sâmbătă, 19 septembrie 2015

Meditatia pentru EUROPA urgent 20 09 2015

Pretenul nostru COBRA ne avetizeaza si propune :

URGENT

PERIOADA SENSIBILA!
 FACETI ACEST MESAJ VIRAL! 
Meditație pentru Europa
A avut loc o desfasurare recentă în Europa, care are nevoie urgent, de atenția noastră. Criza refugiaților din Europa a degenerat:
http://www.foxnews.com/world/2015/09/18/croatia-is-latest-european-country-to-close-border-to-refugees/ http://www.reuters.com/article/2015/09/17/us-europe-migrants-idUSKCN0RD0P420150917
Prin urmare, s-a solicitat din partea forțelor de Lumină, ca, cât mai mulți oameni posibil sa-i sprijine pe cei din Europa, cu meditația noastră. Aceasta este o perioada sensibila și trebuie sa faceti acest mesaj viral! 
Mesajul trebuie sa ajunga la masele de oameni, astfel încât masa critică sa fie atinsă. 
Este momentul sa ne reunim, astfel încât Lumina sa fie triumfatoare. 
Vă rugăm să postati acest mesaj pe site-urile si blog-uri voastre. Dacă cunoasteti vreo alternativă media, le puteți trimite si lor mesajul. Puteți împărtăsi mesajul prin intermediul telefonului. Puteți crea un grup pe Facebook, sau unul pe plan local, facand cunoscut mesajul oamenilor din acea  parte a lumii. Puteți crea un clip cu acest subiect și-l puteti posta pe Youtube.
Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditației în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi, care vor participa la această meditație poate salva de fapt, vieți omenești în Europa și în întreaga lume:Vom face aceasta meditație Duminică, 20 septembrie, la ora 07:00 p.m. ora Europei Centrale de vară (CEST). Aceasta echivalează cu 07:00 EET în Cairo, 06:00 BST la Londra, 01:00 EDT în New York, 12:00 (amiaza) CDT în Chicago, 11:00 MDT în Denver și 10:00 PDT în Los Angeles.
Pentru Romania - ora 20:00.
Puteți verifica fusul orar aici:
Instrucțiuni:
1. Utilizați propria tehnică pentru a intra in starea de relaxare conștientă
2. Exprimati-va intenția de a aduce pacea și vindecarea asupra situației refugiatilor din Europa
3. Vizualizati o raza de Lumina care emană din chakra Sufletului vostru Stelar (8 inch / 20 cm deasupra capului) , acolo unde ajungeti cu palmele avand mainile ridicate deasupra capului, în chakrele Sfletelor Stelare ale tuturor celor care mediteaza
4. Vizualizati acum fasciculul colectiv de Lumina, cum se extinde în rețeaua de energie a Pământului și ajunge in Europa, conectandu-se cu chakrele Sufletelor Stelare ale tuturor celor care sunt implicați în situația de acolo, care sa-i armonizeze pe acestia și sa-i inspire să găsească o soluție pașnică. 
Vizualizati-i pe toti refugiații beneficiind de hrană, apă, adăpost, asistență medicală și tratament uman. 
Vizualizati-i pe toti refugiații și polițiști care ar putea deveni violenti, calmandu-se și recurgand la soluții pașnice. Vizualizati-i pe toti membri forțelor întunecate care încearcă să se infiltreze în Europa pozand drept refugiați, să fie recunoscuti ca atare (descoperiti) și reținuti de catre fortele legii. Vizualizati menținerea pacii și stabilitatii in Europa, asa cum a fost mentinuta în ultimii 70 de ani.
Este foarte important pentru persoanele implicate în situația din Europa să cunoasca faptul că ii vom sprijini prin această meditație, astfel încât energia Luminii pe care o vom trimite, sa fie primita și să reuseasca sa vindece situația. Prin urmare, s-a solicitat din partea forțelor de Lumină ca voi sa informati persoanele de contact din Europa prin e-mail, Facebook, Twitter și alte mijloace de comunicare, ca noi ii vom ajuta cu această meditație. S-a solicitat de asemenea, ca persoanele din Europa sa distribuie aceste informații prin intermediul rețelelor lor.
A fost deja creat un clip pe Youtube în limba engleză pentru aceasta meditație:
https://www.youtube.com/watch?v=e8817_75lTE
Și germană:
https://www.youtube.com/watch?v=oWQ76GZ5LRc 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro