sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Comemorarea Bruno Groning

Bruno a trecut in planurile superioare in anul in care m-am nascut dar , pentru mine si multi altii, este un prieten foarte actual si prezent langa noi.
Va spun toate acestea ca o persoana care a primit multe ajutoare diverse din planurile spirituale si va invit , in special pe 25,26 ianuarie, la comemorarea mortii sale.

Mai jos sunt imagini din locul unde este depusa urna  cu cenusa sa, la Dillenburg.Bruno a fost si este acum alaturi de familia sa spirituala, un transformator minunat al energiei divine care sosea sa ajute neconditionat. 
Sfaturile sale pentru ajutorarea noastra se refera la renuntarea la toate problemele, predandu-le lui pentru usurarea noastra, gandire pozitiva si incredere absoluta in divinitatea interioara si exterioara noua. Receptia energiei divine prin heillstrom, se face in einstellen, iar urmarile catre vindecare sunt denumite regellungen

Pentru o mai buna conectare puteti auzi vocea originala a lui Bruno :Va propun sa facem impreuna eistellen si sa primim heilstrom , intr-o revarsare de compasiune catre tot ce ne inconjoara, traind implinirea, armonia, bucuria de a fi impreuna, asa cum ne doreste si Bruno :
Aruncati la cos toate neplacerile si problemele si fiti bucurie, compasiune, fericire....
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro