luni, 22 decembrie 2014

Transformarile din 2015

SaLuSa, 19 dec.2014


prin channeler: Mike Quinsey, cu SaLuSa, sursa sa siriusiana, insarcinat cu luminarea rasei pamantene"Venim la voi pentru ultima dată în acest anînainte de o nouă și importantă accelerare a timpului pe planeta voastră. Într-adevăr în perioada care urmează, timpul se va scurge în mod substanțial mai accelerat, comparativ cu tot ceea ce ați cunoscut voi până acum. Unii v-ați confruntat până acum cu suișuri și coborâșuri ale vieții de-a lungul unor lungi perioade de timp. Însă ceea ce ați trăit până acum este destul de diferit față de ceea ce urmează. Evenimentele din ultima perioadă a acestui an vor fi și mai haotice decât până acum, și aceasta pe fondul marilor schimbări care se produc. Provocările și evenimentele care par a fi haotice sunt menite a anihila negativitatea care încă mai cuprinde zone geografice și domenii de activitate ale civilizației umane. Cu toate acestea,energiile superioare aduc schimbări pozitive care se fac din ce în ce mai puternic simțite. 
 Așa cum v-am informat de multe ori, anul care vine va fi împortant pentru punerea în aplicare a multora dintre prevederile programului divin al schimbărilor pe planetă. Bună parte din acest program se referă la eliminarea totală și definitivă a forțelor Illuminati care vor fi din ce în ce mai izolate și puse în situația de a nu mai putea acționa. Ele nu se vor mai putea opune acțiunilor și tendințelor de progres și emancipare ale societății umane.         
 Revenirea Orașului LuminiiSedona, va deschide calea unei evoluții accelerate, ca un indiciu al faptului că New Age începe să fie edificată și recunoscută ca atare. Pe parcursul anului care stă să înceapă, se vor pune, în sfârșit, bazele Păcii Mondiale pe planetă, acțiune care va beneficia de prezența și asistența reprezentanților Federației Galactice.  
Prin modificări guvernamentale impuse, mai multe suflete ale Luminii vor prelua poziții importante în conducerea statelor și aceasta va asigura îndeplinirea și accelerarea prevederilor Programului Divin. 
 Sfârșitul Timpului acestui Ciclu Cosmic este de cea mai mare importanță pentru viitorul vostru, în scurta perioadă care a mai rămas urmând a fi îndeplinite în totalitate dorințele lui Dumnezeu legate de evoluția Pământului. Spre deosebire de ciclurile anterioareacest program va fi realizat în totalitate ca urmare a saltului vibrațional pe care l-au cunoscut ființele umane și planeta Pământ. 
 

Dragilor, există un singur Creator a Tot Ceea ce Este, așa cum mulți dintre voi cunosc (Creatorul Cosmosului, Totalității) și există, de asemenea, un Dumnezeu pentru fiecare Univers.  Aceasta înseamnă că și voi, ca de altfel tot ceea ce există, sunteți plămădiți din infinita ființă a Creatorului și, desigur, din ființa Dumnezeului Universului în care trăiți. Și lumea voastră va înțelege acest unic Adevăr. Până atunci nu mai este prea mult de așteptat. Veți înțelege și vă veți accepta originile divine, ceea ce va face ca războiul și exploatarea să devină raționamente de neacceptat și de-a dreptul absurde.

Înaintea voastră există numeroase oportunități de a explora splendoarea infinitelor forme de viață cu care Creatorul și Dumnezeu a populat Universul. 
Pe Pământ ați dus o viață foarte limitată și altor civilizații nu li sa permis să interfereze cu civilizația planetei voastre. Dar Planul Divin în derulare prevede extinderea cunoașterii și stabilirea unor legături mai cuprinzătoare cu multe civilizații ale acestui Univers. Acest fapt va accelera evoluția civilizației umane și Cunoașterea Universală. Relativ limitatele contacte actuale cu reprezentanții civilizațiilor extraterestre vor cunoaște, într-un viitor de loc îndepărtat, o adevărată explozie. Mii de ambarcațiuni vor survola cerul planetei, înainte ca ele să aterizeze pentru ca ocupanții acestor nave să intre într-un contact direct cu pământenii. Realitatea este că și în prezent există multe nave extraterestre care vă brăzdează cerul, numai că, deocamdată, lumea nu le poate observa, decât din când în când. Când condițiile necesare vor fi fost îndeplinite, când  prezența lor nu va mai panica lumea voastră, atunci aceste nave spațiale vor putea fi văzute de orice pământean. 

Perioada actuală este cea în care Lucrătorii în Lumină și toate sufletele evoluate trebuie să-și mențină și să-și mărească eforturile menite să contribuie la o accentuare a evoluției umane. În acest sens, s-au făcut pași uriași dar efortul trebuie continuat și extins suficient pentru a cuprinde toate sufletele doritoare să-și ridice nivelul de vibrație. 
Ciclul joaselor vibrații cu care o lungă perioadă s-au confruntat sufletele încarnate pe Pământ este pe cale să ia sfârșit și să se ajungă în dimensiunile superioare care vor asigura cu totul alte condiții de dezvoltare a conștiinței și cunoașterii.
Cei mai mulți dintre voi ați avut vieți la diferite niveluri de frecvență, în diferite dimensiuni. Aceasta înseamnă că părerea umanilor, că până acum au avut parte numai de dimensiuni inferioare, este inexactă. Multe dintre sufletele evoluate au ales să trăiască în dimensiuni inferioare un număr de vieți, și aceasta pentru a-și completa cunoașterea și a-și accelera evoluția la toate diferite niveluri, ca parte experienței universale. Ați experimentat, de asemenea, multe roluri diferite, multe ipostaze, după o alegere care v-a oferit oportunități și v-a permis să evoluați. Totdeauna sufletele voastre au ales acel fel de viață, acea dimensiune existențială care a corespuns cel mai bine dezvoltării voastre spirituale. Mereu a fost nevoie de un echilibru care să permită o dezvoltare armonioasă și multilaterală. 
 În dimensiunile superioare nu există aceleași provocări ca în cele joase, nu există un chin al supraviețuirii, nu există exploatarea sufletului de către alte suflete, nu există acțiuni de constrângere. Fiecare entitate are tot ceea ce are necesar pentru ca viața să fie o foarte frumoasă poveste de iubire și îndestulare. 
 Dragilor, sarcina voastră actuală este să gândiți pozitiv, să priviți viața cu încredere, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla în jurul vostru. Nu uitați că tot ceea ce se întâmplă acum are un rost și va avea o finalitate prevăzută în Planul Divin.  Chiar dacă uneori provocările pe care vi le pune în față viața par a fi dificile și insurmontabile, vă rugăm să aveți încredere că nimic nu se produce la întâmplare și că totul este un dat care vă va duce acolo unde sufletele voastre și-au programat să ajungă. 
Priviți viața și evenimentele care o compun ca mijloace care vă ajută să vă îndepliniți obiectivele pe termen lung.
 Ajutați-i pe cei care au nevoie de ajutor, treziți-i pe cei încă adormiți dar nu le impuneți să facă așa cum doriți voi. Sugerați-le calea lăsând ca alegerile să le facă singuri. Se vor convinge singuri de necesitatea schimbărilor care să-i ajute să evolueze. 
 Cele mai importante dintre mijloacele care vă stau la dispoziție pentru a-i ajuta pe alții, sunt rețelele mass-media. Folosiți-le, fără însă a deforma realitățile, fără a urmări manipularea oamenilor în interes personal sau de grup. 
Fiți sinceri în toate situațiile, și nu vă lăsați voi înșivă manipulați de forțe ale Illuminaților sau slugile acestora. Cunoașteți, desigur că emisiunile tv., rețelele de socializare, presa sau radioul dispun de multe posibilități insidioase cu care se fac manipulări, „spălări de creiere” etc. Nu este chiar atât de dificil să evitați capcanele acestor posturi manipulatoare de conștiințe. Urmăriți cu sinceritate finalitatea transpunerii în realitatea cotidiană a celor susținute de diferitele posturi de comunicare și veți observa destul de ușor cine intenționează să vă inducă în eroare, să vă abată de la cunoașterea adevărului. Pentru a face aceasta este suficient dacă veți fi integri și dezinteresați de avantaje materiale.

 Dragilor, vremea manipulatorilor, a colportorilor de știri false sau alarmante se apropie repede de sfârșit.
În această perioadă de transformare a sistemului vostru planetar și înălțarea în dimensiuni superioare, menirea noastră sfântă este să vă arătăm ceea ce ar trebui făcut pentru a vă face tranziția cât mai ușoară. O facem cu bucurie și cu iubire și suntem onorați că suntem printre cei aleși să vă fim de folos. 
 Pe voi, cei care v-ați ales calea și vă îndreptați spre dimensiuni superioare, vă rugăm nu vă lăsați convinși de inutilitatea efortului. Sunt, din păcate, destui cei care vor să vă deturneze de la această cale. Aveți încredere în acest proces care vă va asigura progresul spiritual și material. Noi suntem fericiți că avem privilegiul de a fi aici cu voi, în perioada în care voi creșteți și vă înălțați spre înaltele culmi ale spiritualității universale. Lăsați-vă conduși de dorința de a avansa și de a vă pune priceperea și simțirea și în slujba celor care au nevoie de ajutorul vostru. 

 Cunoașteți, desigur, că în dimensiunile superioare, durata de viață este mult mai mare ca în 3D. De fapt, cu cât vă veți afla în dimensiuni mai înalte, cu atât durata de viață va crește. 
În vibrațiile mai înalte durata de viață va fi mult prelungită, până la urmă ea devenind o alegere individuală. 
Menirea voastră actuală este de a deveni lanterne pentru cei care au nevoie de lumină. Răspândiți-vă lumina cu dragoste, cu bunăvoință și cu compasiune, dacă este cazul, și nu pretindeți nimic pentru că îi îndrumați pe alții.  
Nu uitați că Lumina este cea mai puternică forță din Univers,  dar, în acest moment voi încă vă mai aflați departe de a vă putea folosi toate capacitățile cu care ați fost înzestrați de Creator. 
Sunt SaLuSa de pe Siriusși vă transmitem salutările și urările noastre de bine și de prosperitate, în această ultimă perioadă a anului, când lumea voastră se manifestă în diferite feluri pentru a încheia o perioadă grea dar prolifică din viața voastră de ființe ale Pământului. 

Bucurați-vă, dragilor, de apropierea prietenilor și familiei și sărbătoriți cu deplină deschidere acest sfârșit de an. 
 Voi trăiți vremuri extrem de interesante, aproape unice. 
Cu siguranță că anul care vine va fi, pentru marea majoritate dintre voi, plin de realizări.
 SaLuSa
 

SURSA: http://lightworkers.org

Multumim pentru traducere Const. Mihăilescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro