sâmbătă, 5 septembrie 2015

Alegerea misiunii personale pe PAMANT

Misiunea Voastră Pământ

Arcturienii

Cititi si  http://templul-iubirii-divine.blogspot.ro/2015/09/contacte-cu-dragoni.html


Dragi Cititori,
Unele articole pe care le-am primit în trecut mi-au fost aduse în centrul atenției. Acesta a fost scris în urmă cu un an, dar Arcturienii au vrut ca eu să adaug acestui mesaj informații importante care nu au putut fi împărtășite până acum. Prin urmare, dacă vă sună destul de familiar, acest lucru se datorează faptului că aveți o memorie bună.

Realitatea este compusă din straturi de frecvență care sunt încorporate în proiecțiile holografice ale Pământului 3D/4D. Dificultățile voastre în ceea ce privește aceste nivele ale realității nu sunt legate doar de persoanele cunoscute ca și cabala sau cei întunecați, ci au de-a face și cu frecvența realității la care sunteți voi acordați.

Dacă vă uitați la planul astral de jos patru dimensional și la nivele de supraviețuire mai joase ale celei de-a treia dimensiuni, puteți observa faptul că cabala mai are încă un anumit control asupra acestor straturi de frecvență ale realității.

De fapt, mulți dintre cei care doresc puterea-asupra altora au migrat către aceste nivele mai joase ale realității pentru că ei nu pot tolera lumina mai înaltă care curge din ce în ce mai profund în nivelele realităților trei mai înalt și patru dimensionale ale lui Gaia.

Între timp, din ce în ce mai mulți dintre voi, inclusiv Gaia Însăși, intră în straturile realității de o frecvență mai înaltă în care energia emisă se întoarce rapid ca și energie primită. Cabala și cei care sunt conduși de frică și furie sunt destul de îngroziți de faptul că energia pe care ei o emit le va fi retunată rapid înapoi.

Ei cunosc energia pe care o trimit în lume și NU vor să o experimenteze întorcându-se înapoi la ei. Egoismul, luatul de la alții, puterea-asupra și frica trăită ca și furie și dominare nu este ceva ce ei să vrea să experimenteze în viețile lor.

Prin urmare, ei își caută refugiu în straturile de frecvență mai joasă ale realității unde energia emisă nu se întoarce înapoi pentru o perioadă mai lungă de timp. În realitățile mai jos dimensionale ei guvernează peste cei care trăiesc și ei în acea rezonanță. Pentru a trăi dincolo de frecvențele mai joase ale realității, este necesar să eliberați conceptele trei dimensionale despre ”ceea ce este important”. De cele mai multe ori este necesar să vă eliberați de atașamentul față de avere, deoarece banii au devenit o forță negativă pe Pământul fizic.

Nevoia de ”mai mulți bani” a fost motivul pentru crime, războaie, dominare și egoistă putere-asupra-altora. Banii nu sunt absolut deloc o componentă a straturilor realității, zonelor de locuit patru mai înalt și cinci dimensionale. De fapt, cu excepția planului astral mai jos, banii sunt în foarte mică măsură o componentă a dimensiunii a patra.

Pe măsură ce vă expansionați conștiința în unde cerebrale din ce în ce mai înalte, începeți să eliberați conceptul trei dimensional de muncă din greu pentru a obține bani astfel încât ”să aveți destul” sau ”să aveți mai mult”. Cabala nu dorește ca alții să aibă bani, deoarece acest lucru este o amenințare pentru ei, pentru că banii sunt un element important în puterea lor asupra altora.

Din fericire, pe măsură ce frecvența conștiinței voastre crește, rezonați din ce în ce mai mult cu curgerea lui Acum. Prin urmare, ieșiți treptat din ”timpul” trei dimensional. Pe măsură ce continuați să vă expansionați conștiința în realitățile care rezonează dincolo de avere, agoniseală sau putere-asupra-altora, creativitatea voastră se expansionează la fel ca și libertatea voastră.

Pe măsură ce faceți din ce în ce mai mult această schimbare, cei care încă se luptă și muncesc din greu, vor începe să se întrebe dacă nu ar putea descoperi și ei un mod de a curge prin viață pașnic și cu un sentiment de abundență.  

Acest ”sentiment de abundență” nu are legătură cu banii sau cu lucrurile pe care le pot cumpăra banii. Abundența este o stare de spirit care vă reamintește propria voastră abilitate de a vă direcționa atenția și intenția în pacea, iubirea și fericirea de a vă crea propria voastră viață.

Cu cât mai mulți vă părăsiți slujbele corporatiste, vă mutați la țară, vă cultivați propria voastră hrană și faceți schimb pentru ceea ce aveți nevoie, veți descoperi că sunteți perfect fericiți cu mai puține ”chestii”. Aceste tipuri de alegeri doboară cabala la fel de repede ca și iubirea necondiționată care le este trimisă din dimensiunile mai înalte.

În cele din urmă veți curge în punctul critic, schimbarea cuantică, transmutareaînapoi în frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional. Ce se va întâmpla atunci când majoritatea oamenilor vor alege să se gândească în primul rând la Pământ, la alți oameni și la creativitate?

Ce se va întâmpla atunci când numai o minoritate de oameni se va gândi la acumulare, succes și putere? Când oamenii NU sunt pierduți în lupta și visul de a ”obține mai mult”, ei pot curge cu o mai mare ușurință în frecvențele mai înalte ale realității care rezonează dincolo de iluzia de ”a avea nevoie de mai mult”.Nevoia de a avea mai mult este opusul lui a fi recunoscător.

Atunci când ”vrei mai mult”, afirmi că ”nu este suficient”. Apoi umpleți acel gând cu emoțiile fricii și furiei. Acest gând și emoție combinate, crează o formă gând negativă. Această formă gând călătorește apoi prin lume pentru a răspândi frica că ”nu este destul” și activează o frică și furie colectivă. Ba mai mult, această formă gând 3D se întoarce la emitent și, de fapt, crează MAI MULT ”nu este suficient”.

În schimb, atunci când vă gândiți ”Mulțumesc pentru bogăția care o am la îndemână”, gândurile voastre se combină cu sentimentul vostru de recunoștință pentru a crea o formă gând pozitivă. Această formă gând anunță ”Sunt recunoscător pentru ceea ce am.” Forma voastră gând călătorește apoi în lume pentru a răspândi recunoștința pentru tot ceea ce aveți. În cele din urmă, această formă gând se va întoarce înapoi la voi, emitent, cu binecuvântarea de ”mai mult din ceea ce aveți”.

Pentru cei mai mulți dintre voi provocarea este că regulile Jocului 3D s-au schimbat și voi nu ați primit notificarea. În vechea versiune a Pământului trei dimensional, voi a trebuit să munciți din greu pentru a avansa și nu v-ați putut imagina că voi v-ați putea crea propria voastră realitate.

Din fericire, ”vechea” versiune trei dimensională a realității a primit atât de multă lumină mai înaltă, încât în loc să munciți din greu, simțiți că munciți în mod inteligent pentru a descoperi noi idei și tehnologii care să vă facă viața atât de ușoară încât simțiți că mai degrabă creați decât munciți.

Apoi, datorită faptului că viața voastră este plină de creativitate, conștiința voastră, și, prin urmare, percepțiile voastre, se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității. Cu alte cuvinte, voi curgeți în Noul Pământ ACUM!

Pe măsură ce avansați către pragul Noului Pământ 5D, Federația Galactică a Luminii, care-i reprezintă pe strămoșii voștri și expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, așteaptă marea reuniune. În această zonă de locuit pre-cinci dimensională, banii nu mai există, deoarece nu mai sunt necesari.
Toți aveți replicatoare, care pot crea instantaneu tot ceea ce aveți nevoie de la mâncare la mobilă, la mașini și chiar la case. Aveți, de asemenea tricordere personale gratuite care sunt și bio-scanere, traductoare de limbaj pe bază de recunoaștere vocală, mașini anti-gravitaționale, etc.

De fapt, TOATE aceste dispozitive sunt ”descoperite” chiar acum în realitatea voastră de tranziție actuală. Cu toate acestea, cabala NU dorește ca aceste dispozitive să fie împărtășite cu ”albinele lor muncitoare”. Așa că, mulți muncesc din greu pentru a pune o pâine pe masă în timp ce cei întunecați doar își programează replicatoarele lor personale.

Din fericire, pe măsură ce continuați să curgeți în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității, veți începe să vedeți din ce în ce mai mult această tehnologie în viața voastră de zi cu zi. Acest lucru se va întâmpla pentru că cabala și ceilalți întunecați care au ascuns această tehnologie, nu vor mai fi în stare să rezoneze la acel strat al realității.

Prin urmare, tehnologia va fi răspândită în mod liber pentru toată lumea. Această tehnologie va fi disponibiă tuturor deoarece cei care-și expansionează primii conștiința în conștientizarea a ceea ce este deținut, de fapt, de cei puțini, vor ieși și vor întreba
”Știați că ați putea avea această tehnologie avansată?”

Pe măsură ce conștiința voastră vă permite să percepeți din ce în ce mai mult Noul Pământ, veți fi întâmpinați de Familiile voastre Galactice și Celeste. În timp ce acești membri ai sinelui vostru mai înalt par a ”coborî de sus”, vă veți întâlni și familia Lemuriană și Atlanteană care va urca din Miezul lui Gaia.

Desigur, termenii de coborâre și urcare sunt termeni trei dimensionali bazați pe polaritatea sus-jos. Realitatea voastră cinci dimensională va fi liberă de aceste polarități. Pe măsură ce vă adaptați în continuare la percepțiile voastre mai înalt dimensionale, conceptele de polaritate, separare, putere asupra și chiar de conflict vor dispărea din realitatea voastră.

Familiile voastre Galactice, Celeste, Lemuriană și Atlanteană vă vor ajuta să creați un Nou Pământ personal și colectiv trecând printre voi, ajutând, iubind și susținându-i pe toți cei nou treziți care s-au eliberat de frică și s-au întors către iubirea necondiționată și creativitatea multidimensională ca și nou mod de viață.

La început veți intra și ieși din aceste zone mai înalte ale realității, deoarece va fi nevoie de practică și o de mai mare stăpânire a gândurilor și emoțiilor voastre pentru a menține o prezență constantă în această frecvență mai înaltă a Pământului.

Din fericire, gândurile voastre mai înalt dimensionale și emoțiile iubitoare vă vor dirija atenția către senzațiile corporale în continuă expansiune, cinci dimensionale. Unii dintre voi se vor adapta încet acestor senzații, unii se vor adapta foarte repede, iar alții nu se vor adapta deloc.

Cei care nu se pot adapta la o versiune de o frecvență mai înaltă a realității, își vor trăi în continuare viața lor trei dimensională ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ei vor rămâne în aceiași iluzie care i-a condus prin nenumăratele versiuni ale vieții pe Pământul 3D.

Când vor ”muri” la momentul care a fost ales de ei încă înainte de a-și lua o întrupare, ei vor fi în măsură să studieze la Școala Misterelor patru dimensională până când sunt pregătiți să se elibereze de dependența de a treia dimensiune.

Da, dimensiunea a treia crează dependendență pentru că, de prea multe ori, voi NU reușiți să obțineți satisfacția unei ”munci bine făcute”. Fără acest sentiment de satisfacție, unii dintre voi au probleme în ceea ce privește creșterea. Prin urmare, încercați același lucru din nou și din nou așteptând un rezultat diferit.

Vedeți voi, cabala a intrat profund în sistemul educațional pentru a face să le fie dificil oamenilor să învețe noi căi de a percepe și de a-și trăi viața. Din fericire, din momentul în care v-ați amintit cum să câștigați și să mențineți o stare de conștiință cinci dimensională, vă veți aminti și faptul că voi sunteți deja Maeștrii/Stăpânii Câmpului vostru de Energie, dar ați uitat acest fapt atunci când ați intrat în vehiculul vostru 3D.

Odată ce vă reamintiți în mod constant SINELE vostru Multidimensional, nu mai trebuie să învățați, sau încercați sau să așteptați. Corpul vostru de Lumină cinci dimensional se va alinia instantaneu conștiinței și percepțiilor unei frecvențe cinci dimensionale a realității.

În acea frecvență a realității, vehiculul fizic pământesc care v-a purtat prin realitatea voastră trei dimensională va transmuta instantaneu în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Așa cum corpul vostru fizic, trei dimensional a rezonat la o zonă de locuit trei dimensională a lui Gaia, Corpul vostru de Lumină cinci dimensional rezonează cu Noul Pământ cinci dimensional. Cu alte cuvinte, starea voastră de conștiință cinci dimensională vă va alinia cu percepțiile voastre cinci dimensionale ale Pământului cinci dimensional.

Odată ce puteți percepe acea frecvență a realității,
puteți alege să trăiți acea frecvență a realității.

Amintiți-vă că SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional a ales să-și trimită esența într-un vehicul trei dimensional pentru a o ajuta pe Gaia cu ascensiunea Ei planetară. Prin urmare, Corpul vostru de Lumină cinci dimensional este corpul vostru natural și corpul vostru fizic trei dimensional este o creație trei dimensională care este conectată la Matricea 3D.

VOI sunteți o Ființă Multidimensională care a ales să poarte temporar un vehicul pământesc trei dimensional. Ați ales să purtați acest vehicul în acest ”timp” pentru a ajuta în Ascensiunea Planetară. Misiunea voastră a fost:

- Să vă aliniați conștiința cinci dimensională cu vehiculul vostru pământesc trei dimensional.
- Să vă uitați SINELE vostru Multidimensional și să deveniți un om fizic.
- Să vă amintiți SINELE vostru Multidimensional și să vă întoarceți treptat în Corpul vostru de Lumină
- Să vă întoarceți în corpul de lumină prin întoarcerea la o conștientizare conștientă a SINELUI vostru patru  și cinci dimensional.
- În timp ce vă întoarceți în conștiința voastră multidimensională, să vă transmutați treptat vehiculul 3D astfel încât acesta să poată fuziona cu Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.
- În timp ce vă transmutați vehiculul vostru pământesc element-cu-element, să transmutați ȘI vehiculul pământesc planetar al lui Gaia – element-cu-element.
- În timp ce vă întoarceți la Corpul vostru de Lumină cinci dimensional, să o ajutați pe Gaia să se întoarcă la Planeta Ei Lumină cinci dimensională.


Amintiți-vă că creația începe în dimensiunile mai înalte și se expansionează în jos spre dimensiunile mai joase. Prin urmare, dimensiunile mai înalte nu vor pleca sau dispărea niciodată. Cu toate acestea, dimensiunile mai înalte dispar percepțiilor VOASTRE în momentul în care conștiința voastră cade în undele cerebrale mai joase trei și patru dimensionale.

Cu toate acestea, atunci când vă expansionați conștiința în ACUM-ul din zona realității în care vă purtați Corpul de Lumină, veți percepe cu ușurință Noul Pământ deoarece acesta a existat ÎNTOTDEAUNA. Deoarece în dimensiunea a cincea și dincolo de ea NU există timp, nu există nici început și nici sfârșit. Există numai ACUM-ul lui UNU.

Când ați învățat să umblați ați căzut de multe ori. Când ați învățat să vorbiți ați spus cuvintele incorect. A trebuit să practicați, practicați, practicați și să ”creșteți”. Cu toții creșteți acum și vă întoarceți la SINELE vostru Multidimensional. Fiți atât de răbdători și de iubitori cu sinele vostru cum ați fi cu iubitul vostru copil.

De fapt, voi sunteți preaiubiții Copii ai Universului. Pe măsură ce lumina mai înaltă se infiltrează tot mai mult în realitatea voastră, veți părăsi ”timpul” și veți curge în ACUM-ul frecvențelor mai înalte ale realității.

Dacă credeți că trebuie să suferiți sau să munciți din greu, veți crea acea formă gând care vă va alinia cu acea versiune a realității. VOI sunteți Maeștri în formare. Cu toate acestea, pentru că sunteți o Ființă Multidimensională, nu este nevoie să învățați nimic ci doar să:

Vă amintiți ceea ce deja știți

Binecuvântări,

Noi suntem Arcturienii.
De Suzanne Lie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro