sâmbătă, 7 februarie 2015

Ramai si te joaca sau ridica-te si pleaca

Revizuirea relatiilor 
Ramai si te joaca sau ridica-te si pleaca
sfaturi de la Jennifer Hoffman
''Tin legatura, saptamanal, cu mii de oameni si multi dintre ei se intreaba de ce se incheie acum atat de multe relatii, relatii intre prieteni, intre parteneri, intre soti si membri ai familiei. Cineva a scris acum familiile se destrama, altcineva a scris toti prietenii mei divorteaza si a intrebat ne indreptam spre timpuri in care nu vom mai avea relatii? De loc. De fapt, noi curatam calea pentru a putea avea relatii bazate pe suflet, in loc de karma. Si, chiar daca nu toate relatiile se incheie, multe sunt revizuite si fie vor merge mai departe, fiind foarte puternice, fie sa vor incheia odata cu karma asociata lor.
A existat o vreme in care onorarea legaturilor de familie era ceva incontestabil si casatoria dura pana la moarte, indiferent de ce se intampla in spatele usilor inchise. Timpurile s-au schimbat si asta e bine, deoarece multe familii si casatorii sunt de-a dreptul infioratoare. Aceste legaturi sunt insa foarte profunde mult mai profunde decat ne putem da seama, deoarece se bazeaza pe karma si pe contractele sufletului, pe scopul vindecarii, pe obligatii si promisiuni care au fost onorate in multe vieti la rand. Odata cu sfarsitul karmei care reprezinta unul dintre scopurile si potentialele acestei vieti orice relatie bazata pe karma este acum revizuita si poate fie eliberata sau poate incepe cu o noua conexiune energetica.
Oricat de mult ne-am dori sa avem o familie, sau o casatorie perfecta, foarte putini oameni o au si asta depinde, in primul rand, de modul in care definiti acest perfect. Cred ca ne dorim cu totii relatii cu oameni iubitori, care sa ne trateze cu blandete si respect. In ciuda a ceea ce credem, scopul real al familiei este acela de a aduce laolalta un grup de suflete, intr-un mod care sa incurajeze si sa faciliteze vindecarea, dand nastere unei conexiuni atat de puternice, incat sa poata facilita aceasta vindecare. Atunci cand vine vorba despre familie, avem multe asteptari legate de comportament si, chiar daca toti pot alege sa fie blanzi, cinstiti si iubitori, unii oameni nu fac aceasta alegere. Si atunci, pentru ca avem asteptari atat de mari, in legatura cu ce ar trebui sa fie si sa faca familia, daca ei nu fac ceea ce ne-am astepta sa faca, credem ca este ceva in neregula cu noi sau ca este obligatia noastra sa ii reparam sau sa ii vindecam.
Acelasi lucru se aplica si in cazul casatoriilor sau al relatiilor pe termen lung de orice fel, inclusiv relatiile cu copiii nostri (au si ei o karma cu noi). Multe dintre asteptarile noastre se bazeaza pe ceea ce credem, in functie de tipul de legatura pe care il avem si nu pe intelegerea naturii vindecatoare, a ciclurilor karmice. De exemplu: pentru ca fac parte din familia mea, oamenii astia are trebui sa fie draguti cu mine si sa ma iubeasca. Sau pentru ca este sotul meu, ma astept sa fie iubitor, atent si loial. Sau, se presupune ca prietenii trebuie sa fie atenti si saritori. Sau, se presupune ca ar trebui sa am o relatie iubitoare, de sustinere, plina de respect si conectata cu copiii mei (asta este un subiect dintre cele dificile, pentru ca au loc rupturi si intre parinti si copii).
Ne-au adus insa impreuna, calea karmica si scopul comun al vindecarii si nu promisiunea unui fericiti pana la adanci batraneti impreuna. Acest lucru nu inseamna ca toate legaturile de familie si casatoriile trebuie acum sa se incheie. Inseamna, mai degraba, ca avem ocazia de a ne indeparta de karma si de a ne stabili noi standarde de conectare. Daca vrem sa avem relatii pline de bucurie, de respect si de blandete si care sa ne implineasca, avem nevoie sa fim conectati cu oameni care pot intrupa aceste energii si nu sa ne asteptam sa obtinem toate acestea doar in urma asteptarilor pe care le avem cu privire la comportamentul anumitor oameni, bazate pe o eticheta atasata legaturii respective.
E nevoie doar de vointa unei persoane de a iesi din karma, de a o incheia si de a crea o noua cale pentru relatia respectiva. Daca si ceilalti oameni impicati sunt de acord, atunci se creaza o noua paradigma si putem avea acel fericiti pana la adanci batranete impreuna. Daca nu, atunci obtinem incheierea si eliberarea si putem sa ne reorientam pentru a atrage oameni cu care sa ne putem conecta la nivelul pe care il dorim. Ori de cate ori identificati un gol in viata voastra, apare ocazia revizuirii, in vederea setarii unui nou standard energetic pentru respectiva conexiune, astfel incat aceasta sa poata fi eliberata sau innoita la un nivel nou.
Ne apropiem de cuadratura finala Uranus/Pluto, din luna martie 2015 si mai important, de inchiderea unui ciclu foarte lung al omenirii, marcat de luna noua si luna plina la 0 si respectiv 29.57 grade in Pesti. Acestea reprezinta alfa si omega, inceputul si sfarsitul. Noi dam putere unei noi ere, raiului pe pamant si paradigmelor noului pamant. Lucrurile asupra carora ne indreptam acum atentia focalizata si revizuirea si incheiera pe care le obtinem acum sunt cele care ne deschid calea noilor paradigme de a fi si de a avea relatii la o frecventa de vibratatie superioara, familii de suflet in loc de familii umane bazate pe karma si parteneri care sa ni se poata alatura in intregul nostru si nu in vindecarea noastra, parteneri care pot sa ne iubeasca, sa ne onoreze si sa ne respecte pentru ca ne impartasesc dorinta de a avea aceste energii si care sunt conectati cu noi in acest sens.''
Copyright (c) 2014 by Jennifer Hoffman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro