumul, pentru că acest lucru înseamnă că rezonanța voastră pur și simplu nu mai este în aliniere cu acestea indiferent de cât de familiare, plăcute sau confortabile au fost cândva.

Dacă munca sau viața voastră înseamnă că trebuie să stați în energiile mai grele, recunoașteți-le drept ceea ce ele sunt și nu le opuneți rezistență, pentru că rezistența doar dă putere la ceva ce nu o are. Aceia dintre voi care lucrați cu cei care au probleme fizice, emoționale sau mentale (surori/asistente medicale, medici, psihologi, gardieni în închisori și terapeuți) trebuie să vă amintiți să vă păstrați câmpurile de energie și spațiul de lucru curate și pline de lumină. Curățați prin intenție și Lumină între clienți sau în timp ce vă îndepliniți sarcinile, neîngăduindu-vă niciodată să vă aliniați cu orice energii de vibrație joasă care s-ar putea prezenta.

Ocazional, toată lumea se regăsește în prezența celor care nu trăiesc la cele mai înalte standarde și pentru că propriul vostru câmp de energie este acum mult mai receptiv, s-ar putea să simțiți mult mai ușor energia altora. Păstrați întotdeauna schimburile la nivel de compasiune și nu de simpatie, pentru că prin simpatie vă aliniați la câmpul de energie al celeilalte persoane. Întotdeauna, în orice schimb personal la locul de muncă sau în viața de zi cu zi, faceți o pauză pentru a vă reaminti adevărata Natură Divină a celuilalt, indiferent de aparențe.

Mulți acceptă intelectual că experiențele sunt necesare schimbării, totuși atunci când aceste experiențe au loc, ei revin repede la întrebările ”De ce mi s-a întâmplat acest lucru? Ce am greșit?” apoi încep să caute numai soluții trei dimensionale, folosind instrumente trei dimensionale și văzând situația ca pe o problemă trei dimensională. Fiecare căutător serios al adevărului trebuie să accepte că el și lumea evoluează rapid și că lucrurile nu vor mai fi niciodată așa cum au fost în ”zilele bune de altădată”.

Energia mai înalt dimensională care curge pe Pământ chiar acum, afectează pe toată lumea, nu numai pe cei conștienți de ea. Mulți experimentează o varietate de ”simptome ale ascensiunii” – amețeli, dureri de cap, greață, o oboseală extremă, etc. Un semn bun că este ceva legat de ascensiune nu o problemă serioasă de sănătate este că simptomele ascensiunii tind să apară și să dispară. Într-o zi s-ar putea să fiți atât de epuizați încât să nu puteți pune un picior în fața celuilalt, dar în următoarea zi să vă simțiți minunat.

Trageți câte un pui de somn sau odihniți-vă periodic pe tot parcursul zilei atunci când simțiți nevoia și încercați să nu mențineți vreun program de activitate foarte dur care s-ar putea să fi funcționat pentru voi în starea voastră de conștiință anterioară.

Lăsați ca procesul să aibă loc, având încredere că vă aflați exact acolo unde este nevoie să fiți și că experimentați exact ceea ce este nevoie pentru curățarea, rezolvarea karmei rămase și integrarea energiilor mai înalt rezonante ale Luminii pentru care sunteți pregătiți. Mulți aleg să plece, atât singuri cât și în grupuri în acest moment. Onorați alegerile altora oricare ar fi ele, pentru că totul face parte din călătoria sufletului către trezire.

Noi suntem Grupul Arcturian 6/26/16
Primit prin Marilyn Raffaele

O Călătorie Rapidă Acasă


Vizitarea Familiei Voastre Galactice
De Suzanne Lie

Avem nevoie ca voi să vă amintiți toate trăsăturile multidimensionale ale SINELUI vostru, nu numai în meditațiile voastre sau în timp ce urmați un curs. Avem nevoie ca voi să vă amintiți SINELE vostru în VIAȚA VOASTRĂ DE ZI CU ZI pentru că viața voastră trei dimensională este cea din care această transmutare va începe.

Nu mai sunteți protejați de către Gurul vostru personal sau de faptul că trăiți într-un templu din vârful unui munte. În această importantă încarnare de ascensiune planetară NOI – expresiile mai înalte ale SINELUI vostru – avem nevoie ca voi ca voi să ajutați oamenii în timp ce ei își trăiesc viața lor de zi cu zi, își cresc copiii, merg la serviciu, își plătesc facturile și pretind că sunt ”doar oameni”.

NOI – expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru – intrăm în viața voastră de zi cu zi, în rutina voastră zilnică și în responsabilitățile voastre zilnice. Așa cum am spus de multe ori, Noi, Galacticii și Celeștii suntem VOI. Prin trezirea propriei voastre voastre forțe Kundalini vă veți întoarce la, transmuta în și fi zilnic acel VOI care ați fost întotdeauna – dar ați uitat!

Prin urmare, este important să vă expansionați conștientizarea în cel mai înalt potențial al vostru astfel încât ego-ul vostru să nu interfereze cu transmisiunile noastre. Vă vom ajuta conducându-vă într-o meditație în care să vă calibrați conștiința la dimensiunile mai înalte ...

Focalizați-vă atenția spre interior în miezul creierului vostru, zona de sub chakra voastră coroană și în spatele frunții voastre ...

Simțiți Lumina Spiritului curgând prin Glanda voastră Pineală în creierul vostru așa ca și lumina soarelui care intră prin trapa mașinii voastre. În fața voastră se află Ecranul Minții pentru al Treilea vostru Ochi. Mențineți-vă conștiința în această zonă a formei voastre fizice.

Acum trimiteți o rădăcină prin creierul vostru, în jos pe coloana vertebrală și afară prin tălpile voastre direct în miezul central al lui Lady Gaia. Această rădăcină vă va permite să rămâneți împământați în timp ce noi vă ajutăm pe voi să o ajutați pe Mama Pământ. Acum, că această ”rampă de lansare” a voastră este activată, călătoriți Acasă către Sufletul vostru în dimensiunea a cincea. Simțiți-vă Complementul Divin îmbrățișându-vă, în timp doi se contopesc în UNUL.

Împreună ca UNUL, vă întoarceți atenția spre noi.
Imaginați-vă un vortex în fața voastră.
Vedeți cum viteza lui de rotație crește pe măsură ce vă apropiați de el.

Recunoașteți-vă ghizii Galactici și Celești în timp ce vă invită să intrați în vortex.
Vizualizați arcada vortexului.
Ridicați-vă mâinile pentru a vă imprima semnătura vibrațională pe această arcadă.

Simțiți valul de euforie care vă străbate în timp ce faceți această conexiune.
ACUM voi sunteți vortexul.
Simțiți cum forma voastră a devenit fără de formă.

Sunteți Lumină pură. Observați cum vă transformați într-o ființă Stelară.
Vă întoarceți la Casa pe care nu ați părăsit-o niciodată.
Cu toate acestea, ați uitat că sunteți și în realitatea voastră mai înalt dimensională.

Demult, cu foarte mult timp în urmă voi v-ați bi-locat măreața voastră conștiință multidimensională  pe Venus, preaiubită soră a lui Gaia. Ați călătorit inter-dimensional pe Venus pentru a vă pregăti pentru misiunea de salvare a Pământului, corpul planetar al lui Gaia.

Din momentul în care v-ați pregătit măreața conștiință multidimensională pentru constrângerile unei existențe într-un vehicul trei dimensional, v-ați ținut promisiunea de a răspunde chemării lui Gaia de a o salva de la distrugere. Atlantida nu putea fi salvată, dar Gaia a putut. Cu toate acestea, vibrația Ei nu a fost cu mult mai mică față de cât s-a intenționat vreodată.

Acum vă întoarceți la SINELE vostru Multidimensional, acel UNU care ați fost întotdeauna. Vedeți-vă Familia Galactică în fața voastră. Și celelalte ființe stelare din familia voastră sosesc și are loc o ”mare reuniune”.

Vă întâlniți din nou prin alăturarea câmpurilor voastre de energie într-o uriașă explozie stelară de lumină.

Acum simțiți-vă forma fizică care primește acest mesaj. Expansionați-vă conștiința către acel VOI. Au loc multe schimbări în corpul vostru fizic, emoții și gânduri. S-ar părea chiar că nu puteți face față tuturor acestor informații noi și codificări genetice care sunt activate în vehiculul vostru pământesc.

Dacă vă gândiți ”Sunt singur/ă în dimensiunea a treia și nu pot supraviețui”, aceste schimbări pot fi înfricoșătoare. Cu toate acestea, dacă vă focalizați pe faptul că sinele vostru trei dimensional este transmutat într-o vibrație mai înaltă, veți simți iubirea necondiționată din jurul vostru.

Toate mecanismele voastre corporale de apărare sunt avertizate de marea schimbare, lucru care este adeseori perceput ca și pericol. Prin urmare, vă rugăm să vă asigurați vehiculul pământesc că aceste simțiri/sentimente NU sunt periculoase.

Spuneți-i corpului vostru fizic că vă întoarceți la starea voastră naturală. Amintiți-i sinelui vostru 3D că VOI v-ați angajat într-o misiune în care era nevoie să purtați un vehicul făcut din aceleași elemente ca și planeta pe care ați venit să o salvați.

Acest vehicul seamănă cu o haină care a devenit acum prea mică, iar creierul acestui vehicul l-a uitat pe SINELE vostru Multidimensional. Prin urmare, expresia voastră 3D are gânduri confuze, sentimente de teamă și senzații fizice neobișnuite.

Asigurați-vă sinele vehicul pământesc că VOI vă aflați într-o misiune importantă din lumea voastră galactică. Mulțumiți-i vehiculului vostru pământesc pentru serviciul pe care vi-l face și pentru disponibilitatea sa de a trece printr-o transformare atât de mare.

Spuneți-le gândurilor și emoțiilor voastre trei dimensionale că trebuie să fie liniștite pentru ca schimbările că poată avea loc în forma fizică pe care o purtați. Nu vă judecați sau condamnați că ”nu faceți destul” pentru tranziție. Sunteți în formare acum. Când v-ați amintit pe deplin SINELE Multidimensional și ați încorporat acest SINE expansionat în expansionândul vostru ”Sentiment de SINE”, veți fi chemați în serviciu.

Până atunci, continuați să faceți ceea ce faceți. Atingeți oamenii mai mult decât credeți voi. Eliberați toată competiția și comparația și iubiți-vă pe voi înșivă exact pentru felul în care sunteți ACUM. Pentru a vă ajuta să vă amintiți conștiința voastră multidimensională înnăscută, Noi vă luăm ACUM mintea într-o călătorie înapoi în lumea voastră natală:

Imaginați-vă că familia voastră galactică este din nou în jurul vostru. Simțiți profundul sentiment de Unitate. Există vreo competiție sau comparație aici? Nu, voi sunteți toți UNA. Sunteți cu toții emanații individuale ale aceleiași stele.

Ați apărut cu toții din aceiași lumină și trăiți cu toții împreună în ea ca UNUL. Experimentați acum lumina în timp ce ea îl țese pe fiecare membru al familiei voastre împreună într-o frumoasă tapiserie de lumină. Simțiți tiparul care este format din sinele voastre colective și vedeți cum voi sunteți întregul precum și individuali.

Această Conștiință a Unității este posibilă și pe dragul nostru Pământ, dar multe ființe de vibrație joasă trăiesc și ele pe Draga noastră Gaia. Uneori le puteți simți, dar Gaia trebuie să le poarte întotdeauna pe corpul Ei.

Vă dați seama acum ce mare nevoie are Gaia de voi?
Înțelegeți că o puteți ajuta pe Gaia pur și simplu prin faptul că vă amintiți cine sunteți?

Când vă amintiți cine sunteți și vă împământați SINELE Multidimensional în miezul lui Gaia, voi vă împărtășiți conștiința voastră multidimensională cu miezul Ei. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi vă împărtășiți conștiința multidimensională cu Gaia, voi creați o scară de lumină care pleacă din inima lui Gaia către dimensiunile mai înalte.

Cu atât de multă frică și întuneric care lovesc în corpul Pământului, lumina conștiinței voastre multidimensionale servește la reîmprospătarea, întinerirea și vindecarea corpului său planetar din centru spre înafară. De asemenea, după cum veți vedea, toate călătoriile inter-dimensionale trebuie să înceapă cu o profundă împământare astfel încât să vă puteți găsi drumul înapoi în vehicul vostru trei dimensional.

Odată ajunși în lumile mai înalte, s-ar putea să nu mai doriți să vă întoarceți pe Pământ, dar conexiunea voastră cu miezul lui Gaia vă reamintește Misiunea pe care v-ați ales-o. De asemenea, atunci când călătoriți în miezul Pământului, puteți fuziona cu toate ființele de lumină aflate acolo în același fel în care v-ați unit cu membrii familiei voastre galactice. Unele dintre ființele din miezul lui Gaia sunt umane, dar multe nu sunt.

Pentru că voi ați eliberat iluzia 3D a separării, puteți să vă alăturați lor instantaneu în unitatea Conștiinței Multidimensionale. Simțiți cum această uniune crează o merkaba uriașă cu jumătatea de sus deasupra Mamei Pământ și cu jumătatea de jos încorporată în miezul Ei.

Vedeți că acolo sunt multe astfel de Merkabe alăturate unele cu altele peste tot în jurul planetei. În fiecare Merkaba se află un grup de lideri multidimensionali având aceleași idei care au eliberat întreaga competiție și comparare pentru a o servi pe Mamă în ceasul Ei de nevoie.

Acesta este motivul pentru care voi toți v-ați oferit voluntar, da, voluntar, să vă încarnați pe Pământ în acest ACUM. Aceasta este oportunitatea cosmică pentru care fiecare dintre voi v-ați pregătit timp de milenii. Voi TOȚI sunteți pregătiți ACUM. Oricine care poate recepționa mesaje de la SINELE său Mai Înalt este în măsură să participe activ și conștient în procesul transformării planetare.

Mai există încă multe ființe frumoase de lumină care aleg să-i permită conștiinței lor multidimensionale să dormiteze în timp ce-și fac treaba în corpurile lor nocturne. Unele dintre aceste suflete dragi pot chiar părea a fi întunecate. Cu toate acestea, nu le judecați sinele trei dimensional, deoarece fiecare își are propria sa misiune.

Cei care au ales să arate disonanța astfel încât aceasta să poată fi vindecată, sunt într-adevăr curajoși. În Sinele lor mai înalt vibraționale și ei sunt conștienți de procesul lor de transformare. Trimiteți iubire necondiționată acestor ființe. Ele au ales o cale foarte dificilă. Ele au ales să întrupeze întunericul astfel încât acesta să poată fi vindecat.

AMINTIȚI-VĂ preaiubiților, nu există nici o muncă neînsemnată care să nu fie în serviciu. Îmbrățișați ÎNTREAGA viață în conștiința voastră aflată în continuă expansiune cinci dimensională.

SIMȚIȚI Unitatea de Scop a Planului Divin a ascensiunii planetare. Fiți acea Unitate de Scop. Să știți că odată cu această cunoaștere vine și o mare responsabilitate.

ÎMBRĂȚIȘAȚI-VĂ responsabilitatea. Amintiți-vă cine sunteți!

Fiecare are în dimensiunea a treia o provocare și este aceiași temă pentru toată lumea. Această provocare este înfruntarea FRICII! ”Fețele fricii” se schimbă cu fiecare persoană, dar lecția este aceiași:

”Păstrează-ți conștiința deasupra fricii și în frecvența iubirii.”

Când vă amintiți să trăiți în conștiința voastră cinci dimensională, puteți împărtăși în mod constant această Unime cu întreaga viață. Odată ce v-ați re-descoperit fuziunea cu Mama voastră Pământ, Gaia servește ca și un computer multidimensional care stochează fiecare gând, emoție și acțiune a fiecărei forme de viață de pe planeta Ei.

Aceste ”fișiere” pot fi ”citite” prin fuziunea cu Mama Gaia ...
Pentru a fuziona cu Mama, experimentați-i pulsul în timp ce acesta se ridică din inima Ei pentru a intra în inima voastră.

Vedeți Natura Ei din jurul vostru.

Ascultați-I Creaturile, vântul care suflă printre copaci și răpăitul ploii pe pământ.

Mirosiți iarba proaspătă și simțiți-o sub tălpile voastre.

Simțiți Soarele călduț și briza răcoroasă care vă mângâie fața.

Auziți oceanul și valurile care se sparg de mal.

În acest fel voi intrați în comuniune cu și vă împământați în Mama Pământ. Permiteți multelor voastre amintiri legate de multele voastre vizite și încarnări pe Pământ să iasă la suprafață.

Acum, intrați în conștiința voastră multidimensională.
Rămâneți împământați în miezul lui Gaia în timp ce ea vă ajută să vă amintiți înconjurându-vă cu iubirea Ei necondiționată.
Uniți iubirea necondiționată a lui Gaia cu nou deschisul vostru al Treilea Ochi, astfel încât să puteți experimenta în mod conștient:

Celulele conștiinței voastre unu dimensionale

Organele conștiinței voastre doi dimensionale

Corpul fizic al conștiinței voastre trei dimensionale

Corpul astral al conștiinței voastre patru dimensionale

Corpul de Lumină al conștiinței voastre cinci dimensionale

Focul Sufletului conștiinței voastre șase dimensionale

Suprasufletul conștiinței voastre șapte dimensionale

Galacticii, Celeștii și Devașii conștiinței opt la zece dimensionale

Arhanghelii, Elohimii și Maeștrii Înălțați ai conștiinței unsprezece, doisprezece și mai mult dimensionale.

Pe măsură ce vă expansionați conștiința în dimensiuni din ce în ce mai înalte, dimensiunile fuzionează. Prin urmare, dimenmsiunile de la opt la zece se contopesc în UNA așa cum fac și dimensiunile a unsprezecea, a doisprezecea și dincolo de ea.

 În timp ce vă amintiți pe deplin SINELE Multidimensional, toate dimensiunile curg împreună ca niște picături de apă într-un ocean cosmic. În acest ocean cosmic conștiința voastră multidimensională experimentează simultan nenumăratele voastre forme ca:

Uman, Cetacean, Galactic, Maestru Ascensionat, Arhanghel, Înger, Deva, Elohim, Logos Planetar, Logos Solar, Logos Galactic și Logos al Universurilor și Multiversurilor ...

Toate aceste realități există simultan în ACUM-ul lui UNU.

Iluzia separării și polaritatea există numai în dimensiunile a treia și a patra. Din momentul în care vă amintiți cum să vă întoarceți la conștiința voastră înnăscută cinci dimensională, toate iluziile se sfărâmă și voi trăiți numai în ADEVĂR!

Primul adevăr pe care vi-l veți aminti este că voi sunteți creatorul realității voastre. Prin urmare, este nevoie să vă asumați responsabilitatea absolută pentru viața voastră.
Orice și oricine există în viața voastră este acolo pentru că voi l-ați creat!

În dimensiunea a cincea, fiecare gând și fiecare emoție se crează instantaneu pe sine în realitatea voastră. Voi învățați acum cum să fiți un rezident al acelei dimensiuni. Primul lucru pe care trebuie să-l învățați este să fițistăpânul fiecărui gând și emoții căreia îi permiteți să zăbovească în conștiința voastră.

Atunci când experimentați frica, ea este un mecanism natural de siguranță care vă coboară conștiința înapoi în dimensiunea a patra sau a treia unde manifestarea durează ”mai mult timp”. Nu vă judecați frica. Ea este prietena voastră. Frica reprezintă frânele vehiculului vostru fizic.

Ori de câte ori începeți să mergeți prea repede și începeți să vă simți ”scăpați de sub control”, experimentați frica. Apoi, frânele voastre se pun în funcțiune, iar viteza voastră de înaintare se reduce sau se oprește. Lecția voastră din acel moment este să învățați să apăsați încet pedala fricii astfel încât să nu trântiți piciorul pe frână și să intrați în derapaj.

Nu fiți îngrijorați în ceea ce privește provocările care vă stau în față, deoarece ele sunt un indicator al faptului că conștiința voastră se expansionează în dimensiunile mai înalte. Prin urmare, voi sunteți pregătiți să progresați în frecvențele mai înalte ale serviciului vostru în lumină.


Binecuvântări, noi, membrii familiei voastre galactice și celeste, suntem cu voi!Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro