joi, 25 decembrie 2014

Spiritul Craciunului pentru Viata
Vă oferim de Crăciun este un mesaj de Pace și Bucurie pe care îl trimitem către voi cu multă iubire și pe care voi îl puteți curge apoi ca și darul vostru către ceilalți. Cuvintele pace și bucurie sunt văzute peste tot în perioada Crăciunului și totuși foarte puțini le iau în serios, mai degrabă le văd ca pe niște cuvinte frumoase pe o felicitare de Crăciun. Faceți ca adevărata Pace să fie darul vostru către întreaga lume în fiecare zi a anului.

Adevărata pace între țări și chiar între indivizi nu va fi dobândită niciodată prin tratate sau contracte, pentru că substanța păcii (o conștiință a păcii) nu este prezentă. Pacea este o stare de conștiință care recunoaște, respectă și acceptă unitatea vieții, fie că celălalt este o plantă, un animal sau o persoană. Numai pacea adevărată poate manifesta libertatea adevărată, libertatea de a fi cine și ceea ce ești cu adevărat. Pacea este rezultatul firesc al unei conștiințe a Unimii care, în sensul său cel mai pur, este iubirea necondiționată. Atâta timp cât separarea rămâne conștiința dominantă a lumii, nu va putea fi niciodată o pace adevărată.

În acest moment, substanța din care este formată pacea nu este încă pe deplin prezentă în conștiința consensuală a lumii. Pacea adevărată și durabilă după care tânjește omenirea și pe care o predică, în special de Crăciun, se va manifesta numai atunci când conștiința impersonală a lumii se va schimba și va realiza Unimea ( Universul este o unica entitate ). Acest lucru se întâmplă acum pe măsură ce fiecare persoană se trezește pentru că fiecare scânteie de lumină dizolvă un pic din vechea energie dintr-o conștiință universală densă. Și asta este ceea ce va aduce schimbarea pe care o căutați.

Trimiteți darul vostru de pace către ne-treziții care caută să rezolve nefericirea și frustrarea prin violență. Trimiteți-i pace Mamei Gaia prin acțiuni de recunoaștere și iubire față de toate regatele sale. Regatul animal nu a fost niciodată creat pentru ca oamenii să se folosească de el și să-l abuzeze. Și animalele trăiesc multe vieți și sunt aici pentru a învăța și a evolua în timp ce asistă omenirea cu iubire necondiționată, companie și vindecare. Chiar și animalele numite ”sălbatice” sunt demne de respect și pace pentru că și ele suferă din cauza conștiinței lumești a dualității și separării. Să nu vă îndoiți niciodată de faptul că va veni timpul în care ”leul va dormi împreună cu mielul” pentru că în energia mai înalt dimensională nu există nici o discordie.

Pacea este ceea ce experimentați atunci când întindeți o mână iubitoare acolo unde este nevoie. Pacea este ceea ce experimentați atunci când vă plimbați printr-o pădure liniștită sau examinați îndeaproape perfecțiunea unei flori. Pacea este ceea ce experimentați atunci când vă uitați în ochii altcuiva și recunoașteți Divinitatea. 
Alcoolul este marele inamic al pacii si trezirii voastre catre divinitatea care sunteti !
Pacea este a voastră sau nu este, alegerea vă aparține dragilor, pentru că voi toți aveți liber arbitru. Așa cum pretindeți pacea pentru voi înșivă, sunteți capabili apoi să o curgeți și spre alții.

Unii vor spune, eu nu pot să-mi găsesc pacea din cauza situației mele. Pacea este întotdeauna prezentă și ea nu depinde niciodată de circumstanțele exterioare pentru că ea este o calitate a Divinului. Pacea personală vine din realizarea că ”Eu nu pot fi niciodată separat/ă de cine și ce sunt indiferent de care sunt circumstanțele exterioare.” Viața pe Pământ poate fi într-adevăr o luptă până când într-o zi este atins un anumit punct evolutiv și dificultatea experiențelor se reduce sau încetează de tot pentru că acum elevul este pregătit să învețe și să fie învățat din interior. Pacea  este dreptul vostru din naștere. Ignoranța este cea care acționează pentru a separa, aparent, un individ de bunul său – un ”bun” care este adeseori pur și simplu un concept.

Bucuria este o fațetă a păcii, un sentiment interior de lejeritate în ciuda condițiilor exterioare. Bucuria știe că Eu sunt, Eu voi fi întotdeauna și Eu am fost întotdeauna și în bucurie nu există frica de moarte. Bucuria îi permite unei persoane să râdă și să iubească și să se bucure de plăcerile de a fi în formă umană prin înțelegerea faptului că aceste lucruri reprezintă realitățile spirituale ale completitudinii, plenitudinii și unimii.

Bucuria este energia cea mai apropiată de Divin și afectează tot ceea ce faceți și ce spuneți. Fără vreun gând conștient, un câmp energetic plin de bucurie poate acționa ca un balsam de vindecare. Chiar și cei care nu sunt conștienți de adevărul spiritual vor experimenta ceva atunci când vor intra în contact cu un câmp energetic plin de Lumină și bucurie. Acest lucru va provoca frică în unii și înălțare în alții, în funcție de starea lor de conștiință.  

Permiteți-vă să experimentați bucuria. Mai există în continuare multe învățături false în grupurile religioase care spun că cineva trebuie să sufere în scopul de a deveni spiritual. Mai există și cei care cred că auto-tortura și sacrificiul sunt căi către ”sfințenie”. Aceste învățături sunt foarte vechi și false și le-a trecut demult timpul ca să fie dizolvate în neantul care sunt. Divinul este pace, bucurie, completitudine, plenitudine și, prin urmare, ceea ce voi sunteți deja.

Pacea și bucuria sunt disponibile pentru a fi experimentate în timp ce sunteți pe Pământ în orice moment și de către orice persoană care alege să renunțe la limitările dualității și separării și să trăiască în adevăr.
Crăciun fericit!

Idei din mesajul de la Grupul Arcturian 21 Decembrie 2014

primit prin Marilyn Raffaele


ADAMA din TELOS va vorbeste despre PACE

Această abilitate de a influența evenimentele în propria voastră realitate nu poate veni din mintea voastră ”sigur că” sau ”trebuie să”. Poate veni NUMAI din PACEA INIMII. Da, aceasta este o întrebare foarte bună ”Cum să poți pune în aplicare această pace în haosul total care este prezent peste tot în jurul vostru pe mai multe nivele diferite?” Poate nu la nivelul vostru personal, dar uitați-vă în jurul vostru și veți recunoaște haosul existent în multiplele sale deghizări ... Totuși pacea crează pace și iubirea atrage iubire. Simptomele haosului continuă să încerce să se insinueze în viața voastră. Nu sunteți sfinți ... cel puțin nu chiar acum. Și pentru ca voi să fiți capabili să deveniți un sfânt, și un înger, și maestrul care sunteți cu adevărat ... este necesar să urmați protocolul universal. Uneori este doar un semnal minuscul și alteori este un semnal robust venit de la inima voastră. Acesta vă arată calea.

Acordați-vă la pacea din inima voastră, este SINGURUL loc în care puteți găsi PACEA necesară pentru a putea merge mai departe. 
Există șase nivele vibraționale de bază pe care să le invitați și să le implementați în inima voastră.
Fiecare dintre ele are un tipar de lumină distinctiv. 
Invocarea lor în conștiința voastră poate crea podul pentru ieșirea din ultimele voastre limitări trei dimensionale. Multe școli mistice au predat acest protocol timp de mii de ani numai acelor adepți aleși care erau pregătiți pentru MIXAREA pe care aceste vibrații o poate crea în corpul vostru fizic.

Datorită recentului ciclu cosmic în care umanitatea a intrat, codurile de acces la aceste vibrații pot fi implementate în sistemul fiecăruia fără să mai fie necesară o pregătire suplimentară. Voi toți sunteți în mod colectiv pregătiți pentru acest capitol care urmează. Intenția pură și calmul pot deschide poarta. 
PACE – IUBIRE – ARMONIE – COMPASIUNE – ECHILIBRU – RECUNOȘTINȚĂ. 
Acestea sunt petalele vechii Semințe a Vieții Lemuriene. 
Împreună ele reprezintă pilonii realității fizice desăvârșite. 
Vibrațiile lor combinate vă permit să vă invitați în propriul vostru sistem Sinele vostru mai înalt dimensional. 
Începeți să lucrați cu aceste vibrații în inima voastră. Simțiți cum una câte una își găsesc locul lor perfect în corpul vostru fizic.

Stați cu Pacea. Lucrați cu Pacea. Simțiți cum această Pace devine parte din voi și emană din fiecare celulă a voastră. Fiecare celulă și fiecare respirație a voastră poate fi umplută cu ea. Când ”Respirația Păcii” este tipul de respirație pe care îl practicați în fiecare moment conștient al vieții voastre, atunci pacea va fi cu adevărat prezentă în sistemul vostru. ”Sistem” în acest caz înseamnă cu mult mai mult decât corpul vostru fizic. ”Sistemul” este întreaga realitate fizică din jurul vostru.

Când pacea începe să devină unul din Pilonii realității voastre, atunci oglinda începe să funcționeze. 
Vechii Lemurieni erau pe deplin conștienți de legea universală că orice și-ar dori să vadă manifestându-se în viețile lor, este necesar să se manifeste din interior. Oglinzile din MU au fost instrumentul pentru a păstra vie această înțelepciune. Reflexia din oglinzi a fost realitatea lor. Oglinzile erau prezente în casele lor și oglinzile erau prezente în templele lor. 
Templul Oglinzilor a fost casa Discului din MU.

Știți când reflectă aceste oglinzi ”perfecțiunea divină totală”? 
Atunci când primesc de la privitor impulsurile PĂCII IUBIRII ARMONIEI COMPASIUNII ECHILIBRULUI RECUNOȘTINȚEI ... 
Dacă simțiți să invitați în viața voastră unul dintre cele mai vechi daruri Lemuriene, doar puneți o oglindă într-un loc sacru din casa voastră. Plasarea unei oglinzi sacre este ca și acceptarea frumuseții reflexiei ei în viața voastră. Frumusețea voastră va fi reflectată în jurul casei voastre și frumusețea voastră va fi reflectată în realitatea care este peste tot în jurul vostru.

Cum poate deveni o oglindă, oglindă sacră? Prin pura intenție a celui ce o folosește. Dacă aduceți în fața oglinzii voastre propriile voastre minuni interioare, atunci ele vor fi reflectate înapoi către voi. Prima dată de oglinda voastră și apoi de viața voastră. Pacea este într-adevăr prima emanație care este necesar să fie reflectată. Prin respirații adânci, simțiți cum pacea preia conducerea în întregul vostru corp fizic. 
Pacea este necesar să strălucească prin fiecare celulă vie a corpului vostru. 
Atunci când Pacea este prezentă în fiecare respirație conștientă, faceți același lucru cu IUBIREA: simțiți Iubirea cu fiecare respirație conștientă pe care o faceți. Iubirea va deschide calea către Armonie. Armonia este următorul atribut. Armonia va deschide calea către Compasiune. Compasiunea către Echilibru. Echilibrul către Recunoștință. 
Acestea sunt cele șase petale sacre ale SEMINȚEI Vieții.

Practicați în fiecare zi această Ceremonie a Oglinzii și veți experimenta miracole.
În plus, acest lucru va deschide prezența voastră fizică față de întoarcerea vibrației cinci dimensionale a iubirii Lemuriene. 

Ce este această vibrație? Este Iubirea necondiționată pură a UNIMII în frumusețea diversității a lumii manifestate. Este bătaia de inimă constantă în comun cu forțele creatoare ale universului și dincolo de ele. 
Cu cât sunteți mai conștienți de conexiunea cu oglinda voastră sacră, cu atât mai vizibil va deveni noul vostru corp de diamant strălucitor mai înalt dimensional – în actualul vostru ”loc de joacă” trei dimensional numit Pământ. 
Aceste atribute vibraționale vii vă crează noua aură. Corpul vostru Cristalin conectează fiecare celulă a corpului vostru fizic la fiecare celulă vie a universului ... acesta arată ca și stălucitorul strat de gheață care acoperă pădurea iarna. Pare translucid, dar așteptați până când îl atinge prima rază de SOARE ... Devine un soare multiplicat de mii de sori.  

Totul este vibrație. Învățarea elementelor de bază ale noii voastre realități vă ajută să fiți în măsură să visați în mod corespunzător în formă fizică noua voastră viață. Sunteți pregătiți să creați. 
Sunteți pregătiți să vă aprindeți puterea voastră divină. 
Folosiți-vă înțelepciunea și invitați-vă Lumina divină să acționeze. 
Oglindiți-vă perfecțiunea în lume.

Adama  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro